voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    Νέα απάτη με sms από τον ΕΦΚΑ

    Ο ΙΣΑ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για αντικειμενική κοστολόγηση ιατρικών πράξεων και εξετάσεων

    Μιχαηλίδου: Διπλασιάστηκαν τα δημοτικά όπου διανέμονται σχολικά γεύματα

    ΥΚΟΙΣΟ: Το Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων επεκτείνεται σε έξι νέους δήμους της χώρας

    ΕΟΔΥ: 2 θάνατοι από γρίπη και 1 από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εισαγωγής στα 20 Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία (ΔΗΜ.Ω.Σ.) για το σχολικό έτος 2026-2027

    ΟΠΣΥΔ – Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Νέο ΦΕΚ για τα δικαιολογητικά ένταξης στους πίνακες ΑΣΕΠ

    Από 15 Ιουνίου έως και 26 Ιουνίου η υγειονομική εξέταση και Αγωνίσματα υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α.

    Μιχαηλίδου: Διπλασιάστηκαν τα δημοτικά όπου διανέμονται σχολικά γεύματα

    ΥΚΟΙΣΟ: Το Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων επεκτείνεται σε έξι νέους δήμους της χώρας

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων

    Θεμιστοκλέους: Έρχεται άμεσα η προκήρυξη 850 θέσεων ιατρικού προσωπικού

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από πίνακες Επιλαχόντων

    Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Έως 14/3 οι αιτήσεις για τις έκτακτες προσλήψεις ενίσχυσης του κτηνιατρικού μηχανισμού

  • Οικονομία

    Ενοίκια: Τι αλλάζει από 1ης Απριλίου για μισθωτές και εκμισθωτές

    Κυρ. Πιερρακάκης: “Η τεχνολογία πρέπει να βοηθήσει τη σχέση δασκάλου – μαθητή”

    Πιερρακάκης: Θα παρέμβουμε άμεσα αν εκτιμήσουμε ότι χρειάζονται πρόσθετα μέτρα για την κρίση στη Μέση Ανατολή

    myAADE: Τέλος τα e-mail στις ΔΟΥ από τις 9 Μαΐου – Νέες λειτουργίες για ευκολότερη πλοήγηση

    ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων για το 2025

    ΑΑΔΕ: Με φωτογραφίες και αριθμό χιλιομέτρων τα αυτοκίνητα που δημοπρατούνται

  • Εργασιακά
    Ακρίβεια: 123 ευρώ «μπαίνουν μέσα» οι χαμηλόμισθοι κάθε μήνα

    Από τον Απρίλιο το νέο επίδομα ανεργίας

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται μέχρι αύριο

    Δώρο Πάσχα: Ποιοι θα πάρουν λιγότερα

    Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών

    Κατώτατος μισθός: Τα σενάρια για την αύξησή του από 1η Απριλίου

    Δικαίωση εργαζομένων από τον Άρειο Πάγο: Η συνταξιοδότηση δεν είναι λόγος απόλυσης ή μισθολογικού υποβιβασμού

  • VOUCHER
    Voucher Εργαζομένων 2026

    Voucher Εργαζομένων 750: Έγιναν πάνω από 200.000 Αιτήσεις! Τα επόμενα βήματα για όσους έχουν ΚΑΥΑΣ

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Για λίγη ώρα ακόμα οι αιτήσεις για το voucher των 750 ευρώ

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Τέλος χρόνου με τις αιτήσεις για το voucher 750 ευρώ – Tην Τετάρτη κλείνει η πλατφόρμα

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    «Έπεσε» η πλατφόρμα των αιτήσεων για τα Voucher των 750 ευρώ

  • Πολιτική

    Δήμας: Ο ΒΟΑΚ ήταν η τελευταία εκκρεμότητα της Πολιτείας όσον αφορά στους αυτοκινητόδρομους

    Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ

    KKE: Είμαστε ριζικά αντίθετοι με τη στράτευση των γυναικώ

    “Κόμβος”: Αυτή θα είναι η νέα ομάδα της Τροχαίας με στόχο να λυθεί το κυκλοφοριακό

    “Κόμβος”: Αυτή θα είναι η νέα ομάδα της Τροχαίας με στόχο να λυθεί το κυκλοφοριακό

    Θεμιστοκλέους: Έρχεται άμεσα η προκήρυξη 850 θέσεων ιατρικού προσωπικού

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Οικονομία

Πιερρακάκης: Θα παρέμβουμε άμεσα αν εκτιμήσουμε ότι χρειάζονται πρόσθετα μέτρα για την κρίση στη Μέση Ανατολή

από NEWS ROOM
14/03/2026
σε Οικονομία, Συνεντεύξεις
103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΚΡΗΤΗ TV, παραχώρησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Tα κυριότερα σημεία της συνέντευξης είναι τα εξής:

Για την κρίση στη Μέση Ανατολή και το ενδεχόμενο παρέμβασης

Θα περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το σημείο ισορροπίας σε σχέση με τις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου το επόμενο διάστημα. Θα δούμε ποια θα είναι η διάρκεια της κρίσης. Και από εκεί και πέρα, διάρκεια και εύρος θα ορίσουν και τη φύση της παρέμβασης.

