Θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2026: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 97 προσλήψεις στον ΕΟΦ από συμμετέχοντες του γραπτού διαγωνισμού

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3ΓΒ/2026 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 59/τ. Α.Σ.Ε.Π./5.10.2026) που αφορά στην πλήρωση ενενήντα επτά (97) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε φορείς του Δημοσίου, καθώς και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Β΄ Στάδιο), από συμμετέχοντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού της 1Γ/2025 Πρόσκλησης/Προκήρυξης (Α.Σ.Ε.Π. 14, 15), σύμφωνα με τα άρθρα 8 έως 25 του ν. 4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και διατίθεται από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 20  Οκτωβρίου 2026, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2026, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. 

Πρόσφατα άρθρα

Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

Το «πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση και ενεργοποίηση του Achaia Pass 2026-2027 δόθηκε, με τη…

06/10/2026

Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκό πρόβλημα το στεγαστικό – Η πρόταση build to rent

Νέα πρόταση για την αύξηση της προσφοράς κατοικιών στην Ελλάδα με αφορμή τη στεγαστική κρίση…

06/10/2026

Μιχαηλίδου: Στις 14 Οκτωβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τη Μετεγκατάσταση με ενίσχυση 10.000 ευρώ

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τη διεύρυνση του Προγράμματος Μετεγκατάστασης, ενώ μέσα…

06/10/2026

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες για 73 μόνιμους εκπαιδευτικούς στη ΔΥΠΑ

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1/2024 της Δ.ΥΠ.Α. (ΦΕΚ 38/28.08.2024 τ. ΑΣΕΠ και ΦΕΚ…

06/10/2026

Τι αλλάζει σε ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ

Μια διαφορετική εικόνα στη σύνθεση των κρατικών εσόδων φέρνει το 2027. Οι συνολικές εισπράξεις από…

06/10/2026

Ευ. Τουρνάς – Ζωνιανά: Να καταγραφούν οι ζημιές και να ξαναβρεί ο τόπος τους ρυθμούς του

Την ανάγκη να καταγραφούν οι ζημιές και να προχωρήσουν γρήγορα οι αποκαταστάσεις, ώστε οι κάτοικοι…

06/10/2026

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