voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    H Τροχαία στη νέα ψηφιακή εποχή: Μέσω smartphones η βεβαίωση των τροχονομικών παραβάσεων

    ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεση ανάκληση της επιβολής αναδρομικών δημοτικών τελών

    ΠΟΜΙΔΑ: Προτείνει μόνιμη λειτουργία της πλατφόρμας του Μητρώου Aπογραφής Aνελκυστήρων

    πυρκαγιές

    Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε περιοχές Βορείου Αιγαίου και Κρήτης

    Μειωμένες 31,77% τον Ιούνιο οι καθυστερήσεις στην Εναέρια Κυκλοφορία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  • Εκπαίδευση
    Επιτυχημένη Ημερίδα Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο dp studies (video)

    Επιτυχημένη Ημερίδα Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο dp studies (video)

    Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα και οδηγίες για να μην εμποδιστούν οι πανελλαδικές λόγω καύσωνα

    Πανελλαδικές 2027: Ανακοινώθηκε η εξεταστέα ύλη των ΓΕΛ

    Επιστροφή ενοικίου: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Πόσο κοστίζει να σπουδάσει κανείς στην Αθήνα – Ο χάρτης των φοιτητικών ενοικίων το 2026

    φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2026: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

  • Θέσεις εργασίας
    Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 500 θέσεις στην ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Άρχισαν οι αιτήσεις για 65 προσλήψεις ελεγκτών κομίστρου για τα λεωφορεία

    Υπουργείο Υγείας: 3.441 νέες προσλήψεις σε Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία

    Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ για τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ μέσω ΟΑΕΔ

    ΕΣΥ: Aπό 09/07 οι αιτήσεις για 441 μόνιμες προσλήψεις γιατρών

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 315 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία και δομές Υγείας

  • Οικονομία
    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    Επίδομα ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι των 300 ευρώ

    Επιστροφή φόρου: Πώς θα δείτε αν δικαιούστε

    Επιστροφή ενοικίου: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Πόσο κοστίζει να σπουδάσει κανείς στην Αθήνα – Ο χάρτης των φοιτητικών ενοικίων το 2026

    Αυξήθηκαν 17% τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο

    Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη

  • Εργασιακά
    Υφ. Εργασίας: Καμία σκέψη δεν υπάρχει για φορολόγηση του εφάπαξ

    Εφάπαξ: Ποιοι θα πάρουν περισσότερα χρήματα

    e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου

    Συντάξεις Ιουνίου, επιδόματα ΟΠΕΚΑ και εφάπαξ από τον e-ΕΦΚΑ: Ποιοι πάνε σήμερα στα ΑΤΜ

    Συντάξεις Αυγούστου: Νωρίτερα οι πληρωμές

    Κατώτατος μισθός: “Ποιοι δικαιούνται τα 713 ευρώ”

    Κατώτατος μισθός: Σπάει το φράγμα των 1.000 ευρώ

  • VOUCHER

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών

    Στα 180 ευρώ το Thessaly Pass για την τόνωση του τουρισμού στην Μαγνησία

    Νέα vouchers για φθηνές διακοπές χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

  • Πολιτική
    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    ΠΑΣΟΚ: Ούτε σήμερα η κυβέρνηση αποκάλυψε τον κατάλογο των 2.000 προϊόντων

    Μητσοτάκης: Πρώτος θα εμβολιαστώ εγώ

    Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, ακόμα κι αν κάποιοι αρνούνται να διδαχθούν από τα λάθη του παρελθόντος

    Τα τρία στοιχήματα του Σεπτεμβρίου: μείωση τιμών, το πακέτο της ΔΕΘ και η λήξη του Ταμείου Ανάκαμψης

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για ίση αμοιβή μεταξύ ανδρών-γυναικών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά των υγειονομικών

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Παρουσιάστηκε το έργο «Εξωστρεφής Γεωργία» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφής

από Νίκος Μοναστηριώτης
19/05/2026
σε Πολιτική
105
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η εικόνα της ελληνικής αγροδιατροφής στο εξωτερικό είναι πιο ισχυρή από ποτέ υπογράμμισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς στην τοποθέτησή του κατά την παρουσίαση του έργου «Εξωστρεφής Γεωργία», σε κοινή εκδήλωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, παρόντος του υπουργού, Δ. Παπαστέργιου

Το εν λόγω έργο αναπτύσσεται πολυεπίπεδα, με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας της ελληνικής παραγωγής, του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της ελληνικής γεωργίας, αξιοποιώντας ψηφιακές υποδομές, πληροφοριακά συστήματα και καινοτόμες τεχνολογίες που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα, την προβολή των ελληνικών προϊόντων και τη διασύνδεσή τους με τις διεθνείς αγορές.

