voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν τις απαγορεύσεις στη χρήση κινητών και social media για τους μαθητές

    Τι περιλαμβάνει η τροποποίηση των κανόνων για τα προϊόντα και τις μερίδες στα σχολικά κυλικεία

    Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Τι αποκαλύπτουν οι έλεγχοι στην ιδιωτική υγεία

    Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου

  • Εκπαίδευση

    Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν τις απαγορεύσεις στη χρήση κινητών και social media για τους μαθητές

    Μετεγγραφές 2026: Τα 6 SOS για τους πρωτοετείς φοιτητές

    ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τις εγγραφές

    ΔΥΠΑ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

  • Θέσεις εργασίας

    ΔΥΠΑ: Στις 25/09, στο Κιλκίς, το 11ο JobReady by DYPA 

    “Τρέχουν” προκηρύξεις για προσλήψεις 672 ατόμων σε δήμους της Αττικής

    Έρχονται νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

    Προκηρύχθηκαν 19 προσλήψεις τεχνικών ειδικών καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα

  • Οικονομία

    Oι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 21 έως 25 Σεπτεμβρίου

    Στεγαστικά δάνεια: Νέος «κουμπαράς» πέρα από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση

    Σε πλήρη λειτουργία η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026 – Κανονικά η υποβολή αιτήσεων

    Θεοδωρικάκος: «Στηρίζουμε 95 παραγωγικές επενδύσεις σε όλη την Κρήτη με 140 εκατ. ευρώ – Δημιουργούνται πάνω από 1.200 νέες θέσεις εργασίας»

  • Εργασιακά

    Συνταξιούχοι: Η διπλή ενίσχυση έως τα Χριστούγεννα

    ΔΥΠΑ: Στις 25/09, στο Κιλκίς, το 11ο JobReady by DYPA 

    Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Μέχρι πότε γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις

    ΑΣΕΠ: Τα προσόντα που ανεβάζουν τις πιθανότητες επιλογής προϊσταμένων

  • VOUCHER
    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

    Στα 200 ευρώ το Thessaly Pass 2026 για τη Μαγνησία – Από τις 24 Σεπτεμβρίου oι αιτήσεις

  • Πολιτική

    Γεωργιάδης: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Med Watch για τον έλεγχο ιδιωτικών ιατρείων – Τι αλλάζει για τους πολίτες

    Κυριάκος Μητσοτάκης σε Κωνσταντίνο Τασούλα: Το πετρέλαιο θέρμανσης πρώτη προτεραιότητα ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα

    Κυρ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης – Οριζόντια σημαντική αύξηση του επιδόματος

    Μαρκόπουλος για πετρέλαιο θέρμανσης: «Δεν θα μείνει αθωράκιστη η ελληνική οικογένεια» – Νέα μέτρα ανάλογα με τις τιμές

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Οικονομία

Κ. Χατζηδάκης: Περισσότερες από 4.500 επιχειρήσεις στον ψηφιακό κλάδο

από NEWS ROOM
19/12/2023
σε Οικονομία

104
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με την ομιλία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, ολοκληρώθηκε το digital economy forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future.

Ο κ. Χατζηδάκης ξεκίνησε την ομιλία του υπογραμμίζοντας πως «τα τελευταία χρόνια και παρά την κρίση τη δική μας αλλά και τις εισαγόμενες, είχαμε σημαντική πρόοδο στην ελληνική οικονομία». Αναφερόμενος σε δύο βασικούς ψηφιακούς μετασχηματισμούς, που διαμόρφωσαν τα νέα αυτά οικονομικά δεδομένα, ο Υπουργός τόνισε: «Ο πρώτος μετασχηματισμός είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Δημόσιας Διοίκησης. Επί κορωνοϊού επιταχύνθηκε η διαδικασία της ψηφιακής επανάστασης αυτής για τη χώρα, ίσως το μόνο παράπλευρο όφελος της πανδημίας. Ο δεύτερος μετασχηματισμός αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ».

