voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΟΠΥΥ – λουτροθεραπεία: Δείτε αν δικαιούστε τα 150 ευρώ

    Η Κρήτη γίνεται διεθνές εργαστήριο καινοτομίας – Ερευνητές από 25 κορυφαία πανεπιστήμια βρίσκονται στα Ανώγεια

    Η Κρήτη γίνεται διεθνές εργαστήριο καινοτομίας – Ερευνητές από 25 κορυφαία πανεπιστήμια βρίσκονται στα Ανώγεια

    Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου ενόψει της κακοκαιρίας – Σε “Red Code” 11 περιοχές – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

    Εκδηλώσεις σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους για την Πανσέληνο του Αυγούστου – Κλειστή η Ακρόπολη

    Πανσέληνος Αυγούστου: Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Εκπαίδευση
    Συνάντηση Σ. Ζαχαράκη με το ΔΣ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής

    Συνάντηση Σ. Ζαχαράκη με το ΔΣ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής

    Το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας για τους διορισμούς μονίμων και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σε ΦΕΚ η κατανομή 5.487 μόνιμων διορισμών στην Εκπαίδευση

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα voucher – Τι ισχύει για τους πολύτεκνους

    φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου οι αιτήσεις

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκε η δημόσια πρόκληση της ΔΥΠΑ για το ειδικό πρόγραμμα 1.000 ανέργων πτυχιούχων

    Το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας για τους διορισμούς μονίμων και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σε ΦΕΚ η κατανομή 5.487 μόνιμων διορισμών στην Εκπαίδευση

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    ΔΥΠΑ: Τι ώρα ξεκινούν το απόγευμα οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις με μισθό έως 1.250 ευρώ – Πότε λήγει η προθεσμία

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    ΔΥΠΑ: Ανοίγουν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις άνεργων πτυχιούχων

  • Οικονομία

    ΟΠΕΚΑ: Ξεκινούν από σήμερα οι πληρωμές του βοηθήματος Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας

    Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass

    Λήγει σύντομα η προθεσμία για το Fuel Pass 2026: Πότε χάνονται οριστικά τα χρήματα από την κάρτα

    Φόροι: Τι πρέπει να πληρωθεί μέχρι την Παρασκευή

    Επίδομα ενοικίου: Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση στον ΟΠΕΚΑ για να το λάβετε – Τα βήματα

  • Εργασιακά
    Υπ. Εργασίας: Οι εργασιακές σχέσεις στο επίκεντρο του νέου ν/σ

    Οι σημαντικές αλλαγές στο νομοσχέδιο για την επαγγελματική ασφάλιση

    Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης 120 ωρών στους υπαλλήλους εκπαίδευσης

    Ν. Κεραμέως: Δίνουμε στους εργαζόμενους περισσότερες δυνατότητες να ενισχύσουν τη συνταξιοδοτική τους προοπτική

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πότε μπορείτε να το λάβετε δεύτερη φορά

    e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026

  • VOUCHER

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα voucher – Τι ισχύει για τους πολύτεκνους

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για άνεργους άνω των 55 ετών – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Voucher για smartphone: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 70 ευρώ

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    ΔΥΠΑ: Σχεδόν 48.000 ωφελούμενοι από προγράμματα απασχόλησης στην Πελοπόννησο

  • Πολιτική
    Συνομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον σκηνοθέτη της «Οδύσσειας», Κρίστοφερ Νόλαν

    Συνομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον σκηνοθέτη της «Οδύσσειας», Κρίστοφερ Νόλαν

    Κυρ. Μητσοτάκης: “Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε έναν οδικό χάρτη για την επίλυση της μίας και μόνης διαφοράς μας”

    Κυρ. Μητσοτάκης: Νέα μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο κατά 10 λεπτά ανά λίτρο

    Γεωργιάδης: Οριζόντια μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης δεν γίνεται

    Άδ. Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ

    Παπαθανάσης για ΕΣΠΑ: Έρχονται νέες δράσεις ενίσχυσης μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων

    Παπαθανάσης: Τα μέτρα της ΔΕΘ θα εξαρτηθούν από την πορεία της οικονομίας – Δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για 13η σύνταξη

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επιχειρησεις

Τα κυβερνητικά σχέδια: Ούτε για καφέ χωρίς εμβόλιο-τέλος στα δωρεάν τεστ

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
02/08/2021
σε Επιχειρησεις

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας είναι αποφασισμένη να επιβάλει η κυβέρνηση το μέτρο της ελεγχόμενης εισόδου που ψηφίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή για τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Παράλληλα θα δοθεί το ίδιο δικαίωμα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να ζητούν τόσο από εργαζομένους όσο και από το κοινό (πελάτες, προμηθευτές κ.λπ.) που θέλουν να εισέλθουν στον χώρο τους να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοϊό είτε αξιόπιστο αρνητικό τεστ.

