voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

  • Εκπαίδευση

    Σοφία Ζαχαράκη: Χωρίς προειλημμένες αποφάσεις ο διάλογος για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Απλήρωτη από τον Νοέμβριο η μαθητεία στις σχολές της ΔΥΠΑ – Οργή στους σπουδαστές

  • Θέσεις εργασίας
    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

    Στις 18/06 η έναρξη των συνεντεύξεων για το μητρώο εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    ΑΣΕΠ 5Κ/2021 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

    ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Έκδοση ΦΕΚ προκήρυξης για 510 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    ΕΣΔΙ: Εκπνέει την Τετάρτη η προθεσμία για μόνιμες προσλήψεις σε δικαστήρια

  • Οικονομία

    Οι απαντήσεις από τον ΕΦΚΑ για τις απώλειες στις συντάξεις χηρείας – Τι ισχύει για τον υπολογισμό τους

    Αλλαγές στα ενοίκια από 1η Απριλίου – Όσα πρέπει να ξέρετε

    ΑΑΔΕ: Οι τρεις ημερομηνίες για εκπτώσεις, φόρους και πρόστιμα

    Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή του επιδόματος παιδιού Α21 για το 2026

  • Εργασιακά
    Ασφαλιστικός βίος των πολιτών: Πότε θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται και στο Δημόσιο έως το τέλος του 2026

    Οι απαντήσεις από τον ΕΦΚΑ για τις απώλειες στις συντάξεις χηρείας – Τι ισχύει για τον υπολογισμό τους

    Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες κινδυνεύουν να χάσουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω οφειλών προς ΕΦΚΑ!

    Νίκη Κεραμέως: «Η επιτάχυνση του χρόνου απονομής συντάξεων βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του υπουργείου»

    Διευκρινίσεις Παπαθανάση και Κεραμέως για τα προγράμματα κατάρτισης

  • VOUCHER
    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επιχειρησεις

Οι ελληνικές τράπεζες και η ΕΤΕπ «ξεκλειδώνουν» 6,5 δισ. ευρώ για επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία

από Νίκος Μοναστηριώτης
08/02/2022
σε Επιχειρησεις

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα που έχουν πληγεί από την πανδημία θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την πρόσβαση σε ποσό χρηματοδότησης-ορόσημο ύψους 6,5 δισ. ευρώ ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των συστημικών τραπεζών της χώρας και του Ομίλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) στο πλαίσιο του νέου Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στο πλαίσιο του προγράμματος του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων, εγγυήσεις συνολικού ύψους 2,7 δισ. ευρώ που παρέχονται από τον Όμιλο της ΕΤΕπ στις τράπεζες Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς θα βοηθήσουν εταιρείες με βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια να ανακάμψουν από τις προκλήσεις της πανδημίας COVID. Πρόκειται για τις πρώτες συμβάσεις εγγυήσεων που υλοποιεί η ΕΤΕπ στην Ελλάδα και τις πρώτες συναλλαγές μέσω τραπεζών που στοχεύουν και στην ενίσχυση της πρόσβασης μεγάλων εταιρειών σε χρηματοδότηση, διευρύνοντας έτσι το εύρος στήριξης της ΕΤΕπ στην πραγματική οικονομία της χώρας.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει, επίσης, την πρώτη συνθετική τιτλοποίηση στην Ελλάδα, στην οποία συμμετέχει ο Όμιλος ΕΤΕπ, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής αγοράς τιτλοποίησεων.

 Το Πανευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων συστάθηκε στα τέλη του 2020 από τον Όμιλο ΕΤΕπ με συνεισφορές 22 κρατών μελών της ΕΕ με σκοπό τη βελτίωση της στήριξης εταιρειών που αντιμετωπίζουν επιχειρηματικές προκλήσεις λόγω της πανδημίας COVID. Με τη χρήση εγγυήσεων ύψους σχεδόν 25 δισ. ευρώ, το Πανευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων παρέχει στην ΕΤΕπ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ) τη δυνατότητα ταχείας χορήγησης δανείων, εγγυήσεων, τίτλων εξασφαλισμένων με περιουσιακά στοιχεία (asset-backed securities), ιδίων κεφαλαίων και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων σε επιχειρήσεις. Στόχος του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων είναι να διασφαλίσει ότι εταιρείες που διαθέτουν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε ρευστότητα για να ξεπεράσουν τυχόν δυσκολίες που προκύπτουν από την πανδημία COVID-19 και ότι οι υγιείς επιχειρήσεις θα μπορούν να λάβουν τη στήριξη που χρειάζονται προκειμένου να διαφυλάξουν τις θέσεις εργασίας και να αναπτυχθούν με βιώσιμο τρόπο.