Δίνοντας πλήθος παραδειγμάτων ψηφιακού μετασχηματισμού, ο κύριος Χατζηδάκης ανέδειξε το πώς και πόσο πολύ αλλάζουν την καθημερινότητα τόσο των πολιτών, όσο και των φορέων. Όπως δήλωσε, όμως: «Μας απασχολούν παρόλα αυτά και οι προκλήσεις που προκύπτουν από την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως η κυβερνοασφάλεια και η προστασία προσωπικών δεδομένων».

«Ο λαός ζητάει από κάθε κυβέρνηση να πρωτοπορεί. Το ίδιο ζητάει και από εμάς. Και πράγματι είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε επιτύχει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι επίσης για τις τεχνολογικές πρωτοπορίες των ελληνικών επιχειρήσεων που διακρίνονται πλέον και διεθνώς, καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό που τροφοδοτεί πολλές εταιρείες ανά τον κόσμο. Γιατί μπορεί να αναφέρουμε πάντα τα επιτεύγματά μας στον τουρισμό και τη ναυτιλία για παράδειγμα, αλλά εξίσου σημαντικά είναι και τα επιτεύγματά μας στον κλάδο της τεχνολογίας και των ΤΠΕ».

ΣχετικάΆρθρα

Χατζηδάκης για τη νέα ΚΑΠ: Τι θα αλλάξει στην ελληνική γεωργία και στο μοντέλο των επιδοτήσεων

05/09/2026

Κ. Χατζηδάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: «Η αντιπολίτευση ζει σε άλλη χώρα – Η πραγματικότητα τη διαψεύδει»

30/08/2026

Μιλώντας για τη μετάβαση της οικονομίας στο ψηφιακό μέλλον, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών τόνισε πως ο ψηφιακός κλάδος της χώρας αριθμεί περισσότερες από 4.500 επιχειρήσεις, 260.000 εργαζομένους και κύκλο εργασιών άνω των 13 δισ. ευρώ ενώ, όπως είπε, έχει μπει στον διεθνή επενδυτικό χάρτη. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στις επενδύσεις ξένων κολοσσών στην Ελλάδα όπως η Microsoft, η Google και η Amazon τονίζοντας πως «Αυτή είναι μία προσπάθεια που είμαστε αποφασισμένοι να εντείνουμε», ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένες προγραμματισμένες δράσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Οικονομίας. Μεταξύ αυτών, δράσεις για τη δημιουργία περισσότερων διεθνώς ανταγωνιστικών εταιρειών τεχνολογίας που θα δημιουργούν περισσότερες και ποιοτικότερες θέσεις εργασίας, δράσεις Upskilling & reskilling, καθώς και Προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού για ΜμΕ.

Παράλληλα, ο κύριος Χατζηδάκης επικεντρώθηκε στα σημαντικά ποσά που διατίθενται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας. Οπως επεσήμανε: «Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν προγραμματιστεί να δοθούν περισσότερα χρήματα στην τεχνολογία στην Ελλάδα, απ’ ότι οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αυτά τα χρήματα «πέφτουν» στην αγορά, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην ελληνική οικονομία. Μόνο από το Ταμείο Ανάκαμψης ο προϋπολογισμός είναι 2,4 δις ευρώ και η έννοια μας είναι πώς θα τα διαχειριστούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε νέες μεθόδους πάνω σε αυτό. Στο ΕΣΠΑ ο προϋπολογισμός ανέρχεται περίπου στο €1 δις, έτσι το συνολικό ποσό ανέρχεται στα €3,5 δις, έτοιμα να τα διαχειριστούν οι ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας. Ποτέ άλλοτε δεν δόθηκαν στη χώρα τόσα χρήματα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας».

Κλείνοντας την ομιλία του, ανέφερε πως μιλώντας και εκ μέρους και του πρωθυπουργού, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, «Εμείς σαν κυβέρνηση επενδύουμε πολλά και θέλουμε να είμαστε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Επενδύουμε και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε πολλά. Μέχρι εδώ ήταν μόνο η αρχή. Σκοπεύουμε να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά και να αξιοποιήσουμε κάθε τεχνολογική εταιρεία και το ανθρώπινο δυναμικό της, ώστε η Ελλάδα μας να ανέβει πολλά σκαλιά ψηλότερα».

