voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γ. Μαζωνάκη

    Υπόθεση θανάτου Μαζωνάκη: Οι επισκέψεις της Επιτροπής Ελέγχου του ΙΣΑ στο ιατρείο του Κολωνακίου- Τι διαπιστώθηκε στους ελέγχους

    «Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ»: Ανοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

    Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορουμένης γιατρού

  • Εκπαίδευση

    Συγκέντρωση σχολικών ειδών στη ΧΑΝΘ για μαθητές-πρόσφυγες

    Ζαχαράκη: Περίπου 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών στη δεύτερη φάση

    Σχολεία: Χωρίς μαθήματα στις 25 Σεπτεμβρίου

    Μη κρατικά πανεπιστήμια: Δεν χάνεται ο χρόνος σπουδών των φοιτητών – Τι προβλέπει η τροπολογία

  • Θέσεις εργασίας
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

    Προκήρυξη για προσλήψεις 11 ατόμων στο Δήμο Ζωγράφου

    Πολεμικό Ναυτικό: Έως τις 30/09 οι αιτήσεις για 350 προσλήψεις ΕΠΟΠ

    Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις ΕΠΟΠ μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

  • Οικονομία

    Κυριάκος Πιερρακάκης: «Οι αντοχές της οικονομίας έχουν αξία όταν γίνονται αντοχές της κοινωνίας. Έχουμε κρατήσει δημοσιονομικές εφεδρείες, για να έχουμε επιλογές όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν»

    Νέα καθυστέρηση στην υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας

    «Σπίτι μου 3»: Ποιοι κερδίζουν από το νέο πρόγραμμα

    Πρωτογενές πλεόνασμα 6,5 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

  • Εργασιακά

    Κεραμέως: Επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε 500.000 εργαζόμενους – Tι απάντησε για το επίδομα εργασίας

    Τι αλλάζει στις προαγωγές των δημοσίων υπαλλήλων

    Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις, από τις 23/09 ξεκινά η διαδικασία και στα ΚΕΠ

    Ειδικό εποχικό βοήθημα 2026: Ποιοι δικαιούνται από 719 έως 1.438 ευρώ

  • VOUCHER
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

    Στα 200 ευρώ το Thessaly Pass 2026 για τη Μαγνησία – Από τις 24 Σεπτεμβρίου oι αιτήσεις

    ΟΠΕΚΑ: Πώς θα πάρετε τα αδιάθετα voucher για τουρισμό και θέατρο

    Στα 200 ευρώ το «Thessaly Pass» του 2026 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

  • Πολιτική

    Κυριάκος Πιερρακάκης: «Οι αντοχές της οικονομίας έχουν αξία όταν γίνονται αντοχές της κοινωνίας. Έχουμε κρατήσει δημοσιονομικές εφεδρείες, για να έχουμε επιλογές όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν»

    Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον Γιώργο Μαζωνάκη»

    Παπασταύρου: Έρχεται ο θεσμός της αυτοκατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας

    Παύλος Μαρινάκης για συνέντευξη Ανδρουλάκη: «Έταξε μέτρα δισεκατομμυρίων – Τον λογαριασμό θα πληρώσει ο ελληνικός λαός»

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Πνευματικά

Επίθεση Σεραφείμ σε Κασσελάκη: «Επαίρεται δημοσίως ως πρότυπο με τον ατυχή νεανία που αποκαλεί σύζυγόν του»

από NEWS ROOM
20/11/2023
σε Πνευματικά
149
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Μητροπολίτης ασκεί κριτική και για τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη Τάιλερ Μακμπέθ, αποκαλώντας τον «ατυχή νεανία που αποκαλεί σύζυγον» και με τον οποίο «ετέλεσε γάμον στην υπερατλαντική χώρα», ο Μητροπολίτης Περαιώς Σεραφείμ, υποστηρίζει ότι εμμέσως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδεικνύει «πρότυπο για τη ζωή των νέων ανθρώπων.

