Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του ν.4765/2021, (Α΄6), όπως ισχύει, πέντε (5) θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ στο Α.Σ.Ε.Π., χωρίς νέα προκήρυξη, από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 8Κ/2020 (ΦΕΚ 46/2020, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.
Το ΑΣΕΠ καλεί μόνο τους επιλαχόντες υποψήφιους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα κατάταξης του όμοιου κλάδου ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (κωδ.θέσης 702) της ανωτέρω προκήρυξης, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν την προτίμηση τους για τις νέες θέσεις (κωδ. 401), με την υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 5 Απριλίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.
Επισημαίνεται ότι, η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου (κωδ.θέσης 702 της 8Κ/2020) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στον πίνακα κατάταξης.
Προσόντα που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (15/1/2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.
Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.
Συνημμένα:
2. Πίνακας με ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΘΕΣΗ 702)
«Οι πρόσφατες εξελίξεις στα σύνορα μεταξύ Μαρόκου και Ισπανίας στην περιοχή της Θέουτα καταδεικνύουν για…
«Η ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης δεν μπορεί να αποτελεί δευτερεύουσα προτεραιότητα, αλλά βασική επένδυση στο…
Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2026-2027, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης…
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στατιστικά στοιχεία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), η συνολική επιβατική κίνηση…
Άνοδο 1,9% σημείωσε το ΑΕΠ της χώρας το β' τρίμηνο εφέτος σε σχέση με το…
Η εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ, έγινε τη Δευτέρα…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