voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Επιχείρηση Λ.Σ. για απεγκλωβισμό ατόμων από παραλίες στη Ρόδο

    ΠΙΣ: Μέτρα προστασίας του πληθυσμού από τις εκτεταμένες πυρκαγιές

    ΑΑΔΕ: Παράνομη αλιεία και εξαγωγή κοραλλιών από το βυθό του Αιγαίου

    ΑΦΜ: Αυτός θα είναι ο μοναδικός αριθμός στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

    Μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

    Πάνω από 480.000 στρέμματα καμένα στη δυτική Αττική από δασικές πυρκαγιές τα τελευταία 9 χρόνια

    Πάνω από 480.000 στρέμματα καμένα στη δυτική Αττική από δασικές πυρκαγιές τα τελευταία 9 χρόνια

  • Εκπαίδευση
    κεπα

    Παιδικοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται

    ΔΥΠΑ: Από 08/07 οι ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 30 ΣΑΕΚ

    Νέες προκηρύξεις για 1.055 θέσεις σε ΣΑΕΚ Τουρισμού και Σχολές Ξεναγών

    Στο «πράσινο ταμείο» η ενεργειακή αναβάθμιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρκαλοχωρίου

    Voucher παιδικών σταθμών: Αυτά είναι τα λάθη που μπορούν να αφήσουν την αίτηση εκτός

    Υπουργείο Παιδείας: Από Τετάρτη 5 έως και Δευτέρα 10 Αυγούστου 2026 οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για μόνιμο διορισμό στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

  • Θέσεις εργασίας
    Ποιοι κλάδοι προγραμματίζουν τώρα προσλήψεις στην Ελλάδα

    Προσλήψεις: Έρχονται 3.589 μόνιμες και εποχικές έως το τέλος του καλοκαιριού!

    ΟΑΣΘ: Πιάνουν δουλειά 171 επιπλέον οδηγοί – Aνακοινώθηκαν οι πίνακες

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΑΣΕΠ – ΔΥΠΑ: “Τρέχουν” οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης

    Eurostat: Στο 8% η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο

  • Οικονομία
    Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποια “μπόνους” δίνει η Εφορία σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

    Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας

    ΟΠΕΚΑ: Ποιοι δικαιούνται επίδομα 391 ευρώ χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

    Νέα παράταση για το πόθεν έσχες

    Πόθεν Έσχες 2026: Μέχρι πότε πρέπει να υποβληθούν οι δηλώσεις

    Ρεύμα: Ποια τιμολόγια θα είναι ακριβότερα τον Αύγουστο

  • Εργασιακά

    e-ΕΦΚΑ: Στις 7 Αυγούστου η καταβολή του Αδειοδωροσήμου σε 91.455 οικοδόμους

    Επίδομα μητρότητας: Στα σκαριά αύξησή του για 5.000 δικαιούχους

    Οι δύο ημερομηνίες που θα πληρωθεί το επίδομα μητρότητας

    ΔΥΠΑ: Από 08/07 οι ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 30 ΣΑΕΚ

    ΣΑΕΚ Τουρισμού: Από σήμερα οι αιτήσεις για 976 θέσεις

    Η γυναίκα στην αγορά εργασίας: Προκλήσεις και τρόποι στήριξης

    Δεκαπενταύγουστος 2026: Τι ισχύει για τις αμοιβές των εργαζομένων

  • VOUCHER
    «Κουπόνια» για διακοπές έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα

    Έναρξη αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»

    Στο «πράσινο ταμείο» η ενεργειακή αναβάθμιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρκαλοχωρίου

    Voucher παιδικών σταθμών: Αυτά είναι τα λάθη που μπορούν να αφήσουν την αίτηση εκτός

    Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Στις 7 Αυγούστου αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση σήμερα και αύριο

