voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Καλοκαιρινός καιρός αναμένεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις περισσότερες περιοχές της χώρας

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε λειτουργία η «Καρτέλα αγρότη» – Αιτήσεις για το εθνικό απόθεμα 2020

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους ή χωρίς οι πρώτοι 12 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη

    Airbnb: Tι αλλάζει στις χρεώσεις στην Ελλάδα

    Μεγάλη απάτη με «μαϊμού» προσλήψεις και ενοικιάσεις Airbnb

    Μπλόκα της Αστυνομίας στους δρόμους για μην υπάρξει "Πάσχα στο χωριό"

    Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος- Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων

  • Εκπαίδευση

    ΟΕΦΕ: Σαφή και βατά τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

    Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Το κυνήγι των ονείρων, το θέμα των Νέων Ελληνικών (ΕΠΑΛ)-Σχολιασμός θεμάτων

    Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα και οδηγίες για να μην εμποδιστούν οι πανελλαδικές λόγω καύσωνα

    Πανελλαδικές-ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών

    Πανελλήνιες 2016: Μοναξιά και οι σχέσεις των γενεών, το φετινό θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) – Σχολιασμός θεμάτων

    Πανελλήνιες 2016: Μοναξιά και οι σχέσεις των γενεών, το φετινό θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) – Σχολιασμός θεμάτων

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων για 478 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

    ΕΥΑΘ: Προκήρυξη για 69 προσλήψεις μόνιμων

    ΑΣΕΠ 4Κ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 37 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

    ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2026, 2ΓΕ/2026: Τις 130.412 έφτασαν οι αιτήσεις για τους πίνακες εκπαιδευτικών

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Στις 9 Ιουνίου οι εξετάσεις ορθοφωνίας

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Έως τις 30 Οκτωβρίου οι διορθώσεις αντιστοίχισης στους νέους Κωδικούς Αριθμών Δραστηριότητας

    Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass

    Fuel Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

    Απόφαση “βόμβα” του ΣτΕ για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό στους Δήμους

    “Σπίτι μου ΙΙ”: Λήγει η προθεσμία – Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

    Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • Εργασιακά
    Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

    ΓΣΕΕ: Πως αμείβεται η εργασία την αργία του Αγίου Πνεύματος

    Συντάξεις: Πώς να βγείτε με προαιρετική ασφάλιση – Πότε συμφέρει και πόσο κοστίζει

    Η ΠΟΕ – ΟΤΑ ζητά την απόσυρση της ΠΝΠ για το ΕΚΑΒ

    Υπ. Εργασίας: Τέλος σε μια πολυετή ασφαλιστική ανισότητα για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή στην υπηρεσία «Βεβαίωση Προϋπηρεσίας Μισθωτών» στις 2 Ιουνίου

  • VOUCHER

    ΔΥΠΑ: Προσοχή σε μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες κρατήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

    ΔΥΠΑ: Παρατείνονται έως 28/5 οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Τελειώνει η διορία για τις αιτήσεις

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα – Δείτε αν είστε δικαιούχος

    Θερινές κατασκηνώσεις e-ΕΦΚΑ: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις των ασφαλισμένων – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

  • Πολιτική

    Δήμας: ΒΟΑΚ και νέο αεροδρόμιο Καστελλίου αλλάζουν τον χάρτη των υποδομών της Κρήτης

    Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, μετά από μάχη με τον καρκίνο

    Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, μετά από μάχη με τον καρκίνο

    Κυρ. Μητσοτάκης από τα Χανιά: Προετοιμαζόμαστε για μια τρίτη θητεία με επενδύσεις, ανάπτυξη και τήρηση των δημοσιονομικών ορίων

    Κυρ. Μητσοτάκης από τα Χανιά: Προετοιμαζόμαστε για μια τρίτη θητεία με επενδύσεις, ανάπτυξη και τήρηση των δημοσιονομικών ορίων

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί 12 αγροτών από την Βόρεια Ελλάδα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Ευρωβουλευτές μιλούν για συγκάλυψη, παράνομες ενισχύσεις και ζημιά €800 εκατ.

