Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να πληρώσουν κανονικά το Δώρο Πάσχα

Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να πληρώσουν κανονικά το Δώρο Πάσχα

21 Μαρτίου 2020

Mέχρι την Μεγάλη Τετάρτη πρέπει να πληρώσουν το Δώρο Πάσχα οι επιχειρήσεις που δεν πλήττονται από την εξάπλωση και διασπορά του κορωνοϊού, όπως δήλωσε το Σάββατο το πρωί ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης. 

Προβαίνοντας σε μια διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην έκτακτη διυπουργική ενημέρωση, ο κ. Βρούτσης είπε πως η αναβολή της καταβολής του Δώρου Πάσχα αφορά :

τις επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει την οικονομική τους δραστηριότητα με κρατική εντολή για την αποφυγή της διασποράς του κορονοιού και 

τις 440.000 επιχειρήσεις που πλήττονται από το φαινόμενο με μείωση τζίρου – προφανώς όπως αυτές έχουν προσδιοριστεί από το υπουργείο Οικονομικών με βάσει τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας 

Αντίθετα οι επιχειρήσεις που δεν πλήττονται θα πρέπει να καταβάλλουν το Δώρο Πάσχα κανονικά. Ο κ. Βρούτσης χρησιμοποίησε μάλιστα ένα παράδειγμα αναφερόμενος στα Σούπερ Μάρκετ λέγοντας πως πρέπει να καταβάλλουν κανονικά το Δώρο Πάσχα όπως προβλέπεται. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<