voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    Τσαπανίδου: «Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο, αλλά να λειτουργεί η χώρα»

    Πρωταπριλιά με σφοδρή κακοκαιρία σε 7 περιοχές

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας

    Μιχαηλίδου για Νταντάδες της Γειτονιάς: Έως €500 για κάθε μητέρα – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Συμμετοχή του Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον Β’ Κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Νέο πλαίσιο για αποσπάσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών – Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο

    Διευρύνεται το δίκτυο των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων – Είκοσι θα λειτουργούν από το Σεπτέμβριο

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

  • Θέσεις εργασίας
    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις στην Πυροσβεστική

    Πυροσβεστικό Σώμα: Προκήρυξη 24 θέσεων Ειδικών Καθηκόντων Πληροφορικής και Επικοινωνιών

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2026: Πλήθος αιτήσεων για 43 προσλήψεις

    Προσλήψεις 18 συμβασιούχων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

    Ξεκινούν οι αιτήσεις για 125 προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

  • Οικονομία
    Επίθεση στον Εμπορικό Σύλλογο από την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων

    Ακρίβεια: Οι τιμές πριν και μετά την έναρξη του πολέμου

    Στη Βουλή τη Δευτέρα το fuel pass και τα μέτρα στήριξης των αγροτών – Αναλυτικά τα ποσά και οι ημερομηνίες

    Επτά SOS για το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος – Πότε θα αλλάζουν οι χρεώσεις

    Έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια ρεύματος: Πώς να γλιτώσετε χρήματα και να ελέγχετε τον λογαριασμό σας

    Ενοίκια: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές από 1η Απριλίου

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    Συντάξεις: Ποιοι απόστρατοι θα λάβουν αναδρομικά 27 μηνών

    Συντάξεις Μαΐου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών μετά το Πάσχα

    Δημόσιοι υπάλληλοι – αύξηση κατώτατου μισθού: Αναλυτικά παραδείγματα

    Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

  • VOUCHER
    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Voucher 750 – Ανακοινώθηκε το τελικό μητρώο των επιτυχόντων

    Κοινωνικός τουρισμός: Tα τελικά αποτελέσματα για το voucher

    Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα δοθούν 300.000 vouchers

  • Πολιτική

    Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών: Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό

    Έως 15/9 οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ (VIDEO)

    Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης επιδοτούν την ακρίβεια αντί να την αντιμετωπίζουν

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική 1. Πρώτα Θέματα

Έρχονται αλλαγές στη βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα – Τι θα ισχύσει

από Νίκος Μοναστηριώτης
21/06/2025
σε 1. Πρώτα Θέματα, Οικονομία
118
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε τροχιά διαρκούς ανόδου κινείται η βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα το 2025, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ. Οι διαθέσιμες κλίνες ξεπέρασαν για πρώτη φορά το φράγμα του ενός εκατομμυρίου ήδη από τον Απρίλιο, ενώ καταγράφεται ενίσχυση της ζήτησης και σημαντική αύξηση στην πληρότητα, παρά τη μείωση της μέσης διάρκειας διαμονής. Η κυριαρχία των αλλοδαπών επισκεπτών ενισχύεται, ενώ το υπουργείο Τουρισμού θέτει για πρώτη φορά ποιοτικές και λειτουργικές προδιαγραφές στα καταλύματα, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Αναλυτικότερα, τον Ιανουάριο του 2025 καταγράφηκαν 213.000 καταλύματα, αυξημένα κατά 23.000 σε σύγκριση με τα 190.000 καταλύματα του Ιανουαρίου 2024. Τον Φεβρουάριο, τα διαθέσιμα καταλύματα ανήλθαν σε 216.000 από τα 196.000 του αντίστοιχου μήνα του 2024 (+20.000 σε σχέση με το προηγούμενο έτος). Τον Μάρτιο, ο αριθμός των καταλυμάτων ανήλθε σε 222.000, σε σχέση με τα 204 χιλ. του 2024 (αύξηση 18.000). Το β’ τρίμηνο του έτους ξεκίνησε με άνοδο, καθώς τον Απρίλιο καταγράφηκαν 228.000 καταλύματα, αυξημένα κατά 16.000 σε σχέση με τον Απρίλιο του 2024 (212.000 καταλύματα). Η αύξηση αυτή ενισχύει περαιτέρω την ανοδική τροχιά του πρώτου τριμήνου.