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Τεχνολογία

Το TikTok γίνεται όλο και δημοφιλέστερο μεταξύ των ευρωπαίων πολιτικών παρά την ανησυχία για θέματα ασφαλείας

από NEWS ROOM
09/04/2024
σε Τεχνολογία
103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όταν ο Σάιμον Χάρις εξελέγη τον Μάρτιο επικεφαλής του ιρλανδικού κεντροδεξιού κόμματος Fine Gael, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο για τον διορισμό του στην πρωθυπουργία της Ιρλανδίας, στράφηκε σε μια αγαπημένη του πλατφόρμα για να εκφραστεί: το TikTok.

Σε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με κίτρινα γράμματα η φράση ‘ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ’, ο Χάρις, ο οποίος θα γίνει ο νεότερος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, ενημέρωσε τους 95.000 ακολούθους του για το ότι υπήρξε ένας “ισχυρογνώμων και κυκλοθυμικός έφηβος”, οργισμένος από την έλλειψη μαθησιακής βοήθειας προς τον αυτιστικό αδελφό του.

Ο Χάρις, ο οποίος κάποιες φορές χαρακτηρίζεται “Ο Taoiseach (“Τίσεκ”, όπως αποκαλείται ο πρωθυπουργός στην Ιρλανδία) του TikTok” είναι ένας από τους πρωτοστάτες ευρωπαίους πολιτικούς που χρησιμοποιούν την κινεζικής ιδιοκτησίας πλατφόρμα εκτιμώντας ότι η ανάγκη προσέγγισης των νεότερων ψηφοφόρων υπερτερεί των ανησυχιών για την ασφάλεια.

Με τις ευρωεκλογές να πλησιάζουν τον Ιούνιο, οι σύγχρονοι πολιτικοί προσέχουν να μην παραχωρούν έδαφος σε περιθωριακά κόμματα που εκμεταλλεύονται επιτυχώς τη μορφή του σύντομου βίντεο.

ΣχετικάΆρθρα

Σκέψεις για απαγόρευση του Tik Tok σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών – Τι λένε ειδικοί & μαθητές

Πώς το TikTok ενισχύει τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη τους

27/03/2025
Σκέψεις για απαγόρευση του Tik Tok σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών – Τι λένε ειδικοί & μαθητές

Μαθήτρια Γυμνασίου λιποθύμησε μετά από challenge στο Τικ Τοκ

23/01/2025

Αλλά το TikTok βρίσκεται όλο και περισσότερο υπό προσεκτική εξέταση στη Δύση λόγω του φόβου ότι τα δεδομένα των χρηστών από την εφαρμογή η οποία ανήκει στην εδρεύουσα στο Πεκίνο εταιρεία ByteDance θα μπορούσαν να καταλήξουν στα χέρια της κινεζικής κυβέρνησης.

Για παράδειγμα, οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν προειδοποιήσει κατά της χρήσης της εφαρμογής λόγω της ανησυχίας ότι πιθανόν να προωθεί δεδομένα στην κινεζική κυβέρνηση ή να χρησιμοποιείται για να επηρεάσει τους χρήστες.

Αμερικανοί βουλευτές επιδιώκουν την πώληση της πλατφόρμας από τον Κινέζο ιδιοκτήτη της ή την απαγόρευσή της από τα app stores. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει μοιραστεί την ανησυχία του με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ.

 

 

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ

 

Το TikTok λέει ότι οι προειδοποιήσεις για την ασφάλεια είναι αδικαιολόγητες και ότι δεν συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με άλλες εφαρμογές.

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις ανησυχίες η πλατφόρμα εγκαινίασε τον περασμένο χρόνο μια ιστοσελίδα στο Δουβλίνο για να συγκεντρώνει τα δεδομένα των ευρωπαίων χρηστών και προσέλαβε μια εταιρία ασφαλείας ως ενδιάμεσο για να επιτηρεί τη ροή των δεδομένων.

