voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

  • Εκπαίδευση

    Σοφία Ζαχαράκη: Χωρίς προειλημμένες αποφάσεις ο διάλογος για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΥΠΑΙΘΑ: Υπεγράφη σύμβαση για την αξιοποίηση ακινήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Απλήρωτη από τον Νοέμβριο η μαθητεία στις σχολές της ΔΥΠΑ – Οργή στους σπουδαστές

  • Θέσεις εργασίας
    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

    Στις 18/06 η έναρξη των συνεντεύξεων για το μητρώο εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    ΑΣΕΠ 5Κ/2021 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

    ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Έκδοση ΦΕΚ προκήρυξης για 510 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    ΕΣΔΙ: Εκπνέει την Τετάρτη η προθεσμία για μόνιμες προσλήψεις σε δικαστήρια

  • Οικονομία

    Αλλαγές στα ενοίκια από 1η Απριλίου – Όσα πρέπει να ξέρετε

    ΑΑΔΕ: Οι τρεις ημερομηνίες για εκπτώσεις, φόρους και πρόστιμα

    Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή του επιδόματος παιδιού Α21 για το 2026

    ΥΠΕΝ: Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου

  • Εργασιακά

    Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες κινδυνεύουν να χάσουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω οφειλών προς ΕΦΚΑ!

    Νίκη Κεραμέως: «Η επιτάχυνση του χρόνου απονομής συντάξεων βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του υπουργείου»

    Διευκρινίσεις Παπαθανάση και Κεραμέως για τα προγράμματα κατάρτισης

    Τι ισχύει για την εργασία των συνταξιούχων

    Διοικητής ΕΦΚΑ για νόμο περί απασχόλησης των συνταξιούχων: Μπορούν να εργάζονται, χωρίς να περικόπτεται η σύνταξή τους

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Απλήρωτη από τον Νοέμβριο η μαθητεία στις σχολές της ΔΥΠΑ – Οργή στους σπουδαστές

  • VOUCHER
    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Μητσοτάκης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί»

από NEWS ROOM
19/03/2023
σε Πολιτική

106
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Επανέρχομαι σήμερα στην Κυριακάτικη συνάντησή μας, όμως θέλω να ξεκινήσω λέγοντας, με το χέρι στην καρδιά, ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί συνέβη», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ανέλαβα και αναλάβαμε ως κυβέρνηση τις ευθύνες μας για το τραγικό δυστύχημα. Αυτό δεν αλλάζει το παρελθόν, όμως μπορεί να αλλάξει το μέλλον. Γιατί αισθάνομαι ότι πλέον είναι προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε με τον καθιερωμένο απολογισμό της εβδομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

«Επανέρχομαι σήμερα στην Κυριακάτικη συνάντησή μας, όμως θέλω να ξεκινήσω λέγοντας, με το χέρι στην καρδιά, ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί συνέβη.
Ανέλαβα και αναλάβαμε ως κυβέρνηση τις ευθύνες μας για το τραγικό δυστύχημα. Αυτό δεν αλλάζει το παρελθόν, όμως μπορεί να αλλάξει το μέλλον. Γιατί αισθάνομαι ότι πλέον είναι προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ.

ΣχετικάΆρθρα

Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

10/02/2026

Κυρ. Μητσοτάκης: Πριν από τις 15 Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον κ. Ερντογάν

03/02/2026

Βλέπω αυτές τις ημέρες την απολύτως λογική αντίδραση του κόσμου για τον τόσο άδικο θάνατο 57 ανθρώπων. Ακούω και συμμερίζομαι απολύτως το ομόθυμο κοινωνικό αίτημα: να σαρωθεί επιτέλους ό,τι κρατάει την Ελλάδα πίσω, να αλλάξουμε πιο γρήγορα πιο πολλά ώστε να έχουμε μια χώρα που μας αξίζει.

