voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Ηλεκτρικό ρεύμα: Σύντομα οι ανακοινώσεις, λέει ο Παπαθανάσης

    Παπαθανάσης: 142,969 εκατ. ευρώ σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

    Μάριος Θεμιστοκλέους: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που εφαρμόζουν μέτρα προστασίας των ανηλίκων στα social media

    Θεμιστοκλέους: «Μέσα στους επόμενους μήνες ενισχύεται το ΕΚΑΒ με επιπλέον 250 νέα ασθενοφόρα»

    Πιλοτική εξαλίευση λαγοκέφαλων με οικονομικό κίνητρο εξετάζει το ΥΠΑΑΤ

    Πιλοτική εξαλίευση λαγοκέφαλων με οικονομικό κίνητρο εξετάζει το ΥΠΑΑΤ

    Παγώνη: Για μισή ώρα παραμένει ο κορωνοϊός στο ασανσερ, αν κάποιος φτερνιστεί

    Καμία παράταση για την απογραφή ανελκυστήρων

  • Εκπαίδευση

    Υπουργείο Παιδείας: Καμία αλλαγή στα μόρια τέκνων στις προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Πανελλήνιες 2026: Εβδομάδα εξετάσεων για τα ειδικά μαθήματα και αγωνίσματα – Αντίστροφη μέτρηση για τις βαθμολογίες

    Πανελλήνιες 2016: Μοναξιά και οι σχέσεις των γενεών, το φετινό θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) – Σχολιασμός θεμάτων

    Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Τελευταία εβδομάδα εξετάσεων για τα ειδικά μαθήματα και αγωνίσματα – Αντίστροφη μέτρηση για τις βαθμολογίες

    Πανελλαδικές 2026: Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες

  • Θέσεις εργασίας
    Σχολική Καθαριότητα: Στις 16.021 θα φθάσουν οι προσλήψεις για το νέο έτος

    Σχολική Καθαριότητα: Στις 16.021 θα φθάσουν οι προσλήψεις για το νέο έτος

    Νέες θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών

    Νέες θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 5Κ/2023 και 1Κ/2026: Στις 17/06 ενεργοποιείται η ηλεκτρονική κληρωτίδα για τους υποψηφίους

    Ξεκινούν τα μαθήματα στις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ για τουρισμό – εστίαση

    ΔΥΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 73 θέσεις εκπαιδευτικών

  • Οικονομία

    Κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί: Η ΑΑΔΕ εξετάζει τις μεταφορές χρημάτων – Πότε θεωρούνται δωρεές

    «Έρχονται» οι νέες αντικειμενικές αξίες – Έως τις 17 Μαρτίου οι αποφάσεις

    Πρώτη κατοικία: Δικαίωμα υπαναχώρησης θα έχουν οι οφειλέτες

    Κυριακές ανοιχτά

    Θερινές εκπτώσεις 2026: Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα καταστήματα

    ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεση ανάκληση της επιβολής αναδρομικών δημοτικών τελών

    ΠΟΜΙΔΑ: Γιατί το πλαφόν στα ενοίκια θα είχε καταστροφικές συνέπειες για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

  • Εργασιακά
    Πώς οι εργοδότες αξιολογούν δεξιότητες, παραγωγικότητα, προσλήψεις στην εποχή του ΑΙ

    Πώς οι εργοδότες αξιολογούν δεξιότητες, παραγωγικότητα, προσλήψεις στην εποχή του ΑΙ

    Συντάξεις: Έκτακτο επίδομα συνταξιούχων έως 300 ευρώ

    Τι αλλάζει στις συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς από το 2027

    Επιθεώρηση Εργασίας: Εργοδότες ή διευθυντές 6 στους 10 καταγγελλόμενους για βία στον χώρο εργασίας το 2022

    Περισσότερες από τις μισές εργατικές διαφορές επιλύθηκαν το 2025 μέσω Επιθεώρησης Εργασίας

    Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος το «πέναλτι» ύψους 30% – Τι θα ισχύει με τη φορολόγηση του εισοδήματος

    Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς

  • VOUCHER

    Τουρισμός για όλους: Περισσότεροι δικαιούχοι, μεγαλύτερη διάρκεια, από πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Tα οριστικά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Τουρισμός για Όλους 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το voucher έως 600 ευρώ