ΣχετικάΆρθρα

Σταϊκούρας: “Ανάγκη για σημαντικές επενδύσεις στις μεταφορές την επόμενη προγραμματική περίοδο”

Σταϊκούρας: “Ανάγκη για σημαντικές επενδύσεις στις μεταφορές την επόμενη προγραμματική περίοδο”

13/02/2025
Σταϊκούρας: Εντός δύο εβδομάδων θα λυθεί πλήρως το πρόβλημα έκδοσης καρτών στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Σταϊκούρας: Εντός δύο εβδομάδων θα λυθεί πλήρως το πρόβλημα έκδοσης καρτών στο Μετρό Θεσσαλονίκης

13/12/2024

Νωρίτερα σήμερα στην Αθήνα, ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ C. Thomsen και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών υπογράμμισαν τον σημαντικό θετικό αντίκτυπο για την ελληνική οικονομία της συνεργασίας στο πλαίσιο του νέου Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων.

«Το Πανευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων εξασφαλίζει νέες επενδύσεις από εταιρείες σε ολόκληρη την Ελλάδα και στηρίζει επιχειρηματικές δραστηριότητες σε τομείς που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19. Η άνευ προηγουμένου τεχνική και χρηματοδοτική συνεργασία μεταξύ του Ομίλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και των συστημικών ελληνικών τραπεζών θα επιταχύνει ακόμα περισσότερο την οικονομική ανάκαμψη και βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα και τη στήριξη της απασχόλησης. Η Ελλάδα είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος αποδέκτης κεφαλαίων του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων, σε απόλυτους όρους, και ο τρίτος, σε σχετικούς όρους, μεταξύ όλων των κρατών-μελών της ΕΕ, χάρη στην εντατική και αποδοτική προσπάθεια Ελλήνων και Ευρωπαίων εταίρων τους τελευταίους μήνες», δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών και Διοικητής της ΕΤΕπ.

«Μαζί με την Alpha Bank, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, τη Eurobank και την Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος της ΕΤΕπ διασφαλίζει ότι οι ελληνικές εταιρείες στους τομείς του τουρισμού, των υπηρεσιών και της μεταποίησης – τομείς οι οποίοι επλήγησαν περισσότερο από την καταστροφική πανδημία COVID-19 – μπορούν να συνεχίσουν να επενδύουν, να καινοτομούν και να δημιουργούν θέσεις εργασίας. Το Πανευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων αποτελεί βασικό πυλώνα της απόκρισης της Ευρώπης στην πανδημία, και η εξαιρετική συνεργασία με τους Έλληνες εταίρους τους τελευταίους μήνες θα διασφαλίσει ότι εταιρείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της πανδημίας COVID και να επενδύσουν σε ένα ισχυρότερο μέλλον», πρόσθεσε ο Christian Kettel Thomsen, Αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, δήλωσε: «Μέσω της στρατηγικής σχέσης που έχει αναπτύξει η Alpha Bank με τον Όμιλο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων έχουν διοχετευθεί επί δεκαετίες πόροι δισεκατομμυρίων ευρώ προς την οικονομία. Σήμερα, οι εγγυήσεις της ΕΙΒ, μέσω του European Guarantee Fund, μαζί με τα ισχυρά κεφάλαια των ελληνικών τραπεζών, διαμορφώνουν ένα χρηματοδοτικό δίκτυ ασφαλείας για τους κλάδους που επλήγησαν από την πανδημία. Όμως, η φιλοδοξία μας δεν περιορίζεται στη διαχείριση της συγκυρίας. Οφείλουμε να στηρίξουμε την Πρόοδο προς ένα καλύτερο Αύριο, αξιοποιώντας την εμπειρία και την πρόσβασή μας στον επιχειρηματικό κόσμο, τους πόρους του RRF και – βεβαίως – τη στρατηγική μας σχέση με την EIB. Έτσι, εμείς στην Alpha Bank στεκόμαστε αρωγοί στα αναπτυξιακά σχέδια των ελληνικών επιχειρήσεων και στην πορεία μετάβασης της οικονομίας μας προς ένα νέο, ψηφιακό, πράσινο και, τελικά, βιώσιμο μέλλον».