    3+1 ερωτήσεις για τους βρεφονηπιακούς – Τι αλλάζει, ποιοι επωφελούνται

  • Πολιτική

    Κικίλιας: «Πάνω από 23,2 εκατ. ευρώ σε περισσότερους από 281.000 νησιώτες μέσω του Μεταφορικού Ισοδυνάμου»

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης

    Προσλήψεις στο δημόσιο: Πού θα γίνουν οι 17.942 διορισμοί το 2023

    Δημόσιο: Αλλάζει ο τρόπος εξυπηρέτησης – Τέλος σε 25 δικαιολογητικά με μία απλή δήλωση

    Υπουργείο Υγείας: Πιλοτικό πρόγραμμα για τη δωρεάν διαμονή γιατρών και νοσηλευτών μέσω Airbnb σε πέντε νησιά

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Συνεντεύξεις

Κυρ. Μητσοτάκης: Με τη νέα αύξηση ο κατώτατος μισθός θα φτάσει πάνω από 800 ευρώ

από NEWS ROOM
12/03/2024
σε Συνεντεύξεις

125
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στα φαινόμενα βίας των τελευταίων ημερών σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ανάφερε: «Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, έχουν γίνει συλλήψεις, έχουμε αυστηρότερο αντιρατσιστικό νόμο. Υπήρξε συνολική κινητοποίηση της κοινωνίας που λέει ότι δεν είμαστε αυτοί. Πρέπει να γίνουν και πολλά άλλα».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το bullying στα σχολεία ενώ μίλησε και για πρόληψη και για καταστολή.

Είπε επίσης ότι έχει αυξηθεί η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και σημείωσε πως συνολικά στα στατιστικά της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια υπάρχει σταδιακή μείωση, ενώ για την οπαδική βία ανέφερε οι παρεμβάσεις που έγιναν, μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχουν παράγει θετικά αποτελέσματα.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε στη συνέχεια για τα Τέμπη αν έχει γίνει μπάζωμα και αν υπήρχαν βαγόνια που κουβαλούσαν κάτι που δεν μάθαμε ποτέ. «Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η συζήτηση. Οφείλω να δώσω απαντήσεις. Το τελευταίο που θέλουμε είναι ο δημόσιος διάλογος να πέσει θύμα fake news. Τον τελικό λόγο μπορεί να τον έχει μόνο η δικαιοσύνη. Αναμενόμενο είναι η αντιπολίτευση να επιχειρει να αποκομίσει πολιτικά οφέλη αλλά η δικαιοσύνη θα δώσει απαντήσεις και είναι σημαντικό που επέλεξε να αναζητήσει δεύτερο πραγματογνώμονα. Να συγκαλύψουμε τι ακριβώς αναρωτιέμαι; Δεν θα ξεχάσω τις εικόνες, τις μυρωδιές.. είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει. Έπρεπε να σταθεροποιηθεί το έδαφος για να βρούμε τυχόν ανθρώπους στα συντρίμμια. Και βγαίνουν κάποιοι και μιλάνε για μπάζωμα; Λυπάμαι και οργίζομαι. Τώρα η ιστορία με το τι ήταν στα βαγόνια… τα οποία τι έγιναν; Εξαφανίστηκαν; Περιμένω από το δεύτερο πραγματογνώμονα. Μου λέτε ότι υπήρχαν βαγόνια τα οποία εξαφανίστηκαν.. Σέβομαι και σκύβω το κεφάλι στις οικογένειες των θυμάτων. Η μόνη που μπορεί να δώσει απαντήσεις είναι η δικαιοσύνη. Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα. Η πυροσβεστική έχει πει ότι όλες αυτές ήταν επιχειρησιακές ενέργειες. Πραγματικά λυπάμαι. Λυπάμαι που σε αυτό το περιβάλλον λέει ο καθένας ότι θέλει και πολιτικοί αρχηγοί προσπαθούν να χτίσουν καριέρες. Θα είναι πιστεύω γρήγοροι οι ρυθμοί της δικαιοσύνης», ανέφερε.