Το στίγμα του κλάδου της ψηφιακής τεχνολογίας, των μελλοντικών προκλήσεων και τη στόχευση για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα, που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια του digital economy forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future, έδωσε με την ομιλία της η Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ, κυρία Γιώτα Παπαρίδου. «Το Συνέδριό μας πραγματοποιείται φέτος σε μία ιδιαίτερη περίοδο. Έχουμε για πρώτη φορά σαφή σημάδια ανάκαμψης της εθνικής οικονομίας, με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας για τη χώρα μας, μετά από 13 χρόνια, η οποία θα προσελκύσει νέες επενδύσεις. Οφείλω να επικροτήσω τις προσπάθειες της κυβέρνησης για προσέλκυση σημαντικών και μεγάλων επενδύσεων στη χώρα μας, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Και στις οποίες προσπάθειες, όπως όλοι γνωρίζουμε, η απάντηση των επιχειρήσεων του κλάδου μας ήταν καταφατικά “ΝΑΙ”. Βλέπουμε διεθνείς επιχειρήσεις να επενδύουν στη χώρα με κέντρα έρευνας και καινοτομίας, με data centers και πολλά ακόμη projects και ευελπιστούμε ότι η συνεργασία μας με την κυβέρνηση προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση θα συνεχισθεί και θα ενισχυθεί περαιτέρω».

Αναφερόμενη στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα, η Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ τόνισε: «Η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα σε αρκετά δύσκολη θέση και στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Κυβερνοασφάλειας, αντιμετωπίζοντας έναν πολύ έντονο ανταγωνισμό, κυρίως από Αμερική και Κίνα. Στο θέμα της ασφάλειας ως Ευρώπη δεν είχαμε μια συγκεκριμένη στρατηγική. Ως αποτέλεσμα, εστιάσαμε στην ανάπτυξη διαφορετικών και πολλές φορές αντικρουόμενων πολιτικών, παραμελώντας την ανάπτυξη προϊόντων για την ασφάλεια, τα οποία πλέον δυστυχώς είναι κατά πλειοψηφία εισαγόμενα, κάτι που αποτελεί πολύ μεγάλο ρίσκο και ενέχει πολλούς κινδύνους. Τώρα μόλις ξεκίνησαν κάποια βήματα για την ανεξαρτητοποίηση της Ευρώπης. Έχουμε τεράστια δύναμη ως Ευρώπη, γιατί είμαστε οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι ποιοτικά «πελάτες» στον κόσμο. Γνωρίζοντας όμως ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις που περιμένουμε θα είναι τεράστιες, πρέπει να κινηθούμε με σωστή στρατηγική, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς προκαταλήψεις σε ένα ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας, και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Η κυρία Παπαρίδου συνέχισε την ομιλία της, δίνοντας έμφαση στους τέσσερις στρατηγικούς πυλώνες που είναι απαραίτητοι για να επιτευχθεί η πλήρης ένταξη της χώρας στην ψηφιακή εποχή: «Πρώτον, θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα για την τάχιστη αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2021-2027, καθώς και όλων των υπόλοιπων εξειδικευμένων χρηματοδοτικών εργαλείων. Πρόκειται για πόρους που μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό και στην άνευ προηγουμένου ανάπτυξη της χώρας.

Δεύτερον, η Πολιτεία οφείλει να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, με κίνητρα για την τεχνολογική καινοτομία, για τις νέες αλλά και τις υφιστάμενες επιχειρήσεις, οι οποίες παράγουν και επενδύουν σε έρευνα και καινοτομία. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν στη χώρα κέντρα καινοτομίας (R&D Hubs), που θα αποτελέσουν τη βάση για την προσέλκυση επενδύσεων και τον εκσυγχρονισμό όλων των κλάδων της οικονομίας.

