PRODUCED by eTOUCH
© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.
Την αύξηση των ελέγχων για τις συνθήκες εργασίας, με στόχο την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων και δυστυχημάτων ζητάει η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της.
Όπως επισημαίνει η συνομοσπονδία: «Για ακόμη μία φορά ένας εργαζόμενος χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας, αυξάνοντας τον κατάλογο με τα εργατικά δυστυχήματα στη χώρα.
Οικοδόμος, ο οποίος δούλευε σε εταιρία στον Κένταυρο Ξάνθης, τραυματίστηκε θανάσιμα. Το τραγικό αυτό συμβάν, φέρνει για πολλοστή φορά στην επιφάνεια τη βαρύνουσα σημασία τήρησης των μέτρων υγείας και ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους.
Η ΓΣΕΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους, μέτρο αναγκαίο ώστε να μην θρηνήσουμε άλλους συναδέλφους».
Επαγγελματική Ασφάλιση: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027 σε εισφορές και φόρους29 Αυγ 2026
Μηνιαίο επίδοµα έως 500 ευρώ σε αστυνοµικούς: Θα έχει αναδροµική ισχύ – Ποιοι θα το λάβουν28 Αυγ 2026
ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 2.500 θέσεις εργασίας27 Αυγ 2026
Κεραμέως: Οφέλη για ασφαλισμένους, επιχειρήσεις και την εθνική οικονομία, με το νομοσχέδιο για την επαγγελματική ασφάλιση27 Αυγ 2026
Άδεια μητρότητας: Ποιοι δικαιούνται πλέον το 9μηνο27 Αυγ 2026
PRODUCED by eTOUCH © VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.
© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.