Ο κ. Σχοινάς στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση του ελληνικού τροφίμου με την ποιότητα χαρακτηρίζοντας τα 121 προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ που διαθέτει η χώρα ως “ένδειξη πλούτου”.

«Το στοίχημα δεν είναι να καλύψουμε νέα φαραωνικά σχέδια και οράματα, αλλά να πατήσουμε πάνω σε αυτά που έχουμε μπροστά μας», ανέφερε, τονίζοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να αποκτήσει ισχυρή θέση στις διεθνείς αγορές: όχι μόνο προϊόντα, αλλά και ανθρώπους.

ΣχετικάΆρθρα

Κρήτη: «Ψίχουλα» οι αποζημιώσεις για ζημιές από την κλιματική αλλαγή

Παράταση για την τελική πληρωμή των Νέων Γεωργών του 2021

07/07/2026

ΥΠΑΑΤ: Οι τιμές για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις του έτους 2025

22/06/2026

Παράλληλα ο κ. Σχοινάς υπογράμμισε ότι η εξωστρέφεια δεν μπορεί να περιορίζεται σε αριθμούς. «Δεν μπορείς να έχεις μόνο ένα καλό προϊόν. Πρέπει να το διηγηθείς, να κάνεις τους άλλους να γοητευτούν», σημείωσε, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη το ελληνικό προϊόν να συνοδεύεται από αφήγημα, ποιότητα και συνέπεια.

Υπογράμμισε επίσης ότι η πραγματική εξωστρέφεια “δεν προκύπτει με ένα Προεδρικό Διάταγμα η μια Υπουργική Απόφαση, αλλά χτίζεται καθημερινά”.

“Χτίζεται”, όπως είπε, “όταν ο παραγωγός πιστεύει στο προϊόν του, όταν συνεργάζεται, όταν επενδύει στην ποιότητα και όταν ο επιχειρηματίας αντιλαμβάνεται τον κόπο και την αγωνία του παραγωγού”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και τροφίμων ακολουθούν σταθερά ανοδική πορεία, ενώ και το 2025 καταγράφηκε νέα αύξηση της τάξεως του 6,5%. Ιδιαίτερη σημασία έχει, όπως υπογράμμισε, ότι σήμερα ένα στα τέσσερα προϊόντα που εξάγει η Ελλάδα στον κόσμο προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση τροφίμων.

Ο κ. Σχοινάς ανέφερε ακόμη ότι στις συζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες εβδομάδες διαπιστώνει τον θαυμασμό των συνομιλητών του για τις δυνατότητες της ελληνικής αγροδιατροφής. «Το νιώθω ως ευθύνη και ως μεγάλη ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, τόνισε ότι η χώρα πρέπει πλέον να περάσει από τις μεμονωμένες επιτυχίες σε μια πιο οργανωμένη εθνική στρατηγική εξωστρέφειας. Σε αυτή την κατεύθυνση, χαρακτήρισε σημαντική την πρωτοβουλία για την «Εξωστρεφή Γεωργία», καθώς, όπως είπε, μπορεί να ενώσει την παραγωγή με την καινοτομία, την τεχνολογία, τη γνώση και τη διεθνή δικτύωση.

Στόχος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να δημιουργηθεί ένα νέο οικοσύστημα συνεργασίας ανάμεσα στην Πολιτεία, την αγορά και τους ίδιους τους ανθρώπους της παραγωγής.

Δ. Παπαστεργίου: “Με έργα και όχι με λόγια δίπλα στην αγροτική παραγωγή”

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου έθεσε το ζήτημα της αναβάθμισης του κλάδου, σημειώνοντας: “Θα μιλήσω λιγότερο γιατί στη κουβέντα νομίζω πως μπορούμε να αναπτύξουμε πολύ περισσότερα για το πώς σήμερα η γεωργία έχει ανάγκη να περάσει σε μια επόμενη μέρα. Ο πυρήνας του θέματος είναι αυτός που ανέλυσε ο Υπουργός νωρίτερα. Ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνουμε όμως είναι αυτός ο οποίος σήμερα πρέπει να περάσει από μια νέα σκοπιά, αυτήν την οποία δώσαμε στο έργο της Εξωστρεφούς Γεωργίας μαζί με την Κοινωνία της Πληροφορίας”.