Αναλυτικά το κείμενο το Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ:

Άρχομαι με τα αυτονόητα. Σέβομαι κάθε άνθρωπο και τιμώ την θεόσδοτη ελευθερία του, που αποδεικνύει πασίδηλα την ένθεη καταγωγή μας, γιατί, αν είμαστε τυχαία συνάρμοση κυττάρων και προϊόν ασυνείδητης εξέλιξης, δεν θα είχαμε δυνατότητα επιλογής.

Επομένως, σέβομαι τον νέο Αρχηγό του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσεως και τον τιμώ ως συνάνθρωπο.

ΣχετικάΆρθρα

Μητροπολίτης Σεραφείμ: Ο εμβολιασμός είναι μια πρόοδος της επιστήμης

15/07/2021

Ως μέλος του Σώματος του Χριστού, της Ορθόδοξης Καθολικής Εκκλησίας, στοιχών στην ευαγγελική εντολή «μή κρίνετε ἵνα μή κριθῆτε» (Μτ. 7,1) καί στο αδυσώπητο Παύλειο ερώτημα «σύ τίς εἶ ὁ κρίνων ἀλλότριον οἰκέτην;» (Ρωμ.14,4) δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω κρίσιν διά τους συνανθρώπους μου, χρεωστώ όμως εκ καθήκοντος προς την ταπεινήν μου διακονίαν να επισκοπώ δια την ψυχοσωματική υγεία του Ποιμνίου του Χριστού, που μου έχει ανατεθεί, στηλιτεύοντας το βύθειο κακό του αρχαίου πτερνιστή που χωματοποεί τον άνθρωπο και τον απομειώνει οντολογικά.

Επειδή, λοιπόν, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. επαίρεται δημοσίως με τον ατυχή νεανία που αποκαλεί «σύζυγόν» του, και με τον οποίον ετέλεσε «γάμον» στην υπερατλαντική χώρα, εμμέσως υποδεικνύων πρότυπο για την ζωή των νέων ανθρώπων και εμφανίζων ως δήθεν κανονικότητα την παρέκκλισήν του, οφείλω να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου από την τυχόν άμβλυνση απορρίψεως της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και της παραχρήσεως της ανθρώπινης φυσιολογίας, που αποτελεί την τραγική σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας.

Έχω πολλές φορές καταθέσει δημοσίως την πίστη της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας και των Αγίων Θεοκηρύκων Αποστόλων και των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων, δια τό Κανονικό παράπτωμα του σοδομισμού, του «κολοφῶνος τῶν κακῶν», όπως εξονομάζεται από τον Ιερόν Χρυσόστομον, που στερεί τον άνθρωπο αιωνίως της κοινωνίας και μετοχής στην ζωή του Θεού.

Σήμερα, θα υπομνήσω τις τραγικές συνέπειες και τους θανατηφόρους σωματικά κινδύνους της εξωανθρώπινης αυτής παρεκκλίσεως, που η Ιατρική Επιστήμη γνωρίζει άριστα και αναφέρει σχετικώς, παρόλον που το «νεοεποχίτικο», διεθνιστικό σύστημα, προωθεί την ανθρώπινη αποϊεροποίηση, κολλώντας την ετικέτα του δήθεν «ομοφοβικού» ή καταργώντας τα σχετικά περί το γεννετήσιον ένστικτον αδικήματα ή διαγράφοντας από τον παγκόσμιο ψυχιατρικό κώδικα τις «περί το γεννετήσιον ένστικτον παρεκκλίσεις» ή θεσμοθετώντας στα Κοινοβούλια ως δήθεν έννομα αγαθά και ανθρώπινα δικαιώματα αυτές τις θανατηφόρες παρεκκλίσεις ή ποινικοποιώντας την κριτική των παρεκκλίσεων και διώκοντας κάθε σοβαρή εναντίωση.

