ΕΟΔΥ: Επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας για τις Κινητές Ομάδες

ΕΟΔΥ: Επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας για τις Κινητές Ομάδες

9 Ιουλίου 2020

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας προσλαμβάνει νοσηλευτές, επαναπροκηρύσσοντας θέσεις εργασίας για τις Κινητές Ομάδες.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού κατ’οίκον», το οποίο παρουσιάζει ο ΕΟΔΥ και αφορά σε επισκέψεις κατ’ οίκον για τη διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό αλλά και στην παροχή νοσηλευτικής βοήθειας που θα αρχίσει να πραγματοποιεί.

Αφορά σε συμβάσεις διάρκειας τριών μηνών

Το σχετικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου στην αίθουσα τύπου του Κεντρικού Σταδίου ΟΑΚΑ. Ειδικότερα, οι επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) παρουσιάζουν το πρόγραμμα «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού κατ’οίκον».

Με στόχο τη στελέχωση και των 500 Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού ο ΕΟΔΥ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του τροποποίηση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η πρόσκληση αφορά στην πλήρωση θέσεων εργασίας για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων με καθεστώς συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας 3 μηνών, με δυνατότητα παράτασης για ένα επιπλέον τρίμηνο, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και τη διάδοση του κορονοϊού (COVID-19).

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<