voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    Τσαπανίδου: «Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο, αλλά να λειτουργεί η χώρα»

    Πρωταπριλιά με σφοδρή κακοκαιρία σε 7 περιοχές

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας

    Μιχαηλίδου για Νταντάδες της Γειτονιάς: Έως €500 για κάθε μητέρα – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Συμμετοχή του Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον Β’ Κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Νέο πλαίσιο για αποσπάσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών – Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο

    Διευρύνεται το δίκτυο των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων – Είκοσι θα λειτουργούν από το Σεπτέμβριο

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

  • Θέσεις εργασίας
    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις στην Πυροσβεστική

    Πυροσβεστικό Σώμα: Προκήρυξη 24 θέσεων Ειδικών Καθηκόντων Πληροφορικής και Επικοινωνιών

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2026: Πλήθος αιτήσεων για 43 προσλήψεις

    Προσλήψεις 18 συμβασιούχων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

    Ξεκινούν οι αιτήσεις για 125 προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

  • Οικονομία
    Επίθεση στον Εμπορικό Σύλλογο από την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων

    Ακρίβεια: Οι τιμές πριν και μετά την έναρξη του πολέμου

    Στη Βουλή τη Δευτέρα το fuel pass και τα μέτρα στήριξης των αγροτών – Αναλυτικά τα ποσά και οι ημερομηνίες

    Επτά SOS για το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος – Πότε θα αλλάζουν οι χρεώσεις

    Έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια ρεύματος: Πώς να γλιτώσετε χρήματα και να ελέγχετε τον λογαριασμό σας

    Ενοίκια: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές από 1η Απριλίου

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    Συντάξεις: Ποιοι απόστρατοι θα λάβουν αναδρομικά 27 μηνών

    Συντάξεις Μαΐου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών μετά το Πάσχα

    Δημόσιοι υπάλληλοι – αύξηση κατώτατου μισθού: Αναλυτικά παραδείγματα

    Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

  • VOUCHER
    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Voucher 750 – Ανακοινώθηκε το τελικό μητρώο των επιτυχόντων

    Κοινωνικός τουρισμός: Tα τελικά αποτελέσματα για το voucher

    Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα δοθούν 300.000 vouchers

  • Πολιτική

    Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών: Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό

    Έως 15/9 οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ (VIDEO)

    Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης επιδοτούν την ακρίβεια αντί να την αντιμετωπίζουν

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Χατζηδάκης: Έκτακτη στήριξη στους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά – Έως το τέλος Μαρτίου, η καταβολή

από Νίκος Μοναστηριώτης
15/02/2023
σε Πολιτική

108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Ανακοινώνουμε σήμερα τη θέσπιση μίας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για τους συνταξιούχους οι οποίοι έχουν προσωπική διαφορά και δεν ωφελήθηκαν καθόλου ή ωφελήθηκαν μερικώς από τις αυξήσεις που δόθηκαν πρόσφατα», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, εξειδικεύοντας την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους συνταξιούχους, μία από τις επτά νέες παρεμβάσεις στήριξης της κοινωνίας, που παρουσιάστηκαν σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθύμισε πως, από τα τέλη Δεκεμβρίου 2022 μέχρι σήμερα, έχουν καταβληθεί:

1) Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 250 ευρώ σε πάνω από 1 εκατομμύριο συνταξιούχους, με εισόδημα έως 800 ευρώ τον μήνα.

2) Μικρότερες ή μεγαλύτερες αυξήσεις, μέσω της κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, σε πάνω από 900.000 συνταξιούχους με εισοδήματα από 12.000 ευρώ και πάνω.

ΣχετικάΆρθρα

Δικαίωση εργαζομένων από τον Άρειο Πάγο: Η συνταξιοδότηση δεν είναι λόγος απόλυσης ή μισθολογικού υποβιβασμού

12/03/2026

Επίδομα Συμπαράστασης: Ποιοι συνταξιούχοι το δικαιούνται και πώς θα το λάβετε

02/03/2026

3) Οι αυξήσεις της τέταρτης δόσης επανυπολογισμού του ν. Βρούτση σε πάνω από 230.000 συνταξιούχους.

4) Και φυσικά οι πρώτες, μετά από μία 12ετία, αυξήσεις έως 7,75% για πάνω από 1,7 εκατομμύρια συνταξιούχους.

Όπως είπε, με εξαίρεση την έκτακτη ενίσχυση των 250 ευρώ τα Χριστούγεννα, οι τρεις άλλες αυξήσεις είναι μόνιμου χαρακτήρα και «αυτό οφείλουμε να το τονίζουμε απέναντι σε όσους ισχυρίζονται πως η κυβέρνηση λειτουργεί ευκαιριακά, μέσω διανομής επιδομάτων».

