voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

  • Εκπαίδευση

    Σοφία Ζαχαράκη: Χωρίς προειλημμένες αποφάσεις ο διάλογος για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Απλήρωτη από τον Νοέμβριο η μαθητεία στις σχολές της ΔΥΠΑ – Οργή στους σπουδαστές

  • Θέσεις εργασίας
    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

    Στις 18/06 η έναρξη των συνεντεύξεων για το μητρώο εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    ΑΣΕΠ 5Κ/2021 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

    ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Έκδοση ΦΕΚ προκήρυξης για 510 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    ΕΣΔΙ: Εκπνέει την Τετάρτη η προθεσμία για μόνιμες προσλήψεις σε δικαστήρια

  • Οικονομία

    ΥΠΕΝ: Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου

    Εφορία: Νέα ρύθμιση για παλιά χρέη με έως 48 δόσεις – Ποιοι μπαίνουν και ποιοι μένουν εκτός

    Αλλαγές στα ενοίκια από 1η Απριλίου – Όσα πρέπει να ξέρετε

    Φορολογικές δηλώσεις: Έρχεται αυτόματη υποβολή και για επαγγελματίες

    Ποιοι νέοι υποχρεούνται σε αυτόνομη φορολογική δήλωση

  • Εργασιακά
    Νίκη Κεραμέως: «Η επιτάχυνση του χρόνου απονομής συντάξεων βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του υπουργείου»

    Διευκρινίσεις Παπαθανάση και Κεραμέως για τα προγράμματα κατάρτισης

    Τι ισχύει για την εργασία των συνταξιούχων

    Διοικητής ΕΦΚΑ για νόμο περί απασχόλησης των συνταξιούχων: Μπορούν να εργάζονται, χωρίς να περικόπτεται η σύνταξή τους

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Απλήρωτη από τον Νοέμβριο η μαθητεία στις σχολές της ΔΥΠΑ – Οργή στους σπουδαστές

    Πρεμιέρα για τη σύμπραξη πιστοποιημένων νομικών και λογιστών για την απονομή συντάξεων

    Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους – Τι αλλάζει

  • VOUCHER
    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Κάλπες στις 8 Μαΐου για αλλαγή ονόματος, εκλογή συνέδρων και κομματικών οργάνων

από Νίκος Μοναστηριώτης
21/04/2022
σε Πολιτική

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-21-22 Μαΐου στο Στάδιο Τάε Κβον Ντο και η ψηφοφορία για την εκλογή των νομαρχιακών και τοπικών οργάνων του Κινήματος στις 08/05/2022. Την ίδια ημέρα, 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί και το εσωκομματικό δημοψήφισμα για το όνομα του κόμματος με επικρατέστερο – όπως έχει γράψει το iefimerida.gr, το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.

Η εγκύκλιος σχετικά με την εκλογική διαδικασία της 8ης Μαΐου για την ανάδειξη νέων οργάνων τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων,  αντιπροσώπων ενόψει του 3ου  Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και την επιλογή του ονόματος της Παράταξης έχει ως εξής:

Θέμα: Εκλογική Διαδικασία της Κυριακής 8ης Μαΐου, για:

την ανάδειξη νέων οργάνων Νομαρχιακών Οργανώσεων (Ν.Ο.), και Τοπικών Οργανώσεων (Τ.Ο.).
την εκλογή αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.
την επιλογή του ονόματος της Παράταξης.
1. Η Κ.Π.Ε. κατά τη συνεδρίασή της στις 20/3/2022 αποφάσισε το τρίτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-21-22 Μαΐου στο Στάδιο Τάε Κβον Ντο και η ψηφοφορία για την εκλογή των νομαρχιακών και τοπικών οργάνων του Κινήματος στις 08/05/2022.

ΣχετικάΆρθρα

κπγ εξετασεις γλωσσομαθειας

ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

03/02/2026
Κ. Τσουκαλάς: Παρακράτησαν το υπόλοιπο της εισφοράς του ΕΛΓΑ πριν πιστωθούν στους αγρότες τα οφειλόμενα

Κ. Τσουκαλάς: Παρακράτησαν το υπόλοιπο της εισφοράς του ΕΛΓΑ πριν πιστωθούν στους αγρότες τα οφειλόμενα

17/12/2025

2. Η ψηφοφορία για την εκλογή των 4.200 συνέδρων και την ανάδειξη των νέων οργάνων στις Ν.Ο. και Τ.Ο. (Νομαρχιακές Επιτροπές, Ν.Ε., και συντονιστικές επιτροπές, Σ.Ε., αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρες 07:00 – 19:00, ενώ θα υπάρξει και ξεχωριστή διαδικασία για την επιπλέον εκλογή 100 συνέδρων από τις οργανώσεις των Χώρων Εργασίας και των Επιστημονικών Φορέων.