    Οι Αυστριακοί προτιμούν Ελλάδα για το καλοκαίρι

    Κοινωνικός Τουρισμός: Έρχονται 30.000 νέες επιταγές για επιλαχόντες

  • Πολιτική
    Π. Μαρινάκης: “Τα υπερέσοδα θα καθορίσουν τις παροχές”

    Π. Μαρινάκης: Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης η στήριξη οικογενειών, συνταξιούχων και ευάλωτων ομάδων

    Ο Ερντογάν έδωσε εντολή για την επανάληψη των συνομιλιών σχετικά με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Το posokanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο

    Παρεμβάσεις για την ακρίβεια, ανάσες για οφειλέτες και μειώσεις φόρων

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Μητσοτάκης: Δίνουμε τη μάχη να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν – Δεν ξανακλείνουν οικονομία και κοινωνία

από Νίκος Μοναστηριώτης
18/10/2021
σε Πολιτική

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με μια αναφορά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και την περιπέτεια με την υγεία της, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της απάντησής του στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

«Μιας και η σημερινή συζήτηση αφορά την υγεία επιτρέψτε μου και από αυτό το βήμα να μεταφέρω εκ μέρους της ΚΟ της ΝΔ τις ειλικρινείς μας ευχές στην κα Γεννηματά. Έδωσε και δίνει το μεγαλύτερο αγώνα με τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Μπαίνοντας στη συνέχεια στην ουσία της επίκαιρης ερώτησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε απαντώντας στην ερώτηση και όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης νωρίτερα: «Δήθεν η κυβέρνηση, είπατε, έχει σφυρίξει τη λήξη του πολέμου κατά της πανδημίας. Που το είδατε γραμμένο αυτό; Από πού προκύπτει; Η κυβέρνηση προτάσσει την αντιμετώπιση της πανδημίας, εξακολουθούμε να δίνουμε τη μάχη να πείσουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, εγώ κάνω τρεις συσκέψεις την εβδομάδα με το υγειονομικό επιτελείο» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν ισχύουν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε η παραπληροφόρηση η οποία διατρέχει το σύνολο της πολιτικής σας. Τα πραγματικά δεδομένα αφορούν τη συνολική αντιμετώπιση της πανδημίας από την πρώτη στιγμή που αυτή χτύπησε τη χώρα μας» συμπλήρωσε.

ΣχετικάΆρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το posokanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο

21/06/2026
Μητσοτάκης για τον πληθωρισμό: “Αν δεν υπήρχε το ελαιόλαδο, ο πληθωρισμός θα ήταν 2%”

Κυρ. Μητσοτάκης για τη νέα εφαρμογή «PosoKanei»: Πριν πληρώσεις στο super market μπορείς να ξέρεις πλέον πού είναι πιο φθηνό το καλάθι σου

18/06/2026

Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

Συνεχίζοντας την απάντησή του ο πρωθυπουργός, σημείωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. «Και είναι πάρα πολύ όχι άδικο, είναι λάθος να απομονώνετε τι συμβαίνει στη χώρα για κάποιες εβδομάδες και να μη βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Δεν παρουσιάζουμε καμία υπερβάλλουσα θνητότητα λόγω covid. Η Ελλάδα είναι απολύτως εναρμονισμένη με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η μόνη απάντηση που έχουμε απέναντι στη μάστιγα του κορωνοϊού είναι το εμβόλιο

«Όπως δηλώνουν όλα τα νοσοκομεία της χώρας όσοι νοσούν βαριά, δυστυχώς διασωληνώνονται, πολλοί από αυτούς καταλήγουν, είναι σχεδόν στο σύνολό τους ανεμβολίαστοι» τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του. «Η πραγματικότητα για την οποία δεν επιτρέπεται να υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία, είναι ότι η μόνη απάντηση που έχουμε απέναντι στη μάστιγα του κορωνοϊού είναι το εμβόλιο. Οι ανεμβολίαστοι διατρέχουν από 13 έως 20 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν βαριά σε σύγκριση με τους εμβολιασμένους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Τα εμβόλια έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ασφαλή. Έχουν γίνει παραπάνω από 6,6 δισ. δόσεις σε όλο τον κόσμο. Αντίθετα οι βλαβερές συνέπειες του covid συνοδεύουν τον ασθενή για πολλά χρόνια ακόμα».