Κανείς δεν θα είναι μόνος του. Κανένας πολίτης. Κανένα νοικοκυριό, καμία επιχείρηση. Αν χρειαστεί παρέμβαση, το κάναμε το 2022 θα το ξανακάνουμε και τώρα. Αλλά αν χρειαστεί.

ΣχετικάΆρθρα

Κυρ. Πιερρακάκης: Η ισχυρή Ελλάδα στην οικονομία και στη διπλωματία αποτελεί ευθύνη και καθήκον όλων μας

Κυρ. Πιερρακάκης: Η ισχυρή Ελλάδα στην οικονομία και στη διπλωματία αποτελεί ευθύνη και καθήκον όλων μας

13/02/2026
Κυριάκος Πιερρακάκης

Κ. Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αλλάζει παραγωγικό μοντέλο – Το 2026 θα κινηθούμε ακόμη πιο γρήγορα

03/02/2026

Εγώ θα σας πω ότι τα 100 δολάρια το βαρέλι είναι μία ένδειξη. Δεν θα βάλω τη χρονική διάρκεια καθ’ αυτή κάτω, γιατί, ξέρετε, εξαρτάται με το πώς διαβάζεις τη δυναμική.

Θα το αξιολογήσουμε ποιοτικά, όχι ποσοτικά. Είμαστε από πάνω, το μελετάμε και αν κρίνουμε ότι πρέπει να γίνει κάποια παρέμβαση θα το κάνουμε. Ήδη ανακοινώσαμε το πλαφόν. Αλλά από εκεί και πέρα, αν εκτιμηθεί ότι χρειάζονται και άλλα μέτρα, αυτά θα ληφθούν.

Για την αγορά ενέργειας στην Ευρώπη

Εμείς ως κυβέρνηση και ως χώρα έχουμε κάνει ήδη πολύ σημαντικές αλλαγές στη στροφή προς την πράσινη ενέργεια ή ως προς το ότι έχουμε καταφέρει για πρώτη φορά να εξάγουμε ενέργεια ηλεκτρική.

Θα έλεγα ότι βήματα έχουν γίνει, όμως ακόμη δεν έχουμε μια ενιαία ευρωπαϊκή αγορά ενεργείας. Χρειαζόμαστε ολοένα και περισσότερες διασυνδέσεις, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν και από ευρωπαϊκούς φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Ένα μεγάλο κομμάτι είναι η ρυθμιστική πολιτική της ενέργειας. Και ένα δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με το πώς εσύ διαφοροποιείς τις εισαγωγές σου από το ρωσικό φυσικό αέριο. Εμείς ως χώρα με τις κινήσεις που έχουμε κάνει στο ενεργειακό πεδίο, με τον Κάθετο Διάδρομο, με το αμερικανικό Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο, με όλες αυτές τις στρατηγικές ενέργειες μαζί με την πράσινη ενέργεια, δείχνουμε ότι θέλουμε πραγματικά να κάνουμε μία τομή με το χθες και να αξιοποιήσουμε και τον γεωπολιτικό μας ρόλο, τη γεωπολιτική μας θέση, να μοχλεύσουμε τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα συνολικότερα.

Αυτό το κατακτάμε. Δεν θα γίνει σε μια μέρα. Το καταλαβαίνουμε όλοι.

Για στασιμοπληθωρισμό και επιτόκια

Είμαστε πολύ μακριά από αυτό. Εγώ θα σας πω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε πάνω από μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, έχουμε τα ανακλαστικά, όλες αυτές οι συζητήσεις είναι στο τραπέζι. Την ερχόμενη Πέμπτη, οι ηγέτες θα συζητήσουνε σε ευρωπαϊκό επίπεδο στις Βρυξέλλες, ανάμεσα σε άλλα, και για αυτό. Και ως πρόεδρος του Eurogroup, θα είμαι και εγώ παρών για να παρουσιάσω τις προτεραιότητες, όπως αυτές ορίζονται από τους ηγέτες των κρατών της ΕΕ και πώς εμείς τις υλοποιούμε ως υπουργοί Οικονομικών.

