Δήμος Ηρακλείου: Προσλήψεις προσωπικού – Δείτε τις λεπτομέρειες

Δήμος Ηρακλείου: Προσλήψεις προσωπικού – Δείτε τις λεπτομέρειες

1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ανακοινώνει πως προχωρά στην πρόσληψη 72 ατόμων.

Μιλάμε για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα δύο (72) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, με παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής – Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου»

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ.6 συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να την αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση Μάρκου Παπαδοπούλου 4 ΤΚ 71202 Ηράκλειο Κρήτης, είτε με αποστολή στο email: dopafmai.heraklion@gmail.com σκαναρισμένα όλα τα δικαιολογητικά σε αρχείο μορφής .pdf Προσοχή: όχι και με τους δύο τρόπους.

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από 29/08/2020 μέχρι και 7/9/2020.

Δείτε τις λεπτομέρειες

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<