voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΟΠΥΥ: Πώς έγινε εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων

    Μικρή «ανάσα»στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων

    Το Netflix εξαγοράζει την Warner Bros έναντι αστρονομικού ποσού!

    Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για κακοκαιρία μέχρι την Τετάρτη

    Κακοκαιρία: Σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE» εννιά Περιφέρειες – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις για τους 27 βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Κακοκαιρία: Κλειστές την Παρασκευή οι εκπαιδευτικές δομές και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ στην Περιφέρεια Αττικής

    Κακοκαιρία Byron: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των οποίων τα σχολεία θα μείνουν κλειστά

    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Κακοκαιρία Byron: Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής

    ΟΠΕΚΑ: Παράταση στις αιτήσεις για 1.000 ευρώ σε επιτυχόντες των Πανελληνίων 2025

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

    ΔΥΠΑ: 60 νέες μόνιμες προσλήψεις για το 2026 με ευκαιρίες για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Προχωρά σε 290 προσλήψεις οδηγών λεωφορείων

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 4ΓΒ/2025 : Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από επιτυχόντες του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού (2Γ/2022)

    Δήμος Πειραιά: 290 νέες προσλήψεις χωρίς πτυχίο

    Αρχίζουν οι αιτήσεις για 20 προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά

  • Οικονομία
    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από 8 έως 12 Δεκεμβρίου

    Θερινές εκπτώσεις 2024: Ανοιχτά αύριο, Κυριακή τα καταστήματα – Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας

    Πότε έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις

    Επιταγή ακρίβειας: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις

    Ποιοι οικονομολόγοι δικαιούνται επίδομα 1.900 ευρώ – Τα κριτήρια και προϋποθέσεις

    Επίδομα θέρμανσης: Νέα πληρωμή για τους δικαιούχους

    Επίδομα θέρμανσης: Κλείνει αύριο η πλατφόρμα για αιτήσεις

  • Εργασιακά

    Ποιες οι συνέπειες μη καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων

    Νέα εγκύκλιος ΕΦΚΑ: Οριστική η απαλλαγή εισφορών στις προσαυξήσεις για νυχτερινά, Κυριακές και υπερωρίες

    Νωρίτερα θα καταβληθεί φέτος το Δώρο των Χριστουγέννων

    Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει με τους ανέργους – Ποιοι δεν θα το λάβουν

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – Τι πρέπει να ξέρετε

  • VOUCHER
    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης!

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Nέο Voucher Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500€

    «Τουρισμός για όλους 2025»: Νέος οριστικός πίνακας δικαιούχων χαμηλής περιόδου

  • Πολιτική
    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περισσεύει η κυβερνητική κοροϊδία – Οι 4 στους 10 δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς

    Τους Έλληνες του Λονδίνου καλεί η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση του Rebrain Greece

    Κεραμέως για συλλογικές συμβάσεις: Η ιστορική Κοινωνική συμφωνία οδηγεί σε πλήρη προστασία των εργαζομένων

    Κρήτη: «Ψίχουλα» οι αποζημιώσεις για ζημιές από την κλιματική αλλαγή

    Χατζηδάκης: Μήνας πληρωμών για τους αγρότες ο Δεκέμβριος – Πάμε σε ένα σύστημα αξιόπιστο και δίκαιο για τις επιδοτήσεις

    Μητσοτάκης: Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια τέτοια ιστορική συμφωνία, η οποία θέτει κανόνες στην αγορά εργασίας

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Οικονομία

Κ. Πιερρακάκης: Πρωτοβουλία ενσωμάτωσης, ξανά στην Οικονομία, ενός μεγάλου μέρους συμπολιτών μας, οι οποίοι σήμερα, σε κάποιο βαθμό είναι αποκλεισμένοι

από NEWS ROOM
04/04/2025
σε Οικονομία
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το τρίπτυχο «οικονομική ανάπτυξη – κοινωνική δικαιοσύνη – αλληλεγγύη για κάθε οικογένεια» είναι οδηγός των αποφάσεων, της στρατηγικής και του σχεδιασμού μας, τόνισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής της κυβέρνησης στην Οικονομία υπό την ηγεσία του.

Κατά την χθεσινή πρώτη του ομιλία ως υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, η οποία επεξεργάζεται το νομοσχέδιο «Ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς και άλλες διατάξεις», ο κ. Πιερρακάκης υπογράμμισε ότι η οικονομική πολιτική πρέπει να διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης και ταυτοχρόνως να προωθεί την κοινωνική συνοχή, πρέπει να αντιμετωπίζει αδικίες και αποκλεισμούς και να προσφέρει σε κάθε άτομο και σε κάθε οικογένεια ένα δίκαιο μέρισμα από την ανάπτυξη αυτή.