ΣχετικάΆρθρα

Συνομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον σκηνοθέτη της «Οδύσσειας», Κρίστοφερ Νόλαν

Συνομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον σκηνοθέτη της «Οδύσσειας», Κρίστοφερ Νόλαν

28/07/2026
Κυρ. Μητσοτάκης: “Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε έναν οδικό χάρτη για την επίλυση της μίας και μόνης διαφοράς μας”

Κυρ. Μητσοτάκης: Νέα μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο κατά 10 λεπτά ανά λίτρο

26/07/2026

Πρόσθεσε ότι οποίος πιστεύει ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα να ζητήσει προκαταρτική επιτροπή με συγκεκριμένο κατηγορητήριο. «Αυτή τη στιγμή ο σιδηρόδρομος είναι όσο ασφαλής μπορεί να είναι κουβαλώντας τις παθογένειες δεκαετιών οι ποιες δεν αντιμετωπίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

 

Η Κυβέρνηση απαντά στην ακρίβεια με αυξήσεις μισθών

 

Σχετικά με την ακρίβεια ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά. Ανέφερε ότι η κυβέρνηση απαντά με αυξήσεις μισθών και επανέλαβε το στόχο να φτάσει ο μέσος μισθός στα 1500 ευρώ και ο κατώτατος στα 950 το 2027. Ήδη, είπε, έχουν αυξηθεί οι μισθοί και αυτή είναι η διαρθρωτική απάντηση ενώ αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ανέφερε ότι η τελευταία παρέμβαση έχει ήδη δείξει αποτελέσματα σε απορρυπαντικά, στο βρεφικό γάλα και άλλα προϊόντα. «Όλες οι παρεμβάσεις συνθέτουν συνολικό πλέγμα», σημείωσε ενώ ανάφερε πως οποίος παραβιάζει το νόμο θα πληρώνει πρόστιμα τα οποία εισπράττονται. «Στρέφουμε πάντα την προσοχή μας στους πιο αδύνατους» συνέχισε και είπε πως με τη νέα αύξηση, ο κατώτατος μισθός θα είναι πάνω από 800 ευρώ.

Αναφερόμενος στο θέμα της στέγασης αναγνώρισε πως εκείνοι που νοικιάζουν έχουν πρόβλημα. Εξήγησε ότι υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για σπίτια από την προσφορά και μίλησε για τα προγράμματα που εφαρμόζει η κυβέρνηση όπως το «Σπίτι μου» και το «Ανακαινίζω, Νοικιάζω».

 

Δεν θα υπάρξει επίδομα για το Πάσχα

 

«Συζητάμε και πρόσθετες παρεμβάσεις», ανέφερε ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να υπάρξει επίδομα Πάσχα απάντησε μονολεκτικά «όχι». Επ’ αυτού εξήγησε ότι «αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα το κάνουμε απολογιστικά στο τέλος του χρόνου» και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις στην αγορά.

Για την υγεία ο πρωθυπουργός είπε πως στόχος είναι να έχουμε ένα πιο ποιοτικό, καλύτερο ΕΣΥ, χωρίς τις διακρίσεις που μπορεί να υπάρχουν σήμερα.

Για τα απογευματινά χειρουργεία είπε ότι ξεκινούν επιτέλους και μπορούν να γίνουν μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν αντικαθιστούν πρωινά. «Αυτοί που μπορεί να παραπονιούνται είναι οι κλινικάρχες και τα ιδιωτικά», σημείωσε ενώ είπε ότι τα απογευματινά χειρουργεία θα είναι δωρεάν.

Μίλησε επιπλέον για τη βελτίωση των υποδομών υγείας με πόρους από το ταμείο ανάκαμψης, στον προσωπικό γιατρό, στις προληπτικές εξετάσεις και απάντησε πως και στον τομέα της υγείας η Ελλάδα του 2019 δεν έχει σχέση με την Ελλάδα του 2024 φέρνοντας μεταξύ άλλων ως παράδειγμα την αύξηση των ΜΕΘ.

