voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν τις απαγορεύσεις στη χρήση κινητών και social media για τους μαθητές

    Τι περιλαμβάνει η τροποποίηση των κανόνων για τα προϊόντα και τις μερίδες στα σχολικά κυλικεία

    Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Τι αποκαλύπτουν οι έλεγχοι στην ιδιωτική υγεία

  • Εκπαίδευση

    Σχολεία: Χωρίς μαθήματα στις 25 Σεπτεμβρίου

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

    Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν τις απαγορεύσεις στη χρήση κινητών και social media για τους μαθητές

    Μετεγγραφές 2026: Τα 6 SOS για τους πρωτοετείς φοιτητές

  • Θέσεις εργασίας

    Πυροσβεστική: 19 νέες προσλήψεις Ειδικών Καθηκόντων – Oι ημερομηνίες αιτήσεων

    ΔΥΠΑ: Στις 25/09, στο Κιλκίς, το 11ο JobReady by DYPA 

    “Τρέχουν” προκηρύξεις για προσλήψεις 672 ατόμων σε δήμους της Αττικής

    Έρχονται νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

  • Οικονομία

    Τα σενάρια για το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι ωφελούνται (παραδείγματα)

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις εργασίες της έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Πράγα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

    Κοντογεώργης: Σε ευρείες κατηγορίες η επιδότηση θέρμανσης

    Ενοίκια: Γιατί μετατίθεται για το 2027 η υποχρεωτική πληρωμή μέσω τραπεζών

    Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 25 Σεπτεμβρίου

  • Εργασιακά

    Συνταξιούχοι: Η διπλή ενίσχυση έως τα Χριστούγεννα

    ΔΥΠΑ: Στις 25/09, στο Κιλκίς, το 11ο JobReady by DYPA 

    Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Μέχρι πότε γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις

    ΑΣΕΠ: Τα προσόντα που ανεβάζουν τις πιθανότητες επιλογής προϊσταμένων

  • VOUCHER
    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

    Στα 200 ευρώ το Thessaly Pass 2026 για τη Μαγνησία – Από τις 24 Σεπτεμβρίου oι αιτήσεις

  • Πολιτική

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    Γεωργιάδης: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Med Watch για τον έλεγχο ιδιωτικών ιατρείων – Τι αλλάζει για τους πολίτες

    Κυριάκος Μητσοτάκης σε Κωνσταντίνο Τασούλα: Το πετρέλαιο θέρμανσης πρώτη προτεραιότητα ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα

    Κυρ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης – Οριζόντια σημαντική αύξηση του επιδόματος

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Πολιτική

Οικονόμου: Η στήριξη της κοινωνίας προκύπτει από το συνολικό αποτέλεσμα που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης

από Σταύρος Καραΐνδρος
23/08/2022
σε Πολιτική
oikonomou-prowrh-suzhthsh-gia-xalarwsh-metrwn

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μέσα σ’ ένα διεθνές περιβάλλον με τεράστια ανοιχτά ζητήματα «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της διεθνούς θέσης της Ελλάδος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αναφέρθηκε στην πρώτη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κατάρ «γεγονός που υποδηλώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των δύο πλευρών για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων ιδιαίτερα στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία περιφερειακής αστάθειας και ενεργειακής κρίσης».

Συνέχισε λέγοντας πως πιστοποιήθηκε η κοινή βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας στον τομέα καθώς και στους τομείς του Τουρισμού, των υποδομών, της γεωργίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και των επιστημών. Επεσήμανε ότι έμφαση δόθηκε στον τομέα της ενέργειας και στη συστηματοποίηση και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών, δεδομένης της ηγετικής θέσης του Κατάρ στην παραγωγή φυσικού αερίου και της στρατηγικής της ελληνικής κυβέρνησης για τη διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας και την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας.

Επανέλαβε όσα είπε ο πρωθυπουργός για το ότι η χώρα μας μπορεί να αποτελέσει τη γέφυρα του Κατάρ με την Ευρώπη και πύλη εισόδου ενέργειας για την ευρωπαϊκή αγορά τόσο μέσω του σταθμού της Ρεβυθούσας όσο και μέσω της Αλεξανδρούπολης. Τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα είναι ένας αξιόπιστος εταίρος αλλά και ένας πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

ΣχετικάΆρθρα

Γ. Οικονόμου για οπαδική βία: Υπάρχουν κύκλοι που δίνουν κάλυψη σε αυτές τις συμμορίες

12/12/2023

Οικονόμου: Η κοινωνία επιθυμεί, στη μεγάλη της πλειονότητα, την εγκατάσταση των καμερών

20/10/2023

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στην έκρηξη των τιμών του φυσικού αερίου και τη δύσκολη περίοδο που ξεκινά. «Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας αλλά και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ήταν εμφανές ότι θα υπήρχαν σοβαρές επιπτώσεις τόσο στην εφοδιαστική αλυσίδα όσο και στην αγορά ενέργειας», εξήγησε. Επεσήμανε ακόμη ότι όσο τα δύο αυτά ζητήματα παραμένουν ανοιχτά τα προβλήματα μεγεθύνονται περίπου με τη μορφή χιονοστιβάδας όπως παρακολουθούμε στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες συνολικά και φυσικά και οι Έλληνες θα δοκιμαστούμε στο επόμενο διάστημα και ότι ακόμη και το θετικότερο σενάριο απαιτεί χρόνο που μετριέται σε μήνες και όχι σε εβδομάδες.

