Στη Βουλή το θέμα των συμβασιούχων φυλάκων του Παν/μιου Κρήτης

Στη Βουλή το θέμα των συμβασιούχων φυλάκων του Παν/μιου Κρήτης

27 Ιουλίου 2021

Το ψήφισμα – αίτημα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για τη διασφάλιση της μόνιμης εργασιακής σχέσης των 12 συμβασιούχων Φυλάκων του Πανεπιστημίου Κρήτης, φέρνουν στη βουλή με κοινή αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με ομόφωνη απόφασή του, δηλώνει τη συμπαράστασή του στον αγώνα, με βάση το αίτημα που κατατέθηκε από τους 12 συμβασιούχους Φύλακες Πανεπιστημίου Κρήτης, για μόνιμη και σταθερή εργασία, με δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Επιπλέον, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης καλεί την κα. Υπουργό Παιδείας να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η μόνιμη εργασιακή σχέση των 12 συμβασιούχων Φυλάκων του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης και στο αίτημα των εργαζομένων.

Οι βουλευτές ζητούν από την αρμόδια Υπουργό να λάβει υπόψη της την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και να τους ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<