Ο δήμος της Κρήτης που προσλαμβάνει σχολικές καθαρίστριες

Ο δήμος της Κρήτης που προσλαμβάνει σχολικές καθαρίστριες

26 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμος Σητείας προχωράει στην κάλυψη 3 θέσεων καθαριστριών σχολικών μονάδων με σύμβαση μίσθωσης έργου για το σχολικό έτος 2020 – 2021 σε διάφορα σχολεία του Δήμου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι να καταθέσουν σχετική απλή αίτηση, με όλα τα στοιχεία ΑΦΜ, ΑΜ ΙΚΑ, ΑΜΚΑ , τηλέφωνο κλπ στο Δημαρχείο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Σητείας (υπεύθυνοι υπάλληλοι : Βαρδάκη Κατερίνα και Φωτεινάκη Στέλλα), που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Σητείας οδός Π. Βαρθολομαίου 9 , κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, κατόπιν ραντεβού στα τηλεφωνά 2843340514, 2843340525.
Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1) Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας 2) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης 3) Φωτοαντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού της Εφορίας 4) Συστατική επιστολή εφόσον υπάρχει 5) Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ο χρόνος προϋπηρεσίας και εάν εργάζονται και σε άλλη εργασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά από την Δευτέρα 26/10/2020 μέχρι και την Πέμπτη 29/10/2020.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<