Μπορεί στην παρούσα φάση το κυβερνητικό επιτελείο να απέφυγε να επεκτείνει το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες πέραν των εργαζομένων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και των υγειονομικών, ωστόσο στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου επεξεργάζονται πολλά εναλλακτικά σχέδια για την αύξηση της συμμετοχής του ελληνικού πληθυσμού στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Γνώμονας, άλλωστε, για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης είναι η ειλημμένη απόφαση ότι η χώρα δεν θα ξανακλείσει και για να συμβεί αυτό πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό ο αριθμός των ανεμβολίαστων Ελλήνων.

ΣχετικάΆρθρα

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

Πόσο θα πληρωθούν όσοι εργάστηκαν την Πρωτομαγιά

02/05/2026
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

Πόσο θα πληρωθούν όσοι εργάζονται σήμερα, Πρωτομαγιά

01/05/2026

Προς την κατεύθυνση αυτή, το αμέσως προσεχές διάστημα, ενδεχομένως και πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, θα ενταθεί το πλέγμα των περιορισμών, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με τους οποίους θα έρχονται αντιμέτωποι όσοι επιμένουν να μην εμβολιάζονται.

Σε αυτή τη φάση, ο βασικός περιορισμός είναι η υποχρέωση να υποβάλλονται τακτικά σε διαγνωστικά τεστ τα οποία θα είναι μοριακά ή rapid και όχι self tests.

Η μεγάλη διαφορά, όμως, είναι ότι τα έξοδα για τα συγκεκριμένα τεστ θα βαρύνουν τους ίδιους τους ανεμβολίαστους πολίτες, οι οποίοι για να διεκπεραιώσουν μια σειρά από δραστηριότητες ή συναλλαγές θα χρειάζεται να υποβάλλονται σε έλεγχο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Σε επόμενη φάση εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετατραπούν οι κλειστοί χώροι ψυχαγωγίας (εστιατόρια και μπαρ) αποκλειστικά σε COVID-free έτσι ώστε να εισέρχονται εκεί μόνο εμβολιασμένοι.

Τέρμα τo δωρεάν τεστ

«Από τη στιγμή που η Πολιτεία έχει εξασφαλίσει τον δωρεάν εμβολιασμό για όλους τους πολίτες, και μάλιστα με επιλογή για τον καθέναν του εμβολίου της αρεσκείας του, αίρεται η υποχρέωση του κράτους για δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο», επισημαίνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

«Οποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, είτε θα μείνει σπίτι του για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο, είτε θα πληρώνει το τίμημα που αντιστοιχεί στην οικονομική επιβάρυνσή του με τα έξοδα για τα τεστ στα οποία θα υποβάλλεται».

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν οι επί πληρωμή διαγνωστικοί έλεγχοι των εκπαιδευτικών θα ξεκινήσουν με τη νέα σχολική χρονιά.

Στην κυβερνητική ηγεσία ευελπιστούν ότι η πίεση που θα ασκηθεί με μέτρα αυτού του είδους θα αυξήσει την προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα μιας κρίσιμης μάζας πολιτών που διακατέχονται ακόμη και από διχασμό και ανασφάλεια. Τις προηγούμενες ημέρες η χώρα μας έσπασε διαδοχικά το φράγμα των 10 εκατομμυρίων εμβολιασμών καθώς και των 5 εκατομμυρίων πλήρως εμβολιασμένων πολιτών.

Εμβολιασμένο το 62% των ενηλίκων

Από τους υπολογισμούς που γίνονται, μάλιστα, με βάση και τα κλεισμένα ραντεβού -ο ρυθμός τους μειώνεται ίσως και λόγω των θερινών διακοπών που έχουν ξεκινήσει- έχει εμβολιαστεί το 62% των ενήλικων Ελλήνων.

