voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    Χειρότερη τουριστική σεζόν αναμένουν για φέτος οι μισοί επιχειρηματίες στη Χαλκιδική

    Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

  • Εκπαίδευση
    Μιχαηλίδου: Διπλασιάστηκαν τα δημοτικά όπου διανέμονται σχολικά γεύματα

    Τέλος το μοσχαρίσιο κρέας από τα Σχολικά Γεύματα – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

    Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων περιόδου 2025Β

    Σοφία Ζαχαράκη: Χωρίς προειλημμένες αποφάσεις ο διάλογος για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

  • Θέσεις εργασίας
    Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Βρέθηκαν 3.500 σφαίρες στη Λεωφόρο Κηφισού

    Έρχονται 1.400 προσλήψεις αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 43 μόνιμες προσλήψεις

    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

    Στις 18/06 η έναρξη των συνεντεύξεων για το μητρώο εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

  • Οικονομία
    Καταργήθηκαν το επίδομα επίσχεσης και άλλα δύο ειδικά βοηθήματα ανέργων

    Εξετάζεται νέο επίδομα Πάσχα – Ποιοι το δικαιούνται

    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    e-ΕΦΚΑ: Με αίτηση του οφειλέτη η παραγραφή χρεών

    Οι απαντήσεις από τον ΕΦΚΑ για τις απώλειες στις συντάξεις χηρείας – Τι ισχύει για τον υπολογισμό τους

    Αλλαγές στα ενοίκια από 1η Απριλίου – Όσα πρέπει να ξέρετε

  • Εργασιακά

    Τι αλλάζει στο επίδομα ασθένειας: Ποιοι το δικαιούνται

    ΟΠΕΚΑ: To επίδομα των 391 ευρώ και ποιοι το δικαιούνται

    Πρεμιέρα για τη σύμπραξη πιστοποιημένων νομικών και λογιστών για την απονομή συντάξεων

    Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους – Τι αλλάζει

    Ασφαλιστικός βίος των πολιτών: Πότε θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται και στο Δημόσιο έως το τέλος του 2026

  • VOUCHER

    Γιατί να την πληρώσουν οι πολλοί για τις απατεωνιές των λίγων;

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

  • Πολιτική
    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Θέσεις εργασίας

Νέος Διαγωνισμός 135 μόνιμων διορισμών μέσω της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
08/04/2022
σε Θέσεις εργασίας

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση Εσωτερικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών με αντικείμενο τον καθορισμό του αριθμού εισακτέων στον 29ο Εισαγωγικό Διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α.) και την κατανομή αυτών στα τμήματα εξειδίκευσης.

Αναλυτικότερα, οι κ.κ. Βορίδης, Τσακίρης και Σκυλακάκης όρισαν το συνολικό αριθμό των εισακτέων στην Ε.Σ.Δ.Δ.Α. για τον 29ο Διαγωνισμό, σε εκατόν τριάντα πέντε (135) σπουδαστές συμφωνα με το airetos.gr.

Ο πίνακας με την κατανομή στα τμήματα εξειδίκευσης της Σχολής:

ΣχετικάΆρθρα

Δημόσια Διοίκηση: Στις 14 Σεπτεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΕΚΔΔΑ

11/09/2022

Οι καταγγελίες

Υπενθυμίζεται πάντως ότι σοβαρότατες καταγγελίες για μπούλινγκ σε εξεταζόμενους, συνθήκες αδιαφάνειας, αδικαιολόγητους αιφνιδιασμούς και απίστευτη προχειρότητα και στις δύο φάσεις του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) μετέφεραν στην «Ναυτεμπορική» υποψήφιοι που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλλουν ότι αν δεν λάβουν επαρκείς απαντήσεις από την πολιτεία θα κινηθούν θεσμικά για την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Στον απόηχο της ανοικτής επιστολής που συνέταξαν αποκαλύπτοντας το τι συνέβη στις εξετάσεις, υποψήφιοι του διαγωνισμού μίλησαν στην «Ν» υπό καθεστώς ανωνυμίας καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα αποτελέσματα για τους εισακτέους στη σχολή. 

