Προσδοκίες και πιέσεις να λειτουργήσουν τα mall πριν από το Πάσχα

Προσδοκίες και πιέσεις να λειτουργήσουν τα mall πριν από το Πάσχα

19 Απριλίου 2021

Ελπίδες ότι μπορεί την Τετάρτη 21 Απριλίου η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων vα ανάψει το «πράσινο φως», έτσι ώστε να ανοίξουν τα Mall την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Μ. Δευτέρα, ίσως και από το Σάββατο του Λαζάρου τρέφουν ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα εν λόγω εμπορικά κέντρα.

Η απόφαση που ελήφθη την περασμένη εβδομάδα, μάλλον αιφνιδίασε τους πάντες, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προεξοφλούσαν το άνοιγμα και των Mall μετά από το επιτυχημένο πείραμα με το λιανικό εμπόριο.

Η δυσαρέσκεια αυτή έχει αρχίσει να βγαίνει και προς τα έξω, με την ΣΕΛΠΕ να κάνει λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό. Επίσης στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως τεκμηρίωση της απαγόρευσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πέσει στο τραπέζι και σκέψεις για προσφυγή στην δικαιοσύνη, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και να ζητηθεί αποζημίωση. Βέβαια να σημειώσουμε ότι αυτό αποτελεί μόνο μία πρόταση και όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, μάλλον είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, ακόμη και αν τελικά οι ειδικοί δεν ανάψουν το «πράσινο φως» και μεταφέρουν το άνοιγμα των Mall για μετά το Πάσχα, πράγμα που δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Πηγή:  imerisia.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<