voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΙΣΑ: Να αποσυρθούν άμεσα οι διαφημίσεις ιατρικών υπηρεσιών με προσφορές Black Friday

    ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 25,6% σημείωσαν οι υιοθεσίες το 2025

    myEOPYY: η νέα εφαρμογή που φέρνει στην τσέπη κάθε ασφαλισμένου την διαχείριση της υγείας του

    Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία των διαχειριστών της ΜΚΟ “Παιδική Χαρά”

  • Εκπαίδευση

    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη καθηγητή μετά από καταγγελία 16χρονης για χαστούκι – Διατάχθηκε ΕΔΕ

    Η ΠΑΣΠ διαψεύδει δημοσιεύματα για εμπλοκή μελών της σε επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

    Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ: Πότε αρχίζουν οι ενστάσεις

  • Θέσεις εργασίας

    Πάνω από 600 προσλήψεις ετοιμάζουν οι τράπεζες για το 2027

    ΥΠΕΣ: Εγκρίθηκαν 160 προσλήψεις σε Δήμους και ΔΕΥΑ

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ: Πότε αρχίζουν οι ενστάσεις

    ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Έως 16/11 οι αιτήσεις για 3.262 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

  • Οικονομία
    teli-kukloforias-pote-anebainoun-taxisnet

    Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια

    ΑΑΔΕ: Eπεκτείνεται η ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης αποθεμάτων – Tι αλλάζει για τις επιχειρήσεις

    ΕΦΚΑ: Πώς θα βγαίνουν στη σύνταξη οι δημόσιοι υπάλληλοι

    Επίδομα θέρμανσης: Έως 1.560 ευρώ στους δικαιούχους – Πότε ανοίγει το myΘέρμανση

  • Εργασιακά

    Νίκη Κεραμέως: Η κυβέρνηση υλοποιεί προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης για τις γυναίκες, ενώ σχεδιάζει πρόγραμμα για εξ αποστάσεως εργασία από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

    ΕΦΚΑ: Πώς θα βγαίνουν στη σύνταξη οι δημόσιοι υπάλληλοι

    Μισθοί: Το σενάριο για αύξηση έως 40 ευρώ από το 2027

    Συντάξεις Δεκεμβρίου 2026: Οι δύο ημερομηνίες πληρωμής από τον ΕΦΚΑ

  • VOUCHER

    Δ. Μιχαηλίδου: Αυξάνουμε κατά 10% την αξία των vouchers για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Τάκης Θεοδωρικάκος: Με την καινοτομία στηρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα, τις αξίες και την γλώσσα μας

    Ν/σ. Ενίσχυση εποπτείας απαιτήσεων από δάνεια – Οι παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης στην τοποθέτηση του Κυρ. Πιερρακάκη

    Παπαστεργίου: Τα επόμενα ψηφιακά έργα έως τις εκλογές – Τι αλλάζει στο gov.gr, πότε ξεκινά ο «Δαίδαλος» και ποιοι θα έχουν πρόσβαση

    Υπουργικό Συμβούλιο: Ο κυβερνητικός οδικός χάρτης έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Πολιτική

Οικονόμου: Από το Σάββατο τα νέα μέτρα για την άρση των περιορισμών στους εμβολιασμένους

από Νίκος Μοναστηριώτης
07/10/2021
σε Πολιτική

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Σήμερα, στη Βουλή, οι βουλευτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια μέρα ιστορική, καθώς θα κληθούν να ψηφίσουν μια συμφωνία, η οποία αναβαθμίζει γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά τη χώρα μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι η ελληνογαλλική συμφωνία αποτελεί το πρώτο βήμα για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης. «Μια συμφωνία με τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της περιοχής. Μια συμφωνία που έχει δημιουργήσει βέρτιγκο στην Τουρκία», συνέχισε προσθέτοντας πως η συμφωνία είναι «ένα τόσο μεγάλο, ένα ιστορικής σημασίας μήνυμα, που καμία επικοινωνιακή κατάσταση δεν μπορεί να τη σκεπάσει, ακόμη κι αν πρόσκαιρα μπαίνει και αυτή δίπλα της στην ατζέντα».

Όπως σημείωσε, η συμφωνία αυξάνει το γεωπολιτικό αποτύπωμα της χώρας μας, εμπεδώνει τον ρόλο της στην Ανατολική Μεσόγειο και «όλοι σήμερα, στη Βουλή, πρέπει να την προσεγγίσουν ανάλογα με την κρισιμότητά της, το μέγεθος και τη σημασία που έχει για την πατρίδα και τους πολίτες».

