voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    Τσαπανίδου: «Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο, αλλά να λειτουργεί η χώρα»

    Πρωταπριλιά με σφοδρή κακοκαιρία σε 7 περιοχές

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας

    Μιχαηλίδου για Νταντάδες της Γειτονιάς: Έως €500 για κάθε μητέρα – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Συμμετοχή του Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον Β’ Κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Νέο πλαίσιο για αποσπάσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών – Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο

    Διευρύνεται το δίκτυο των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων – Είκοσι θα λειτουργούν από το Σεπτέμβριο

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

  • Θέσεις εργασίας
    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις στην Πυροσβεστική

    Πυροσβεστικό Σώμα: Προκήρυξη 24 θέσεων Ειδικών Καθηκόντων Πληροφορικής και Επικοινωνιών

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2026: Πλήθος αιτήσεων για 43 προσλήψεις

    Προσλήψεις 18 συμβασιούχων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

    Ξεκινούν οι αιτήσεις για 125 προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

  • Οικονομία
    ΑΑΔΕ: Προσωρινά κλειστό το Μητρώο λόγω “ευθυγράμμισης” των ΚΑΔ με την ΕΕ

    ΑΑΔΕ: Ψηφιακή άρση κατασχέσεων με ένα «κλικ» από την 1η Απριλίου

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Τα ποσά που θα καταβληθούν μέχρι τις 3 Απριλίου

    Κατώτατος μισθός στα 920 ευρώ: Αναλυτικά πόσο αυξάνονται τα επιδόματα

    Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι παίρνουν αμέσως επιστροφή φόρου – Ποια είναι η διαδικασία και τι δεν πρέπει να ξεχάσετε

  • Εργασιακά

    Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

    Δώρο του Πάσχα: Χωρίς όφελος οι χαμηλόμισθοι, ευθύνες για την κυβερνητική αδράνεια

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Συνολικά 146 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Απρίλιο

  • VOUCHER
    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Voucher 750 – Ανακοινώθηκε το τελικό μητρώο των επιτυχόντων

    Κοινωνικός τουρισμός: Tα τελικά αποτελέσματα για το voucher

    Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα δοθούν 300.000 vouchers

  • Πολιτική

    Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών: Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό

    Έως 15/9 οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ (VIDEO)

    Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης επιδοτούν την ακρίβεια αντί να την αντιμετωπίζουν

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική 1. Πρώτα Θέματα

Αύξηση κατώτατου μισθού: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν

από NEWS ROOM
27/03/2025
σε 1. Πρώτα Θέματα, Εργασιακά

148
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε τρεις βασικές κατηγορίες θα μπορούσε να χωρίσει τους εργαζομένους της χώρας με βάση την αύξηση του κατώτατου μισθού, την οποία ανακοίνωσε χθες (26.3.25) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βάσει της χθεσινής ανακοίνωσης Μητσοτάκη, ο κατώτατος μισθός των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα θα ανέλθει από την 1η Απριλίου 2025 σε 880 ευρώ μικτά έναντι των 830 ευρώ που είναι έως και την 31η Μαρτίου 2025.

Βασικοί κερδισμένοι είναι, λοιπόν, όσοι στον ιδιωτικό τομέα αμείβονται με τον κατώτατο μισθό ή και πάνω από αυτό αλλά κάτω από τα 880 ευρώ. Λιγότερο κερδισμένοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι , ενώ καθόλου κερδισμένοι είναι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα οι οποίοι αμείβονται μισθό πάνω από τον κατώτατο.

Πιο αναλυτικά, το νέο τοπίο των μισθωτών έχει ως εξής:

1. Βασικά κερδισμένοι οι αμειβόμενοι με τον κατώτατο μισθό: Αύξησεις 50 έως 65 ευρώ ανάλογα με την προϋπηρεσία

Αυτή είναι η πρώτη κατηγορία Και αυτό γιατί θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους έως και 6%, οδηγούμενοι στα 880 ευρώ.

Ο μισθός των 880 ευρώ (αυξημένος κατά 50 ευρώ) αφορά όσους μετά την 1η Ιανουαρίου 2024 (και λαμβάνοντας υπόψιν το διάστημα προ της 12ης Φεβρουαρίου 2012) έχουν κάτω από τρία χρόνια προϋπηρεσία.

Όσοι έχουν συμπληρώσει 3τή προϋπηρεσία, θα λάβουν κατώτατο μισθό 968 ευρώ (αντί για 913 ευρώ). Δηλαδή θα έχουν αύξηση 55 ευρώ.