Τρίτον και πάρα πολύ βασικό, είναι η ανάγκη ενεργούς υποστήριξης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου. Η προβολή και ανάδειξη του “Brand Ελλάδα” από την οικονομική διπλωματία και τον ΣΕΠΕ, με το σχεδιασμό και την υλοποίηση μακροχρόνιας διεθνούς εκστρατείας προβολής της ψηφιακής βιομηχανίας, είναι κρίσιμη συνιστώσα για την περαιτέρω ανάπτυξη ενός παγκοσμίως καταξιωμένου κλάδου.

Τέλος, η τέταρτη κατεύθυνση αφορά στη λήψη και εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων και πολιτικών από την Πολιτεία και τις επιχειρήσεις για την επιστροφή του επιστημονικού δυναμικού, που εξαιτίας της πολύχρονης οικονομικής κρίσης, μετανάστευσε στο εξωτερικό. Εξαιρετικά σημαντική παράμετρος για την αντιστροφή του “brain drain” σε “brain gain” είναι η εξασφάλιση ενός πιο ελκυστικού οικονομικού και φορολογικού περιβάλλοντος», κατέληξε, τονίζοντας πως «Είναι η ώρα όλοι και όλες, από τη θέση και το θεσμικό ρόλο που επιτελούμε, να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί για τη δημιουργία μίας Ελλάδας, που θα αποτελέσει ένα σύγχρονο διεθνές πρότυπο, έναν πόλο έλξης επενδύσεων, έναν κόμβο εξαγωγής τεχνογνωσίας στη ψηφιακή τεχνολογία, με άμεση ευεργετική επίδραση στην οικονομία και στην κοινωνία. Ο ΣΕΠΕ και τα μέλη του πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να βρεθεί στη θέση που της αξίζει!».

Προηγήθηκε το πάνελ της έκτης και τελευταίας θεματικής ενότητας του digital economy forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future, με τίτλο «Κυβερνοασφάλεια- προστατεύοντας τα δεδομένα και τις υποδομές σας». Η προστασία δεδομένων και υποδομών, καθώς και τα μέτρα, οι πολιτικές και οι ενέργειες που πρέπει να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν επιχειρήσεις και οργανισμοί, ώστε να προστατευτούν από τις κυβερνοαπειλές, αποτέλεσαν το επίκεντρο των ομιλιών της θεματικής.

Την έναρξη του πάνελ της τελευταίας θεματικής ενότητας, πραγματοποίησε ο Διευθυντής Γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κύριος Σπύρος Διαμάντης, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα της κυβερνοασφάλειας, σχολίασε ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης. «Η τεχνολογία προχωρά πολύ γρήγορα. Έχουμε βάλει την τεχνητή νοημοσύνη στη ζωή μας, μέσω του myAIgov. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να αποκτήσουμε cyber skills, για να διαχωρίζουμε την πραγματικότητα από την τεχνητή νοημοσύνη. Για εμένα το αύριο, ιδιαίτερα σε νεότερες γενιές, περιλαμβάνει το Cyber Academy, μία πρωτοβουλία για εκπαίδευση στην κουλτούρα της κυβερνοασφάλειας».

Από την πλευρά του, ο Cybersecurity Expert της ENISA κύριος Ευάγγελος Καντάς, σημείωσε ότι η αναζήτηση λύσεων στις μελλοντικές προκλήσεις είναι το πιο σημαντικό θέμα που καλούνται να αντιμετωπίσουν η Πολιτεία και οι εταιρείες. «Για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος επιθέσεων από hackers στις επιχειρήσεις, οι υπεύθυνοι των εταιρειών θα πρέπει να ελέγχουν τακτικά τις πολιτικές ασφαλείας που χρησιμοποιούν οι προμηθευτές τους. Θα πρέπει παράλληλα να εκπαιδεύουν τακτικά τους εργαζομένους τους και να κάνουν μία πολύ καλή διαχείριση των τεχνολογικών μέσων που διαθέτουν», τόνισε.