Ο υπουργός εξήγησε πώς το έργο εξελίχθηκε για να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των παραγωγών: “Και μάλιστα αυτό το έργο ξεκίνησε με μία δομημένη στρατηγική εξωστρέφειας, στην πορεία όμως, και αυτή η πορεία ήταν αυτή που πέρασε και μέσα από τις συμπληγάδες του ΟΠΕΚΕΠΕ το τελευταίο διάστημα, ήρθε να προσθέσει κάτι άλλο πάρα πολύ σημαντικό. Το κομμάτι το οποίο θέσαμε ως πρωτεύον σε σχέση και με τον διάλογο που είχε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον αγροτικό κόσμο για το θέμα των ελληνοποιήσεων”.

Συνεχίζοντας, εξειδίκευσε τη λύση που προτείνει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: “Βρήκαμε δηλαδή, και ήταν και κομμάτι της προαίρεσης πλέον του έργου, έναν πρώτο τρόπο να προσεγγίσουμε ένα τόσο μείζον θέμα για τους αγρότες της χώρας μας σήμερα. Για το πώς δηλαδή θα μπορέσουμε με μια πρώτη εύκολη προσέγγιση να δούμε τελικά τι παράγεται στην Ελλάδα, να το ποσοτικοποιήσουμε, να το συγκρίνουμε σε σχέση με το τι πωλείται, έτσι ώστε να έχουμε πλέον αυτή την πρώτη ισορροπία, το πρώτο ισοζύγιο ελληνικών προϊόντων”.

Αναφερόμενος στα τεχνικά μέσα, ο κ. Παπαστεργίου αποκάλυψε τη χρήση διαστημικών δεδομένων: “Και προφανώς δεν είναι μόνο αυτός ο τρόπος. Τεχνικές υπάρχουν διάφορες και μαζί με τον Μαργαρίτη πραγματικά θα είναι χαρά μας να σταθούμε δίπλα σε όλα τα θέλω του νέου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αυτή η νέα αρχή που έχει γίνει προκειμένου όντως να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις. Και οι λύσεις είναι λύσεις που είναι προφανείς περισσότερο ή λιγότερο, λύσεις που έρχονται από τη γη αλλά και από τους δορυφόρους”.

Μιλώντας για τη δορυφορική υποδομή της χώρας, τόνισε: “Σήμερα πάνω από τη χώρα μας περνάνε ήδη οι πρώτοι 17 μικρο- και νανο-δορυφόροι. Κάποιοι από αυτούς έχουνε τεχνολογίες συμβατές με ζητήματα αγροτικής παραγωγής, με ακρίβεια τέτοια που μπορεί να μας δώσει πολύ καλή λεπτομέρεια σε σχέση με το τι παράγεται, πώς παράγεται, τι καταστροφές είχαμε και βέβαια να δώσει πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε προγνωστικά μοντέλα τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για την ποιότητα παραγωγής”.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έστειλε ένα μήνυμα εμπιστοσύνης: “Όλα αυτά λοιπόν σε μια καινούργια Ελλάδα και σε μια κυβέρνηση η οποία δίνει βάση και δίνει βάρος στο πώς θα σταθεί δίπλα με έργα και όχι με λόγια στην αγροτική παραγωγή. Χαρά μας να προχωρήσουμε και να κάνουμε τα επόμενα βήματα με τον πιο άρτιο τεχνικά τρόπο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι κομμάτι αυτού του έργου”.

Τον ρόλο της τεχνολογίας στον εκσυγχρονισμό της αγροδιατροφής ανέδειξε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Σταύρος Ασθενίδης.

Όπως σημείωσε, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ψηφιακού μετασχηματισμού, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και δείχνει πώς η τεχνολογία μπορεί να υπηρετήσει την παραγωγή και την πραγματική οικονομία.

Ο κ. Ασθενίδης σημείωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει όλα τα εφόδια για να ενισχύσει τη θέση της διεθνώς, όπως ποιοτικά προϊόντα, ισχυρή γαστρονομική ταυτότητα και ένα αναγνωρίσιμο εθνικό brand. Το ζητούμενο, τόνισε, είναι αυτά τα πλεονεκτήματα να αξιοποιηθούν μέσα από ένα σύγχρονο ψηφιακό οικοσύστημα που θα συνδέει τον παραγωγό με την αγορά και το ελληνικό προϊόν με τον καταναλωτή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο επίκεντρο του νέου έργου βρίσκεται η δημιουργία ενός ψηφιακού οικοσυστήματος που συνδέει τον παραγωγό με την αγορά και το ελληνικό προϊόν με τον καταναλωτή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πλατφόρμα Easy Agro Expo μειώνει τη γραφειοκρατία στις εξαγωγές, επιταχύνει την έκδοση πιστοποιητικών και διευκολύνει τις επιχειρήσεις.