Έχω την υποχρέωση να μετατρέψω αυτά τα συναισθήματα σε δημιουργική δράση. Και αυτό σκοπεύω να κάνω.

Πρωτίστως όμως, έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών στον Γολγοθά που ανεβαίνουν. Έχουμε ήδη ανακοινώσει σειρά οικονομικών και άλλων μέτρων, ενώ συνεχίζεται η ψυχολογική υποστήριξή τους.

Αποδίδω μεγάλη σημασία στην ψυχολογική υποστήριξη όσων επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και των οικογενειών τους. Ο Γενικός Γραμματέας Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης έχει αναλάβει να επικοινωνήσει ο ίδιος με όλες τις οικογένειες των θυμάτων για να τους ενημερώσει για τη γραμμή αρωγής που έχουμε δημιουργήσει ως μοναδικό σημείο επαφής τους με το κράτος (Τηλ: 210 5281131 – 210 5281251) ώστε να μην ταλαιπωρούνται με περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες για όσα δικαιούνται ως ελάχιστες παροχές. Ταυτόχρονα, εξειδικευμένο προσωπικό στη διαχείριση μαζικών καταστροφών και πένθους και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας είναι στη διάθεσή τους όλο το 24ωρο μέσω της γραμμής 10306 για να τους συνδράμουν όπως επιθυμούν είτε με κατ’ οίκον επισκέψεις είτε μέσω βιντεοκλήσης ή τηλεφώνου. Και θα το κάνουν για όσο χρειαστεί. Έως σήμερα, έχουν γίνει από δύο επικοινωνίες με 45 οικογένειες που έχασαν ανθρώπους, με τους τραυματίες και με 222 από τους επιβαίνοντες. Η επαφή θα συνεχιστεί με όλους.

Παράλληλα με τη διαχείριση του συντριπτικού αυτού γεγονότος, ήταν αναγκαίο να εξακολουθήσει το κυβερνητικό έργο.

Το πρώτο θέμα που έπρεπε να κλείσει ήταν η αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν προχωρήσαμε στην τρίτη διαδοχική αύξησή του κατά 9,4%. Από την 1η Απριλίου, ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 780 ευρώ από τα 650 ευρώ που -θυμίζω- ήταν το 2019. Δηλαδή από τότε, έχουν προστεθεί ετησίως σχεδόν τρεις επιπλέον μισθοί στο εισόδημα περίπου 600.000 εργαζομένων. Η αύξηση αυτή θα συμπαρασύρει τα επιδόματα ανεργίας καθώς και όλες τις παροχές που συνδέονται με τον κατώτατο μισθό.

Ξέρω ότι αυτή η αύξηση από μόνη της δεν αρκεί για να λύσει το πρόβλημα, καθώς στη χώρα μας οι αμοιβές ακόμα είναι χαμηλές και τα εισοδήματα σήμερα πιέζονται από τον εισαγόμενο πληθωρισμό. Ειδικά οι νέες και νέοι δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Κινηθήκαμε στα όρια των αντοχών της οικονομίας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι επιχειρήσεις αντέχουν την αύξηση του κατώτατου μισθού. Η Ελλάδα κάνει βήματα μπροστά και συγκλίνει σταδιακά με το μέσο ευρωπαϊκό εισόδημα (στη 10η θέση πλέον μεταξύ 22 ευρωπαϊκών χωρών). Αυτός ο κατώτατος μισθός είναι πλέον υψηλότερος και από τα προ κρίσης επίπεδα και πιστοποιεί ότι με σταθερά βήματα η χώρα μας αλλάζει και ξεφεύγει από την κατηγορία των οικονομιών φθηνού εργατικού κόστους που δεν δίνουν προοπτικές στους νέους μας. Ταυτόχρονα με την ψηφιακή κάρτα εργαζομένων και την ανεξάρτητη αρχή για την επιθεώρηση εργασίας προστατεύουμε τους εργαζόμενους και περιορίζουμε την αδήλωτη εργασία.