Και σε ό,τι αφορά στα επιτόκια της Κεντρικής Τράπεζας, είναι κεκτημένο μας πλέον ότι πρέπει όλοι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης να διαφυλάσσουμε την ανεξαρτησία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και την αυτονομία λήψης αποφάσεων σε σχέση με τα επιτόκια ως κόρη οφθαλμού, αυτό μας διαφοροποιεί. Οι ανεξάρτητες Κεντρικές Τράπεζες κάνουν τη διαφορά υπέρ των πολιτών. ‘Αρα, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για τα επιτόκια.

Για το πνεύμα σύμπνοιας ανάμεσα στα κράτη- μέλη

Οι κρίσεις μάς φέρνουν πιο κοντά, να το πω έτσι, σε κάθε επίπεδο στην Ευρώπη. Και αυτή η κρίση, αυτή είναι η αίσθησή μου κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις, έκανε και θα κάνει το ίδιο. Σίγουρα πρέπει να πάμε πιο πολύ προς μια πορεία ευρωπαϊκής ενοποίησης. Όποιο και είναι το ερώτημα. Είτε το ερώτημα αυτό αφορά στην ενέργεια, είτε αφορά στην άμυνα.

Δείτε τι έγινε στην Κύπρο. Δείτε πόσο σημαντικό ήταν που δείξαμε ανακλαστικά εμείς πρώτοι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρώτος, αλλά και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η κρίση δεν μας τέσταρε μόνο οικονομικά, μας τέσταρε και διπλωματικά. Και ανταποκριθήκαμε. Είδατε τον πρόεδρο Μακρόν στην Κύπρο, στέλνουν οι Ολλανδοί φρεγάτα.. Όσο πιο πολύ αθροίσουμε δυνατότητες, τόσο το καλύτερο για κάθε πολίτη και της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Για την πρόταση της αντιπολίτευσης περί μείωσης φόρων

Η αντιπολίτευση διαρκώς «μοιράζει» χρήματα με έναν τρόπο τελείως ευέλικτο που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα. Οι κυβερνήσεις έχουν την ευθύνη της δημοσιονομικής διαχείρισης υπέρ των πολιτών.

Ο δημοσιονομικός χώρος είναι συγκεκριμένος στην Ελλάδα και είναι συγκεκριμένος σε κάθε χώρα. Εμείς έχουμε την ευθύνη να τον αξιοποιούμε υπέρ όλων όσων μας βλέπουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον καθένα και την καθεμία. ‘Αρα, εδώ σας λέω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρέμβουμε αν υπάρξει πρόβλημα. Θα παρέμβουμε.

Τα χρήματα που έχουμε είναι συγκεκριμένα. Αυτά αξιοποιούνται υπέρ του κοινωνικού συνόλου και του εθνικού συμφέροντος, και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Σε κάθε περίπτωση θα παρέμβουμε με γνώμονα το συμφέρον του καθενός και της καθεμιάς.

Για πιθανά μέτρα θωράκισης

Θα πρέπει να δούμε προς τα πού θα πάει η κατάσταση, ποια θα είναι τα προβλήματα. Είναι αδόκιμο και λάθος να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε εκεί αυτή τη στιγμή, τώρα, σήμερα, εδώ που μιλάμε. Θα δούμε το τι θα συμβεί. Το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαστε από πάνω και ότι παρεμβαίνουμε όποτε και όπου χρειάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα υπάρχει ένα μέτρο μόνο. Πιθανώς θα υπάρξουν και άλλα. Αν και εφόσον χρειαστεί.

Για τον τουρισμό στην χώρα και ειδικότερα στην Κρήτη

Η αίσθησή μου είναι ότι φέτος θα έχουμε μια πολύ καλή τουριστική χρονιά, από το ενδιαφέρον το οποίο εισπράττουμε αυτή τη στιγμή συνολικότερα ως χώρα, αλλά και από τους ανθρώπους οι οποίοι ζουν στις περιοχές οι οποίες πλήττονται αυτή τη στιγμή περισσότερο. Υπάρχει η αίσθηση μιας τάσης, η οποία αναδεικνύει τη χώρα μας, παρά την υπονομεύει. ‘Αρα αυτό με κάνει αισιόδοξο σε σχέση με την ευρύτερη προβολή που θα συμβεί στο τουριστικό επίπεδο.

