voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    πυρκαγιές

    Έναρξη αντιπυρικής περιόδου: Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες, τι απαγορεύεται και ποιες είναι οι ποινές για τους παραβάτες

    Ολοκληρώθηκαν οι πορείες της Εργατικής Πρωτομαγιάς

    Ολοκληρώθηκαν οι πορείες της Εργατικής Πρωτομαγιάς

    Αλεξανδρούπολη: Ενιαίο μέτωπο με πύρινες γλώσσες, ουρά, πτερύγια και κηλιδώσεις

    Ξεκινά από σήμερα η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας

    Προφυλακίστηκε ο 89χρονος «πιστολέρο»: Θέλει να αποζημιώσει με 2.000 ευρώ τον κάθε τραυματία

  • Εκπαίδευση
    Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα και οδηγίες για να μην εμποδιστούν οι πανελλαδικές λόγω καύσωνα

    Πανελλαδικές 2026: Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ

    Κ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα – Σηματοδοτείται η ίδρυση της πρώτης μη κρατικής Ιατρικής και Νομικής Σχολής στην Ελλάδα

    Κ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα – Σηματοδοτείται η ίδρυση της πρώτης μη κρατικής Ιατρικής και Νομικής Σχολής στην Ελλάδα

    Άρχισε ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο – Τι προβλέπει – Αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς

    Eπίσημα σε ΦΕΚ οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026

    Zαχαράκη: “Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές – Σταθερό το σύστημα εισαγωγής”

  • Θέσεις εργασίας
    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 5Κ/2026: Ερχεται προκήρυξη για 336 μόνιμες προσλήψεις

    Προσλήψεις στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων

    Προσλήψεις στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων

    Έρχονται 245 προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών για τα νοσοκομεία 1ης και 2ης ΥΠΕ

    Θεμιστοκλέους: Έρχεται προκήρυξη για 1000 νέες μόνιμες θέσεις γιατρών

  • Οικονομία
    Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος το «πέναλτι» ύψους 30% – Τι θα ισχύει με τη φορολόγηση του εισοδήματος

    Επίδομα αναπηρίας: Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται έως 846 ευρώ

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Τέλος η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων

    «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Πώς θα εξασφαλίσεις την επιδότηση

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από τις 4 έως τις 8 Μαΐου

  • Εργασιακά
    Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

    Πόσο θα πληρωθούν όσοι εργάστηκαν την Πρωτομαγιά

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

    ΔΥΠΑ: 143 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Μάιο

    Ν. Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για τετραήμερη εργασία είναι επικίνδυνη, ατεκμηρίωτη και ανησυχητική

  • VOUCHER

    Κοινωνικός Τουρισμός: Έως 03/05 οι αιτήσεις για άνεργους και εργαζόμενους

    ΔΥΠΑ: Πάνω από 39.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο

    Yποδιοικητής ΔΥΠΑ: Δευτέρα 4 Μαΐου ξεκινάνε οι αιτήσεις του κοινωνικού τουρισμού για τους συνταξιούχους

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα παράταση από τη ΔΥΠΑ μέχρι την Κυριακή 3 Μαΐου

    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Έρχονται 70.000 voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

  • Πολιτική
    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Μητσοτάκης από 86η ΔΕΘ: «Θα υπάρξει γενναία επιδότηση για το φυσικό αέριο – Κάθε νοικοκυριό θα λάβει στήριξη» (video)

    Το μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτομαγιά: Τα δέκα μέτρα που φέραμε για τους εργαζόμενους

    Έρχονται 245 προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών για τα νοσοκομεία 1ης και 2ης ΥΠΕ

    Θεμιστοκλέους: Έρχεται προκήρυξη για 1000 νέες μόνιμες θέσεις γιατρών

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά άμεση ανανέωση των συμβάσεων ΔΥΠΑ των 500 τραυματιοφορέων

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά άμεση ανανέωση των συμβάσεων ΔΥΠΑ των 500 τραυματιοφορέων

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Οικονομία

Κ. Χατζηδάκης: Δεν είναι δυνατόν ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει πολύ λιγότερο φόρο από τον μέσο υπάλληλό του

από NEWS ROOM
01/12/2023
σε Οικονομία

110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα φοροδιαφυγής με θάρρος και την κοινή λογική, ανέφερε χθες ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, για το φορολογικό των ελευθέρων επαγγελματιών, απαντώντας στα διακομματικά «πυρά» που δέχεται στη Βουλή το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο, για τις νέες διατάξεις του νομοσχεδίου για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Πρέπει να απαντήσουμε «αν θέλουμε να τα πληρώνουν όλα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, να το ξέρουμε. Εμείς πάντως δεν θέλουμε», είπε ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Στο τέλος της ημέρας, για τον καθένα από εμάς, υπάρχει και η συνείδησή μας, η δική μου τουλάχιστον λέει ότι δεν μπορώ να δέχομαι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει πολύ λιγότερο φόρο από τον μέσο υπάλληλό του».