Ας υπομνησθεί στο σημείο αυτό, ότι, όπως κατήγγειλαν οι Epoch Times, η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Κυβέρνησις ξόδεψε 4,1 δισεκατομμύρια δολλάρια σε παγκόσμιες πρωτοβουλίες για την επικράτηση της LOATKI ατζέντας.

Αντιλαμβανόμεθα επομένως το μέγεθος του προβλήματος και της παραπληροφορήσεως.

Η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας και των δύο φύλων είναι ο ασφαλέστατος δρόμος για τις καρκινογενέσεις. Αυτή είναι η ιατρική αλήθεια που αποσιωπάται εντέχνως, γιατί η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας ενοχοποιείται επιστημονικώς για πέντε μορφές καρκίνου.

Η αιτία των καρκινογενέσων είναι ο επιπολάζων στον απεθυσμένο «ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV», 40 εκ των 100 τύπων του οποίου δημιουργούν τους καρκίνους καθώς και ο ιός HIV (GLOBOCAN-Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο- IARC), όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σύγχρονα δημοσιεύματα του διαδικτύου.

Συνεπώς, το ζήτημα δεν είναι μόνον ηθικό και πνευματικό, αλλά πρωτευόντως κοινωνικό και ιατρικό και αφορά στη δημόσια υγεία των νέων ανθρώπων, που παραπληροφορούνται για τον ελλοχεύοντα τραγικό θάνατο από καρκίνο, εξαιτίας της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας.

Eίναι αυτονόητο ότι ο απευθυσμένος του σώματος αποβάλλει συνεχώς σωματικά περιττώματα και «φιλοξενεί» πολυεκατομμύρια μικροοργανισμών, παθογόνων και μη, που, αν εισέλθουν στον οργανισμό από άλλη οδό επιφέρουν σηψαιμικό θάνατο, γι’ αυτό και όποιος προβεί σε εξέταση βιοψίας του προστάτου αδένα υποχρεούται σε δεκαήμερη πολυδύναμη αντιβίωση.

Όσον αφορά στην προβαλλόμενη από συστημικά ΜΜΕ, δήθεν προοδευτικότητα και ανοικτότητα της Αμερικανικής κοινωνίας με αφορμή τον «γάμον» του νέου Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, για τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα για συμπεριφορές που δεν συνάπτονται με την ανθρώπινη οντολογία και φυσιολογία, γιατί δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να πίνεις νερό με το αυτί σου ή να τρως με το χέρι σου, αφιερώνω ομοειδές γεγονός, που καταγράφει αιώνες πριν η τραγική ανθρώπινη Ιστορία για τον πρωτοπόρο των «gay γάμων», παράφορνα Ρωμαίο Αυτοκράτορα Νέρωνα, που μας διέσωσε ο περιώνυμος ιστορικός Κάσσιος Δίων Νικαέας.

«Ο προοδευτικός Νέρων, ο οποίος ενσαρκώνει τα όνειρα των μιμητών των πράξεών του, ήταν η πρώτη διακεκριμένη προσωπικότητα της αρχαιότητας που παντρεύτηκε άντρα. Σύμφωνα με τον ιστορικό Κάσσιο Δίωνα (2ος-3ος αι.) ο Νέρων έκανε διπλό γάμο. Ευνούχισε έναν έφηβο ονόματι Σπόρο, τον έντυσε θηλυκότατα με εντυπωσιακό φόρεμα, τον βάφτισε “Σαββίνα” και τον παντρεύτηκε σαν γυναίκα του.

Ταυτόχρονα παντρεύτηκε και άλλον νέο ονόματι Πυθαγόρα, ο οποίος θα έπαιζε μόνο το ρόλο του άντρα. (Κάσσιου Δίωνα Νικαέα, Ρωμαϊκή Ιστορία, Επιτομή Ξιφιλίνου, S178, στ. 10-20).