 

Περίμενα γέφυρα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

 

Για τα πανεπιστήμια ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι περίμενε με το ΠΑΣΟΚ να υπάρχει γέφυρα συνεργασίας και όχι την αντιπαράθεση που είχαμε στη Βουλή.

Για τα πανεπιστήμια που θα έρθουν στη χώρα είπε πως στο βασικό επιχείρημα γιατί η Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα μαζί με την Κούβα που έχει μονοπώλιο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν υπάρχει απάντηση. «Είναι επιλογή ελευθερίας. Την υλοποιήσαμε. Θα προχωρήσουμε και την αλλαγή στο άρθρο 16. Δεν θέλουμε πανεπιστήμια της αρπαχτής. Θέσαμε αυστηρά κριτήρια», ανάφερε. Και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ έκανε επιστροφή στη μηχανή του χρόνου. Προφανώς όταν αλλάξουμε το άρθρο 16 θα μπορούμε να κάνουνε περισσότερα. Δεν υπάρχει ζήτημα αντισυνταγματικότητας. Το δικαστήριο πιστεύω ότι θα υποστηρίξει τη θέση την οποία η κυβέρνηση υποστηρίζει. Θα υπάρχει ενδιαφέρον. Ας περιμένουμε να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον όσων θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα βλέποντάς την ως περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο. Πιστεύω πως το 2025 θα δούμε τα πρώτα απτά αποτελέσματα του νόμου. Να πω ότι το 85% των άρθρων αφορούσε τα δημόσια πανεπιστήμια».

Για τον κ. Κασσελάκη και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής: «Ομιλώ και ως παθών. Το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ένα νόμο ο οποίος δεν είχε πολύ λογική. Στοχοποίησε εμένα και τη σύζυγο μου. Προσαρμοστήκαμε αμέσως. Τώρα ακουμπάει τον κ. Κασσελάκη και μας κουνάει το δάκτυλο. Αλλά ερωτάται και άλλα απαντάει. Ο νόμος ισχύει για όλους. Να μας κουνάει το δάκτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ για κράτος δικαίου όταν έχουν βγει ο κ. Κοντονής και ο κ. Τσιπρας..».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν θα κριθεί κάνεις από τα θέματα αυτά αλλά από το αν υπάρχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

«Ας είμαστε σοβαροί. Αδιανόητο να λέγονται αυτά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη σαχλαμάρα», απάντησε στο ερώτημα αν όντως είχε προσεγγίσει τον κ. Κασσελάκη για να τον υπουργοποιήσει.

«Αισθάνομαι αντιπολίτευση από τα πραγματικά προβλήματα», συνέχισε τονίζοντας πως στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για τη θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη στον επόμενο ευρωπαϊκό κύκλο.

«Εμείς είμαστε το κόμμα της Ευρώπης. Εμείς βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και εμείς την κρατήσαμε. Ο επόμενος ευρωπαϊκός κύκλος έχει πολλά σημαντικά ζητήματα. Ποιος θα πάει στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτεί;», πρόσθεσε ενώ είπε πήχης για τη ΝΔ είναι «το καλύτερο δυνατόν».

Ερωτήσεις αν υπάρχει θέμα με την κα Ασημακοπούλου είπε πως «η υπόθεση αυτή πρέπει να διερευνηθεί και υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν» και ότι «κάνουμε κι εμείς την έρευνά μας».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην επιστολική ψήφο τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντική μεταρρύθμιση.

Για τον πυρσό στο έμβλημα της ΝΔ και τα πρόσωπα που ήρθαν από το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «το σήμα είναι επετειακό και τότε ήμασταν στα μαχαίρια με το ΠΑΣΟΚ».

Πρόσθεσε ότι η ΝΔ «κατάφερε να συνενώσει ανθρώπους και από το ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι ΝΔ».

Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την Ακροδεξία είπε ότι «είχε πάντα διακριτή εκλογική παρουσία με διαφορετικούς κομματικούς σχηματισμούς στη χώρα μας».

«Να κάνουμε τη διάκριση μεταξύ του υπευθύνου πατριώτη και αυτού που πουλάει τον πατριωτισμό του χωρίς να μπορεί να τον υποστηρίξει με συγκεκριμένες πολιτικές», συμπλήρωσε.

«Θετική εξέλιξη που δεν έχουμε παραβιάσεις ένα χρόνο» είπε για τα ελληνοτουρκικά ενώ είπε ότι ο προγραμματισμός είναι κάποια στιγμή να επισκεφτεί το Μάιο την ‘Αγκυρα.

«Συζητήσαμε για το μεγάλο αγκάθι αλλά και να μην το λύσουμε αυτό, μπορούμε να συμφωνήσουμε πολιτισμένα ότι διαφωνούμε» είπε, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να ενισχύει την αποτρεπτική της δυνατότητα.

Για την υπόθεση Μπελέρη είπε ότι «θα επιμείνουμε, δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και είναι δεδομένο ότι ο τρόπος αυτός έχει επηρεάσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις»

«Δεν καταλάβαμε ακριβώς τι έγινε. Αλλά σίγουρα καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει να βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη», απάντησε σε ερώτηση αν φοβήθηκε στην Ουκρανία και τόνισε: «Είμαστε με τον αμυνόμενο. Κάνεις δεν μπορεί να αλλάξει τα σύνορα δια της βίας».

Επίσης ερωτηθείς αν προτιμά να εκλεγεί ο Τραμπ ή ο Μπάιντεν στις ΗΠΑ απάντησε: «Όποιον επιλέξει ο αμερικανικός λαός. Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι τόσο ισχυρές που δεν πιστεύω ότι θα ξεφύγουν από τις ράγες που έχουν μπει ανεξαρτήτως από το ποιος θα εκλεγεί».

Τέλος μετά από σχετική ερώτηση για το βραχιόλι που φορούσε είπε ότι «μου το πήρε η σύζυγος μου κατά την επίσκεψη που κάναμε στην Ινδία, είναι μπλε και άσπρο».

Επίσης ευχήθηκε να πάνε και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο final four της ευρωλίγκας του μπάσκετ και να πάρει την κούπα ο καλύτερος.

Ετικέτες: Κυριάκος Μητσοτάκηςαύξηση κατώτατου μισθού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ν. Κεραμέως: Καταργούμε οριστικά τις περικοπές στις συντάξεις χηρείας, θέτοντας τέλος στην ομηρία χιλιάδων συμπολιτών μας

    3 Ιούλ 2026

  • Νίκη Κεραμέως: Η Κοινωνική Συμφωνία για τις ΣΣΕ φέρνει καλύτερους μισθούς για πάνω από 400.000 εργαζόμενους

    28 Ιούν 2026

  • Πιερρακάκης: Ο εξωδικαστικός είναι πλέον το βασικό εργαλείο προστασίας της πρώτης κατοικίας

    26 Ιούν 2026

  • Ζαχαράκη για Πανελλαδικές: «Έως 29/6 οι βαθμολογίες, τέλος Ιουλίου τα αποτελέσματα»

    16 Ιούν 2026

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027 – Τι είπε για την ακρίβεια

    11 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

    175 shares
    Share 70 Tweet 44
  • ΑΣΕΠ: 3.265 προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου και Δημοτικού

    162 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Δωρεάν ένσημα από τη ΔΥΠΑ για μακροχρόνια ανέργους

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει ο δρόμος για πώληση κατασχεμένων ακινήτων ακόμα και με μερική εξόφληση της οφειλής από το τίμημα – Πώς γίνεται η αποδέσμευση του κατασχεμένου ακινήτου

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Παιδικοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.