voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς θα μεταβεί στο σχολείο των δύο μαθητριών στην Ηλιούπολη

    Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε στους γονείς της η μια από τις δυο 17χρονες που έπεσαν στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας – Eίχε άγχος για τις Πανελλήνιες

    Ειρ. Αγαπηδάκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον χανταϊό – Έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα

    Ειρ. Αγαπηδάκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον χανταϊό – Έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα

    Καλοκαίρι ακραίων θερμοκρασιών σε Ελλάδα και Ευρώπη

    Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του καλοκαιριού

  • Εκπαίδευση

    Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς θα μεταβεί στο σχολείο των δύο μαθητριών στην Ηλιούπολη

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Τι προβλέπεται για την ασφάλεια στα ΑΕΙ

    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    Πανελλαδικές: Το ΥΠΑΙΘΑ ανακοίνωσε αλλαγές πριν τις εξετάσεις – Το νέο ΦΕΚ

    ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Ποιοι μπορούν να υποβάλουν ένταση και πότε

    ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών

  • Θέσεις εργασίας
    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις χωρίς πτυχίο

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά άμεση ανανέωση των συμβάσεων ΔΥΠΑ των 500 τραυματιοφορέων

    Υπ. Υγείας: Επεκτείνεται για έναν ακόμη χρόνο το πρόγραμμα απασχόλησης 500 τραυματιοφορέων

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Στις 15/05 η ηλεκτρονική εξέταση για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    Περιφέρεια Θεσσαλίας: 29 προσλήψεις εποχιακού προσωπικού

    Προσλήψεις 10 ατόμων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

  • Οικονομία
    ΕΦΚΑ: Πληρώνει σήμερα 17.757 ασφαλισμένους – Σε ποιους επιστρέφονται εισφορές

    Προθεσμίες 20, 70 και 90 ημερών στους οφειλέτες για τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ

    Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αντίθετος με τη ρύθμιση των 72 δόσεων για φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές

    Κρήτη: «Ψίχουλα» οι αποζημιώσεις για ζημιές από την κλιματική αλλαγή

    Πιτσιλής: Το ποσό των 297.051.000 ευρώ είναι προγραμματισμένο να πληρωθεί εντός του Μαΐου σε αγρότες

    Φορολογικές δηλώσεις: Πότε γίνεται συμψηφισμός με οφειλές – Τι πρέπει να προσέχετε

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Βεβαίωση Διακοπής Ασφαλιστικής Ικανότητας Εμμέσων Μελών»

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Επέκταση σε 2 ακόμα κλάδους με πάνω από 400.000 εργαζόμενους

    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις μηνός Ιουνίου 2026

    Νίκη Κεραμέως: «Η επιτάχυνση του χρόνου απονομής συντάξεων βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του υπουργείου»

    Νίκη Κεραμέως: Επαγγελματικές ευκαιρίες και φορολογικά κίνητρα για να επιστρέψουν οι Έλληνες του εξωτερικού

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    ΔΥΠΑ: Εν αναμονή 70.000 vouchers για παιδικές κατασκηνώσεις

    ΔΥΠΑ: Πάνω από 39.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο

    Κοινωνικός Τουρισμός: Εντός της εβδομάδας τα προσωρινά αποτελέσματα

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) – Τι ισχύει για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Στην τελική ευθεία τα προσωρινά αποτελέσματα

  • Πολιτική

    Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Αναρτήθηκαν τα «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών για το 2025 – Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις

    Μιχαηλίδου: 400 διαμερίσματα για ευάλωτα νοικοκυριά – Μεγάλη ανταπόκριση και για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    Νίκη Κεραμέως: Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει θετικά το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του μισθολογικού χάσματος μεταξύ ανδρών και γυναικών ή θα ακολουθήσει τον ανακόλουθο δρόμο που χάραξε στην ιστορική Εθνική Κοινωνική Συμφωνία;

