voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    ΑΦΜ: Αυτός θα είναι ο μοναδικός αριθμός στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

    Μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

    Πάνω από 480.000 στρέμματα καμένα στη δυτική Αττική από δασικές πυρκαγιές τα τελευταία 9 χρόνια

    Πάνω από 480.000 στρέμματα καμένα στη δυτική Αττική από δασικές πυρκαγιές τα τελευταία 9 χρόνια

    Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Δυτ. Αττική, Λουτράκι και Ρόδο

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική και στις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας και Χίου

    Νέες ταυτότητες: Πού οφείλεται η μεγάλη αναμονή για ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα

    Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

  • Εκπαίδευση

    Υπουργείο Παιδείας: Δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα στις σχολικές μονάδες από τις φωτιές

    Τι προβλέπεται για τις μετεγγραφές φοιτητών για το νέο ακαδημαϊκό έτος

    ΔΥΠΑ: Από 08/07 οι ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 30 ΣΑΕΚ

    Νέες προκηρύξεις για 1.055 θέσεις σε ΣΑΕΚ Τουρισμού και Σχολές Ξεναγών

    Άρχισε ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο – Τι προβλέπει – Αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς

    Διευθυντές σχολείων: Ξεκίνησε η έκδοση των προκηρύξεων για τις κενές θέσεις

  • Θέσεις εργασίας

    ΟΑΣΘ: Πιάνουν δουλειά 171 επιπλέον οδηγοί – Aνακοινώθηκαν οι πίνακες

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΑΣΕΠ – ΔΥΠΑ: “Τρέχουν” οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης

    Eurostat: Στο 8% η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο

    Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

  • Οικονομία

    Πόθεν Έσχες: Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων

    Τέλος Αυγούστου «κλείνουν» δύο προγράμματα Κατοικίας

    ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Οφειλές στον ΕΦΚΑ: Οι προϋποθέσεις για τις 72 δόσεις

    Φωτιά: Εντοπίστηκαν 18 σοροί στον Άβαντα Αλεξανδρούπολης – Διερευνάται αν πρόκειται για μετανάστες!

    Επιδότηση έως 500 ευρώ για πληγέντες: Ποιοι τη δικαιούνται και ποια ακίνητα εξαιρούνται

  • Εργασιακά

    Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιοι θα λάβουν έως 500 ευρώ τον μήνα

    Επιταγή ακρίβειας: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις

    Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πληρωμές στις 26 και 28 Αυγούστου

    ΠΙΣ: Η άσκηση ιδιωτικό έργου από γιατρούς του ΕΣΥ θα αποδιαρθρώσει τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας του ΕΣΥ

    ΙΣΑ: Χαιρετίζει την πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των ιατρών σε άγονες περιοχές

    ΔΥΠΑ: Από 08/07 οι ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 30 ΣΑΕΚ

    Νέες προκηρύξεις για 1.055 θέσεις σε ΣΑΕΚ Τουρισμού και Σχολές Ξεναγών

  • VOUCHER
    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση σήμερα και αύριο

    3+1 ερωτήσεις για τους βρεφονηπιακούς – Τι αλλάζει, ποιοι επωφελούνται

    Xωρίς εισοδηματικά κριτήρια οι πολύτεκνες οικογένειες για τα vouchers βρεφονηπιακών σταθμών

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα voucher – Τι ισχύει για τους πολύτεκνους

  • Πολιτική
    Πέθανε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης

    Προσλήψεις στο δημόσιο: Πού θα γίνουν οι 17.942 διορισμοί το 2023

    Δημόσιο: Αλλάζει ο τρόπος εξυπηρέτησης – Τέλος σε 25 δικαιολογητικά με μία απλή δήλωση

    Υπουργείο Υγείας: Πιλοτικό πρόγραμμα για τη δωρεάν διαμονή γιατρών και νοσηλευτών μέσω Airbnb σε πέντε νησιά

    Τσίπρας: Σχέδιο «Αριστοτέλης» με 100–150 νέους δήμους – Τι αλλάζει στην Αυτοδιοίκηση

    Τσίπρας: Σχέδιο «Αριστοτέλης» με 100–150 νέους δήμους – Τι αλλάζει στην Αυτοδιοίκηση

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Συνεντεύξεις

Γεραπετρίτης: Μεγάλο το πολλαπλασιαστικό όφελος των πολιτών που εμβολιάζονται – Τι είπε για το Πάσχα

από Σταύρος Καραΐνδρος
10/04/2021
σε Συνεντεύξεις

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Κατ’ αρχάς νομίζω είναι ακριβές να μην αθροίζουμε όλα τα γεγονότα διότι έχουν τελείως διαφορετική φυσιολογία», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή, κληθείς να σχολιάσει τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και γενικότερα για το αρνητικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία με την καταγραφή πολλών βίαιων περιστατικών τις τελευταίες μέρες.