«Η εντολή των πολιτών, την οποία έχουμε έρθει ως κυβέρνηση να υλοποιήσουμε, είναι να θέσουμε τη χώρα σε κίνηση», υπογράμμισε και τόνισε ότι «αυτό ακριβώς είναι που θα κάνουμε ώρα-ώρα, μέρα-μέρα, εβδομάδα-εβδομάδα, μήνα-μήνα, και η μία εκκρεμότητα μετά την άλλη θα λύνονται με ανοιχτό πνεύμα, με διάθεση ενσωμάτωσης απόψεων και από τις άλλες πτέρυγες, ακριβώς επειδή καταλαβαίνουμε ότι σε πολλά πράγματα πρέπει να πάμε ακόμα γρηγορότερα και ακόμη ψηλότερα».

Για τα κόκκινα δάνεια

Αναφερόμενος στις διατάξεις του νομοσχεδίου για τα «κόκκινα» δάνεια, ο υπουργός ανέφερε ότι στοχεύουν στη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ενδυναμώνοντας παράλληλα και το τραπεζικό σύστημα. «Οι ρυθμίσεις αυτές», είπε ο κ. Πιερρακάκης, «μπορεί να βγάλουν από το ‘κόκκινο’ μια σειρά από δανειολήπτες» και «παύει να υπάρχει μία κατηγορία συμπολιτών μας που βιώνουν οικονομικό αποκλεισμό λόγω της αδυναμίας ρύθμισης των δανείων τους». Όπως εξήγησε, οι εγκλωβισμένοι δανειολήπτες αποκτούν μια δεύτερη ευκαιρία για να ρυθμίσουν εποικοδομητικά τις οικονομικές τους υποθέσεις, να διασώσουν τις περιουσίες τους, να αρχίσουν ένα νέο κύκλο οικονομικής δραστηριότητας με θετικό αποτέλεσμα για το δικό τους προσωπικό και οικογενειακό μέλλον. Πρόκειται ουσιαστικά «για μια πρωτοβουλία ενσωμάτωσης, ξανά στην Οικονομία, ενός μεγάλου μέρους συμπολιτών μας, οι οποίοι σήμερα, σε κάποιο βαθμό είναι αποκλεισμένοι», τόνισε.

ΣχετικάΆρθρα

Πιερρακάκης: Αλλαγές στη διδακτέα ύλη, εκσυγχρονισμός της διδασκαλίας

Πιερρακάκης: Στον πυρήνα της πολιτικής μας είναι η αφαίρεση εμποδίων για τις οικογένειες και τους νέους

26/11/2025
Πιερρακάκης: Ψηφίστηκε το σχέδιο νόμου για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο (video)

Πιερρακάκης: Σε ισχύ από αύριο το πακέτο ενισχύσεων

23/11/2025

Ο εξωδικαστικός

Ειδικότερα, για την αύξηση της περιμέτρου του εξωδικαστικού μηχανισμού, επισήμανε πως:

  • Τα εισοδηματικά όρια διπλασιάζονται και φτάνουν τις 300.000 ευρώ.
  • Θεσμοθετείται η υποχρέωση του πιστωτή να καταθέτει έγγραφη πρόταση ρύθμισης προς τον οφειλέτη, τρεις μήνες πριν τον πλειστηριασμό.
  • Σε περίπτωση που δεν επαρκεί η περιουσία του οφειλέτη για να ανοίξει η πτωχευτική διαδικασία, τότε εγγράφεται στο Μητρώο Φερεγγυότητας.
  • Διευκολύνονται οι ευάλωτοι δανειολήπτες να σώσουν την κατοικία τους, ακόμη και 20 μέρες πριν από την εκποίησή της, υποβάλλοντας αίτηση ένταξης στο ενδιάμεσο πρόγραμμα του εξωδικαστικού μηχανισμού.
  • Παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης δανείων που έχουν εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, και σε επιχειρήσεις που θα επιλέξουν ως μέσο ρύθμισης των οφειλών τους τη διαδικασία της εξυγίανσης.
  • Δημιουργείται ένας μόνιμος μηχανισμός αποζημίωσης για τους ζημιωθέντες της «Ασπίς Πρόνοιας».