Αντίστοιχη είναι και η πορεία του αριθμού των διαθέσιμων κλινών. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των κλινών βραχυχρόνιας μίσθωσης σε εθνικό επίπεδο κατέγραψε σταθερή ανοδική πορεία κατά το α’ τρίμηνο του 2025, συνεχίζοντας τη θετική τάση του 2024. Τον Ιανουάριο, οι διαθέσιμες κλίνες ανήλθαν σε 947.000, αυξημένες κατά 101.000 σε σχέση με τις 845.000 κλίνες του Ιανουαρίου 2024. Τον Φεβρουάριο, καταγράφηκαν 961.000 κλίνες (+84.000) έναντι των 877.000 του 2024. Τέλος, τον Μάρτιο, ο αριθμός των κλινών έφτασε τις 981.000 (+75.000 σε σύγκριση με τις 906.000 του Μαρτίου 2024). Το β’ τρίμηνο ξεκίνησε με ισχυρή άνοδο, καθώς τον Απρίλιο καταγράφηκαν 1 εκατ. κλίνες σε σχέση με τις 936.000 κλίνες του Απριλίου 2024 (+72.000 κλίνες). Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά το 2025 ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ήδη από τον Απρίλιο, ενώ την προηγούμενη χρονιά το αντίστοιχο όριο είχε καταγραφεί μόλις τον Ιούλιο, που αποτελεί και μήνα αιχμής για τον τουρισμό.

Η ανάλυση της πληρότητας των καταλυμάτων για το α’ τρίμηνο του 2025 καταγράφει αύξηση τους δύο πρώτους μήνες και σταθεροποίηση τον Μάρτιο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024, παρά την αύξηση προσφερόμενων καταλυμάτων και κλινών. Ειδικότερα, τον Ιανουάριο, η πληρότητα διαμορφώθηκε σε 14%, σημειώνοντας αύξηση +2 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το 2024 (12%). Τον Φεβρουάριο, η αύξηση ήταν εντονότερη, με την πληρότητα να ανέρχεται στο 15%, έναντι 10% πέρυσι. Τέλος, τον Μάρτιο, η πληρότητα διατηρήθηκε στο 17%, σε παρόμοια επίπεδα με τον Μάρτιο του 2024 (16%). Το β’ τρίμηνο ξεκίνησε με περαιτέρω βελτίωση, καθώς τον Απρίλιο η πληρότητα ανήλθε στο 26%, αυξημένη κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 23% του Απριλίου 2024, επιβεβαιώνοντας τη θετική πορεία της ζήτησης για βραχυχρόνια μίσθωση.

ΣχετικάΆρθρα

Ποια ακίνητα γλίτωσαν την «κόκκινη κάρτα» από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Aπό τις πρωταγωνίστριες στην βραχυχρόνια μίσθωση η Κρήτη

10/01/2026

Προς νέα ρεκόρ η βραχυχρόνια μίσθωση το 2025 – Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς

08/12/2025

Αντίστροφη πορεία ακολουθεί η μέση διάρκεια παραμονής. Συγκεκριμένα, η μέση διάρκεια παραμονής σε καταλύματα την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2025 παρουσίασε γενικευμένη μείωση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2024. Τον Ιανουάριο, η μέση διάρκεια διαμορφώθηκε σε 3,1 διανυκτερεύσεις, μειωμένη κατά 3,1% σε σχέση με τις 3,2 του 2024. Τον Φεβρουάριο, η μέση διάρκεια ανήλθε επίσης σε 3,2 διανυκτερεύσεις, καταγράφοντας μείωση -11,1% από τις 3,6 του 2024. Τέλος, τον Μάρτιο, η μέση διάρκεια παραμονής διαμορφώθηκε σε 3,4 διανυκτερεύσεις, παρουσιάζοντας μείωση 2,9% σε σύγκριση με τις 3,5 του 2024. Με την έναρξη του β’ τριμήνου, τον Απρίλιο η μέση διάρκεια παραμονής διαμορφώθηκε σε 3,7 διανυκτερεύσεις, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα με τον Απρίλιο του 2024.

Αναφορικά με την διάρθρωση των ταξιδιωτών στη βραχυχρόνια μίσθωση, κατά το α’ τρίμηνο του 2025 αναδεικνύεται μια ενισχυμένη παρουσία αλλοδαπών επισκεπτών, ακολουθώντας ανοδική τάση μήνα με τον μήνα. Τον Ιανουάριο, οι αλλοδαποί επισκέπτες αποτελούσαν το 60% του συνόλου, έναντι 40% ημεδαπών. Τον Φεβρουάριο, το ποσοστό των αλλοδαπών αυξήθηκε σε 64% ενώ των ημεδαπών περιορίστηκε στο 36%. Τον Μάρτιο, οι αλλοδαποί ανήλθαν σε 69%, με το ποσοστό των ημεδαπών να διαμορφώνεται σε 31%. Η έναρξη του β’ τριμήνου ενίσχυσε περαιτέρω την κυριαρχία των αλλοδαπών, καθώς τον Απρίλιο αυτοί αντιπροσώπευαν το 86% των επισκεπτών, έναντι μόλις 14% των ημεδαπών.