3. Βασική επιδίωξη θα αποτελέσει η λειτουργία τουλάχιστον ενός εκλογικού κέντρου σε κάθε δήμο, με όσο το δυνατόν περισσότερα εκλογικά τμήματα (κάλπες).

4. Την ευθύνη για τον ορισμό των μελών των εφορευτικών επιτροπών θα έχει η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (Ν.Ο.Ε.Σ.) που συγκροτείται από τον εκάστοτε Γραμματέα της Ν.Ε. και τα μέλη Κ.Π.Ε. της αντίστοιχης εκλογικής περιφέρειας. Σημειώνεται ότι για τις περιφέρειες που δεν υπάρχουν αντίστοιχα μέλη ή δεν επαρκούν, η επιτροπή θα συμπληρώνεται από μέλη που θα ορίσει ο Επικεφαλής της Επιτροπής Αυτοοργάνωσης, συνεπικουρούμενος συμβουλευτικά από την ΕΔΕΚΑΠ.

5. Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά, μέσω φόρμας που θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής, είτε με email που θα αποστέλλεται στο: ekloges8maiou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 4/5/2022 και ώρα 14:00, ενώ επισημαίνεται ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος. Κανένα μέλος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος. Η προθεσμία απόσυρσης ή παραίτησης υποβληθείσας υποψηφιότητας εκπνέει την Πέμπτη 5/5/2022 και ώρα 12:00.

6. Η πιστοποίηση των υποψηφίων αποτελεί αρμοδιότητα της ΕΔΕΚΑΠ, η οποία θα ολοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία μέχρι και την Πέμπτη 5/5/2022 και ώρα 20:00.

7. Τα πιστοποιημένα από την ΕΔΕΚΑΠ ψηφοδέλτια, τόσο για την ανάδειξη συντονιστικών επιτροπών των Τ.Ο. και νομαρχιακών επιτροπών των Ν.Ο., όσο και για την εκλογή συνέδρων για το 3ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, προωθούνται την ίδια ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη 5/5/2022 στις Ν.Ε. για την έγκαιρη εκτύπωσή τους.

8. Οι συντονιστικές επιτροπές (Σ.Ε.) των Τ.Ο. των πρωτευουσών των Περιφερειακών Ενοτήτων και των Δήμων των μεγάλων αστικών κέντρων Περιφέρειας Αττικής και Α’ Θεσσαλονίκης, καθώς και των δημοτικών διαμερισμάτων Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πατραίων και Ηρακλείου, θα είναι επταμελείς. Για τους υπόλοιπους καλλικρατικούς δήμους οι Σ.Ε. θα είναι πενταμελείς, πλην των δήμων Πέλλας (Γιαννιτσών), Αγρινίου, Ήλιδας(Αμαλιάδας) και Άργους – Μυκηνών που, ενώ οι εν λόγω δήμοι δεν είναι πρωτεύουσες νομών, το όργανο θα είναι επταμελές λόγω πληθυσμιακών κριτηρίων. Εφόσον υπάρξει από κάποια Ν.Ο.Ε.Σ. αιτιολογημένο αίτημα για μετατροπή κάποιας συντονιστικής από πενταμελή σε επταμελή, αυτό θα εξετάζεται από την ΕΔΕΚΑΠ.

