Κρήτη: Ενώνουν δυνάμεις ενάντια στην καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας

Κρήτη: Ενώνουν δυνάμεις ενάντια στην καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας

19 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση πραγματοποιηθηκε  στην Επιθεώρηση Εργασίας μεταξύ του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συν .Στέλιο Βοργιά ,του Λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή ,τον Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου κ.Στέλιο Καρακούδη ,τον προϊστάμενο της Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας κ.Βαγγέλη Καραγιάννη και την Περιφερειακή Διευθύντρια της Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας κ.Φωτείνη Νανοπούλου με σκοπό την οριστικοποίηση  της μόνιμης και καθημερινής συνεργασίας στην καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας και όχι μόνο, που αφορά τους επαγγελματίες οδηγούς.

Όπως είναι γνωστό η υποστελέχωση της Επιθεώρησης Εργασίας τα τελευταία χρόνια ,έχει κάνει πολύ δύσκολούς τους εξωτερικούς ελέγχους και ιδιαίτερα στον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών στον οποίο  χρειάζεται μικτό κλιμάκιο, δηλαδή την παρουσία εκτός της Επιθεώρησης Εργασίας και του Ε.Κ.Η ,της Τροχαίας Ηρακλείου ή του Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Στόχος στο εξής είναι, η εντατικοποίηση των ελέγχων από Τροχαία και Λιμενικό, χωρίς την παρουσία της Επιθεώρησης, με καθημερινή όμως ενημέρωση της, από τις παραπάνω Υπηρεσίες, με τα ονόματα των επαγγελματιών οδηγών και των εταιριών που βρέθηκαν να απασχολούνται, με σκοπό την διασταύρωση των στοιχείων αυτών με το ΕΡΓΑΝΗ.

Στους  ελέγχους  που θα πραγματοποιηθούν, θα διαπιστώνεται αν ο εργαζόμενος είναι  ασφαλισμένος ή όχι, καθώς επίσης και μια σειρά άλλων ελέγχων που έχουν να κάνουν με τα ρεπό, την υπεραπασχόληση κ.τ.λ.

Το Ε.Κ.Η ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην σημερινή εποικοδομητική συνάντηση δείχνοντας για άλλη μια φόρα  την αγαστή συνεργασία μας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<