Ολόκληρη η Ευρώπη μπαίνει σε μια περίοδο δοκιμασίας υπογράμμισε και επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός επιμένει στην ανάγκη ευρωπαϊκών λύσεων ενώ ταυτόχρονα έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα άρτιο σχέδιο για την ανακούφιση της κοινωνίας ιδίως των πιο αδύναμων και της μεσαίας τάξης το οποίο έχει ήδη αποδώσει καρπούς συγκρατώντας τις τιμές της ενέργειας σε επίπεδα αρκετά χαμηλότερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Αναφέρθηκε στη διάθεση 1,9 δισεκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο για την επιδότηση των λογαριασμών ρεύματος στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Εξήγησε ότι η οριζόντια παροχή σε όλα τα νοικοκυριά αφορά περίπου 6 εκατ. παροχές και φθάνει τα 639 ευρώ η MWh και καλύπτει το 94% των αυξήσεων για τα νοικοκυριά ενώ είναι μεγαλύτερη για το κοινωνικό τιμολόγιο καλύπτει το 100% της αύξησης.

Ανέλυσε επίσης την εφαρμογή του μέτρου για επιχειρήσεις και αγροτικά τιμολόγια.

Η στήριξη προκύπτει από το συνολικό αποτέλεσμα που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης, είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αναφέρθηκε στην έξοδο της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, την εκπληκτική άνοδο του Τουρισμού, και την υπέρβαση των δημοσίων εσόδων σε σχέση με αυτά που είχαν προϋπολογιστεί.

Υπογράμμισε ότι μείζονος σημασίας είναι ότι η κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει όρθια την κοινωνία αλλά και να ενισχύσει σημαντικά την ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας.

«Η αστάθεια, η ανωμαλία, η εσωτερική αναταραχή, οι ασύνετες πολιτικά ενέργειες δεν υπηρετούν το κοινό αγαθό της πατρίδας και των πολιτών, δεν υπηρετούν το συμφέρον της κοινωνίας», τόνισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μείωση της ανεργίας που υποχώρησε τον Ιούνιο στο 12,1 από το 12,5 τον Μάιο και 15% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2021.

Η Ελλάδα χειρίζεται το μεταναστευτικό με γνώμονα τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διεθνείς συμβάσεις και την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Ακολούθως ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στη νέα απόπειρα εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού από τις τουρκικές αρχές αλλά και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το τελευταίο διάστημα εξελίχθηκε μια νέα φάση κρίσης του μεταναστευτικού ως υβριδικού χαρακτήρα επίθεσης προς τη χώρα μας», είπε και τόνισε ότι μέσα σε μία μόνο μέρα, την περασμένη Πέμπτη, αποπειράθηκαν να εισέλθουν από τον Έβρο πάνω από 1.500 μετανάστες. «Και είναι εξόχως αποκαλυπτικό το γεγονός ότι οι 38 μετανάστες που διασώθηκαν από τις ελληνικές αρχές αφού πρώτα πέρασαν σε νησίδα του Έβρου καταγγέλλουν ότι μεταφέρθηκαν εκεί βίαια από τις τουρκικές αρχές. Όπως γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες έχουν συλληφθεί 60 λαθροδιακινητές κι έχουν οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη.

Η Ελλάδα κατά πάγια τακτική της χειρίζεται το ζήτημα με γνώμονα τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διεθνείς συμβάσεις και την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η Ελλάδα σέβεται τον άνθρωπο αλλά δεν είναι και πολιτικά αφελής», επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.

Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παίρνει δημόσια θέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και προκαλούν ζημιά στην Ελλάδα.

Ετικέτες: Γιάννης Οικονόμου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    20 Σεπ 2026

  • Γεωργιάδης: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Med Watch για τον έλεγχο ιδιωτικών ιατρείων – Τι αλλάζει για τους πολίτες

    18 Σεπ 2026

  • Κυριάκος Μητσοτάκης σε Κωνσταντίνο Τασούλα: Το πετρέλαιο θέρμανσης πρώτη προτεραιότητα ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα

    18 Σεπ 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης – Οριζόντια σημαντική αύξηση του επιδόματος

    17 Σεπ 2026

  • Μαρκόπουλος για πετρέλαιο θέρμανσης: «Δεν θα μείνει αθωράκιστη η ελληνική οικογένεια» – Νέα μέτρα ανάλογα με τις τιμές

    17 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Έρχονται 10.000 θέσεις εργασίας για γυναίκες – Ποιες έχουν προτεραιότητα

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Έρχονται νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Μιχαηλίδου: Τον Οκτώβριο ανοίγουν oι αιτήσεις για τη μετεγκατάσταση – Έως 10.000 ευρώ για κάθε οικογένεια

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Μουσείο Ακρόπολης: Προκήρυξη για 131 προσλήψεις

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.