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών παρατήρησε επίσης ότι «η εξυγίανση της Οικονομίας, μετά από μια ιστορικών διαστάσεων οικονομική κρίση, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, παρά απαιτεί χρόνο, υπομονή, σκληρή δουλειά και πολιτική τόλμη», για να προσθέσει ότι χωρίς σωστή διευθέτηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μία Οικονομία δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Επισήμανε δε πως η κυβέρνηση της ΝΔ, από το 2019 έως το 2024, κατάφερε μέσω του προγράμματος «Ηρακλής» να μειώσει σημαντικά το ποσοστό των «κόκκινων» δανείων στις τράπεζες, από 40,6% το 2019 στο 4,6% στο τρίτο τρίμηνο του 2024 — ποσοστό δηλαδή χαμηλότερο ακόμα και από αυτό προ κρίσης.

Ενημέρωσε ακόμη ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στο σύνολό τους κατά το τρίτο τρίμηνο του 2024 αποτελούσαν το 30% των συνολικών δανείων, έναντι του ποσοστού του 52% το 2019. Σήμερα ανέρχονται σε 67,08 δισεκατομμύρια, με στοιχεία τρίτου τριμήνου του 2024, από 92,19 δισ. το 2019.

Ο κ. Πιερρακάκης, αναφερόμενος στο ιδιωτικό χρέος στην Ελλάδα, είπε ότι βρίσκεται στη 16η θέση στη λίστα των κρατών-μελών της ΕΕ με ποσοστό 90,3% του ΑΕΠ, δηλαδή αρκετά πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (που είναι 125,3%).

Σχετικά με την πορεία του εξωδικαστικού μηχανισμού, ενημέρωσε ότι μέχρι σήμερα έχουν ρυθμιστεί αθροιστικά οφειλές συνολικού ύψους 10,45 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος εντός του 2023 και του 2024.

Για τον συμψηφισμό της προσωπικής διαφοράς, ο υπουργός ανέφερε ότι με τις διατάξεις του νομοσχεδίου ρυθμίζεται το ζήτημα του συμψηφισμού της προσωπικής διαφοράς για περίπου 40.000 δημόσιους υπαλλήλους, έτσι ώστε στο μέλλον να λαμβάνουν απρόσκοπτα τις αυξήσεις που τους αναλογούν.

Για την ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς

Αναφερόμενος στο βασικό κεφάλαιο του νομοσχεδίου που αφορά την ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς, ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι «το Ελληνικό Χρηματιστήριο οδεύει προς ένταξη στις σημαντικότερες κεφαλαιαγορές του κόσμου».

Οι βελτιώσεις που επέρχονται για την ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς βασίζονται σε τέσσερις πυλώνες:

  • Παρέχονται φορολογικά και άλλα κίνητρα για την ενίσχυση της ουσιαστικής λειτουργίας, αλλά και της αξιοπιστίας του Χρηματιστηρίου, ενθάρρυνση της ζήτησης και εισαγωγή των εταιρειών σε αυτό.
  • Αυξάνεται η θεσμική θωράκιση των εποπτικών μηχανισμών, δηλαδή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Τράπεζας της Ελλάδος.
  • Δημιουργείται ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο για τα κρυπτοστοιχεία, με μέτρα για την προστασία των επενδυτών.
  • Ενσωματώνονται ενωσιακές Οδηγίες και θεσπίζονται μέτρα για την εφαρμογή κανονισμών σχετικών με την κεφαλαιαγορά και τον χρηματοπιστωτικό τομέα.
  • Βελτιώνεται το πλαίσιο που διέπει τα ομολογιακά δάνεια, με την εισαγωγή ειδικής διάταξης για τις ομολογίες που είναι εισηγμένες σε ρυθμιζόμενη αγορά ή σε πολυμερή οργανισμό διαπραγμάτευσης σε εισηγμένες ομολογίες.
  • Διευκολύνεται η λήψη αποφάσεων περί τροποποίησης των όρων του ομολογιακού δανείου για εισηγμένες ομολογίες, με σεβασμό όμως στη μειοψηφία.
  • Παρέχεται μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων των Ανωνύμων Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία με την κατάργηση υπερβολικών για τη σημερινή εποχή και συχνά γραφειοκρατικών ρυθμίσεων, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων.
  • Θεσπίζονται δικλείδες και μηχανισμοί ελέγχου εποπτείας κατά περίπτωση, από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου μεταξύ άλλων να διασφαλίζεται ότι τα έσοδα από τις εκδόσεις ευρωπαϊκών πράσινων ομολογιών θα διατίθενται πράγματι σε δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης και κατά συνέπεια να αποτρέπεται το λεγόμενο greenwashing, η ψευδοοικολογική ταυτότητα τέτοιων εκδόσεων.