Οσοι έχουν συμπληρώσει 6ετή προϋπηρεσία, θα λάβουν 1.056 ευρώ (αντί για 996 ευρώ). Δηλαδή θα δουν αύξηση 60 ευρώ.

Όσοι συμπληρώνουν 9ετή προϋπηρεσία, θα λάβουν 1.144 ευρώ (αντί για 1.079 ευρώ) ή αλλιώς θα έχουν αύξηση 65 ευρώ.

2. Λιγότερο κερδισμένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι: Αυξήσεις από 1,3% έως 3,5%

Η δεύτερη κατηγορία που επηρεάζεται θετικά, αλλά λιγότερο σε σχέση με τους αμειβόμενους με τον κατώτατο είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτοί θα λάβουν οριζοντίως το ποσό των 30 ευρώ μικτά από την 1η Απριλίου 2025.

Η αύξηση θα δοθεί από τους πιο χαμηλόμισθους δημοσίους υπαλλήλους των 850 ευρώ (βασικός μισθός υπαλλήλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης με προϋπηρεσία κάτω των 3 ετών) μέχρι και τους πιο υψηλόμισθους των 2.224 ευρώ (βασικός μισθός υπαλλήλου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με πάνω από 37 έτη υπηρεσίας).

Αυτό σημαίνει πως σε ποσοστιαία βάση, η αύξηση κινείται σε αντίστροφη πορεία σε σχέση με το ύψος του βασικού μισθού: Όσο χαμηλότερος είναι ο βασικός μισθός ενός υπαλλήλου τόσο μεγαλύτερη είναι ποσοστιαία αύξηση του βασικού μισθού του.

Έτσι για τον αμειβόμενο με 850 ευρώ προκύπτει αύξηση 3,5%, η οποία μειώνεται για κάθε επόμενο κλιμάκιο είτε με βάση την προύπηρεσία, είτε με βάση την εκπαίδευση, φτάνοντας σε αύξηση μόλις 1,3% για εκείνους τους υπαλλήλους που έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και πάνω από 37 έτη προϋπηρεσίας.

Αν λάβει κανείς υπόψιν και τα διάφορα επιδόματα τα οποία παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως το επίδομα τέκνων ή το επίδομα θέσης (τα οποία μάλιστα αυξήθηκαν το 2024), τότε η ποσοστιαία αύξηση με «όχημα» την αύξηση του κατώτατου μισθού είναι ακόμη λιγότερη από 1,3% με 3,5%.

Από την άλλη μεριά, μπορεί οι δημόσιοι υπάλληλοι να παίρνουν τα παραπάνω επιδόματα (καθώς και άλλα όπως το επίδομα επικίνδυνης εργασία ύψους 100 ευρώ το οποίο θα λάβουν οι ένστολοι τον ερχόμενο Ιούλιο), αλλά δεν παίρνουν 13ο και 14ο μισθό όπως παίρνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Οι δύο ακόμα μισθοί σε ετήσια βάση αντιστοιχούν σε ποσοστό 15%.

3. Καθόλου κερδισμένοι: Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με μισθό πάνω από τον κατώτατο

Τέλος, υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία εργαζομένων, η οποία επηρεάζεται έμμεσα… αρνητικά από την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν μισθό πάνω από το νέο μάξιμουμ κατώτατο μισθό δηλαδή πάνω από τα 1.144 ευρώ μικτά, ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας και εκπαίδευσης.

Αυτοί ακόμα και αν έχουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μεταπτυχιακό κλπ. δεν θα λάβουν καμία απολύτως αύξηση την 1η Απριλίου 2025.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα μειωθεί η διαφορά του μισθού τους από τους αμειβόμενους με τον κατώτατο μισθό, ακόμα και αν οι τελευταίοι είναι ανειδίκευτοι εργαζόμενοι.

Η μείωση της μισθολογικής διαφοράς ειδικά μεταξύ των πτυχιούχων και ειδικευμένων υπαλλήλων και των ανειδίκευτων ή ελαφρώς ειδικευμένων εργαζομένων, υπέρ των δεύτερων, όπως έχουν παρατηρήσει μια σειρά φορείς, δημιουργεί μία εικόνα ανισότητας στις αμοιβές, η οποία θα μπορούσε να διορθωθεί πέραν από τις επιμέρους πρωτοβουλίες της μίας ή της άλλης επιχείρησης, μέσα από την ανάπτυξη των κλαδικών συλλογικών διαπραγματεύσεων, κάτι που αποτελεί στρατηγικό στόχο του υπ. Εργασίας την αμέσως επόμενη περίοδο με ορίζοντα το τέλος του 2025.