Κατά την παρέμβασή του στο ίδιο πάνελ, ο Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα Ελλάδας και Κύπρου της HP Hellas, κύριος Χάρης Αμούργης, υπογράμμισε τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων από τις ίδιες τις εταιρείες: «Δεν πιστεύω πως θα μείνουμε ποτέ ήσυχοι στο κομμάτι της κυβερνοασφάλειας. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να αποτελεί προτεραιότητα και μεγάλο κομμάτι των προϋπολογισμών μας». Ο ίδιος προσέθεσε: «Θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι οι ψευδείς ειδήσεις μπορούν να δημιουργήσουν θέματα πολιτικής σταθερότητας. Επομένως, το ΑΙ είναι μεν σύμμαχος, αλλά είναι εν δυνάμει και εχθρός μας».

Λόγο για ολιστική αντιμετώπιση της κατάστασης σε επίπεδο κυβερνοασφάλειας έκανε ο Διευθυντής Πωλήσεων Δημοσίου Τομέα της Fortinet Greece, κύριος Ευάγγελος Παλάντζας. «Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να αντιμετωπίζουμε ολιστικά την κατάσταση. Προστατεύουμε τον χρήστη, αλλά και τα δεδομένα σε όλο τον κύκλο τους, από τη δημιουργία μέχρι την αποθήκευσή τους» σημείωσε. Και τόνισε: «Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί, που συλλέγουν αυτήν τη στιγμή δεδομένα, με τη λογική ‘collect now, decrypt later’, αποθηκεύοντας δεδομένα που μπορεί εν συνεχεία να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά για ανάλυση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα safe VPN, που θα διασφαλίσει αυτήν την συλλογή δεδομένων και να προστατεύει τον χρήστη».

Τέλος, ο Επικεφαλής Διεύθυνσης Mobile Experience Ελλάδας & Κύπρου της Samsung Electronics Hellas, κύριος Άρης Παρασκευόπουλος, υπογράμμισε ότι σήμερα κάθε θέμα κυβερνοασφάλειας μπορεί να προκύψει τόσο από τους ίδιους τους χρήστες όσο και από τις ίδιες τις συσκευές. «Στην περίπτωση των smartphones για παράδειγμα, εμείς -ως κατασκευαστές- έχουμε προβλέψει, μεταξύ άλλων, μεθόδους προστασίας, όπως το health check, η ασφαλής πλοήγηση, η διπλή κρυπτογράφηση, που διασφαλίζουν το κομμάτι αυτό» σημείωσε και κατέληξε: «Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες, καθώς το R&D δεν είναι πλέον αρκετό. Η γνώση πρέπει να μοιράζεται».

Ετικέτες: Κωστής Χατζηδάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στεγαστικά δάνεια: Νέος «κουμπαράς» πέρα από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση

    19 Σεπ 2026

  • Θεοδωρικάκος: «Στηρίζουμε 95 παραγωγικές επενδύσεις σε όλη την Κρήτη με 140 εκατ. ευρώ – Δημιουργούνται πάνω από 1.200 νέες θέσεις εργασίας»

    18 Σεπ 2026

  • Καύσιμα: Έφθασαν τα 2,20 ευρώ αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης – “Παγωμάρα” στην αγορά

    18 Σεπ 2026

  • Dentist Pass: Τι αλλάζει για τα παιδιά από το 2027 και ποιοι θα το δικαιούνται

    18 Σεπ 2026

  • Από Ιούλιο του 2027 η υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας

    18 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Έρχονται 10.000 θέσεις εργασίας για γυναίκες – Ποιες έχουν προτεραιότητα

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Έρχονται νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Μουσείο Ακρόπολης: Προκήρυξη για 131 προσλήψεις

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Μιχαηλίδου: Τον Οκτώβριο ανοίγουν oι αιτήσεις για τη μετεγκατάσταση – Έως 10.000 ευρώ για κάθε οικογένεια

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Συνταξιούχοι: Πότε καταβάλλεται το επίδομα των 400 ευρώ και ποιοι δεν θα το λάβουν

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.