Αυτήν την εβδομάδα επίσης καταβλήθηκε η προκαταβολή σε 37.500 δικαιούχους που έχουν συμπληρώσει 15 έτη επικουρικής ασφάλισης αλλά η επικουρική τους σύνταξη δεν έχει εκδοθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Πρόκειται για προκαταβολή 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης των επικουρικών συντάξεων γήρατος και 50 ευρώ για επικουρικές συντάξεις λόγω αναπηρίας και χηρείας. Αξίζει πάντως να αναφέρω ότι το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου εκδόθηκαν 43.000 επικουρικές συντάξεις – σχεδόν οι μισές από όσες εκκρεμούσαν, και με αυτόν το ρυθμό θα συνεχίσουμε μέχρι να εξαλειφθούν και όλες οι εκκρεμείς επικουρικές.

Μένω στο θέμα των συνταξιούχων, καθώς προχθές καταθέσαμε στη Βουλή νομοσχέδιο για να ρυθμίσουμε και το θέμα που ανέκυψε για περίπου 1.100.000 συνταξιούχους που λόγω προσωπικής διαφοράς είτε δεν είδαν καθόλου αύξηση, είτε είδαν μικρή αύξηση. Έως τις 31 Μαρτίου λοιπόν, θα λάβουν εφάπαξ οικονομική ενίσχυση από 200 έως 300 ευρώ.
Με το ίδιο νομοσχέδιο δίνουμε νέα δυνατότητα σε όσους έχουν χάσει τις φορολογικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις των 120 ή 72 δόσεων ή αυτές κατέστησαν μη εξυπηρετούμενες έως την 1η Φεβρουαρίου 2023, να τις αναβιώσουν, καταβάλλοντας δύο μηνιαίες δόσεις έως τις 31 Ιουλίου 2023.

Μία πολύ σημαντική είδηση αυτής της εβδομάδας είναι πως ξεκίνησε το πρόγραμμα του «Προσωπικού Βοηθού» για τους συμπολίτες μας με αναπηρία, σε πρώτη φάση στην Αττική και αργότερα και εκτός λεκανοπεδίου. 520 άτομα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να γίνουν προσωπικοί βοηθοί, από τους οποίους 241 έχουν ολοκληρώσει την δωρεάν ειδική επιμόρφωση ώστε να μπορούν να σταθούν δίπλα σε πολίτες με βαριά αναπηρία στους οποίους η Πολιτεία παρέχει έως 1.663 ευρώ/μήνα για την αμοιβή τους, επιπλέον των επιδομάτων και λοιπών παροχών που ήδη λαμβάνουν. Ο προσωπικός βοηθός είναι ένα αίτημα δεκαετιών. Θα αλλάξει τη ζωή των συμπολιτών μας με αναπηρία αλλά και των οικογενειών τους. Ξεκινάει σε πιλοτική μορφή, με 1.000 άτομα στην Αθήνα σε πρώτη φάση, με δεύτερο βήμα την επέκτασή του με 1.000 άτομα σε άλλες Περιφέρειες και τρίτο βήμα, το 2024 την επέκτασή του σε όλη την επικράτεια.

Παράλληλα, ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα η υλοποίηση του θεσμού της Ημιαυτόνομης Διαβίωσης. Σκοπός του προγράμματος είναι η ταχύτερη αποϊδρυματοποίηση εφήβων που φιλοξενούνται για χρόνια σε ιδρύματα και η ομαλή μετάβασή τους στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Για να σας δώσω μία εικόνα: σήμερα περίπου 400 παιδιά άνω των 15 ετών ζουν σε ιδρύματα είτε επειδή τα ίδια -λόγω ηλικίας- δεν επιθυμούν να ενταχθούν σε μια οικογένεια, είτε επειδή δεν επιλέγονται από υποψήφιους αναδόχους ή θετούς γονείς.

