Προσλήψεις στα νοσοκομεία στην Κρήτη για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού – Πότε λήγει η προθεσμία

Προσλήψεις στα νοσοκομεία στην Κρήτη για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού – Πότε λήγει η προθεσμία

27 Φεβρουαρίου 2020

Νέα προκήρυξη θέσεων εργασίας εκδόθηκε πρόσφατα από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας στα πλαίσια αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας από το υπουργείο Υγείας. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι και στην Κρήτη μπορούν μέχρι και αύριο μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.  Το νέο προσωπικό, πέντε διαφορετικών ειδικοτήτων, θα υπογράψει σύμβαση μίσθωσης έργου με τον Οργανισμό. Συγκεκριμένα, θα προσληφθεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων:


eody200

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

Οι 18 θέσεις που αφορούν την Κρήτη είναι ιατρών και νοσηλευτών για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και το ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

Πιο αναλυτικά:

Ιατροί: Τρεις παθολόγοι – πνευμονολόγοι – ελλείψει αυτών παθολόγοι – Τρεις στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και τρεις στο ΠΑΓΝΗ.

Νοσηλευτές: Έξι προσλήψεις Νοσηλευτών Π.Ε. ή Τ.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και έξι στο ΠΑΓΝΗ.

Το νέο προσωπικό, πέντε διαφορετικών ειδικοτήτων, θα υπογράψει σύμβαση μίσθωσης έργου με τον Οργανισμό. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<