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Τσιάρας: Η επιβίωση του αγροτικού τομέα είναι εθνικό θέμα – Έχει διασφαλιστεί η συνέχεια των πόρων για την καταβολή ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

από Νίκος Μοναστηριώτης
02/10/2024
σε Πολιτική
105
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Η επιβίωση του πρωτογενή τομέα είναι εθνικό θέμα και αφορά και την οικονομία και την κοινωνική συνοχή», υπογράμμισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, στη κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Ταυτόχρονα, ενώπιον των βουλευτών, παρουσίασε τις στρατηγικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στον ΕΛΓΑ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι ο Οργανισμός έπαιξε και θα συνεχίζει να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κακοκαιρία “Daniel” έθεσε τον ΕΛΓΑ μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και αποφασιστική, καθώς καταβλήθηκαν ήδη αποζημιώσεις ύψους 312 εκατομμυρίων ευρώ σε περισσότερους από 33.000 πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους». Παράλληλα, επανέλαβε ότι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχουν καταβληθεί όλες οι αποζημιώσεις για τις απώλειες της ζωικής παραγωγής, ενώ για τη φυτική παραγωγή, το σύνολο των αποζημιώσεων έχει ήδη ολοκληρωθεί».

Σχετικά με την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών επισήμανε ότι η κυβέρνηση προχώρησε σε προσαρμογές και αυξήσεις των αποζημιώσεων για τα αναπαραγωγικά ζώα, αυξάνοντας την αποζημίωση από 150€ σε 250€ ανά ζώο στην ανώτερη κλίμακα.

Σε ό,τι αφορά στο χρονοδιάγραμμα των αποζημιώσεων ξεκαθάρισε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, οι αποζημιώσεις θα έχουν δοθεί στους δικαιούχους.

ΣχετικάΆρθρα

OΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τις ευθύνες Λιβανού – Αραμπατζή

04/05/2026

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι πληρώνονται έως τα τέλη Μαΐου

18/04/2026

Για την περίπτωση της ευλογιάς ο Υπουργός ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον ΕΛΓΑ, επισημαίνοντας ότι ενώ υπάρχουν ίδια χαρακτηριστικά με την πανώλη η συγκεκριμένη ζωονόσος έχει διαφορές στη μετάδοση καθώς μεταδίδεται και μέσω των αποδημητικών πτηνών.

Ο ΥπΑΑΤ τόνισε ότι είναι αναγκαίο ο Οργανισμός να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που φέρνει η κλιματική αλλαγή και επανέλαβε ότι η νέα νομοθετική ρύθμιση που αφορά τον ΕΛΓΑ θα έλθει στη Βουλή έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο υπουργός τόνισε ότι τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά, αλλά, όπως επισήμανε, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι υπάρχει και ένα ολιστικό σχέδιο για την αντιμετώπισή τους αλλά και για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας, αναφέροντας ότι το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει:

  • Μέτρα για τη στήριξη του αγρότη
  • Μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής
  • Έργα υποδομών
  • Αρδευτικά έργα
  • Αυξημένους ευρωπαϊκούς πόρους.

Η ΕΕ, όπως τόνισε, έχει προτεραιοποιήσει τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα καθώς αναγνωρίζει τη σημασία του. Παράλληλα τα προβλήματα, όπως σημείωσε, είναι κοινά και κατέγραψε τα τρία σημαντικότερα εξ αυτών:

  1. Τη βιωσιμότητα του κλάδου
  2. Τη γήρανση του αγροτικού πληθυσμού και
  3. Την κλιματική κρίση, η οποία έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν έχει σύνορα.

Ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας ότι είναι επιβεβλημένη η αναδιοργάνωση του Οργανισμού. «Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ο αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος οργανισμός από την ΕΕ για την καταβολή των κοινοτικών πόρων. Αυτό μας επιβάλλει να διασφαλίσουμε ότι η διαχείριση αυτών των πόρων γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα», τόνισε και αναφέρθηκε εκτενώς στις μεταρρυθμίσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, με στόχο την πλήρη ψηφιοποίηση των διαδικασιών του Οργανισμού, την ενίσχυση της διαφάνειας και των ελέγχων για την αποτροπή αθέμιτων πρακτικών. «Οι παραγωγοί μας αξίζουν να γνωρίζουν ότι κάθε ευρώ που εισρέει από την ΕΕ φτάνει στα χέρια τους γρήγορα και δίκαια. Για αυτόν τον λόγο προχωρούμε σε εξυγίανση και επιτήρηση του ΟΠΕΚΕΠΕ», σημείωσε. Ξεκαθάρισε, δε, ότι μεγάλη σημασία έχει το γεγονός πως «έχει διασφαλιστεί η συνέχεια της διαδικασίας για την κατανομή των πόρων και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για τους Έλληνες παραγωγούς».

Σε ό,τι αφορά τα κόκκινα δάνεια των αγροτών, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισήμανε ότι μέσα από μια πραγματικά τεράστια προσπάθεια που έγινε με την Τράπεζα της Ελλάδος και τον ειδικό εκκαθαριστή «καταφέρνουμε να βρούμε ένα μοντέλο, προκειμένου να ελαφρύνουμε και να απαλλάξουμε τον αγροτικό κόσμο από ένα βάρος που κουβαλάει εδώ και χρόνια». «Θέλουμε οι άνθρωποι του πρωτογενή τομέα να βγάλουν από την πλάτη τους τα βάρη, τα οποία είχαν φορτωθεί αγροτικοί συνεταιρισμοί αλλά και απλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούσαν -και λόγω κρίσης- να αποπληρώσουν τα χρέη που δημιουργήθηκαν», τόνισε.

Κλείνοντας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημείωσε: «Οι εξελίξεις στον αγροτικό τομέα δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Απαιτούν δράση, σχεδιασμό και προνοητικότητα. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παραμένει αφοσιωμένο στη στήριξη των παραγωγών και στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας».

Η Έκθεση Στρατηγικού Διαλόγου για τον πρωτογενή τομέα

Στην εισήγησή του στην Επιτροπή ο κ. Τσιάρας έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη συγκυρία, όπου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προτεραιοποιήσει τις πολιτικές της στα ζητήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα. Επισήμανε, μάλιστα, ότι oστρατηγικός διάλογος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νέα κοινή αγροτική πολιτική «περιγράφει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό προκλήσεις που αφορούν στην πατρίδα μας και μπορούν να δημιουργήσουν προοπτικές για ένα ελπιδοφόρο μέλλον στον πρωτογενή τομέα».

Αναφερόμενος στον διάλογο που έχει ξεκινήσει για μετά το 2027 και στην ανάγκη σχεδιασμού μακροπρόθεσμων στρατηγικών για τον πρωτογενή τομέα, υπογράμμισε ότι «είναι κρίσιμο να σχεδιάσουμε ένα μοντέλο που θα μας προετοιμάσει καλύτερα για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Μιλώντας για την πρωτοβουλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2023, ο κ. Τσιάρας τόνισε την ανάγκη εξεύρεσης μιας κοινής πορείας μεταξύ γεωργίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τον Κώστα Τσιάρα, οι συστάσεις της ομάδας εργασίας που παρουσίασε ο καθηγητής Peter Strohschneider ενισχύουν τον κρίσιμο ρόλο της γεωργικής παραγωγής για τη διατροφική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή. «Η μελλοντική ΚΑΠ πρέπει να παρέχει στήριξη στους αγρότες που τη χρειάζονται περισσότερο και να προωθεί θετικά περιβαλλοντικά και κοινωνικά αποτελέσματα, ενώ θα δημιουργήσει συνθήκες για την αναζωογόνηση της υπαίθρου», ανέφερε ο κ. Τσιάρας.