 

Νέοι κανόνες για τη διασφάλιση της ποιότητας της φιλοξενίας

Την ίδια ώρα σημαντικές αλλαγές στη βραχυχρόνια μίσθωση φέρνει ο νέος νόμος που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο στη Βουλή. Ο νόμος εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής του υπουργείου Τουρισμού για την ποιοτική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού με όρους βιωσιμότητας. Οι παρεμβάσεις του υπουργείου έχουν στόχο, μεταξύ άλλων, και τη διασφάλιση της ποιότητας της φιλοξενίας και συνολικά της ποιότητας της τουριστικής προσφοράς στη χώρα μας.

Ειδικά λοιπόν, ως προς τα ακίνητα που διατίθενται προς βραχυχρόνια μίσθωση, οι νέες ρυθμίσεις προβλέπουν, για πρώτη φορά, λειτουργικές προδιαγραφές και προδιαγραφές ασφάλειας των διαμενόντων σε αυτά.Ενδεικτικά, τα ακίνητα θα πρέπει να αποτελούν χώρους κύριας χρήσης και να διαθέτουν φυσικό φωτισμό, αερισμό & κλιματισμό. Να διαθέτουν ασφάλιση έναντι αστικής ευθύνης για ζημιές ή ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν. Επίσης, να διαθέτουν υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, πυροσβεστήρες και ανιχνευτές καπνού, ρελέ διακοπής ή ρελέ αντιηλεκτροπληξιακό και ενδείξεις σήμανσης διαφυγής. Να διαθέτουν πιστοποιητικό μυοκτονίας και απεντόμωσης, φαρμακείο με είδη πρώτων βοηθειών καθώς και οδηγό με τηλέφωνα πρώτης ανάγκης,

Επίσης, θεσπίστηκε πλαίσιο ελέγχων τήρησης των προδιαγραφών αυτών από τις υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού ή από μικτά κλιμάκια ελέγχου με υπαλλήλους της ΑΑΔΕ. Η συγκεκριμένη παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, όπως η ρύθμιση της φορολογικής αντιμετώπισης των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, με στόχο τη δημιουργία περιβάλλοντος υγιούς ανταγωνισμού στο χώρο της φιλοξενίας.

Σημειώνεται ότι για το τρέχον έτος, και με δυνατότητα παράτασης, δεν επιτρέπεται νέα εγγραφή στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, στο 1ο, στο 2ο και το 3ο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γιάννης Παράσχης μιλώντας πρόσφατα στο πλαίσιο της γενικής συνέλευση του ΣΕΤΕ σημείωσε ότι η βραχυχρόνια μίσθωση αποτελεί πλέον μια παγκόσμια τάση που ανταγωνίζεται την κλασική ξενοδοχεία. «Στη χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ, ο αριθμός των κλινών βραχυχρόνιας μίσθωσης πιθανότατα ξεπερνά την περίοδο αιχμής αυτόν των ξενοδοχείων. Η ανεξέλεγκτη αυτή ανάπτυξη της βραχυχρόνιας μίσθωσης σε αρκετές περιοχές της χώρας έχει προκαλέσει στρεβλώσεις τόσο στην τουριστική εμπειρία όσο και στην καθημερινότητα των κατοίκων» τόνισε ο κ. Παράσχης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και ειδικότερα του υπουργείου Τουρισμού στο ζήτημα αυτό τα τελευταία χρόνια είναι αξιοσημείωτες. Όμως ο ΣΕΤΕ έχει σταθερή θέση υπέρ ενός στιβαρού κανονιστικού πλαισίου που διαχωρίζει την επαγγελματική από την ιδιωτική δραστηριότητα, διασφαλίζει τη φορολογική ισοδυναμία, προάγει την αποτελεσματική εκμετάλλευση της αξιοποιήσιμης γης και προστατεύει την κατοικία και την κοινωνική συνοχή. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΤΕ έχει καταθέσει συγκεκριμένες θέσεις για τα ζητήματα προδιαγραφών, φορολογίας και των απαραίτητων ελέγχων των καταλυμάτων που προσφέρονται από ψηφιακές πλατφόρμες.

Ετικέτες: βραχυχρόνια μίσθωση

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στη Βουλή τη Δευτέρα το fuel pass και τα μέτρα στήριξης των αγροτών – Αναλυτικά τα ποσά και οι ημερομηνίες

    29 Μαρ 2026

  • Έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια ρεύματος: Πώς να γλιτώσετε χρήματα και να ελέγχετε τον λογαριασμό σας

    29 Μαρ 2026

  • Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

    29 Μαρ 2026

  • ΑΑΔΕ: Ψηφιακή άρση κατασχέσεων με ένα «κλικ» από την 1η Απριλίου

    29 Μαρ 2026

  • ΕΦΚΑ: Χάθηκαν 1,3 εκατ. ρυθμίσεις οφειλών

    28 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Ενοίκια: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές από 1η Απριλίου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Fuel Pass 2026: Πότε αναμένονται οι πληρωμές – Καταβολή ολόκληρου του διμήνου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Συνεργασία ΔΥΠΑ- ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.: Πρόγραμμα κατάρτισης για 25.000 ανέργους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.