Γιώργος Αυγενάκης: Ο Κρητικός που δίνει λύση στο μπάχαλο με τις κούριερ, μιλά στο voucherergasia.gr

Γιώργος Αυγενάκης: Ο Κρητικός που δίνει λύση στο μπάχαλο με τις κούριερ, μιλά στο voucherergasia.gr

29 Δεκεμβρίου 2020

Eνα από τα μεγάλα προβληματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες είναι η αναμονή από τη στιγμή της ηλεκτρονικής παραγγελίας ενός προϊόντος, μέχρι την παραλαβή του!

Μιλάμε για ένα «μπάχαλο» που προέκυψε αφενός εξαιτίας του τεράστιου ογκου των παραγγελιών, αφετέρου γιατί οι ίδιες οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις πιάστηκαν για μια ακόμη φορά απροετοίμαστες.

Ο τεράστιος όγκος παραγγελιών μέσω e-shop έχει σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τα δίκτυα των επιχειρήσεων ταχυδιανομών. Τελευταίο παράδειγμα είναι τα ΕΛΤΑ, που εξέδωσαν μάλιστα και σχετική ανακοίνωση…

Ο Γιώργος Αυγενάκης, όμως μαζί με την ομάδα του, έρχεται να δώσει τη λύση μέσα από το weship.gr.

Η πλατφόρμα weship.gr δημιουργήθηκε απο τον 25χρονο Γιώργο Αυγενάκη και την ομάδα του, μόλις πριν μερικές εβδομάδες. Ο ίδιος τονίζει ότι βλέποντας την ανάγκη αποστολής δεμάτων μέσα στην καραντίνα, αποφάσισε μαζί με όλη την ομάδα του weship να λύσει το πρόβλημα αυτό, δημιουργώντας ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να συγκρίνει κάποιος τιμές κούριερ και να στείλει ένα δέμα από την ευκολία του σπιτιού του.

«Η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη. Φοιτητές, επιχειρήσεις, eshops και οικογένειες έχουν είδη ξεκινήσει να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για την αποστολή δεμάτων, ρούχων, φαγητών και δώρων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό», επισημαίνει ο κ. Αυγενάκης.

Το weship αποτελεί μέρος της εταιρείας Deliverback, η οποία δραστηριοποιείται στην αποστολή των ξεχασμένων αντικειμένων από ξενοδοχεία και είχε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο του Newshub.gr

«Μέσα στο weship.gr μπορεί κάποιος να επιλέξει τις διαστάσεις του δέματός του καθώς και το βάρος, να συγκρίνει τις τιμές εταιρειών κουριερ ( ACS, DHL, UPS κλπ.) και να αποφασίσει τον πιο οικονομικό ή τον πιο γρήγορο τρόπο για να στείλει το δέμα του εντός ή εκτός Ελλάδας», αναφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το weship παρέχει ειδικές τιμές σε επιχειρήσεις και eshops προκειμένου να κάνει ακόμα πιο εύκολη και οικονομική την αποστολή δεμάτων.
 
“Ξεκινήσαμε το weship.gr πριν μερικές βδομάδες όταν παρατηρήσαμε πόσα άτομα λόγω του lockdown άρχισαν να επικοινωνούν μαζί μας προκειμένου να μας ρωτήσουν (λογω της εμπειρίας που είχαμε απο το Deliverback) ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να στείλουν δέματα σε φίλους και συγγενείς στο εξωτερικο. Έτσι αρχίσαμε να ψάχνουμε online για να βρούμε σχετικές ιστοσελίδες και υλικό και παρατηρήσαμε ότι δεν υπάρχει πλατφόρμα η οποία να συγκρίνει τιμές και να βοηθάει ιδιώτες αλλα και εταιρείες να αποφασίσουν τον πιο οικονομικό τρόπο για να στείλουν δέματα. Ενω δηλαδή είμαστε συνηθισμένοι στο να συγκρίνουμε τιμές αεροπορικών απο πλατφόρμες οπως το skyscanner ή το airtickets, δεν υπάρχει πλατφόρμα η οποία κάνει τη σύγκριση τιμών για αποστολές δεμάτων εύκολη και γρήγορη. Έτσι αποφασίσαμε να τη δημιουργήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη ότι λόγω του lockdown ο κόσμος θα χρειαστεί να στείλει δέματα από το σπίτι του”, αναφέρει.
 
Η ομάδα του weship.gr προσθέτει συνεχώς ακόμα περισσότερες εταιρείες μεταφορών προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σύγκρισης τιμών και επιλογών.

 Η διαδικασία ειναι απλή:
1) Επιλέγεις «απο» και «προς»
2) Διαλέγεις διαστάσεις του πακέτου σου
3) Συγκρίνεις τιμές (οπως θα έκανες στο skroutz ή το skyscanner)
4) Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και πληρώνεις

Έτσι αφού πληρώσεις έρχεται η courier στο σπίτι σου και
παραλαμβάνει το δέμα χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις! 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<