Συλλογικά, πάντως αυτή η ενδιάμεση κατηγορία εργαζομένων δεν έχει δει καμία αύξηση ακόμα και μετά το Φεβρουάριο 2019 που ξεπάγωσε ο κατώτατος μισθός, παρά μόνο έμμεσα μέσω της μείωσης των εισφορών τους ως ασφαλισμένους στα πλαίσια της συνολικής μείωσης των κρατήσεων κατά 5,4% την τελευταία πενταετία.

ΣχετικάΆρθρα

Κατώτατος μισθός στα 920 ευρώ: Αναλυτικά πόσο αυξάνονται τα επιδόματα

29/03/2026

Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

28/03/2026

Σε τρεις βασικές κατηγορίες θα μπορούσε να χωρίσει τους εργαζομένους της χώρας με βάση την αύξηση του κατώτατου μισθού, την οποία ανακοίνωσε χθες (26.3.25) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βάσει της χθεσινής ανακοίνωσης Μητσοτάκη, ο κατώτατος μισθός των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα θα ανέλθει από την 1η Απριλίου 2025 σε 880 ευρώ μικτά έναντι των 830 ευρώ που είναι έως και την 31η Μαρτίου 2025.

Βασικοί κερδισμένοι είναι, λοιπόν, όσοι στον ιδιωτικό τομέα αμείβονται με τον κατώτατο μισθό ή και πάνω από αυτό αλλά κάτω από τα 880 ευρώ. Λιγότερο κερδισμένοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι , ενώ καθόλου κερδισμένοι είναι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα οι οποίοι αμείβονται μισθό πάνω από τον κατώτατο.

Πιο αναλυτικά, το νέο τοπίο των μισθωτών έχει ως εξής:

1. Βασικά κερδισμένοι οι αμειβόμενοι με τον κατώτατο μισθό: Αύξησεις 50 έως 65 ευρώ ανάλογα με την προϋπηρεσία

Αυτή είναι η πρώτη κατηγορία Και αυτό γιατί θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους έως και 6%, οδηγούμενοι στα 880 ευρώ.

Ο μισθός των 880 ευρώ (αυξημένος κατά 50 ευρώ) αφορά όσους μετά την 1η Ιανουαρίου 2024 (και λαμβάνοντας υπόψιν το διάστημα προ της 12ης Φεβρουαρίου 2012) έχουν κάτω από τρία χρόνια προϋπηρεσία.

Όσοι έχουν συμπληρώσει 3τή προϋπηρεσία, θα λάβουν κατώτατο μισθό 968 ευρώ (αντί για 913 ευρώ). Δηλαδή θα έχουν αύξηση 55 ευρώ.

Οσοι έχουν συμπληρώσει 6ετή προϋπηρεσία, θα λάβουν 1.056 ευρώ (αντί για 996 ευρώ). Δηλαδή θα δουν αύξηση 60 ευρώ.

Όσοι συμπληρώνουν 9ετή προϋπηρεσία, θα λάβουν 1.144 ευρώ (αντί για 1.079 ευρώ) ή αλλιώς θα έχουν αύξηση 65 ευρώ.

2. Λιγότερο κερδισμένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι: Αυξήσεις από 1,3% έως 3,5%

Η δεύτερη κατηγορία που επηρεάζεται θετικά, αλλά λιγότερο σε σχέση με τους αμειβόμενους με τον κατώτατο είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτοί θα λάβουν οριζοντίως το ποσό των 30 ευρώ μικτά από την 1η Απριλίου 2025.

Η αύξηση θα δοθεί από τους πιο χαμηλόμισθους δημοσίους υπαλλήλους των 850 ευρώ (βασικός μισθός υπαλλήλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης με προϋπηρεσία κάτω των 3 ετών) μέχρι και τους πιο υψηλόμισθους των 2.224 ευρώ (βασικός μισθός υπαλλήλου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με πάνω από 37 έτη υπηρεσίας).

Αυτό σημαίνει πως σε ποσοστιαία βάση, η αύξηση κινείται σε αντίστροφη πορεία σε σχέση με το ύψος του βασικού μισθού: Όσο χαμηλότερος είναι ο βασικός μισθός ενός υπαλλήλου τόσο μεγαλύτερη είναι ποσοστιαία αύξηση του βασικού μισθού του.