Ανέφερε ότι το χθεσινό δυστυχές γεγονός είναι κάτι το οποίο πράγματι είναι αποτροπιαστικό και πρέπει να διερευνηθεί πολλώ δε μάλλον όταν αφορά έναν λειτουργό της δημοσιογραφίας άρα στρέφεται κατά της ελευθερίας της έκφρασης.

«Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα γεγονότα, χωρίς να κάνουμε γενικούς αφορισμούς θα έλεγα ότι υπάρχει ένα κλίμα στην κοινωνία το οποίο είναι πολύ μεγάλης πίεσης. Οι τελευταίοι 14-15 μήνες της πανδημίας έχουν σοβαρότατα επιδεινώσει την ψυχολογία των πολιτών. Δεν είναι πάντοτε εύκολο να στερείσαι την ελευθερία σου κι επειδή η ελευθερία για τη δικιά μας γενιά είναι κάτι δεδομένο, δεν την έχουμε στερηθεί, είναι η πρώτη φορά που πραγματικά βρισκόμαστε σε ένα φαινόμενο που είναι πολύ δύσκολη η διαχείρισή του», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

Αναγνώρισε επίσης ότι «αυτό έχει δημιουργήσει μία υπερένταση στην κοινωνία, μία πολύ μεγάλη κόπωση, που φοβούμαι ότι οδηγεί σταδιακά και σε ένα κλίμα μισσαλοδοξίας. Είναι και το πολιτικό κλίμα που μερικές φορές λειτουργεί προς επίρρωση του πράγματος δυστυχώς επειδή δεν είναι καθόλου ανεκτικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Φαίνεται δηλαδή ότι καλλιεργείται ένα μικροκλίμα διχασμού μερικές φορές. Όλα αυτά νομίζω συντείνουν σε μία σοβαρότατη επιβάρυνση της ψυχολογίας».

ΣχετικάΆρθρα

Γ. Γεραπετρίτης: Τα δικαιώματα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αποτελούν υπόθεση όλου του Ελληνισμού

Γ. Γεραπετρίτης: Τα δικαιώματα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αποτελούν υπόθεση όλου του Ελληνισμού

08/06/2026

Γεραπετρίτης: Ο κ. Τσίπρας δεν πήγε στον σταθμό τηλεδιοίκησης της Λάρισας αλλά στην οικοδομή που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο

20/03/2023

Τόνισε ταυτόχρονα ότι έχει την αίσθηση και την ελπίδα ότι όταν με το καλό μπορέσουμε να ανακτήσουμε την ελευθερία μας από την κατάσταση αυτή θα υπάρξει μία αποκλιμάκωση, η οποία θα είναι πάρα πολύ ραγδαία.

Ο κ. Γεραπετρίτης επεσήμανε ότι είμαστε όλοι στα πρόθυρα εξάντλησης αν ξεκινήσω από τη φυσική κόπωση γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολη η διαχείριση του πράγματος. Πρέπει να είσαι μονίμως σε μία κατάσταση εγρήγορσης και επαγρύπνησης.

«Στο ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι περιμέναμε. Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα έλθουμε και θα κάνουμε κατά βάση μία προσπάθεια να εγκαταστήσουμε δημόσιες πολιτικές οι οποίες θα είναι μεταρρυθμιστικές και θα βοηθήσουν τις επόμενες γενιές. Μία αν θέλετε προοπτική πολιτική και αντ’ αυτού βρισκόμαστε να κάνουμε στη συντριπτική πλειονότητα του χρόνου μας διαχείριση κρίσεων. Όχι ότι δεν είναι η διαχείριση κρίσεων σημαντική. Προφανώς για να μπορέσεις να βγεις στο ξέφωτο πρέπει να διαχειριστείς καλά τις κρίσεις», τόνισε.

«Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αφήσουν αποτύπωμα είναι εν τέλει εκείνο το οποίο επενεργεί και στη δική μας ψυχολογία, εκείνων που ασχολούμαστε με τα δημόσια πράγματα και μας δίνει κουράγιο για να μπορέσουμε προοπτικά να βοηθήσουμε», είπε. «Θέλω να πω ότι σε γενικές γραμμές έχουμε καταφέρει να εγκαταστήσουμε σημαντικές πολιτικές οι οποίες είναι εμπροσθοβαρείς. Ορισμένες από εκείνες που σχεδιάζαμε έχουν καθυστερήσει αλλά είναι όλα προγραμματισμένα», ανέφερε και εξέφρασε την ελπίδα μετά το ξεπέρασμα της κρίσης με «πολύ γρήγορες αντιδράσεις να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο μεταρρυθμιστικές πολιτικές».

Για τον κορωνοϊό και το δόγμα «ό, τι ανοίγει δεν κλείνει»

«Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε με δύο βασικές παραδοχές: αποδίδουμε μείζονα σημασία στη δημόσια υγεία και εξετάζουμε επίκαιρα τα επιστημονικά δεδομένα και αποφασίζουμε επί τη βάσει αυτών», είπε ο κ. Γεραπετρίτης επισημαίνοντας πως σε αυτή τη φάση ανοίγουν σταδιακά κάποιες δραστηριότητες της κοινωνίας και της αγοράς με μία προοπτική λογική.

Όπως εξήγησε, έχοντας ως βάση ότι ο εμβολιασμός πηγαίνει καλά, ο καιρός βελτιώνεται και έχουμε στη διάθεσή μας νέα εργαλεία (κυρίως τα νέα αυτοδιαγνωστικά τεστ) που θέτουμε ως εφόδιο στην κοινωνία για να μπορέσει να δραστηριοποιειται, με όλο αυτό το πακέτο προσπαθούμε να δούμε λίγο πιο μπροστά. «Να δούμε πώς θα είναι η κατάσταση μετά από 2 έως 4 εβδομάδες και με βάση αυτό να μπορέσουμε να αποσυμπιέσουμε την κοινωνία».

Υπογράμμισε πως «εκεί που ξεκινήσαμε τη συζήτηση επανερχόμαστε πάντα. Η κοινωνία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ μεγάλη κόπωση. Οι πολίτες έχουν φθάσει στα όριά τους. Αιθεροβάμονες δεν είμαστε και επιπλέον είμαστε κι εμείς κουρασμένοι. Πρέπει να μετατοπίσουμε λίγο την πολιτική ώστε διοχετεύοντας τους πολίτες σε πιο ελεγχόμενα κυκλώματα να μπορέσουμε να ελέγξουμε την καλή συμμόρφωση στα υπόλοιπα».

Με αναφορά στις υπερτοπικές μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο, είπε ότι υπάρχει μία λογική σταδιακού ανοίγματος των δραστηριοτήτων ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τις συνέπειές του.

Αναγνώρισε ακόμη πως είναι ικανοποιητική η ανταπόκριση, «πηγαίνουμε σχετικά καλά» όπως δείχνουν τα δεδομένα από τις πρώτες εβδομάδες αποσυμπίεσης. «Είναι εξαιρετικά μεμονωμένα και ελάχιστα τα φαινόμενα που παρατηρούνται υπερβάσεις από τους κανόνες».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένα αναβαθμισμένο επίπεδο σε ό, τι αφορά τη συμμόρφωση των πολιτών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση στο Σύστημα Υγείας. Βρισκόμαστε ελπίζω στον τελευταίο γύρο αυτού του φαινομένου που μας τάραξε. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή, χρειάζεται πάνω απ’ όλα όπως επεσήμανε και ο πρωθυπουργός να πείσουμε τους πολίτες και ειδικά τους ηλικιωμένους να εμβολιαστούν. Είναι μεγάλο το πολλαπλασιαστικό όφελος των πολιτών που εμβολιάζονται».

Όπως τόνισε, «πρέπει ταυτόχρονα να τρέξουν πολλά προγράμματα μαζί έτσι ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να απεμπλακούμε».

Για το Πάσχα

«Είναι περίπου το 95% των ερωτήσεων που λαμβάνω. Καταλαβαίνω και συμπάσχω αλλά η πραγματικότητα είναι πως είναι σχετικά νωρίς», απάντησε στο ερώτημα για ένα πιθανό άνοιγμα.