«Η κυβέρνηση, όμως, παράλληλα, οφείλει να σταθμίσει τις ειδικές συνθήκες, που έχουν δημιουργηθεί, λόγω ενός ασυνήθιστου εισαγόμενου πληθωρισμού για τους συνταξιούχους που έχουν την λεγόμενη προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου και ακόμη περισσότερο, μεταξύ αυτών, για τους χαμηλοσυνταξιούχους, που πλήττονται δυσανάλογα από αυτό το φαινόμενο. Ανακοινώνουμε, λοιπόν, τη σημερινή πρωτοβουλία, λαμβάνοντας υπόψη αφενός μεν τις ανάγκες αυτές των συνταξιούχων αφετέρου δε τον πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο, που έχει προκύψει και επιτρέπει με ασφάλεια να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση» διευκρίνισε ο κ. Χατζηδάκης και υπογράμμισε ότι θεσπίζεται μία εφάπαξ οικονομική ενίσχυση στους συνταξιούχους που, λόγω προσωπικής διαφοράς, είτε δεν είδαν καθόλου την αύξηση του 7,75% είτε είχαν μικρότερη ωφέλεια από αυτήν. Το δημοσιονομικό κόστος ανέρχεται σε 280 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε τα εξής:

Οι συνταξιούχοι με προσωπική διαφορά, που ενισχύονται, ανέρχονται σε περίπου 1.112.000. Το ποσό της εφάπαξ ενίσχυσης είναι κλιμακούμενο και κυμαίνεται από 200 ευρώ έως 300 ευρώ. Το ύψος της ενίσχυσης εξαρτάται από τρία κριτήρια: τη μερική ή και καθόλου αύξηση, λόγω της προσωπικής διαφοράς, το ύψος της σύνταξης, που λαμβάνουν και άλλες τυχόν ενισχύσεις που έλαβαν το προηγούμενο διάστημα, για να υπάρχει ένα σωστό «ζύγισμα» στην καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης.

Όπως σημείωσε, οι πέντε κατηγορίες είναι οι εξής:

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, οι συνταξιούχοι αυτοί επιμερίζονται σε πέντε κατηγορίες. Στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες εντάσσονται συνταξιούχοι που δεν έλαβαν καθόλου την αύξηση του 7,75% και στην πέμπτη κατηγορία είναι όσοι είδαν αυξήσεις λιγότερες του 7,75%.Στην πρώτη κατηγορία είναι όσοι συνταξιούχοι δεν είδαν καμία από τις αυξήσεις, που προαναφέρθηκαν. Πρόκειται για 120.000 περίπου συνταξιούχους (περίπου το 5% του συνόλου) με προσωπική διαφορά και με άθροισμα κύριων συντάξεων που κυμαίνονται μεταξύ 800 ευρώ-1.000 ευρώ τον μήνα. Αυτοί οι συνταξιούχοι θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση 300 ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι συνταξιούχοι έχουν προσωπική διαφορά και η μόνη ενίσχυση που έλαβαν το προηγούμενο διάστημα ήταν η έκτακτη καταβολή των 250 ευρώ τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για 370.000 χαμηλοσυνταξιούχους, με συντάξεις έως 800 ευρώ τον μήνα και αυτοί οι συνταξιούχοι θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση 300 ευρώ.

Στην τρίτη κατηγορία είναι όσοι συνταξιούχοι έχουν άθροισμα κύριων συντάξεων μεταξύ 1.000 ευρώ-1.100 ευρώ τον μήνα, έχουν προφανώς προσωπική διαφορά και είδαν μόνο μία μικρή ενίσχυση από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης κατά μέσο όρο 36 ευρώ τον χρόνο. Πρόκειται για 70.000 συνταξιούχους, όπου θα λάβουν και αυτοί την έκτακτη ενίσχυση των 300 ευρώ.

Αν προστεθούν τα πλήθη των παραπάνω κατηγοριών, προκύπτει ότι 560.000 συνταξιούχοι, με άθροισμα κύριων συντάξεων έως 1.100 ευρώ και τα χαρακτηριστικά, που προαναφέρθηκαν, θα λάβουν το ανώτατο ποσό των 300 ευρώ.

Στην τέταρτη κατηγορία είναι όσοι συνταξιούχοι έχουν άθροισμα κύριων συντάξεων από 1.100 ευρώ έως 1.600 ευρώ τον μήνα, έχουν προσωπική διαφορά και ωφελήθηκαν μόνο από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης κατά μέσο όρο με 111 ευρώ ετησίως. Οι συνταξιούχοι αυτοί είναι 300.000 και θα λάβουν 250 ευρώ.

Η πέμπτη κατηγορία αφορά σε συνταξιούχους που δεν είδαν ακέραια την αύξηση του 7,75%, λόγω προσωπικής διαφοράς, έλαβαν, όμως, κάποιο μικρότερο ποσοστό.