Υπό άλλες συνθήκες και αν υπολογιστεί και ο αριθμός όσων έχουν ήδη νοσήσει και φτάνουν περίπου στο 5% του συνολικού πληθυσμού, το επίπεδο αυτό θα ήταν πολύ κοντά στον στόχο για τη δημιουργία τείχους ανοσίας. Με δεδομένη, όμως, την υψηλή ταχύτητα μετάδοσης που παρουσιάζουν τα νέα στελέχη του ιού και κυρίως η μετάλλαξη «Δέλτα», ο πήχυς για την επίτευξη της ανοσίας έχει ανέβει αρκετά ψηλότερα.

Δεν είναι, εξάλλου, λίγοι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που ενστερνίζονται τις απόψεις επιστημόνων οι οποίοι επιμένουν ότι η φόρα της πανδημίας είναι τέτοια που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι «σε κάποια φάση της ζωής μας όλοι θα νοσήσουμε από τον κορωνοϊό». Το ζητούμενο, σημειώνουν οι ίδιοι, είναι «όταν συναντηθούμε με τον ιό να είμαστε εμβολιασμένοι».

Διότι, όπως εξηγούν, η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τη Βρετανία, παρουσιάζουν κατακόρυφη πτώση στις βαριές νοσήσεις και τις απώλειες ανθρώπινων ζωών. Αντίστοιχη, εξάλλου, είναι και η εικόνα στη χώρα μας όπου, παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, η πίεση στο ΕΣΥ είναι δυσανάλογα μικρή συγκριτικά με άλλες περιόδους που το ποσοστό των εμβολιασμένων ήταν μικρότερο.

18 εστίες ανάφλεξης

Το κουμπί των τοπικών περιοριστικών μέτρων, χωρίς δισταγμό, ετοιμάζεται να πατήσει η κυβέρνηση, σε περίπτωση που τα υγειονομικά δεδομένα επιδεινωθούν δραματικά στις περιοχές που έχουν τεθεί σε υψηλή επιδημιολογική επιτήρηση το επόμενο δεκαήμερο.

Η αποφασιστικότητα του κυβερνητικού επιτελείου να προχωρήσει σε νέα μέτρα -ακόμη και τις ημέρες κορύφωσης της φετινής τουριστικής κίνησης- αποτυπώνεται ευκρινώς στη δραματική έκκληση που απηύθυνε στα τέλη της εβδομάδας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δείχνοντας στον χάρτη τις υποψήφιες για lockdown περιοχές.

Εκτός από τη Μύκονο και την Ιο, που απέχουν οριακά ένα βήμα από τα νέα μέτρα, αυξημένες πιθανότητες να επιβληθούν νέοι περιορισμοί εμφανίζουν ακόμη η Ζάκυνθος, η Τήνος, η Λευκάδα, η Σαντορίνη, η Πάρος και η Ρόδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξίσου πιθανό τις τελευταίες ώρες είναι το τοπικό lockdown και για κάποιες από τις περιοχές που εισήλθαν μόλις στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί), δηλαδή τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κοζάνης, Φλώρινας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Μεσσηνίας και Τήνου, όπως και τους δήμους Σπετσών, Παξών και Χίου.

Με 18 πλέον προβληματικές περιοχές στον χάρτη της χώρας, κριτήριο για την ενεργοποίηση του νέου πακέτου μέτρων αποτελεί ο απόλυτος αριθμός των νοσηλειών ανά νησί ή ηπειρωτική περιοχή, δείκτης ο οποίος κατευθύνει τις όποιες αποφάσεις των ειδικών, σε συνάρτηση με την αναλογία μόνιμων κατοίκων και τουριστών.

Για παράδειγμα, μπορεί τελικά η Μύκονος, που διαθέτει περίπου 8.000 μόνιμους κατοίκους και πάνω από 100.000 επισκέπτες μεσοσταθμικά αυτή την περίοδο, να υπερβεί τον σκόπελο ενός νέου (δεύτερου) lockdown αν οι νοσηλείες στο νησί παραμείνουν σε ανεκτά επίπεδα.

Στον αντίποδα, δεν αποκλείεται οι νέοι περιορισμοί να επιβληθούν σε προορισμούς με λιγότερο νεανικό κοινό, αλλά μεγαλύτερη ροή ασθενών στις τοπικές δομές υγείας ή σε σημεία με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού, όπου είναι πιο εύκολο να μεταδοθεί ο ιός σε ευάλωτες ηλικίες.