Έτσι για τον αμειβόμενο με 850 ευρώ προκύπτει αύξηση 3,5%, η οποία μειώνεται για κάθε επόμενο κλιμάκιο είτε με βάση την προύπηρεσία, είτε με βάση την εκπαίδευση, φτάνοντας σε αύξηση μόλις 1,3% για εκείνους τους υπαλλήλους που έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και πάνω από 37 έτη προϋπηρεσίας.

Αν λάβει κανείς υπόψιν και τα διάφορα επιδόματα τα οποία παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως το επίδομα τέκνων ή το επίδομα θέσης (τα οποία μάλιστα αυξήθηκαν το 2024), τότε η ποσοστιαία αύξηση με «όχημα» την αύξηση του κατώτατου μισθού είναι ακόμη λιγότερη από 1,3% με 3,5%.

Από την άλλη μεριά, μπορεί οι δημόσιοι υπάλληλοι να παίρνουν τα παραπάνω επιδόματα (καθώς και άλλα όπως το επίδομα επικίνδυνης εργασία ύψους 100 ευρώ το οποίο θα λάβουν οι ένστολοι τον ερχόμενο Ιούλιο), αλλά δεν παίρνουν 13ο και 14ο μισθό όπως παίρνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Οι δύο ακόμα μισθοί σε ετήσια βάση αντιστοιχούν σε ποσοστό 15%.

3. Καθόλου κερδισμένοι: Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με μισθό πάνω από τον κατώτατο

Τέλος, υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία εργαζομένων, η οποία επηρεάζεται έμμεσα… αρνητικά από την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν μισθό πάνω από το νέο μάξιμουμ κατώτατο μισθό δηλαδή πάνω από τα 1.144 ευρώ μικτά, ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας και εκπαίδευσης.

Αυτοί ακόμα και αν έχουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μεταπτυχιακό κλπ. δεν θα λάβουν καμία απολύτως αύξηση την 1η Απριλίου 2025.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα μειωθεί η διαφορά του μισθού τους από τους αμειβόμενους με τον κατώτατο μισθό, ακόμα και αν οι τελευταίοι είναι ανειδίκευτοι εργαζόμενοι.

Η μείωση της μισθολογικής διαφοράς ειδικά μεταξύ των πτυχιούχων και ειδικευμένων υπαλλήλων και των ανειδίκευτων ή ελαφρώς ειδικευμένων εργαζομένων, υπέρ των δεύτερων, όπως έχουν παρατηρήσει μια σειρά φορείς, δημιουργεί μία εικόνα ανισότητας στις αμοιβές, η οποία θα μπορούσε να διορθωθεί πέραν από τις επιμέρους πρωτοβουλίες της μίας ή της άλλης επιχείρησης, μέσα από την ανάπτυξη των κλαδικών συλλογικών διαπραγματεύσεων, κάτι που αποτελεί στρατηγικό στόχο του υπ. Εργασίας την αμέσως επόμενη περίοδο με ορίζοντα το τέλος του 2025.

Συλλογικά, πάντως αυτή η ενδιάμεση κατηγορία εργαζομένων δεν έχει δει καμία αύξηση ακόμα και μετά το Φεβρουάριο 2019 που ξεπάγωσε ο κατώτατος μισθός, παρά μόνο έμμεσα μέσω της μείωσης των εισφορών τους ως ασφαλισμένους στα πλαίσια της συνολικής μείωσης των κρατήσεων κατά 5,4% την τελευταία πενταετία.

Ετικέτες: νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

    28 Μαρ 2026

  • Δώρο του Πάσχα: Χωρίς όφελος οι χαμηλόμισθοι, ευθύνες για την κυβερνητική αδράνεια

    28 Μαρ 2026

  • ΔΥΠΑ: Συνολικά 146 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Απρίλιο

    27 Μαρ 2026

  • ΑΔΕΔΥ: Aνακοίνωσε σειρά κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα

    27 Μαρ 2026

  • adedy-staseis-ergasiasΑπεργία της ΑΔΕΔΥ στις 13 Μαΐου

    27 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Διπλή η πρώτη πληρωμή του market pass 2

    Market Pass 2026: Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά ύψους ως και 1.200 ευρώ

    127 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Fuel Pass 2026: Τα ποσά, οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Fuel Pass 2026: Πότε αναμένονται οι πληρωμές – Καταβολή ολόκληρου του διμήνου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.