Φωνές, προσβολές, ειρωνεία

Όπως καταγγέλλουν, κατά τη διάρκεια των προφορικών εξετάσεων του Ιανουαρίου μερίδα υποψηφίων υπέστη μπούλινγκ από κάποιους εξεταστές οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να φωνάζουν  σε υποψήφιους όταν δεν τους ικανοποιούσαν οι απαντήσεις. «Είναι δυνατόν να μας προσβάλλουν με αυτό τον τρόπο; Για ποιο λόγο;» διερωτήθηκε υποψήφιος που υπήρξε μάρτυρας αυτών των συμπεριφορών και μίλησε για απίστευτες ειρωνείες μπροστά στα μάτια των υπολοίπων εξεταστών και υποψηφίων. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι οι απαράδεκτες συμπεριφορές δεν χαρακτήρισαν το σύνολο των εξεταστών. 

Αδιαφάνεια και αυθαιρεσία

Οι καταγγέλλοντες αναφέρουν επίσης ότι σε αρκετές περιπτώσεις παραβιάστηκε η αρχή της διατύπωσης ερωτημάτων παρεμφερούς δυσκολίας και ισοδύναμης αξίας καθώς σε άλλους τέθηκαν παιδαριώδεις ερωτήσεις ενώ από άλλους απαιτήθηκαν γνώσεις που διαθέτουν απόφοιτοι και όχι υποψήφιοι της σχολής. Τονίζουν, μάλιστα, ότι δεν τηρούνται πρακτικά στη φάση των προφορικών εξετάσεων και έτσι κανείς από τους υποψήφιους δεν έχει τη δυνατότητα να αποδείξει ότι αντιμετωπίστηκε άνισα. Ακόμη σημειώνουν ότι στο Τεστ Γνώσεων και Δεξιοτήτων της α’ φάσης (Οκτώβριος) ενσωματώθηκαν με αυθαίρετο τρόπο ερωτήματα που περιλαμβάνονταν στην ύλη της β’ φάσης (Ιανουάριος). Περαιτέρω επισημαίνουν ότι στην εξέταση των Αγγλικών ζητήθηκαν εξεζητημένες γνώσεις για γραφειοκρατικές πρακτικές που δεν είχαν σχέση με την αγγλική γλώσσα, ούτε περιλαμβάνονταν στην ύλη των εξετάσεων. 

Προχειρότητα και ταλαιπωρία

Αίσθηση προκαλούν, όμως, και οι καταγγελίες για τις συνθήκες διεξαγωγής του διαγωνισμού και για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι υποψήφιοι της  σχολής που προετοιμάζει τα αυριανά επιτελικά στελέχη της ελληνικής δημόσιας διοίκησης. Ειδικότερα, όπως ανέφεραν, τα θέματα της α’ φάσης έφτασαν με μιάμιση ώρα καθυστέρηση με αποτέλεσμα να περιμένουν οι υποψήφιοι σε απαράδεκτες συνθήκες. «Κάποιοι κάθονταν σε σπασμένα έδρανα και αλλού έσταζε το ταβάνι…» ανέφερε υποψήφιος στη «Ναυτεμπορική». 

Συνεχείς αιφνιδιασμοί και νέος «κόφτης» 

Επίσης οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι πέρα από αλλαγές στην ύλη και τις διαδικασίες είχαν να αντιμετωπίσουν και αιφνιδιασμούς ακόμη και στο πρόγραμμα εξετάσεων που αδίκησε εξεταζόμενους από την επαρχία ή το εξωτερικό. Όπως είπαν το πρόγραμμα των προφορικών εξετάσεων της β’ φάσης έγινε γνωστό στις 13 Ιανουαρίου και οι εξετάσεις άρχισαν στις 17 του ίδιου μήνα με ό,τι συνεπάγεται αυτό για υποψήφιους που έπρεπε να ζητήσουν άδεια από την εργασία τους ή να μετακινηθούν στην Αθήνα. 

