Εκτός επιστρεπτέας προκαταβολής 5 μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Εκτός επιστρεπτέας προκαταβολής 5 μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και επαγγελματιών

21 Ιανουαρίου 2021

Τον αποκλεισμό μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων και επαγγελματιών από το μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής 5, γεγονός που προκύπτει από ανοιχτή επιστολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αναδεικνύει με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – υπόμνημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, από την επιστρεπτέα προκαταβολή 5 αποκλείονται πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, μεταξύ των οποίων ασφαλιστές, πράκτορες, μεσίτες, κ.α., ενώ κρίνεται αναγκαία και η παράταση της καταληκτικής προθεσμίας των δηλώσεων.

«Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για την κ. Υπουργό Οικονομικών 

Θέμα: «Εκτός της επιστρεπτέας προκαταβολής 5 μένει μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και επαγγελματιών».
Ο Βουλευτής ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία  Χάρης Μαμουλάκης καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών, αναφορά το δελτίο τύπου – υπόμνημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σχετικά με τον αποκλεισμό μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων και επαγγελματιών, μεταξύ των οποίων ασφαλιστές, πράκτορες και μεσίτες, από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 και την απαραίτητη παράταση που πρέπει να δοθεί στην προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων.
Επισυνάπτεται το σχετικό δελτίο τύπου – υπόμνημα.
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 20/01/2021
Ο καταθέτων Βουλευτής
Μαμουλάκης Χάρης»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<