Κραυγή αγωνίας: Διαμαρτυρία έξω από την Περιφέρεια Κρήτης από τους επιχειρηματίες του επισιτισμού

Κραυγή αγωνίας: Διαμαρτυρία έξω από την Περιφέρεια Κρήτης από τους επιχειρηματίες του επισιτισμού

15 Σεπτεμβρίου 2021

Η παράταση του lockdown στην περιοχή του Ηρακλείου το προηγούμενο διάστημα ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τους επιχειρηματίες του επισιτισμού.

Παρά το γεγονός ότι συμφωνα με πληροφοριες, το Ηράκλειο θα βγει από αυτή την κατάσταση της επιβολής περιοριστικών μέτρων, η ζημιά έχει γίνει, όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Για αυτό το λόγο σήμερα, πραγματοποίησαν συγκέντρωησ διαμαρτυρίας εξω από την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ έχουν και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της ΟΕΒΕΝΗ, στη διάρκεια της οποίας συζητιέται το βασικό αίτημα τους, που είναι η ουσιαστική στήριξη του κλάδου.  
Η παράταση του lockdown όπως έχει επισημανθεί, έχει προκαλέσει οργή και προβληματισμό στους επιχειρηματίες εστίασης του Ηρακλείου. Και αυτό γιατί, όπως επισημαίνουν η νέα παράταση των μέτρων αποτελεί τροχοπέδη, στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν τα κατάστηματά τους.

Η αγανάκτηση είναι έκδηλη, καθώς η οικονομική κατάσταση των επιχειρησεων εστίασης στο Ηράκλειο, όπως λένε, είναι οριακή. Αυτό που τονίζουν είναι πως δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η… σιγή. Να μην υπαρχει δηλαδή μουσική στα καταστήματά τους, καθώς αυτό επηρεάζει πολύ την κίνηση και την επισκεψιμότητα στις επιχειρήσεις τους, την ώρα μάλιστα που συνεχίζονται οι… συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<