Διαμαρτυρίες εκφράζουν, όμως, και για τα αποτελέσματα του «κόφτη» που ενσωματώθηκε στις εξετάσεις κατά τα πρότυπα της αμφιλεγόμενης Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα ΑΕΙ. Όπως αναφέρουν ο ορισμός του «κόφτη» στο 30 (με άριστα το 50) έχει ως αποτέλεσμα να αποκλείονται υποψήφιοι με πολύ υψηλή βαθμολογία. Ειδικότερα σημειώνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις κόβονται εξεταζόμενοι με επιδόσεις 45, 45 και 29 κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν κενές θέσεις και ικανοί υποψήφιοι εκτός σχολής. 

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή των υποψηφίων:

Ανοιχτή επιστολή για τον 28ο εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολή Δημοσίας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το β’ στάδιο του εισαγωγικού διαγωνισμού για την ΕΣΔΔΑ. Την στιγμή που γράφεται αυτή η επιστολή δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των εισακτέων. Άρα δεν πρόκειται για “γκρίνια” όσων δεν πέτυχαν. Επίσης η επιστολή υπογράφεται ανώνυμα, ώστε να μην στιγματιστούν οι υποψήφιοι. Θέλουμε μόνο να ενημερώσουμε τον κόσμο για όσα έγιναν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού άλλαξε αιφνίδια μέσα στο καλοκαίρι με προσθήκη μαθημάτων και αύξηση της βάσης εισαγωγής από 25 στα 50 σε 30 στα 50. Οι αλλαγές ίσχυσαν από αυτόν τον διαγωνισμό και όχι από τον επόμενο όπως είθισται σε τέτοιες αλλαγές και παρά το γεγονός ότι η ίδια η Ένωση Αποφοίτων της ΕΣΔΔΑ ζήτησε την εφαρμογή τους από τον 29ο και όχι άμεσα. Καταπατήθηκε  έτσι η αρχή της χρηστής διοίκησης και της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου. Επιπλέον οι αλλαγές πέρασαν ως τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο καταπατώντας και την αρχή της διαβούλευσης. Οι παραπάνω αρχές είναι αρχές που πρεσβεύει η ίδια η σχολή, η πρόεδρος της, ο νόμος 4622/2019 με τις αρχές καλής νομοθέτησης που προβλέπει και αποτελούν και βασικό κομμάτι εξεταζόμενης ύλης των υποψηφίων.

Το α’ στάδιο διεξήχθη Οκτώβρη. Την τελευταία ημέρα στην εξέταση του τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην έλευση των θεμάτων, με αποτέλεσμα επιτηρητές και υποψήφιοι να ταλαιπωρηθούν και υποψήφιοι από επαρχία να χάσουν τα δρομολόγια της επιστροφής τους. Πολλές από τις ερωτήσεις του τεστ ήταν ασαφώς διατυπωμένες και παρότι η Ένωση Αποφοίτων της ΕΣΔΔΑ ζήτησε την δημοσίευση των σωστών απαντήσεων από τη σχολή, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ως σήμερα. Τελικά αντί για 320 άτομα που προβλεπόταν να περάσουν στο β στάδιο τα καταφέρουν μόνο 270. Σε αυτό έπαιξε ρόλο κυρίως η βάση του 30/ 50. Υποψήφιοι οι οποίοι είχαν γράψει άριστα στα υπόλοιπα μαθήματα έμειναν απ΄ έξω γιατί είχαν την ατυχία σε ένα από αυτά να γράψουν 29 αντί για 30.