Ο υπουργός απάντησε με «δέκα αλήθειες» στους «δέκα μύθους» που έχουν λεχθεί στο δημόσιο διάλογο για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ειδικότερα:

1. Στον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση «στοχοποιεί τους ελεύθερους επαγγελματίες», ο υπουργός απάντησε ότι η κυβέρνηση «στοχοποιεί τη φοροδιαφυγή», γιατί τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ δείχνουν ότι το 71% των ελεύθερων επαγγελματιών δηλώνει εισόδημα χαμηλότερο από τον κατώτατο μισθό, το 54% δήλωσε πέρυσι μηδενικά εισοδήματα ή με ζημιές και το 27% δηλώνει κατ΄εξακολούθηση για πέντε συναπτά έτη – το 2018, 2019, το 2020, το 2021 και το 2022 – ζημιές ή μηδενικά εισοδήματα. Επίσης, μέσα στον κλάδο των ελευθέρων επαγγελματιών, υφίσταται μια πολύ μεγάλη αδικία, αφού το 4% σήμερα πληρώνει το 50% των φόρων του κλάδου των ελευθέρων επαγγελματιών. Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, είπε επίσης ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν από 10.000 ευρώ και κάτω, πληρώνουν σήμερα φόρο 867 φόρο το χρόνο, ενώ ο μέσος μισθωτός που μπορεί να είναι και υπάλληλός τους, πληρώνει 1160 ευρώ το χρόνο. «Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Ο υπάλληλος να πληρώνει περισσότερα από τον εργοδότη του», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

ΣχετικάΆρθρα

Κωστής Χατζηδάκης: Γιατί απορρίπτεται η μείωση του ΦΠΑ

24/04/2026
Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

Κ. Χατζηδάκης: Μειώσεις φόρων και στήριξη ευάλωτων η κατεύθυνση της κυβέρνησης

23/04/2026

2. Στον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση είχε κρυφή ατζέντα και δεν είπε προεκλογικά ποια θα είναι η παρέμβασή της, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι η κυβέρνηση προεκλογικά είχε πει πως θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος σε ορίζοντα 3ετίας. «Το καταργούμε σε ορίζοντα διετίας, φέροντας πιο μπροστά την κατάργηση του. Είχαμε επίσης δηλώσει ότι αυτό θα συνδυαστεί με τη φορολογική συμμόρφωση του κλάδου και αυτό επιδιώκουμε να κάνουμε αυτή την ώρα», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

3. Στον ισχυρισμό ότι με τις προωθούμενες διατάξεις «τσουβαλιάζονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες με ένα οριζόντιο μέτρο», ο υπουργός απάντησε: «Εκείνο που κάνουμε, είναι ότι θεσπίζουμε τεκμήριο με σημείο αναφοράς τον κατώτατο μισθό και λέμε ότι η προσωπική συνεισφορά ενός ελεύθερου επαγγελματία στην επιχείρησή του, δεν είναι εύλογο να αποτιμάται χαμηλότερα από τον μισθό του εργαζομένου που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό». Επ΄αυτού δε, υπάρχουν εξαιρέσεις και διαβαθμίσεις, για παράδειγμα προς τα κάτω υπάρχουν εξαιρέσεις για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Το τεκμήριο μειώνεται για τους νέους επαγγελματίες, για όσους δραστηριοποιούνται σε περιοχές με μικρό πληθυσμό, τους μονογονείς με ανήλικα τέκνα, τους πολύτεκνους. Πλήρης απαλλαγή ισχύει, μεταξύ άλλων, όταν συντρέχουν ειδικοί λόγοι (π.χ. ασθένεια, στρατιωτική θητεία, φυσικές καταστροφές, λόγοι ανωτέρας βίας κ.λπ.), για τους αυτοαπασχολούμενους με ΑΠΥ σε έως 3 εργοδότες («μπλοκάκια»), καθώς και για τους αγρότες. Από την άλλη, το ύψος του τεκμηρίου μεταβάλλεται ανάλογα με τα χρόνια της επαγγελματικής δραστηριότητας, το σύνολο της μισθοδοσίας και το ύψος του τζίρου της επιχείρησης σε σχέση με το μέσο όρο του κλάδου. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, λάβαμε υπόψη μας παρατηρήσεις για το κριτήριο του τζίρου, εισάγαμε τρόπο πιο γραμμικό και πιο δίκαιο, «αλλά πάντως δεν το λες και οριζόντιο μέτρο με τόσες διαβαθμίσεις και εξαιρέσεις», ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

4. Στον ισχυρισμό ότι «η κυβέρνηση θεσπίζει εξαιρέσεις, όμως υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που αδικούνται παρόλα αυτά και μπορεί όντως να βγάζουν λιγότερα από τον εργαζόμενό τους», ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών επισήμανε ότι στο νομοσχέδιο έχει προβλεφθεί, πως όποιος θεωρεί ότι αδικείται, μπορεί να πάει στις αρμόδιες αρχές και να αποδείξει ότι αδικείται. Αυτή άλλωστε είναι μια δυνατότητα που προβλέπεται στο τεκμήριο διαβίωσης που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια (πέρυσι προσέφυγαν 46 πολίτες).