Στην Κρήτη συγκεκριμένα, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Η Κρήτη συνεισφέρει 5% στο ΑΕΠ συνολικά- αλλά 20% στον τουρισμό. Και όλο αυτό έχει να κάνει και με την ευρύτερη επένδυση υποδομών που έχουμε κάνει στο νησί, 4,5 δισ. ευρώ αυτή τη στιγμή είναι τα συνολικά έργα τα οποία κοιτάζουμε, οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις με την Αττική, ο ΒΟΑΚ, το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι ή κάτι- το οποίο, κατά τη γνώμη μου, μπορεί να συνιστά και μια πολύ σημαντική παρέμβαση τα επόμενα χρόνια, στην οποία το υπουργείο Οικονομικών και το Υπερταμείο θέλουμε και θέλω να παίξουν καταλυτικό ρόλο- που είναι η αξιοποίηση του υφιστάμενου αεροδρομίου.

Για την αξιοποίηση του χώρου του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης»

Δεν μπορεί να γίνει αυτή η συζήτηση χωρίς τις τοπικές κοινωνίες και χωρίς την τοπική αυτοδιοίκηση. Σίγουρα, πρέπει να δούμε ποιος είναι ο βέλτιστος σχεδιασμός που μπορεί να γίνει. Ήδη υπάρχει ένα πρώτο πλάνο, ήδη υπάρχουν κάποια πρώτα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ. Θέλει πολεοδομικό σχεδιασμό, θέλει επιχειρηματικό πλάνο. Το νησί το ίδιο, οι πολίτες του νησιού, η αυτοδιοίκηση, οι τοπικοί άρχοντες, οι τοπικές αρχές και όλοι μαζί πρέπει να αποφασίσουμε, πώς ακριβώς θα γίνει η δομή, ο σχεδιασμός αυτού του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Ο στόχος εδώ θα είναι να πάμε να το κάνουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται, όσο πιο στοχευμένα γίνεται και με το μεγαλύτερο πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα για κάθε κάτοικο του νησιού και για την οικονομία του νησιού. Και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτό μπορεί να πετύχει.

Για τις εκλογές και την πολιτική σταθερότητα

Μπορεί να υπονομευθεί η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα; Αλίμονο, αν γίνει. Η πολιτική σταθερότητα είναι η αναγκαία συνθήκη για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάθε καλύτερο για κάθε πολίτη. Το θυμάμαι και από την παλαιότερη ιδιότητά μου ως ερευνητής στη «διαΝΕΟσις», όταν κοιτούσαμε χώρες το πώς πετυχαίνουν και μέσα από λάθη, μέσα από δυσκολίες και προκλήσεις που ακόμα δεν προλαβαίνεις να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα στον χρόνο, παρόλα αυτά χωρίς πολιτική σταθερότητα δεν γίνεται τίποτα. Είναι το οξυγόνο στο δωμάτιο και αυτό μέσα του ο κάθε πολίτης το ξέρει. ‘Αρα, αυτό που σας λέω ως μήνυμα είναι: Πρέπει να μπορέσουμε να κρατήσουμε το σταθερό χέρι στο τιμόνι της χώρας.

Ετικέτες: Κυριάκος Πιερρακάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΑΔΕ: Με φωτογραφίες και αριθμό χιλιομέτρων τα αυτοκίνητα που δημοπρατούνται

    13 Μαρ 2026

  • Σούπερ μάρκετ: Αυξημένος ο τζίρος το πρώτο δίμηνο του 2026 – Επιφυλακτικός ο καταναλωτής

    13 Μαρ 2026

  • teleutaia-mera-forologikes-upoxrewseisΑυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται φέτος στη φορολογία εισοδήματος

    13 Μαρ 2026

  • ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,7% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο

    13 Μαρ 2026

  • Φορολογία ακινήτων: Τι πρέπει να ξέρετε για επικαρπία και ψιλή κυριότητα

    12 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Voucher Εργαζομένων 2026

    Voucher Εργαζομένων 750: Έγιναν πάνω από 200.000 Αιτήσεις! Τα επόμενα βήματα για όσους έχουν ΚΑΥΑΣ

    231 shares
    Share 92 Tweet 58
  • ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Δώρο Πάσχα 2026: Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή – Τι ισχύει για τους ανέργους και πώς υπολογίζεται

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 1.654 προσλήψεις σε φορείς του Υπ. Υγείας

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΔΥΠΑ: Έκτακτο επίδομα 300 ευρώ – Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται

    127 shares
    Share 51 Tweet 32

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.