Μέσα από το Greek Farms και τις ψηφιακές εκθέσεις, τα ελληνικά προϊόντα αποκτούν ενιαία, σύγχρονη και πολυγλωσσική παρουσία διεθνώς, αναδεικνύοντας ποιότητα, ταυτότητα και τοπική ιστορία.

Τέλος, τόνισε ότι η «Εξωστρεφής Γεωργία» δεν είναι το τέλος μιας διαδρομής, αλλά η αρχή για μια πιο σύγχρονη και δυναμική αγροδιατροφική Ελλάδα, που αξιοποιεί την τεχνολογία, επενδύει στη γνώση και διεκδικεί τη θέση που της ανήκει στον παγκόσμιο χάρτη.

Ως ένα έργο με ευρύτερη σημασία για το κράτος, τους παραγωγούς, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες παρουσίασε την «Εξωστρεφή Γεωργία» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Αχιλλέας Κανάρης.

Όπως ανέφερε, το έργο αναπτύχθηκε σε δύο φάσεις και περιλαμβάνει ψηφιακές πλατφόρμες, πληροφοριακά συστήματα και δράσεις επικοινωνίας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της αγροδιατροφικής αλυσίδας και την ενίσχυση της παρουσίας των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Κεντρικό ρόλο έχει το Portal Greek Farms, το οποίο λειτουργεί ως ψηφιακή βιτρίνα της ελληνικής αγροδιατροφής. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε οκτώ γλώσσες και περιλαμβάνει περισσότερα από 500 πρωτότυπα άρθρα και πάνω από 200 βίντεο για ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα, συνδέοντας την παραγωγή με τον τουρισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, η πλατφόρμα Easy Agro Expo συγκεντρώνει διοικητικές διαδικασίες και συναλλαγές, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και διευκολύνοντας τις εξαγωγές. Στο Gov.gr έχουν ήδη αναρτηθεί περισσότερες από 200 νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην αξιοποίηση των δεδομένων, μέσω συστημάτων Business Intelligence, αλλά και στην παρακολούθηση των ελληνοποιήσεων με ψηφιακά εργαλεία.

Ο κ. Κανάρης υπογράμμισε τέλος ότι ακόμη και αύξηση 1% στην εξαγωγική προσπάθεια της χώρας μπορεί, σε βάθος δεκαετίας, να οδηγήσει σε 1 δισ. ευρώ περισσότερες εξαγωγές.

Ετικέτες: υπααταγροδιατροφήΜαργαριτης Σχοινάςεξωστρεφής γεωργια

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΑΣΟΚ: Ούτε σήμερα η κυβέρνηση αποκάλυψε τον κατάλογο των 2.000 προϊόντων

    6 Ιούλ 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, ακόμα κι αν κάποιοι αρνούνται να διδαχθούν από τα λάθη του παρελθόντος

    5 Ιούλ 2026

  • Τα τρία στοιχήματα του Σεπτεμβρίου: μείωση τιμών, το πακέτο της ΔΕΘ και η λήξη του Ταμείου Ανάκαμψης

    5 Ιούλ 2026

  • Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για ίση αμοιβή μεταξύ ανδρών-γυναικών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά των υγειονομικών

    2 Ιούλ 2026

  • Θεοδωρικάκος: Άρχισε η επεξεργασία του ν/σ για την προστασία των καταναλωτών

    2 Ιούλ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλαδικές: Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

    Μηχανογραφικό 2026: Από την Τρίτη 7 Ιουλίου η υποβολή των σχολών προτίμησης

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Σύνταξη χηρείας: Οι μεγάλες αλλαγές και τα παραδείγματα για τους δικαιούχους

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Έρχεται νέα πληρωμή μετά τη διόρθωση στοιχείων

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ε-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιους πληρώνουν από σήμερα έως τις 3 Iουλίου

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Αγροτικές πληρωμές: “Περισσότερα χρήματα στους πραγματικούς παραγωγούς”

    18 shares
    Share 7 Tweet 5

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.