Μεταξύ των προτάσεων της έκθεσης περιλαμβάνεται η πιο στοχευμένη εισοδηματική στήριξη για ενεργούς γεωργούς, ιδιαίτερα σε μικρές και μεικτές εκμεταλλεύσεις, νέους αγρότες και περιοχές με φυσικούς περιορισμούς. Ο Υπουργός αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της ποικιλομορφίας στην παραγωγή τροφίμων για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις δυνατότητες συνεργειών μεταξύ οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας.

Σημείωσε ότι η πρόταση για τη δημιουργία νέων ταμείων, όπως το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και το Ταμείο Αποκατάστασης της Φύσης, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υποστήριξη των αγροτών στην Ελλάδα. «Η χρηματοδότηση για περιβαλλοντικές και κλιματικές δράσεις θα αυξηθεί σταδιακά, με κίνητρα για την ενθάρρυνση των παραγωγών να υιοθετήσουν πιο βιώσιμες πρακτικές», πρόσθεσε. «Είναι σημαντικό να δημιουργηθούν επί πλέον χρηματοδοτικά εργαλεία που θα βοηθήσουν τους αγρότες να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να ενισχύσουν τη βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων τους», είπε ο κ. Τσιάρας.

Ο ΥπΑΑΤ αναφέρθηκε επί πλέον στα μέτρα που προτείνονται στην έκθεση και τα οποία ευθυγραμμίζονται με τις πραγματικές ανάγκες της Ελλάδας και τη στρατηγική του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. «Τα μέτρα που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αντανακλούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αγροτικός τομέας», δήλωσε, επισημαίνοντας τις πολιτικής που ήδη εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση για την προώθηση των αγροτικών συνεταιρισμών και τη στοχευμένη στήριξη μικρών εκμεταλλεύσεων.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Υπουργός κάλεσε τους εμπλεκόμενους φορείς του αγροδιατροφικού τομέα της Ελλάδας να συμμετάσχουν ενεργά στη διαβούλευση για τη νέα ΚΑΠ. «Είναι καθοριστικής σημασίας να διασφαλίσουμε ότι η φωνή της Ελλάδας θα ακουστεί στον στρατηγικό διάλογο για το μέλλον της γεωργίας στην Ε.Ε.», ανέφερε, τονίζοντας ότι η συνεργασία όλων των φορέων είναι απαραίτητη για την επιτυχία του διαλόγου και την εξασφάλιση των συμφερόντων του ελληνικού πρωτογενούς τομέα.

Ετικέτες: ΟΠΕΚΕΠΕΕΛΓΑΥπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ΤροφίμωνΚώστας Τσιάρας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

    11 Μάι 2026

  • Αναρτήθηκαν τα «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών για το 2025 – Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις

    11 Μάι 2026

  • Μιχαηλίδου: 400 διαμερίσματα για ευάλωτα νοικοκυριά – Μεγάλη ανταπόκριση και για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    11 Μάι 2026

  • Νίκη Κεραμέως: Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει θετικά το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του μισθολογικού χάσματος μεταξύ ανδρών και γυναικών ή θα ακολουθήσει τον ανακόλουθο δρόμο που χάραξε στην ιστορική Εθνική Κοινωνική Συμφωνία;

    10 Μάι 2026

  • Βασίλης Κικίλιας: «Η Ευρώπη οφείλει να δράσει άμεσα»

    10 Μάι 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 1/2026: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στο Υπ. Τουρισμού

    47 shares
    Share 19 Tweet 12
  • ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8μηνη εργασία ανέργων με επιδότηση θέσεων απασχόλησης

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών για 1.696 θέσεις στο ΕΣΥ

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Τι γίνεται αν δεν βγάλεις νέα ταυτότητα μέχρι το καλοκαίρι

    14 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Υπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 442 προσλήψεις με οκτάμηνη σύμβαση

    11 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.