Μέχρι τώρα, τα παιδιά αυτά μπορούσαν να φιλοξενηθούν σε ιδρύματα μόνο μέχρι να ενηλικιωθούν. Πλέον, η ημιαυτόνομη διαβίωση τους δίνει την δυνατότητα να διαμένουν στα διαμερίσματα μέχρι τα 26. Πρόκειται για διαμερίσματα που φιλοξενούν έως 4 άτομα, πλήρως εξοπλισμένα, αλλά και στελεχωμένα με κατάλληλο προσωπικό – κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνικούς επιμελητές, φροντιστές πρόνοιας. Με αυτόν τον τρόπο, οι έφηβοι δεν έχουν μόνο ασφαλή διαμονή αλλά έχουν φροντίδα και υποστήριξη για την αυτονόμησή τους. Επίσης, στηρίζονται με ένα μηνιαίο οικονομικό βοήθημα 375 ευρώ, ενώ έχουν πρόσβαση σε εκπαίδευση, υγεία, ψυχοκοινωνική στήριξη και επαγγελματική καθοδήγηση.

Αυτή την εβδομάδα ψηφίσαμε επίσης ένα σημαντικό νόμο που στοχεύει στη βελτίωση του πλαισίου για τις μεταμοσχεύσεις στη χώρα μας και μπορεί να σώσει ζωές.
Αν και η μεταμόσχευση θεωρείται η πιο σύγχρονη θεραπευτική πράξη του 21ου αιώνα παγκοσμίως -αφού είναι η μόνη επιλογή σε καρδιακή, ηπατική και πνευμονική ανεπάρκεια τελικού σταδίου και η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τη νεφρική ανεπάρκεια- δυστυχώς η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία στην Ευρώπη στο ζήτημα της δωρεάς οργάνων, ιστών και κυττάρων, και μεταξύ των τελευταίων δέκα χωρών του δυτικού κόσμου.

Είναι άλλη μια από τις όψεις της χώρας μας που δεν μας ικανοποιεί και θέλουμε να αλλάξουμε. Γι’ αυτό απευθυνθήκαμε σε μια επιτροπή διεθνώς καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης», και υπό την επίβλεψη του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλου και του καθηγητή Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων στο Imperial College του Λονδίνου και Προέδρου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Οργάνων Βασίλη Παπαλόη, που εισηγήθηκαν τις αναγκαίες αλλαγές για να αποκτήσουμε επιτέλους μια σύγχρονη εθνική πολιτική μεταμοσχεύσεων.

Αυτή την εβδομάδα αναρτήθηκε ο οδηγός για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα». Αφορά τουλάχιστον 120.000 νοικοκυριά, και η επιδότηση φτάνει το 60% της δαπάνης. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 100 εκατ. ευρώ που προέρχονται από το ΕΣΠΑ. Σκοπός του προγράμματος είναι να αντικατασταθούν παλιοί, ενεργοβόροι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες με ηλιακούς. Υπολογίζεται πως αυτό θα συμβάλει σε μείωση τουλάχιστον 210 εκατομμυρίων τόνων διοξειδίου του άνθρακα το χρόνο, και παράλληλα θα εξασφαλίσει χρήματα στους πολίτες λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ρεύματος.

Θα κλείσω εδώ αυτή την ανάρτηση, και θέλω να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιερώσατε για να την διαβάσετε. Και να σας διαβεβαιώσω πως εργαζόμαστε για να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, αλλά και για να διορθώσουμε τις παθογένειες που έρχονται από το παρελθόν και που όλοι συμφωνούμε πως δεν έχουν χώρο στην Ελλάδα του αύριο».

Ετικέτες: Κυριάκος ΜητσοτάκηςΤέμπη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    10 Φεβ 2026

  • Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    7 Φεβ 2026

  • «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    7 Φεβ 2026

  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    5 Φεβ 2026

  • Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

    4 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    188 shares
    Share 75 Tweet 47
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Πότε αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις 510 προσλήψεις στα νοσοκομεία

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.