Παυλάκη Έρη: Δυνατή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Ινιωτάκη

Παυλάκη Έρη: Δυνατή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Ινιωτάκη

11 Απριλίου 2019

Μια πολλή δυνατή υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Συν + Πραξη» με επικεφαλή τον Πέτρο Ινιωτάκη, έκλεισε τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για την Έρη Παυλάκη, μια νεανική και δραστήρια υποψηφιότητα. Η κα Παυλάκη γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και είναι κάτοχος  Μεταπτυχιακού στο Δίκαιο και τις Διπλωματικές Σπουδές. Η πορεία της δείχνει ότι ασχολείται με τα κοινά από μικρή ηλικία, καθώς έχει διετέλεσε Πρόεδρος 15μελούς σε Πειραματικό Γυμνάσιο & Λύκειο και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο ως εκλεγμένη εκπρόσωπος.

Τα τελευταία χρόνια έχει επιδοθεί στον εθελοντισμό καθώς είναι Πρόεδρος και ιδρύτρια εθελοντικού σωματείου που βοηθάει παιδιά στην Περιφέρεια της Κρήτης και στην Αττική από το 2015 ως σήμερα. Συμμετείχε επίσης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus + σε εκπαιδεύσεις ανάπτυξης μη τυπικών δεξιοτήτων σε Σλοβενία, Πολωνία και Ιταλία. Έχει ασχοληθεί με τις εισαγωγές και το εμπόριο στην οικογενειακή τους επιχείρηση, ενώ εργάζεται από τα φοιτητικά της χρόνια γιατί ήθελε να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις. Μόλις ξεκίνησε την δίκη της επιχειρηματική δραστηριότητας νεοφυής επιχείρηση (start up) με θεματικές εκδρομές στην φύση, με σκοπό την ανάδειξη του φυσικού πλούτου μας και την σύσφιγξη των ανθρωπίνων σχέσεων. Συνεργάζεται επίσης με εταιρία στην Αμερική ως ανεξάρτητη αντιπρόσωπος σχετικά με τον τουρισμό. Εκτός από τις σπουδές και τις επαγγελματικές της ασχολίες, είναι αθλήτρια και έχει κάνει πρωταθλητισμό στο Παγκράτιο άθλημα επί σειρά ετών.

Μοιράζοντας την προσωπική της εμπειρία και τις ανησυχίες της, δηλώνει με απλό και άμεσο τρόπο τους λόγους που την ώθησαν να πάρει την απόφαση να συμμετέχει μαζί με τον εν λόγω συνδυασμό στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της στη σελίδα της στο Facebook:

«Έλαβα απο αρκετούς συνδυασμούς πρόταση, για να κατέβω σε εκλογές και σε όλους η απάντηση ήταν η ίδια: «Δεν έχω χρόνο, δεν προλαβαίνω, δεν είμαι σε φάση, έχω άλλες προτεραιότητες, δεν είναι αυτά για μένα». Άσε που άκουγα και όλους τους φίλους να κοροϊδεύουν και να λένε «όλοι κατεβαίνουν Δημοτικοί…» και γελούσα καθησυχαστικά, που δεν είμαι μία από αυτούς. Ήμουν εφησυχασμένη που ήμουν ουδέτερη. Είναι και βέβαια ένας από τους υποψηφίους (Πέτρος Ινιωτάκης), τον οποίο τον γνώριζα προσωπικά και άλλους δεν λέω, αλλά τον εν λόγω τον είχα διακρίνει. Είχαμε συνεργαστεί μαζί σε πρότζεκτ όπως το Δημοσκόπιο, πριν από 3 χρόνια, όπου συνεισέφερα εθελοντικά και είχα δει έναν άνθρωπο διαφορετικό, έναν άνθρωπο ταπεινό, κάποιον που μιλούσε από την καρδιά, που νοιαζόταν, που πάντα σήκωνε το τηλέφωνό του, που ήταν πάντα εκεί για να ακούσει νέους με ιδέες ή να συνεισφέρει σε οτιδήποτε συμβάλλει στην άνθιση του τόπου, από σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης ως φόρουμ γυναικείας επιχειρηματικότητας ακόμα κι αν δεν φαινόταν. Και σε αυτόν παρολαυτά είχα πει «όχι».

Ώσπου με πήρε ένας φίλος εμπνευσμένος άνθρωπος που κι αυτός συνεισφέρει στον τόπο του. Στην συζήτηση μας μου περιέγραφε ποσό εκπληκτικός άνθρωπος είναι ο Πέτρος Ινιωτάκης , ποσό αυθεντικά του μίλησε και ποσό αξίζει. Τότε μου ήρθε…και του απάντησα «βρε Νίκο μου, μα αν όλοι μεταξύ μας, αναγνωρίζουμε την αξία του, τοτε τί μένει να κάνουμε … ; Προχωράμε! Σκέφτηκα τον στηρίζουμε!

Και επιτέλους είδα ένα άλλο κίνητρο, όχι τι να πάρω, όχι τι να κερδίσω, όχι τι θα χάσω, αλλά τι μπορώ να συνεισφέρω σε ΕΚΕΙΝΟΝ και στον τόπο μου.
Γιατί αν αύριο εκλεγεί ένας άνθρωπος που δεν με αντιπροσωπεύει, θα είμαι υπεύθυνη για τις δράσεις που ανέλαβα αλλά ακόμα για όσες δεν ανέλαβα.

Έχω ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τα κοινά στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο ενεργά και με την πολιτική βοηθώντας άλλους υποψήφιους στην Αθήνα (όσοι με ξέρουν από εκείνα τα χρόνια θυμούνται την δράση μου). Και η αλήθεια είναι ότι πήρα πολλά, έμαθα πολλά, απηύδησα με συγκεκριμένες συμπεριφορές και γι’αυτό αποφάσισα να απομακρυνθώ, ώσπου γνώρισα τον Πέτρο Ινιωτάκη και είδα την ελπίδα.

Είδα φως στην μαυρίλα, είδα έναν άνθρωπο που ξεχνάει το εγώ, που είναι ταπεινός, που μιλάει για ομάδα, για όραμα, για συναπόφαση, για συνδημιουργία, για άμεση δημοκρατία, για δομημένο δημοκρατικό διάλογο, που μπορεί να διακρίνει τις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου, να τις πιστέψει και να τον βοηθήσει να τις εξελίξει, έναν άνθρωπο που δεν κομπάζει για το ποσό σπουδαίος είναι, που δεν είναι αυτοσκοπός του η καρέκλα, αλλά που αναγνωρίζει τις ατέλειες του κι έτσι αναζητά ανθρώπους που τον συμπληρώνουν, που μαζί συν πράττουν για τα πιστεύω τους.

Είμαι ευγνώμων που έπειτα από τόσα χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω έναν άνθρωπο άφθαρτο, μέσα στην πολιτική κι ακόμα περισσότερο που μπορώ κι εγώ να συμμετέχω και να βάλω το λιθαράκι μου στο όραμα ανθρώπων εμπνευσμένων και όμορφων.

Τιμή μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την  Συν+ΠΡΑΞΗ Δημοτών Ηρακλείου στο πλευρό σου Πέτρο και μαζί με την υπέροχη και δημιουργική ομάδα μας».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<