Κοινή αναφορά των 4 βουλευτών Ηρακλείου-Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινή αναφορά των 4 βουλευτών Ηρακλείου-Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ

15 Σεπτεμβρίου 2020

Κοινή αναφορά των 4 βουλευτών Ηρακλείου-Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ η ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Ηρακλείου-Λασιθίου

Στη Βουλή έφεραν από κοινού οι βουλευτές Ηρακλείου και Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ την κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Ηρακλείου-Λασιθίου η οποία ακολούθησε των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, οι βουλευτές Ηρακλείου Ηγουμενίδης Νίκος, Βαρδάκης Σωκράτης, Μαμουλάκης Χάρης και ο βουλευτής Λασιθίου Θραψανιώτης Μανώλης κατέθεσαν ως αναφορά στη Βουλή την παραπάνω έντονα επικριτική για την Κυβέρνηση ανακοίνωση την οποία απευθύνουν προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Επικρατείας.

Στην ανακοίνωση των Ενώσεων τονίζεται ότι «ενώ το σύνολό των αστυνομικών της Επικράτειας περιμέναμε μεταξύ άλλων διεκδικήσεων, να ακούσουμε τουλάχιστον δια στόματος Πρωθυπουργού την ανακοίνωση της αναγνώρισης του επαγγέλματός μας σαν επικίνδυνο και ανθυγιεινό, προς μεγάλη απογοήτευσή μας, ακούσαμε ένα απλό ‘’ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ’’ , άλλο ένα χτύπημα στην πλάτη στον αναλώσιμο αστυνομικό που μάλλον η ζωή του δεν έχει για την πολιτική ηγεσία ιδιαίτερη αξία, τη στιγμή μάλιστα που το χώμα που σκέπασε έναν ακόμα νέο συνάδελφό μας είναι νωπό».

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ίδια ανακοίνωση συμπεριλαμβάνει ονομαστικά τη «μακριά λίστα με τους 133 πεσόντες ήρωες συναδέλφους μας εν ώρα καθήκοντος».

Οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες των Υπουργών καθώς και να ενημερωθούν σχετικά.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<