Mόλις πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Νέρωνα, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε αιμομικτικές σχέσεις με τη μητέρα του την Αγριππίνα, εξεδόθη διάταγμα που υποχρέωσε όλες τις κατακτημένες επαρχίες να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός.

Φυσικά, εορτάστηκε ως έδει και στην Ελλάδα ο γάμος του Νέρωνα. Παρόμοια εκδοχή για το γάμο Νέρωνα – Σπόρου μας παρέδωσε και ο Σουετώνιος (Nero, XXVII-XXIX)».

Τέλος, παραθέτω, για υπόμνηση της διαχρονικής εναντιώσεως των Ελλήνων στην ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας το άρθρο 332, του κεφ. 5, των Νόμων του μεγάλου Νομοθέτου της Αρχαίας Αθήνας Σόλωνος: «Ἄν τὶς Ἀθηναῖος ἐταιρήσῃ, μὴ ἐξέστω αὐτῷ τῶν ἐννέα ἀρχόντων γενέσθαι, μηδὲ ἱερωσύνην ἱερώσασθαι, μηδέ συνδικῆσαι τῷ δήμῳ, μηδὲ ἀρχὴν ἀρχέτω μηδεμιάν, μήτε ἔνδημον, μήτε ὑπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδὲ ἐπι κυρηκείαν ἀποστελλέσθω, μηδὲ γνώμην λεγέτω, μηδὲ εἰς τὰ δημοτελῆ ἱερὰ εἰσίτω, μηδὲ ἐν ταῖς κοιναῖς στεφανοφορίες στεφανούσθω, μηδὲ ἐντὸς τῶν τῆς ἀγορᾶς περιρραντηρίων πορευέσθω».

Και τίθενται τα σοβαρά ερωτήματα: κατόπιν της ζοφεράς αυτής πραγματικότητος που εγκυμονεί τον θάνατο και την ασθένεια, μπορεί οποιαδήποτε Κυβέρνησις νοημόνων ανθρώπων, από οποιαδήποτε ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα και αν εφορμάται, να νομοθετήσει τον καρκίνο και τον θάνατο ως έννομα αγαθά και να εξισώσει την κατ’ άρθρον 21 του ισχύοντος Συντάγματος οικογένεια, που αναφέρεται ως «θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους καθώς και ο γάμος, η μητρότητας και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους», με την ψυχοπαθολογική ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, της ομοφυλοφιλίας;

Kαι ακόμη, στο ίδιο άρθρο 21, στην παράγραφο 3, προβλέπεται ότι «το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών». Συνάδει αυτή η μέριμνα με τη θεσμοθέτηση και την ανάλογη διαφήμιση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων, που έχει ως ιατρική συνέπεια τον καρκίνο και τον θάνατο;

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ετικέτες: Μητροπολίτης Σεραφείμ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συνθέσει τα λόγια μιας προσευχής, αλλά δεν μπορεί να προσευχηθεί

    16 Σεπ 2026

  • Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Γ.Μαζωνάκη: Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί του Θεού – Στάθηκε πάντα ανώνυμα και σιωπηλά σε όσους είχαν ανάγκη

    14 Σεπ 2026

  • Τα μηνύματα του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς

    7 Σεπ 2026

  • Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Έκκληση για την προστασία της φύσης

    6 Σεπ 2026

  • Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Οφείλουμε να διασφαλίσουμε την προστασία της θρησκευτικής λατρείας στη χώρα

    30 Αυγ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Εποχικό επίδομα ΔΥΠΑ 2026: Ποιοι δικαιούνται έως 1.438 ευρώ, πώς θα κάνετε αίτηση

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών για 315 προσλήψεις

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Πολεμικό Ναυτικό: Έως τις 14/09 οι αιτήσεις για 300 προσλήψεις ΕΠΟΠ

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Αναπληρωτές: Έρχεται η ενδιάμεση φάση προσλήψεων – Θα φθάσουν τις 6.000

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Μουσείο Ακρόπολης: Προκήρυξη για 131 προσλήψεις

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.