Σωκράτης Βαρδάκης: «Οργάνωση των εργαζομένων σε όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους»

Σωκράτης Βαρδάκης: «Οργάνωση των εργαζομένων σε όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους»

25 Φεβρουαρίου 2020

Εκδήλωση για το καλωσόρισμα νέων μελών αλλά και ενημέρωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου, Σωκράτη Βαρδάκη, Χάρη Μαμουλάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, στα νέα μέλη των ΟΜ Θερίσου – Δειλινών , έγινε  στα γραφεία της Ν.Ε . Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τα νέα μέλη για εργασιακά θέματα, για το νέο ασφαλιστικό και για όσα κοινωνικά δικαιώματα, τα οποία κατοχυρώθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καταργούνται από τη σημερινή κυβέρνηση.

Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη της διεύρυνσης, αλλά και το ρόλο του κάθε μέλους του κόμματος, παλιού και νέου, ως προς την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων μέσα στους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους που ο καθένας κινείται, ώστε όσα δεν έχουν επικοινωνηθεί από το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουν γνωστά, αλλά και την οργάνωση σε αυτούς τους χώρους, για να υπάρξουν ισχυρά αναχώματα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης εις βάρος των εργαζομένων.

Τα νέα μέλη ενημερώθηκαν και για τοπικά θέματα, αλλά και για εθνικά. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών και των βουλευτών, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν, δίνοντας τη σαφή εικόνα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε τομέα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<