Και πάμε τώρα σε όσα συνέβησαν στο β’ στάδιο. Το πρόγραμμα εξετάσεων ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι άργησαν ώστε να υπάρξει πρόνοια για υποψηφίους που ενδέχεται να νοσήσουν από κορονοϊό. Τελικά καμία πρόβλεψη δεν υπήρξε. Αν κάποιος νοσούσε έχανε τις εξετάσεις. Η αργοπορημένη ανακοίνωση του προγράμματος, σε συνδυασμό με τον κακό σχεδιασμό του ( κάποιος μπορεί να έδινε Δευτέρα, μετά Πέμπτη, μετά πάλι Δευτέρα κτλ) το μόνο που πέτυχε ήταν να δημιουργήσει άνισους όρους ανταγωνισμού για υποψηφίους που έμεναν επαρχία ή είχαν επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Επιπλέον δημιούργησε και ένα υπερβολικό κόστος για μετακίνηση και διαμονή στους υποψήφιους από άλλες πόλεις, Έτσι αντί για 270 προσήλθαν τελικά 260 περίπου άτομα.

Την Δευτέρα 24/1 ήταν προγραμματισμένη η εξέταση των Αγγλικών. Παρότι όλοι γνώριζαν για την επερχόμενη κακοκαιρία, η σχολή έβγαλε ανακοίνωση αναβολής των εξετάσεων μόλις στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Οι υποψήφιοι από επαρχία είχαν ήδη ταξιδέψει Αθήνα και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στις πόλεις τους μέσα σε συνθήκες κακοκαιρίας. Η εξέταση των Αγγλικών πραγματοποιήθηκε στις 31/1. Και εδώ αρχίζει ένα ακόμη δράμα για τους υποψηφίους. Τα θέματα ήταν πολλά και εξεζητημένα ώστε να είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει κανείς σε αυτά μέσα σε ένα 2ωρο. Ειδικά το θέμα της έκθεσης ήταν πρόχειρα και ασαφώς διατυπωμένο. Αν και όλοι οι υποψήφιοι διαθέτουμε ανώτατα πτυχία γνώσης της αγγλικής μας ήταν σχεδόν αδύνατο να αντεπεξέλθουμε στην εξέταση.

Ειδική αναφορά οφείλει να γίνει και στις επιεικώς απαράδεκτες συνθήκες εξέτασης στα προφορικά. Υπήρξαν ορισμένες ομάδες υποψηφίων όπου οι εξεταστές ήταν ερειστικοί, προσβλητικοί δημιουργώντας κλίμα εκνευρισμού στα όρια του εκφοβισμού στους υποψηφίους. Υποψήφιοι ήρθαν αντιμέτωποι με απαξίωση, νεύρα των εξεταστών και ειρωνεία καταπατώντας την αξιοπρέπεια τους. Τέλος οι ερωτήσεις που τέθηκαν στους υποψηφίους δεν ήταν όλες ισοδύναμης δυσκολίας με κάποιες από αυτές να είναι εξεζητημένες και οριακά εκτός ύλης.

Όλοι είμαστε άτομα με υψηλά προσόντα που κοπιάσαμε και διεκδικήσαμε αξιοκρατικά, μέσω ενός από τους πλέον απαιτητικούς διαγωνισμούς, μια θέση στο δημόσιο. Για να εισπράξουμε τελικά την πλήρη απαξίωση σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού. Ζητάμε μόνο να ακουστούν τα όσα βιώσαμε ώστε να μην περάσουν οι επόμενοι υποψήφιοι τα ίδια με εμάς.

Ομάδα υποψηφίων 28ου εισαγωγικού διαγωνισμού ΕΣΔΔΑ.

Υ.Γ. Για όλα τα παραπάνω έχουμε αποδείξεις. Ημερομηνίες, τα θέματα και τις μαρτυρίες των υποψηφίων.

Ετικέτες: δημόσια διοίκηση

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το νέο πλαίσιο στην αγορά εργασίας: Όλες οι αλλαγές σε ωράρια, προσλήψεις και άδειες

    10 Φεβ 2026

  • ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    10 Φεβ 2026

  • ΔΥΠΑ-Ημέρα Καριέρας: Περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας από 150 επιχειρήσεις στις 13-14/02 στη Θεσσαλονίκη

    9 Φεβ 2026

  • Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    9 Φεβ 2026

  • Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    7 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

    Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    189 shares
    Share 76 Tweet 47
  • Από 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για 2.206 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    108 shares
    Share 43 Tweet 27

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.