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «Ο εμβολιασμός ανακουφίζει το σύστημα υγείας. Κάνατε μία σύγκριση μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύματος. Με τα ποσοστά εμβολιασμού που έχει η χώρα, σε σχέση με το 2ο ή 3ο κύμα, έχουμε σημαντικά λιγότερες νοσηλείες με αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων».

Η θέση της κυβέρνησης είναι δεδομένη, η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν

«Όσο για τη δημόσια υγεία, αρκεί να ακουστεί μία πρόσφατη εκτίμηση των επιστημόνων. Αν οι ενήλικοι άνω των 60 είχαν εμβολιαστεί στο 95% αντί του 80% που δυστυχώς είναι σήμερα, οι διασωληνωμένοι αντί για 360 θα ήταν λίγο παραπάνω από 50» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος σε στοιχεία από την πανδημία. «Το ίδιο ισχύει και για συμπολίτες μας μικρότερης ηλικίας. Χάσαμε τρεις συμπολίτες μας ανεμβολίαστους 28, 30 και 39 ετών. Τι άλλο πρέπει να πούμε για να πείσουμε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και επιβεβλημένο» είπε και συμπλήρωσε: «Η ίδια η ζωή δείχνει ξεκάθαρα, ποιοι και που κινδυνεύουν. Όσο πιο πολλοί είναι οι εμβολιασμένοι σε μια περιοχή, τόσο λιγότερες οι νοσηλείες και οι απώλειες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, λέγοντας ότι έχει χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού και έχει και περισσότερους αρρώστους και θανάτους. «Η Κρήτη κατάφερε και κάλυψε το χαμένο έδαφος» είπε και συμπλήρωσε «Τα εμβόλια αποδεδειγμένα σώζουν ζωές. Χρέος όλων μας να πείσουμε όσους διστάζουν να κάνουν αυτό το βήμα για το καλό τους και για το καλό των γύρω τους.

Η θέση της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν».

Παντού στον πλανήτη η υγειονομική μάχη υπήρξε εθνική υπόθεση

«Είναι και ζήτημα δικαιοσύνης απέναντι στα 6,6 εκ συμπολιτών μας που έσπευσαν να εμβολιαστούν. Η Πολιτεία θα συνεχίζει να φροντίζει και τους πολύ λιγότερους που δεν έχουν εμβολιαστεί» ανέφερε στη συνέχεια της απάντησής του ο πρωθυπουργός.

«Παντού στον πλανήτη η υγειονομική μάχη υπήρξε εθνική υπόθεση. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω για το τι έγινε στην πατρίδα μας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επιτιθέμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε «τα επιλεκτικά δεδομένα έγιναν πολύ συχνά αντικείμενο φτηνής αντιπολίτευσης. Με μία ρητορική που δηλητηριάζει την κοινή γνώμη, σπέρνει σύγχυση και εμποδίζει την υπέρβαση της κρίσης. Η σημερινή επίκαιρη ερώτηση που υπογράφει ο κ. Τσίπρας καταφέρνει να τα χωρέσει όλα. Ένα δεν περιέχει. Κάποια σοβαρή, τεκμηριωμένη πρόταση με ρεαλιστικές λύσεις».

Η Πολιτεία με λάθη ίσως αλλά με συνέπεια επιτέλεσε το καθήκον της. Εσείς της αντιπολίτευσης υπηρετήσατε το δικό σας;

«Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στατιστικά δεδομένα, στη χώρα μας έχουν λάβει μία δόση περισσότεροι από 6,5 εκάτ. συμπολίτες μας. Είναι ποσοστό το οποίο και σήμερα, αν συγκρίνει κανείς με τις προθέσεις των πολιτών το Δεκέμβριο του 2020, είναι υψηλότερο», σημείωσε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ασφαλώς και θα θέλαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα» σημείωσε και συμπλήρωσε. «Τι σημαίνουν αλήθεια αυτά τα δεδομένα; Είναι μια συνειδητή πολιτική αστοχία; Κοινωνική κόπωση; Πολιτιστικές ή ενδεχομένως θρησκευτικές ιδιαιτερότητες; Είναι όλα αυτά αλλά και η υπονόμευση ενός μετώπου κοινής λογικής που θα έπρεπε να είναι εξ αρχής αρραγές».