Τέλος, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των εποπτικών μηχανισμών, ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Τράπεζας της Ελλάδος, υποδυόμενα τους πελάτες, θα ελέγχουν επιτόπου τη συμπεριφορά των εταιρειών που παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες, των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών, ως προς την τήρηση της νομοθεσίας (το λεγόμενο mystery shopping).

«Η συγγνώμη της εκκρεμότητας»

Τέλος, ο κ. Πιερρακάκης έκανε ειδική μνεία στη διάταξη του νομοσχεδίου που αφορά στην παραίτηση του Δημοσίου από ένδικα μέσα για αποζημιώσεις στο Μάτι και τη Μάνδρα Αττικής, κάτι που — όπως είπε — συνιστά ελάχιστη υποχρέωση απέναντι σε όλες τις οικογένειες που επλήγησαν και πάντως δεν έρχεται με καμία διάθεση θριαμβολογίας και με καμία διάθεση για «μπράβο».

«Η κυβέρνηση αυτή έχει ζητήσει συγγνώμη σε αρκετές περιπτώσεις, διότι είναι το πιο ειλικρινές που μπορεί να κάνει κανείς στο πλαίσιο μιας συμφωνίας αλήθειας όταν κάτι είναι λάθος ή αποτελεί αρρυθμία. Σε άλλες περιπτώσεις, έχω χρησιμοποιήσει εδώ από τη Βουλή για πράγματα που έχουν καθυστερήσει, τη συγγνώμη της εκκρεμότητας. Κι αυτό αφορά όλο το πολιτικό σύστημα που έχει κυβερνήσει. Αφορά όλες εκείνες τις ρυθμίσεις, οι οποίες έπρεπε να έχουν έρθει νωρίτερα, όμως θα έρθουν η μία μετά την άλλη, επειδή δεν πρόκειται να σταματήσουμε να κάνουμε και το κοινωνικά δίκαιο και το μεταρρυθμιστικά σωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Η διάταξη προβλέπει ότι:

«Κατά οριστικών αποφάσεων πρωτοβάθμιων διοικητικών δικαστηρίων, με τις οποίες σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου κατ’ εφαρμογή των διατάξεων περί αστικής ευθύνης επιδικάζονται:

α) χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης υπέρ μελών οικογένειας προσώπου που απεβίωσε ή λόγω ηθικής βλάβης εξαιτίας τραυματισμού προσώπου και

β) νοσηλεία, έξοδα κηδείας ή παροχή κατά το Άρθρο 931 του Αστικού Κώδικα

είτε κατά την πλημμύρα της 15/11/2017 στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, είτε κατά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 23η Ιουλίου του 2018 στην Ανατολική Αττική, και εκεί το ελληνικό Δημόσιο δεν ασκεί ένδικο μέσο ή παραιτείται από το ασκηθέν.

Σε περίπτωση επιδίκασης με την ίδια απόφαση και αποζημίωσης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, η μη άσκηση ενδίκου μέσου ή παραίτηση από αυτό εκ μέρους του ελληνικού Δημοσίου περιορίζεται στο κεφάλαιο της απόφασης που αφορά στην επιδίκαση χρηματικής ικανοποίησης και αποζημίωσης του πρώτου εδαφίου, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των σχετικών διατάξεων του οργανισμού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η παρούσα καταλαμβάνει και τις μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος εκδοθείσες πρωτόδικες αποφάσεις, εάν μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος ή μετά από αυτή, επιδικαστεί σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου χρηματική ικανοποίηση ή αποζημίωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1, με απόφαση δευτεροβάθμιου διοικητικού δικαστηρίου, ή απορριφθεί η έφεση αυτού. Η μη άσκηση εκ μέρους του ελληνικού Δημοσίου ένδικου μέσου ή παραίτηση από αυτό ισχύει και για την απόφαση αυτή υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις παραγράφου 1».

Ετικέτες: Κυριάκος Πιερρακάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πότε έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις

    5 Δεκ 2025

  • Ποιοι οικονομολόγοι δικαιούνται επίδομα 1.900 ευρώ – Τα κριτήρια και προϋποθέσεις

    5 Δεκ 2025

  • Επίδομα θέρμανσης: Κλείνει αύριο η πλατφόρμα για αιτήσεις

    4 Δεκ 2025

  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    4 Δεκ 2025

  • ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη νέα έκδοση της εφαρμογής «timologio» – Τι αλλάζει

    4 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το Επίδομα Παιδιού

    Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Όλα τα ποσά και οι ημερομηνίες πληρωμής

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    68 shares
    Share 27 Tweet 17

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.