Μπόνους 25 εκ. ευρώ από τον Σκλαβενίτη στους εργαζόμενους του

Μπόνους 25 εκ. ευρώ από τον Σκλαβενίτη στους εργαζόμενους του

31 Μαρτίου 2020

Στην έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ  προς τους εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης».

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, το παραπάνω πόσο έχει ήδη καταβληθεί στους 25.000 εργαζόμενους της επιχείρησης ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει το τελευταίο διάστημα και μάλιστα εν μέσω δύσκολων συνθηκών.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η κίνηση αυτή είναι στο πλαίσιο της γενικότερης στάσης που έχει η εταιρεία, να στηρίζει τους εργαζομένους τους ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία την ίδια περίοδο προχωρά και σε προσλήψεις προσωπικού με κάποιες μάλιστα να έχουν ξεκινήσει ήδη, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι η εταιρεία Σκλαβενίτης πριν από μία εβδομάδα προχώρησε σε συνεργασία με την πλατφόρμα e-food, ένα project πάνω στο οποίο εργάζονται από καιρό οι δύο εταιρείες, το οποίο αποφάσισαν ωστόσο να το επισπεύσουν με στόχο, όπως σημειώνουν, την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<