Συγκεκριμένα:

– Όσοι συνταξιούχοι λαμβάνουν άθροισμα κύριων συντάξεων έως 1.100 ευρώ τον μήνα και είδαν αύξηση στη σύνταξή τους έως 3,49%, τότε η έκτακτη ενίσχυση, που θα λάβουν, είναι 250 ευρώ. Η ομάδα αυτή αριθμεί περί τους 94.000 συνταξιούχους.

Επομένως, το ποσό των 250 ευρώ θα το λάβουν συνολικά 394.000 συνταξιούχοι.

Επίσης, υπάρχουν και οι συνταξιούχοι που θα λάβουν το ποσό των 200 ευρώ ως έκτακτη ενίσχυση.

Αυτοί είναι:

– Περίπου 33.000 συνταξιούχοι, με άθροισμα κύριων συντάξεων από 1.101 ευρώ έως και 1.600 ευρώ, που έχουν λάβει αύξηση στη σύνταξή τους έως 3,49%. Αυτοί θα λάβουν ενίσχυση 200 ευρώ.- Και επιπλέον 125.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι έχουν άθροισμα συντάξεων έως 1.100 ευρώ και είδαν αύξηση στις συντάξεις τους από 3,5% έως 6,99%. Αυτοί θα λάβουν ενίσχυση 200 ευρώ.

‘Αρα, το πλήθος των συνταξιούχων που θα λάβει το ποσό των 200 ευρώ είναι 158.000.«Με την ενίσχυση αυτή, καλύπτουμε το σύνολο των συνταξιούχων με προσωπική διαφορά και με αποδοχές κύριας σύνταξης έως 1.600 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 1.112.000 συνταξιούχους. Δεν καλύπτουμε συνταξιούχους με αποδοχές πάνω από 1.600 ευρώ (περίπου το 2% των συνταξιούχων), οι οποίοι, όμως, είδαν σημαντικό όφελος 500-600 ευρώ από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

Με τον συνδυασμό των αυξήσεων, που δώσαμε το προηγούμενο δίμηνο, προκύπτει πως όλοι οι συνταξιούχοι (2,5 εκατομμύρια) βλέπουν ενίσχυση των εισοδημάτων τους. Καλύπτουμε και τους περίπου 850.000 συνταξιούχους που δεν είδαν καθόλου την αύξηση του 7,75% και επιπλέον 250.000 συνταξιούχους που είδαν χαμηλότερη αύξηση» αποσαφήνισε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί έως τις 31 Μαρτίου, είναι αφορολόγητη, ανεκχώρητη και ακατάσχετη και δεν υπόκειται σε οποιοδήποτε τέλος, εισφορά ή άλλη κράτηση υπέρ του Δημοσίου.

«Η εφάπαξ καταβολή αυτής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης κλιμακώνεται με βάση το ύψος της σύνταξης, αλλά και της προσωπικής διαφοράς. Το ύψος των ποσών της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης διαμορφώθηκε με βάση τις δημοσιονομικές δυνατότητες. Δεν υπάρχει κανένας που να μην θέλει να δίνει περισσότερα, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας ποια είναι η πραγματικότητα. Πολιτικοί “Αϊ – Βασίληδες” δεν θα γίνουμε ποτέ, υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το κάνουν καλύτερα από εμάς. Έχουμε ευαισθησία, βλέπουμε τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά προχωρούμε, όσο επιτρέπουν οι δυνάμεις και οι αντοχές της οικονομίας και του προϋπολογισμού και, βεβαίως, σταθερά λαμβάνουμε υπόψη την προστασία των χαμηλών και των μεσαίων συντάξεων, στη βάση των δυνατοτήτων μας» σχολίασε ο υπουργός Εργασίας.

Τέλος, σχετικά με τις ρυθμίσεις για χρέη προς το Δημόσιο, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι στις διατάξεις αυτές θα ενταχθούν ο ΕΦΚΑ και το ΚΕΑΟ. «Θα ευθυγραμμιστούμε πλήρως ως υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και για λόγους απλότητας και για λόγους εξυπηρέτησης των πολιτών. Όποια ρύθμιση ισχύσει για τη φορολογική αρχή, αυτή θα ισχύσει για το ΕΦΚΑ και το ΚΕΑΟ» συμπλήρωσε.

Ετικέτες: έκτακτο επίδομαΥπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεωνσυντάξιούχοι

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό

    26 Μαρ 2026

  • Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

    24 Μαρ 2026

  • ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης επιδοτούν την ακρίβεια αντί να την αντιμετωπίζουν

    23 Μαρ 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση

    22 Μαρ 2026

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης

    20 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Διπλή η πρώτη πληρωμή του market pass 2

    Market Pass 2026: Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά ύψους ως και 1.200 ευρώ

    127 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Fuel Pass 2026: Τα ποσά, οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Fuel Pass 2026: Πότε αναμένονται οι πληρωμές – Καταβολή ολόκληρου του διμήνου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.