Για τον λόγο αυτό ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάλεσε για άλλη μία φορά αυτή την εβδομάδα όλους τους πολίτες 50-55 ετών και άνω «να πάνε τώρα το καλοκαίρι να εμβολιαστούν», προτού φτάσει ο Δεκαπενταύγουστος και πολλαπλασιαστεί η ενδοοικογενειακή διασπορά.

Μέχρι τότε, το αν και πόσες περιοχές τεθούν τελικά σε καθεστώς νέων περιορισμών θα κριθεί ακόμη από τον μέσο όρο ηλικίας των κρουσμάτων στην Ελλάδα (σε αυτή τη φάση είναι τα 25 έτη), αλλά και το ποσοστό των ανεμβολίαστων, αφού οι εμβολιασμένοι πολίτες αποκρούουν προσώρας το πρώτο κύμα πίεσης που δέχεται το ΕΣΥ, κυρίως στις νησιωτικές περιοχές.

Επιστροφή (;) της μάσκας παντού

Αν όμως η ασπίδα του εμβολιασμού λυγίζει, ιδίως στα δημοφιλή ελληνικά τουριστικά θέρετρα, τα νέα μέτρα είναι θέμα χρόνου να επιβληθούν, εστιασμένα όχι αναγκαστικά στη διασκέδαση (όπως καθολική απαγόρευση μουσικής ή απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα), αλλά και με επέκταση σε νέα πεδία και κυρίως σε σημεία με έντονο συνωστισμό. Στα σημεία αυτά, άλλωστε, «η μάσκα δεν έφυγε ποτέ», σχολιάζουν με νόημα κυβερνητικοί παράγοντες, υπενθυμίζοντας ότι στις ΗΠΑ οι μάσκες επανήλθαν (αφού καταργήθηκαν για λίγο) στους κλειστούς χώρους, σε περιοχές υψηλού κινδύνου, ακόμη και για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση, κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι υπάρχει «ακόμη λίγος χρόνος», δηλαδή τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, ώστε να εμβολιαστούν και οι τελευταίοι εκδρομείς από τα αστικά κέντρα.

Επενδύοντας σε αυτό το διάστημα, «εσείς που δεν έχετε ακόμα εμβολιαστεί, σπεύστε να εμβολιαστείτε, προστατεύετε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε και στη μεγάλη εθνική προσπάθεια την οποία κάνουμε να τελειώσει επιτέλους ο εφιάλτης της πανδημίας», δήλωσε από το Ρέθυμνο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου η εμβολιαστική κάλυψη να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.

Και αυτό γιατί «τα δύσκολα είναι μετά», δηλαδή με την επιστροφή της κύριας μάζας των αδειούχων του Αυγούστου στην ηπειρωτική Ελλάδα, με τα αρμόδια κυβερνητικά χαρτοφυλάκια να προετοιμάζονται πυρετωδώς για όλα τα πιθανά σενάρια.

Ετικέτες: ergasiaεργαζόμενοι

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • super marketΑρχίζει σήμερα η υποβολή προτάσεων για τις μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ – Στόχος εκπτώσεις έως 20%

    27 Ιούλ 2026

  • Ξεκινά τη Δευτέρα η κατάθεση δεσμευτικών προτάσεων για τις μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ – Στόχος μειώσεις έως 20% από τα τέλη Αυγούστου

    25 Ιούλ 2026

  • Νίκος Παπαθανάσης: Νέα δάνεια 330 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

    22 Ιούλ 2026

  • Προγράμματα EΣΠΑ: Από την προετοιμασία έως την έγκριση – Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις

    21 Ιούλ 2026

  • Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων

    18 Ιούλ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Παιδικοί Σταθμοί: Πού βρίσκεται η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • ΔΥΠΑ: Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για άνεργους άνω των 55 ετών – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    201 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Πανελλαδικές 2026: Ποιο λύκειο «σάρωσε» με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%!

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΔΥΠΑ: Αρχές Αυγούστου το νέο πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους 55+

    136 shares
    Share 54 Tweet 34
  • Λιμενικό Σώμα: 500 προσλήψεις εκτός πανελλαδικών εξετάσεων

    187 shares
    Share 75 Tweet 47

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.