Σε ό,τι αφορά την άρση των περιορισμών στους εμβολιασμένους στις «κόκκινες» περιοχές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από το Σάββατο διότι χρειάζεται ένα διάστημα για να βγει και να δημοσιευθεί η σχετική ΚΥΑ.

ΣχετικάΆρθρα

Γ. Οικονόμου για οπαδική βία: Υπάρχουν κύκλοι που δίνουν κάλυψη σε αυτές τις συμμορίες

12/12/2023

Οικονόμου: Η κοινωνία επιθυμεί, στη μεγάλη της πλειονότητα, την εγκατάσταση των καμερών

20/10/2023

«Από την ώρα που λέμε ότι ο εμβολιασμένος είναι θωρακισμένος απέναντι στη νόσηση ή ακόμα κι αν νοσήσει είναι θωρακισμένος απέναντι στη βαριά νόσηση, από την ώρα που βλέπαμε ότι τα τοπικά lockdowns -στην ουσία- δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα, κρίθηκε -και σωστά- ότι εδώ που είμαστε τώρα, μ’ ένα ποσοστό του πληθυσμού πάνω από 70% εμβολιασμένο, αυτοί που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να πάρουν πίσω τη ζωή τους, στην πληρότητά της. Το δικαιούνται, διότι συνέδραμαν την πολιτεία και την κοινωνία στη συνολική προσπάθεια της ανοσίας απέναντι στον κορονοϊό και διότι έπραξαν αυτό είπαμε, να εμβολιαστούν», τόνισε συμπληρώνοντας πως η επιδημιολογική εικόνα που υπάρχει τώρα, ο αριθμός και το ύψος των εμβολιασμένων οδήγησαν την επιτροπή να εισηγηθεί και την κυβέρνηση να υιοθετήσει αυτήν την εισήγηση.

«Πάμε σε μία περίοδο που χειμωνιάζει. Σιγά σιγά ο κόσμος θ’ αρχίσει να μαζεύεται μέσα στα μαγαζιά. Εκεί, έτσι κι αλλιώς υπάρχουν οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους. Δηλαδή, στην ταβέρνα, στο μπαρ, στο εστιατόριο, στον κλειστό χώρο, ο ανεμβολίαστος δεν θα μπορεί να μπει. Ισχύει το πλαίσιο των άλλων μέτρων. Οπότε, δεν έχει νόημα να λες στον εμβολιασμένο ότι μπορείς εκεί να μπεις μέχρι τις δώδεκα, δεν μπορείς από τις δώδεκα και μετά», επεσήμανεο κ. Οικονόμου και υπογράμμισε: «Δεν τελειώσαμε με τον κορονοϊό. Είναι εδώ, επιμένει, κι αυτό είναι ένα “καμπανάκι”, κυρίως για όσους είναι ανεμβολίαστοι. Ας κοιτάξουν στις εντατικές, στους διασωληνωμένους, όπου εννιά στους δέκα είναι ανεμβολίαστοι και στις τραγικές απώλειες. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα και κανονισμοί σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι για λόγους υγείας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, χωρίς αμφιβολία».

Για την αποπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε προειδοποιήσει πριν από δύο εβδομάδες εκ μέρους του πρωθυπουργού ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές, που αναδεικνύουν απόψεις που δεν σχετίζονται με το αξιακό, το ιδεολογικό, το πολιτικό πλαίσιο του κυβερνώντος κόμματος, δεν θα γινόντουσαν στο μέλλον ανεκτές.

«Άλλοι είναι αυτοί που κοιτάζουν προς τα πίσω. Η κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία κοιτάζει μπροστά, στην Ελλάδα που αλλάζει. Επαναλήφθηκαν τέτοιου είδους συμπεριφορές, τέτοιου είδους απόψεις και ο πρωθυπουργός ήταν απολύτως συνεπής στην προειδοποίηση που είχαμε κάνει. Στα ζητήματα αρχών, στα ζητήματα αξιών, στα ζητήματα που θολώνουν το μήνυμα, την εικόνα, την αντίληψη της παράταξης για την πολιτική, δεν μπορεί κανείς να κάνει εκπτώσεις», ανέφερε και σημείωσε για τον κ. Μπογδάνο: «Η συζήτηση αυτή για εμάς, με ό,τι συμβολίζει και ό,τι κουβαλούσε, τελείωσε χθες με έναν πολύ καθαρό τρόπο».