Ο Βασίλης Καραμούζης, Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, δήλωσε: «Ο Όμιλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων αποτελεί σημαντικό εταίρο για την Εθνική Τράπεζα όσον αφορά στα ποικίλα χρηματοδοτικά προϊόντα που διαθέτουμε στις ελληνικές επιχειρήσεις, και τα οποία περιλαμβάνουν δάνεια σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις, εργαλεία εγγυοδοσίας και καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία που κάνουν χρήση Διαρθρωτικών και Εθνικών πόρων. Στο πλαίσιο αυτό, κατά την τελευταία διετία (2020-21), η συνεργασία της Εθνικής με τον Όμιλο της ΕΤΕπ έχει ενισχυθεί περαιτέρω, καθώς η Εθνική έχει ξεκλειδώσει μέσω διαφόρων προγραμμάτων πάνω από 3 δισ. ευρώ για τη στήριξη της ανάκαμψης υγιών ελληνικών επιχειρήσεων από την πανδημία COVID-19 και την περαιτέρω ανάπτυξή τους».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας δήλωσε: «Είμαστε εταίροι επί 15 χρόνια με τον Όμιλο της ΕΤΕπ και συνεργαζόμαστε για τον κοινό μας στόχο – να χρηματοδοτούμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και να στηρίζουμε την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, τα προγράμματα της ΕΤΕπ και του EIF, τόσο χρηματοδότησης όσο και παροχής εγγυήσεων, κατευθύνθηκαν στην οικονομία μέσω του τραπεζικού συστήματος. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την υποστήριξη των πληγέντων από την πανδημία και για τη διατήρηση επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας σε μια κρίσιμη συγκυρία. Η στήριξη της ανάπτυξης αποτελεί προτεραιότητα για τη Eurobank. Στο πλαίσιο αυτό, προσβλέπουμε στη συνέχιση και επέκταση της συνεργασίας μας στη φάση της μεγέθυνσης της οικονομίας, με ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ώστε να αξιοποιήσουν και ταυτόχρονα να ενισχύσουν περαιτέρω τους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης που προβλέπονται στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεργαστεί με τον Όμιλο της ΕΤΕπ σε χρηματοδοτικές δράσεις που υπερβαίνουν τα 3 δισ. ευρώ στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στην υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων. Στο πλαίσιο των νέων πρωτοβουλιών του Ομίλου της ΕΤΕπ, έρχονται να προστεθούν 3 ακόμη νέα προγράμματα μέσω του Pan-European Guarantee Fund, για την παροχή δανείων τόσο σε μικρομεσαίες όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Με την παροχή εγγυήσεων άνω του μισού δισ. ευρώ, η Τράπεζα Πειραιώς θα διοχετεύσει στις επιχειρήσεις αυτές μέσα στο 2022 άνω του 1 δισ. ευρώ σε χρηματοδοτήσεις τόσο για επενδυτικούς σκοπούς, όσο και για τη στήριξη της ρευστότητάς τους μέσω κεφαλαίων κίνησης».

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων συνεργάζονται με ελληνικές τράπεζες για την παροχή κρίσιμης στήριξης στην κρίση

Από τον Δεκέμβριο του 2020 ο Όμιλος ΕΤΕπ έχει εγκρίνει τη συνεισφορά πόρων ύψους 23,2 δισ. ευρώ από το Πανευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων σε 401 επιμέρους συναλλαγές και στις 22 συμμετέχουσες χώρες. Η Ελλάδα, με μερίδιο 1,7 δισ. ευρώ μέχρι τώρα, κατατάσσεται στην πέμπτη θέση, σε απόλυτους όρους, μεταξύ των αποδεκτών κεφαλαίων του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων και στην τρίτη θέση, αναλογικά με τη συνεισφορά της χώρας στο Ταμείο. Επιπλέον, μεταξύ των συναλλαγών περιλαμβάνεται και εγγύηση επί του πρώτου τμήματος ζημιών (first-loss piece) συνθετικής τιτλοποίησης δανείων ΜμΕ από τη Eurobank. Πρόκειται για μία από τις πρώτες συναλλαγές αυτού του είδους στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων, θέτοντας τη Eurobank και την Ελλάδα στο επίκεντρο της διαχείρισης καινοτόμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Οι συναλλαγές του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων έπονται και δρουν συμπληρωματικά με προηγούμενες συναλλαγές που έχει υλοποιήσει ο Όμιλος ΕΤΕπ στην Ελλάδα σε απάντηση στην κρίση που προκάλεσε η πανδημία COVID-19.
 

Ετικέτες: Χρήστος Σταϊκούραςυπουργός οικονομικώνΕυρωπαϊκή Τράπεζα ΕπενδύσεωνΠανευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    10 Φεβ 2026

  • Παπαθανάσης: Νέα προγράμματα στήριξης της επιχειρηματικότητας, έρχεται το “Παράγουμε Εδώ”

    9 Φεβ 2026

  • auksisi-nees-epixeiriseisΤι αλλάζει το 2026 για τις επιχειρήσεις

    3 Φεβ 2026

  • Πορτοκαλί τιμολόγιο ρεύματος: Ξεκινά η διάθεσή του για τις επιχειρήσεις

    2 Φεβ 2026

  • Τέλος στα εικονικά τιμολόγια: Ξεκινά από η real time παρακολούθηση του ΦΠΑ

    2 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    188 shares
    Share 75 Tweet 47
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    48 shares
    Share 19 Tweet 12

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.