9. Για τις προβλεπόμενες στην §8 του άρθρου 11 του Καταστατικού οργανώσεις Χώρων Εργασίας και Επιστημόνων, η ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων στο Λεκανοπέδιο Αττικής, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Αλλαγής, στη διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη 50 και από ώρα 08:00 έως 20:00. Στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32, Θεσσαλονίκη). Τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσουν δύο ξεχωριστά εκλογικά κέντρα με δύο εκλογικά τμήματα το κάθε ένα. Οι προθεσμίες για την κατάθεση υποψηφιοτήτων θα είναι οι ίδιες που προβλέπονται από την παρούσα εγκύκλιο για όλους τους συνέδρους, δηλαδή έως την 4η Μαΐου 2022. Στην κατάσταση ψηφισάντων θα συμπληρώνονται υποχρεωτικά όλα τα στοιχεία του ψηφίσαντος μέλους μεταξύ των οποίων η επιστημονική ιδιότητα ή/και ο χώρος εργασίας. Ο συνολικός αριθμός των συνέδρων ανέρχεται σε εκατό (100), οι οποίοι κατανέμονται σε τριάνταπέντε (35) από τους Χώρους Εργασίας στην Αθήνα, τριάνταπέντε (35) από τους Επιστημονικούς Φορείς στην Αθήνα, δεκαπέντε (15) από του Χώρους Εργασίας στη Θεσσαλονίκη και δεκαπέντε (15) από τους Επιστημονικούς Φορείς στη Θεσσαλονίκη. Για την εκλογή μίας / ενός συνέδρου προϋπόθεση είναι η / ο υποψήφια/ος να λάβει τουλάχιστον 7 ψήφους. Στις ανωτέρω οργανώσεις δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι δεν θα έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα στην ψηφοφορία της 8ης Μαΐου σε ότι αφορά στην εκλογή συνέδρων.

10. Οι Ν.Ε. θα αποτελούνται από επτά έως δεκαπέντε μέλη και συγκεκριμένα:

οι Ν.Ε. μονοεδρικών περιφερειών θα είναι επταμελείς,
διεδρικών: εννεαμελείς,
τριεδρικών και τετραεδρικών: εντεκαμελείς,
πενταεδρικών έως και επταεδρικών: δεκατριαμελείς, και
από οκταεδρικές και άνω περιφέρειες, οι Ν.Ε. θα είναι δεκαπενταμελείς (βλ. συνημμένο πίνακα).
11. Η σταυροδοσία για τις Ν.Ε. θα είναι ίση με το 20% του εκλεγόμενου οργάνου ήτοι:

Έως 7 μέλη: 1 σταυρός
9 – 11 μέλη: 2 σταυροί και
13 – 15 μέλη: 3 σταυροί

Η σταυροδοσία για τις συντονιστικές επιτροπές (Σ.Ε.) των Τ.Ο. ορίζεται λόγω και του όγκου των μεγάλων αστικών κέντρων:

5 μέλη: 1 σταυρός
7 μέλη: 2 σταυροί

12. Για το συνέδριο, μέσω των Τοπικών Οργανώσεων θα εκλεγούν 4.200 αντιπρόσωποι, οι οποίοι κατανέμονται στις οργανώσεις εσωτερικού και εξωτερικού ανάλογα με τον αριθμό ψηφισάντων στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Κυριακής 5/12/2021. Στους δήμους Αθηναίων, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης η κατανομή θα γίνει ανά διαμέρισμα σύμφωνα με την καταγραφή ψηφισάντων στα εκλογικά κέντρα που λειτούργησαν κατά την ψηφοφορία της 5/12/2021. Ο πίνακας κατανομής των συνέδρων επισυνάπτεται ως παράρτημα στην παρούσα εγκύκλιο. Για την εκλογή συνέδρων, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Καταστατικού, ισχύει η μονοσταυρία και το πλειοψηφικό σύστημα. Σημειώνεται ότι για την εκλογή ενός/μίας συνέδρου, προϋπόθεση είναι ο/η υποψήφιος/α να λάβει τουλάχιστον επτά (7) ψήφους.

13. Για όλα τα όργανα και για τους συνέδρους ισχύουν οι ποσοστώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 35 του Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής.

14. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών της 8/5/2022. Σε όλους του δήμους των εκλογικών περιφερειών της Αττικής πλην των νήσων, και για τους δήμους της Π.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, θα επιδιωχθεί η ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, κατά τα πρότυπα της διαδικασίας που εφαρμόστηκε στην τελευταία εκλογή Προέδρου. Σε όλους τους υπόλοιπους δήμους θα αποσταλεί το μητρώο ψηφισάντων της 5/12/2021, στο οποίο θα έχουν ενσωματωθεί τα εγγεγραμμένα μέλη των αντίστοιχων περιοχών που δεν έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία εκλογής προέδρου, καθώς και όσα μέλη εντάχθηκαν στο Κίνημα Αλλαγής κατά το διάστημα 13/12/2021 – 06/05/2022. Όσα μέλη εγγραφούν κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, οφείλουν να συμπληρώσουν πλήρως τη σχετική φόρμα εγγραφής μέλους. Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί ότι κάποιο μέλος ψήφισε σε περισσότερα από ένα εκλογικά τμήματα, αυτό θα παραπεμφθεί στην ΕΔΕΚΑΠ με πρόταση διαγραφής.

15. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 8/5/2022 απαιτείται υποχρεωτικά η καταβολή αντιτίμου ίσου με το ποσό του ενός (1) ευρώ, η καταβολή του οποίου θα σημειώνεται σε ειδική στήλη της κατάστασης ψηφισάντων, την οποία και θα υπογράφει κάθε μέλος κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

16. Παράλληλα με τη διαδικασία για την εκλογή των νέων οργάνων και των συνέδρων, θα πραγματοποιηθεί και ξεχωριστή ψηφοφορία για το όνομα της Παράταξης.

17. Οι υποψήφιοι δικαιούνται να παρίστανται κατά την διαδικασία της καταμέτρησης, αλλά σε απόσταση που δε θα παρακωλύει το έργο της εφορευτικής επιτροπής.

18. Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται το αργότερο εντός μίας ώρας από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και κρίνονται επιτόπου από την εκάστοτε εφορευτική επιτροπή. Ένσταση σε δεύτερο βαθμό αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην ΕΔΕΚΑΠ το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 9/5/2022 και ώρα 14:00. Αντίστοιχα, τυχόν δευτέρου βαθμού ενστάσεις για τη διαδικασία εκλογής συνέδρων στις Οργανώσεις Εργασίας και Επιστημόνων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ΕΔΕΚΑΠ το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 11/5/2022 και ώρα 14:00.

19. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η εφορευτική επιτροπή συντάσσει, υπογράφει και σφραγίζει το πρακτικό και, μαζί με την κατάσταση ψηφισάντων, το παραδίδει στον γραμματέα της αντίστοιχης Ν.Ε., ο οποίος την επόμενη ημέρα (9/5/2022) το αποστέλλει με ταχυμεταφορά στη διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 50, υπόψη ΕΔΕΚΑΠ.

20. Η ΕΔΕΚΑΠ, σύμφωνα με το Καταστατικό, έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για την πιστοποίηση του συνόλου των εκλογικών διαδικασιών. Χωρίς την παραλαβή των πρακτικών, τον έλεγχο και την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από την ΕΔΕΚΑΠ, κανένα όργανο δε μπορεί να θεωρηθεί νομιμοποιημένο.

21. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί ανά εκλογικό τμήμα θα παραδοθεί επίσης στον γραμματέα της Ν.Ε., αφού θα παρακρατηθούν τα ποσά που, βάσει παραστατικών, αποδεικνύεται πως δαπανήθηκαν στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας. Το συνολικό ποσό ανά Ν.Ε. που συγκεντρώνει ο γραμματέας οφείλει να το καταθέσει έως και την Τρίτη 10/5/2022 σε λογαριασμό που θα του γνωστοποιηθεί εγκαίρως από τον Γενικό Διευθυντή του Κινήματος.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Αυτοοργάνωσης Απόστολος Πάνας αναφέρει εν κατακλείδι:

«Συντρόφισσες, Σύντροφοι, Σε αυτό το νέο ξεκίνημα οφείλουμε, με την ενεργό, μαζική συμμετοχή όλων μας, να συμβάλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε δυναμικά στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας, διεκδικώντας ρόλο πρωταγωνιστή για το μέλλον του τόπου.

Η συμμετοχή στην εν λόγω εκλογική διαδικασία αποτελεί δημοκρατική υποχρέωση όλων των μελών του Κινήματος και η διασφάλιση αδιάβλητων διαδικασιών είναι η βασική προϋπόθεση για την αξιοπιστία των οργάνων που θα εκλεγούν. Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη».

Ετικέτες: ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    10 Φεβ 2026

  • Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    7 Φεβ 2026

  • «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    7 Φεβ 2026

  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    5 Φεβ 2026

  • Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

    4 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    188 shares
    Share 75 Tweet 47
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Πότε αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις 510 προσλήψεις στα νοσοκομεία

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.