Η ByteDance διαψεύδει ότι χρησιμοποιεί το προϊόν της για κατασκοπεία, ενώ η κινεζική κυβέρνηση έχει επίσης διαψεύσει κάθε τέτοια πρόθεση.

Ο 37χρονος Χάρις ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που το υιοθέτησε τον Μάρτιο του 2021 παράγοντας βίντεο τα οποία ποικίλαν — από μια λήψη διάρκειας 60 δευτερολέπτων με μουσική επένδυση μέχρι οπτικό υλικό που δείχνει τον ίδιο να φτιάχνει τσάι παρακολουθώντας ποδόφαιρο.

Ένας άλλος πιστός του TikTok είναι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος από το 2020 που άρχισε να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα, έχει αποκτήσει 4 εκατομμύρια ακολούθους.

Στη Γερμανία, είναι νέα η τάση να χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα μεγαλύτερης ηλικίας πολιτικοί με τον υπουργό Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ να γίνεται τον Μάρτιο ο πρώτος υπουργός της χώρας που ανοίγει λογαριασμό.

“Επανάσταση στο TikTok: ξεκινάει σήμερα”, έγραψε.

“Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο AfD”, σχολίασε αναφερόμενος στο ακροδεξιό κόμμα “Εναλλακτική για τη Γερμανία”, το οποίο έφθασε να είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο στη χώρα. Τον Φεβρουάριο, ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς επίσης πρότεινε να ανοίξει η κυβέρνησή του λογαριασμό στο TikTok.

Αντίθετα, οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί στη Γερμανία έχουν παρουσία σε άλλα social media. Για παράδειγμα, ο ίδιος ο Σολτς, οι υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας και Εξωτερικών, έχουν όλοι λογαριασμό στο Instagram, όπως άλλωστε και ο Λάουτερμπαχ.

Η προσέγγιση των νέων ψηφοφόρων είναι ιδιαίτερα επιτακτική καθώς στη Γερμανία τα 16χρονα μπορούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές τον Ιούνιο.

 

‘ΠΑΝΙΚΟΣ’ ΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 

Ανάμεσα στα γερμανικά κόμματα, το AfD κυριαρχεί στο TikTok. Το κόμμα έχει 411.000 ακολούθους και ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος Μαξιμίλιαν Κρα έχει 41.000.

“Έτσι όλα τα άλλα δημοκρατικά κόμματα πανικοβάλλονται κατά κάποιο τρόπο τώρα για να μην αφήσουν αυτή τη σημαντική πλατφόρμα στους νέους ψηφοφόρους αυτού του ριζοσπαστικού κόμματος”, δήλωσε ο πολιτικός σύμβουλος Γιοχάνες Χίλιε.

Σε ένα βίντεο ο Κρα ενθαρρύνει μαθητές σχολείου να αντιμετωπίζουν τους αριστερούς δασκάλους. Σε ένα άλλο, ο Κρα παρέχει συμβουλές για ραντεβού σε νέους άνδρες λέγοντάς τους να μη βλέπουν πορνό ή να ψηφίζουν Πράσινους. “Οι αληθινοί άνδρες είναι δεξιοί, οι αληθινοί άνδρες έχουν ιδανικά, οι αληθινοί άνδρες είναι πατριώτες”, τους λέει.

Οι πολιτικοί των κυρίαρχων κομμάτων που θέλουν να μιμηθούν αυτή την προσέγγιση αντιμετωπίζουν δίλημμα γιατί είναι επιπλέον καχύποπτοι ως προς τη χρήση μιας πλατφόρμας που προέρχεται από μια αυταρχική χώρα.

Ο Λάουτερμπαχ πάντως λέει ότι μπορεί να έχει επιφυλάξεις σχετικά με το TikTok αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητά του. “Δεν νομιμοποιώ την πλατφόρμα με το να τη χρησιμοποιώ”, εξηγεί.

Για να αποφευχθούν διαρροές δεδομένων, αγόρασε μάλιστα διαφορετική συσκευή τηλεφώνου για αποκλειστική χρήση TikTok.

