Συνάντηση με εκπρόσωπους των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Ηρακλείου

Συνάντηση με εκπρόσωπους των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Ηρακλείου

14 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση με εκπρόσωπους των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Ηρακλείου  είχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, Βουλευτής και Γραμματέας της Κ.Ο Κίνημα Αλλαγής.

 

Εκπρόσωποι από τον τοπικό σύλλογο εργαζομένων αεροναυτιλίας Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου παρέδωσαν στον κ. Κεγκέρογλου κοινή επιστολή που συνυπογράφουν η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και η ομοσπονδία Συλλόγων Υ.Π.Α, με την οποία θέτουν τα προβλήματα που προκύπτουν από το νομοσχέδιο που εισηγείται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και επισημαίνουν την ανάγκη:

 

  • Ουσιαστικού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς της Υ.Π.Α. και ευρύτερα ώστε να αποτραπούν οι απαράδεκτες ρυθμίσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα την αεροναυτιλία

 

  • Άμεσης καταβολής των οφειλόμενων στο προσωπικό και επαναφορά της κανονικής διαδικασίας καταβολής τους

 

  • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος του προσωπικού λόγω των συνεπειών της πανδημίας

 

Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε αναφορά στο πλαίσιο του  Κοινοβουλευτικού Ελέγχου την  επιστολή τους, ζητώντας άμεσες ενέργειες.

Στην συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εργαζομένων αεροναυτιλίας αεροδρομίου Ηρακλείου, κ.Νταμπακάκης Νίκος, ο αντιπρόεδρος κ.Μανωλάκης Μανώλης και ο γραμματέας, κ.Σεγρεδάκης Ευάγγελος.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<