«Πρέπει να δούμε τα επίκαιρα δεδομένα της επόμενης εβδομάδας. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα επιτραπεί η υπερτοπική μετακίνηση αλλά αυτό εναπόκειται στην υγειονομική μας Επιτροπή να μας το εισηγηθεί. Είναι ένα πολύ σημαντικό πείραμα αυτό που γίνεται σήμερα με το άνοιγμα δραστηριοτήτων της κοινωνίας και της αγοράς και είναι μεγάλη η πρόκληση που εμφανίζουν τα αυτοδιαγνωστικά τεστ. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους γονείς και τους μαθητές, έχουν διατεθεί 300.000 αυτοδιαγνωστικά τεστ σε δύο ημέρες, οι πολίτες αγκαλιάζουν ως αν θέλετε και μια συνθήκη ελευθερίας για τους ίδιους τα τεστ. Έχω την ελπίδα ότι με όλες αυτές τις συνθήκες θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλύτερο Πάσχα από το περσινό. Την επόμενη εβδομάδα θα αξιολογηθούν τα δεδομένα».

Για άνοιγμα Τουρισμού και εστίασης

Ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι «η χώρα έχει να προσφέρει πολλά πέρα από την εστίαση και την ψυχαγωγία. Ωστόσο θα ανοίξουμε με προσοχή, θα δοθεί επαρκής χρόνος στους εμπλεκόμενους με την ψυχαγωγία και την εστίαση, θα δοθούν και τα χρηματοδοτικά εργαλεία, θα είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι για το άνοιγμα του Τουρισμού».

Εξήγησε πως ίσως αρχικά λειτουργήσει πιλοτικά ένα ελεγχόμενο τουριστικό ρεύμα που σημαίνει πως μπορεί να μην είναι απολύτως ανοιχτές όλες οι δραστηριότητες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό. «Το βέβαιο είναι ότι θα δοθεί επαρκής χρόνος προετοιμασίας σε όλες τις τάξεις που συνδέονται με τον Τουρισμό έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι. Φέτος θα είναι μια πάρα πολύ καλύτερη χρονιά σε σχέση με την περσινή».

Για το ΕΣΥ

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Γεραπετρίτης επεσήμανε ότι: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας περιλαμβάνει και τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Είναι πολύ μεγάλη κατάκτηση το γεγονός ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομπρέλα που περιλαμβάνει και δημόσιο και ιδιωτικό».

Εξήρε το επίπεδο συνεργασίας αναγνωρίζοντας ότι κατά κανόνα υπήρξε οικειοθελώς προσφορά υποδομών και υπηρεσιών πέραν της εξαίρεσης κάποιων ειδικοτήτων γιατρών και αναγνώρισε ότι «είναι ένα μοντέλο που έχει αποδώσει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Είναι αλήθεια ότι στηρίξαμε πολύ το δημόσιο σύστημα υγείας και θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και θα παραμείνει μια μεγάλη παρακαταθήκη».

Την επόμενη μέρα θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί στο κομμάτι της δημόσιας υγείας, όπως και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της ψηφιακής οργάνωσης του κράτους, τόνισε και είπε πως «γενικά εν μέσω κρίσης θα υπάρξουν κεφάλαια που θα απομείνουν και θα έχουν μια μεγάλη πρόσθετη αξία για την κοινωνία. Μέσα στην κρίση καταρρίψαμε στερεότυπα πολλών δεκαετιών».

Ετικέτες: κορωνοϊόςΓεραπετρίτης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ν. Κεραμέως: Καταργούμε οριστικά τις περικοπές στις συντάξεις χηρείας, θέτοντας τέλος στην ομηρία χιλιάδων συμπολιτών μας

    3 Ιούλ 2026

  • Νίκη Κεραμέως: Η Κοινωνική Συμφωνία για τις ΣΣΕ φέρνει καλύτερους μισθούς για πάνω από 400.000 εργαζόμενους

    28 Ιούν 2026

  • Πιερρακάκης: Ο εξωδικαστικός είναι πλέον το βασικό εργαλείο προστασίας της πρώτης κατοικίας

    26 Ιούν 2026

  • Ζαχαράκη για Πανελλαδικές: «Έως 29/6 οι βαθμολογίες, τέλος Ιουλίου τα αποτελέσματα»

    16 Ιούν 2026

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027 – Τι είπε για την ακρίβεια

    11 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
  • ΑΣΕΠ: 3.265 προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου και Δημοτικού

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει ο δρόμος για πώληση κατασχεμένων ακινήτων ακόμα και με μερική εξόφληση της οφειλής από το τίμημα – Πώς γίνεται η αποδέσμευση του κατασχεμένου ακινήτου

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Παιδικοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Δωρεάν ένσημα από τη ΔΥΠΑ για μακροχρόνια ανέργους

    37 shares
    Share 15 Tweet 9

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.