Η ομάδα του Μακρόν εξηγεί ότι ο Γάλλος πρόεδρος βλέπει ως δύο ξεχωριστά θέματα τη χρησιμότητα του TikTok και την αναγκαιότητα για ρύθμιση.

“Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτό τον πληθυσμό, η μεγάλη πλειονότητα του οποίου δεν παρακολουθεί ειδήσεις στην τηλεόραση ή δεν διαβάζει εφημερίδα”, είπε στο Reuters ένας σύμβουλος που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Τον περασμένο χρόνο η Βρετανία και η Αυστρία απαγόρευσαν τη χρήση του TikTok από τα υπηρεσιακά τηλέφωνα των κυβερνητικών υπαλλήλων. Αλλά γίνεται όλο και δυσκολότερο να αγνοήσει κανείς το TikTok.

Μια έκθεση του Ινστιτούτου Reuters Για τη Μελέτη της Δημοσιογραφίας διαπίστωσε τον περασμένο χρόνο ότι όλο και λιγότεροι άνθρωποι εμπιστεύονται τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και όλο και περισσότεροι στρέφονται στο TikTok για τις ειδήσεις.

Το TikTok εμφανίζεται ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην έκθεση και χρησιμοποιείται από το 20% των 18 με 24 ετών χρηστών για ειδήσεις.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πιο υψηλόβαθμος υπουργός που έχει σημαντική παρουσία στο TikTok είναι ο υπουργός Άμυνας, ο Γκραντ Σαπς.

Όταν ανακοινώθηκε η απαγόρευση του TikTok στις κυβερνητικές συσκευές ο Σαπς απάντησε στην πλατφόρμα με ένα βίντεο κλιπ από την ταινία του 2013 “Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ”, όπου ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο αναφωνεί: “Δεν ξεκουμπίζομαι!”.

Ο Σαπς πρόσθεσε ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το TikTok σε κυβερνητική συσκευή και ότι η απαγόρευση είναι λογική.

Το Βέλγιο απαγόρευσε από τους υπουργούς και τους δημόσιους υπαλλήλους να εγκαθιστούν το TikTok στις υπηρεσιακές τους συσκευές αλλά οι πολιτικοί το αντιπαρέρχονται αυτό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή από ξεχωριστές συσκευές.

Οι πολιτικοί του συγκυβερνώντος κόμματος των Πρασίνων αναρτούν βίντεο στο TikTok με συσκευές που είναι συνδεδεμένες μόνο στο 4G και δεν έχουν εγκατεστημένες άλλες εφαρμογές και τις συσκευές δεν τις έχουν οι ίδιοι οι πολιτικοί αλλά οι υπάλληλοί τους.

Ετικέτες: TikTok

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ειρ. Αγαπηδάκη: «Παγιδευμένοι» στην οθόνη, 3 στους 4 νέους κάνουν doomscrolling – Η ψηφιακή απειλή και οι νέες δράσεις Υγείας για την ελληνική οικογένεια

    29 Μάι 2026

  • Το νέο ψηφιακό πρόσωπο του e-ΕΦΚΑ: Nέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα και ψηφιοποίηση του ιστορικού ασφάλισης αλλάζουν την εμπειρία εξυπηρέτησης στον φορέα

    27 Μάι 2026

  • Βρετανία: Τα social media είναι τόσο βλαβερά για τα παιδιά όσο το κάπνισμα

    26 Μάι 2026

  • Ηλεκτρικά πατίνια: Με kids wallet η απαγόρευση για ανηλίκους

    24 Μάι 2026

  • Καταγγελία ενώσεων καταναλωτών κατά Meta, TikTok και Google για αποτυχία αντιμετώπισης διαδικτυακών οικονομικών απατών

    21 Μάι 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων για 478 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

    8 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Πανελλαδικές-ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών

    8 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Νέα ρύθμιση ΕΦΚΑ: Ποιοι μπορούν να πάρουν σύνταξη με χρέη έως 30.000 ευρώ

    8 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις Πανελλαδικές

    8 shares
    Share 3 Tweet 2
  • ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα κοινωνικά επιδόματα Μαΐου

    7 shares
    Share 3 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.