5. Στον ισχυρισμό ότι πρόκειται για μέτρο που κυνηγάει την επιχειρηματικότητα, ο κ. Χατζηδάκης συνέστησε να μην συγχέεται η επιχειρηματικότητα με την παραβατικότητα. ‘Αλλωστε, έχουν ληφθεί μέτρα για την ενθάρρυνση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

6. Στον ισχυρισμό ότι το τεκμήριο συνιστά πισωγύρισμα, ο κ. Χατζηδάκης επισήμανε ότι σήμερα εφαρμόζεται το σύστημα των αντικειμενικών αξιών, για να υπάρχει τρόπος για την αποτίμηση της αξίας των ακινήτων στις αγοραπωλησίες. Υπάρχει επίσης το τεκμήριο διαβίωσης και λαμβάνεται υπόψη για τη φορολογία, σε περίπτωση που κάποιος έχει πισίνα, εξοχικό, μεγάλο αυτοκίνητο κοκ.. Αυτά είναι τεκμήρια που έχουν εφαρμοστεί από πολλές κυβερνήσεις, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών και υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους τεκμήρια ισχύουν και σε άλλες χώρες όπως η Γαλλία ή η Ιταλία.

7. Στον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί την τεχνολογία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στη διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές, στα ηλεκτρονικά τιμολόγια και το MyData, πρόκειται για παρεμβάσεις που επίσης περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο.

8. Στον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τα «μεγάλα ψάρια» και αφήνει εκτός μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε ότι στο νομοσχέδιο υπάρχουν παρεμβάσεις για τα καύσιμα. Υπενθύμισε τις επιβαρύνσεις των ηλεκτροπαραγωγών τα τελευταία χρόνια, τις επιβαρύνσεις των διυλιστηρίων, το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια από τον φόρο των νομικών προσώπων εισπράττονται ολοένα και περισσότερα ποσά. Πρόσθεσε δε, ότι με το σύστημα του τεκμαρτού προσδιορισμού θα απελευθερωθεί τμήμα του ελεγκτικού μηχανισμού, για να επικεντρωθεί στα «μεγαλύτερα ψάρια».

9. Στον ισχυρισμό ότι οδηγούνται σε φορολογική εξόντωση οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο υπουργός απάντησε πως η φορολογική επιβάρυνση είναι 0,8, θα πάει στο 1,1 – και αυτό ενώ στην ΕΕ η επιβάρυνση είναι 2,1. «Όπως και να το μετρήσετε, πάμε λίγο παραπάνω από τον μέσο μισθωτό. Αυτό συμβαίνει. Πρέπει να έχουμε όλη την εικόνα. Τι πληρώνει ο ελεύθερος επαγγελματίας, τι πληρώνει ο συνταξιούχος, τι πληρώνει ο μισθωτός. Αν θέλουμε να τα πληρώνουν όλα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, να το ξέρουμε. Εμείς πάντως δεν θέλουμε», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

10. Σε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση ότι αγνοεί-κωφεύει στις αντιδράσεις, ο υπουργός απάντησε: «Καθόλου δεν τις αγνοούμε. Συζητάμε με όλους ανεξαιρέτως. Δώσαμε σε διαβούλευση το νομοσχέδιο και κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις μετά τη διαβούλευση αυτή. Φυσικά συζητάμε και συνεχίζουμε και στη Βουλή και με τις κοινωνικές ομάδες. Ακούμε κάθε εύλογη παρατήρηση. Στο τέλος της ημέρας, για τον καθένα από εμάς υπάρχει και η συνείδησή μας. Η δική μου τουλάχιστον λέει ότι δεν μπορώ να δέχομαι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει πολύ λιγότερο φόρο από τον μέσο υπάλληλό του», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

Ετικέτες: Κωστής Χατζηδάκηςελεύθεροι επαγγελματίες

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    2 Μάι 2026

  • «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Πώς θα εξασφαλίσεις την επιδότηση

    2 Μάι 2026

  • Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από τις 4 έως τις 8 Μαΐου

    2 Μάι 2026

  • Σουβλάκι: Πότε και πόσο αναμένεται να αυξηθεί ξανά η τιμή του

    2 Μάι 2026

  • ΑΑΔΕ: Κινδυνεύουν με κατασχέσεις 2.3 εκατ. οφειλέτες

    2 Μάι 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση

    15 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει απόψε η προθεσμία για τις αιτήσεις

    13 shares
    Share 5 Tweet 3
  • ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    11 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Κοινωνικός τουρισμός 2026: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.