«Στον δημόσιο λόγο, πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, υφυπουργοί, κρινόμαστε όλοι από τη συμπεριφορά μας σωρευτικά, εάν αυτή είναι σύμφωνη με την κατεύθυνση, τις αρχές, τις αξίες, το επίπεδο της παράταξης και του κόσμου που εκπροσωπούμε. Η αντίδραση της κυβέρνησης και του κ. Δένδια ήταν η αντίδραση που έπρεπε να είναι στη Βουλή. Ήταν η αντίδραση που θα έπρεπε να έχει ένας υπουργός του κύρους του κ. Δένδια και, κυρίως, ένας υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, που εκφράζει αυτήν την αντίληψη και αυτό το ύφος για την πολιτική», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η εικόνα της χώρας αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης -έτσι όπως αποτυπώνεται όχι μόνο στους αριθμούς και στους δείκτες, αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών- δείχνει μία Ελλάδα που αλλάζει, που κοιτάζει μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω.

«Κι αυτό φαίνεται όπου και να κοιτάξετε. Στη μείωση της ανεργίας, στην αύξηση της επιχειρηματικότητας, στις μεταρρυθμίσεις, στην εκπαίδευση, στο κύρος της χώρας. Όπου και να δει κανείς, παρά τα προβλήματα, έχουν γίνει μεγάλα βήματα μπροστά. Και τα βήματα αυτά, δεν έγιναν εν κενώ. Έγιναν γιατί ακολουθείται μια πολιτική με ένα συγκεκριμένο ύφος, που ξέρει να ξεχωρίζει τα μεγάλα από τα μικρά. Και αποτυπώνεται αυτό και στην αποδοχή των πολιτών. Η Νέα Δημοκρατία μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά μεγαλύτερη από αυτή που τον κέρδισε στις προηγούμενες εκλογές», επεσήμανε.

«Σε πολλές περιπτώσεις έχει αναδειχθεί το πόσο διαφορετικοί κόσμοι είμαστε με την αξιωματική αντιπολίτευση. Από τη μία, υπάρχουν ακαριαίες αντιδράσεις από τον πρωθυπουργό σε τοποθετήσεις στον δημόσιο λόγο, οι οποίες ηθικά και πολιτικά κινούνται έξω από το αξιακό μας πλαίσιο. Από την άλλη, υπάρχει αδράνεια -να μην πω ενθάρρυνση- σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και τοποθετήσεις από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μας είχαν αποκαλέσει κόμμα δωσιλόγων, παράταξη δωσιλόγων, και δεν “άνοιξε μύτη” στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη Βουλή που έλεγε ότι η 17 Νοέμβρη είχε ένα όραμα για την κοινωνία και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους πει κάτι. Είναι η διαφορά των αντιλήψεων. Η κυβέρνηση αυτή, η παράταξη αυτή έχει απολύτως ξεκάθαρο από την Ιδρυτική της Διακήρυξη ότι δεν “ψαρεύει” στα θολά νερά ούτε των λαϊκιστών ούτε των ακραίων ούτε των δημαγωγών. Έχει λόγο καθαρό, απευθύνεται στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και η κατεύθυνσή της είναι μία: Δημοκρατία, Ευρώπη, ευημερία και προκοπή για όλους», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Ετικέτες: άρση περιορισμώνΓιάννης Οικονόμουκορωνοϊός
Σεμινάρια ξένων γλωσσών για ενήλικες
Λογιστικό Γραφείο Μποτζάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τάκης Θεοδωρικάκος: Με την καινοτομία στηρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα, τις αξίες και την γλώσσα μας

    4 Νοέ 2026

  • Ν/σ. Ενίσχυση εποπτείας απαιτήσεων από δάνεια – Οι παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης στην τοποθέτηση του Κυρ. Πιερρακάκη

    4 Νοέ 2026

  • Παπαστεργίου: Τα επόμενα ψηφιακά έργα έως τις εκλογές – Τι αλλάζει στο gov.gr, πότε ξεκινά ο «Δαίδαλος» και ποιοι θα έχουν πρόσβαση

    3 Νοέ 2026

  • Υπουργικό Συμβούλιο: Ο κυβερνητικός οδικός χάρτης έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

    2 Νοέ 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας

    1 Νοέ 2026

webinar.edu.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Κοινωνικό Μέρισμα: Δύο μέρες ακόμη πριν παρέλθει η προθεσμία για τις ενστάσεις

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι ενστάσεις για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • ΕΛΓΑ: Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς

    39 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Ελαιόλαδο: «Τσεπώνουν» καθαρό κέρδος 20% στην τιμή που επιβάλλουν τα σούπερ μάρκετ

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
Σεμινάριο για το Airbnb

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.