Θέσεις εργασίας: Ποιος δήμος της Κρήτης προσλαμβάνει συμβασιούχους στην καθαριότητα

Θέσεις εργασίας: Ποιος δήμος της Κρήτης προσλαμβάνει συμβασιούχους στην καθαριότητα

30 Ιουλίου 2021

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) δίμηνης διάρκειας, συνολικά πέντε (5) εργατών καθαριότητας αποκομιδής  απορριμμάτων – συνοδών απορριματοφόρων και 2 (δυο) οδηγούς με άδεια οδήγησης Κατηγορίας Γ’ απορριμματοφόρων και ψηφιακό ταχογράφο, ανακοίνωσε ο Δήμος Αποκορώνου.

Η πρόσληψη γίνεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε βασικές λειτουργίες της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αποκορώνου, που προκύπτουν λόγω της έλλειψης προσωπικού και αυξημένων αναγκών λόγο COVID 19: όπως συχνότερη αποκομιδή απορριμμάτων, συχνότερος καθαρισμός και απολύμανση αλαξιέρων – τουαλετών σε παραλίες με γαλάζιες σημαίες κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 και να την υποβάλουν μαζί με όλατα απαιτούμενα δικαιολογητικά από Παρασκεύή 30/07/2021 έως και Δευτέρα 02/08/2021 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: anna.maropaki@apokoronas.gov.gr. και gkordatzaki@apokoronas.gov.gr  (Τηλ. 2825340318, -319

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<