«Είμαι ανοικτός να συζητήσω όλα τα παραπάνω» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός. «Ποτέ δεν ίσχυσε το πρώτο και αντίθετα ζει και βασιλεύει το τελευταίο. Η Πολιτεία με λάθη ίσως αλλά με συνέπεια επιτέλεσε το καθήκον της. Εσείς της αντιπολίτευσης υπηρετήσατε το δικό σας; Προσπερνώ την αρχική φάση της πανδημίας όταν στελέχη σας ζητούσαν να γίνει το καρναβάλι της Πάτρας. Ούτε επικαλούμαι τον υπερδιπλασιασμό των ΜΕΘ. Και κάνω πως ξεχνώ που κάθε φορά που άνοιγαν τα σχολεία ζητούσατε να κλείσουν, και κάθε φορά που έκλειναν ζητούσατε να ανοίξουν. Προσπερνώ την άγνοιά σας για τα τεστ, τις διαδηλώσεις για τις οποίες αναλαμβάνατε την ευθύνη. Τα αφήνω πίσω όλα αυτά για να φτάσω στο κρίσιμο ζήτημα που είναι τα εμβόλια».

 Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Και συνεχίζοντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός είπε: «Στην αρχή μας λέγατε ότι δεν υπάρχουν εμβόλια. Μετά ότι ξεστοκάρονται, οδηγώντας στην υπονόμευση ενός εκ των εμβολίων. Να αφήσω στην άκρη αυτά που λέγατε ότι μπορούν να αντικατασταθούν με εμβόλια Ρωσίας ή Κούβας και ότι υπάρχει κάποιο μαγικό φάρμακο το οποίο εμείς για κάποιο λόγο δεν το δίνουμε στους πολίτες. Ένα από αυτά είναι ένα κτηνιατρικό που ο κ. Πολάκης έλεγε γιατί δεν τον δίνουμε όταν ο CDC έλεγε ότι είναι για αγελάδες και μοσχάρια» σημείωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσατε τον εμβολιασμό. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν δεν μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός».

Συμπληρώνοντας, ο πρωθυπουργός τόνισε «Το ελληνικό κράτος επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον του δίνοντας πρόσβαση σε όλους σε όποιο εμβόλιο ήθελαν να κάνουν».

Προσπαθώ να σκεφτώ αυτούς του 20 μήνες αν υπήρχε κάτι που να έκανε η κυβέρνηση και να είπατε ότι ήταν σωστό

«Κάνατε σύγκριση με Πορτογαλία» συνέχισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα για να συμπληρώσει: «Πράγματι είναι μοντέλο, αλλά στην Πορτογαλία δεν υπήρξε ποτέ η πραγματική αμφισβήτηση της προσπάθειας εμβολιασμού. Παντού οι αντιεμβολιαστικές φωνές προέρχονται από τα άκρα. Εσείς ανεχτήκατε, ενθαρρύνατε μέσα στο κόμμα σας κ. Τσίπρα να υπάρχει διγλωσσία. Κάθε φορά που κάναμε προσπάθεια να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού, είχατε και μια κριτική. Ανακαλύψατε την προαιρετική υποχρεωτικότητα. Προσπαθώ να σκεφτώ αυτούς του 20 μήνες αν υπήρχε κάτι, έστω ένα που να έκανε η κυβέρνηση, και να είπατε ότι ήταν σωστό» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ετικέτες: Κυριάκος Μητσοτάκηςεμβόλιο κορωνοϊού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Π. Μαρινάκης: Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης η στήριξη οικογενειών, συνταξιούχων και ευάλωτων ομάδων

    22 Ιούν 2026

  • Ο Ερντογάν έδωσε εντολή για την επανάληψη των συνομιλιών σχετικά με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

    21 Ιούν 2026

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Το posokanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο

    21 Ιούν 2026

  • Τ. Θεοδωρικάκος: Επενδύουμε συστηματικά σε έρευνα και καινοτομία -​Ενίσχυση 286 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

    18 Ιούν 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης για τη νέα εφαρμογή «PosoKanei»: Πριν πληρώσεις στο super market μπορείς να ξέρεις πλέον πού είναι πιο φθηνό το καλάθι σου

    18 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τουρισμός για όλους: Περισσότεροι δικαιούχοι, μεγαλύτερη διάρκεια, από πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

    15 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Πανελλαδικές 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 73 θέσεις εκπαιδευτικών

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Εκτακτο Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιος από τους δύο χωρισμένους γονείς θα λάβει τα χρήματα

    7 shares
    Share 3 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.