Διψήφια αύξηση κρατήσεων από Ρουμανία για Ελλάδα, για το 2020

Διψήφια αύξηση κρατήσεων από Ρουμανία για Ελλάδα, για το 2020

22 Φεβρουαρίου 2020

Υψηλή διψήφια αύξηση κρατήσεων για την σαιζόν του 2020, από Ρουμανία για Ελλάδα, διαπιστώνεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην διεθνή έκθεση Τουρισμού ROMEXPO, που βρίσκεται σε εξέλιξη στου Βουκουρέστι.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος όλοι οι μεγάλοι tour operators της ρουμανικής αγοράς, καθώς και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ εξαιρετικό περίπτερο έχει και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Πιο αναλυτικά, σημαντική είναι η συμμετοχή του ομίλου Der Touristik, με μεγάλο περίπτερο με το brand Dertour, το οποίο έχει εξαγοράσει δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων , η TUI, το Christian, το Parallela, κ.λπ.

Σημειώνεται ότι η ρουμανική αγορά των 20 εκατομμυρίων, αποτελεί σημαντική δεξαμενή άντλησης τουριστών για την Ελλάδα, ειδικά δε για την Βόρεια Ελλάδα, είναι από τις πλέον βασικές

Η αγορά αν και σε ένα μεγάλο βαθμό είναι last minute, φέτος εμφανίζει, όπως προαναφέρεται, υψηλή διψήφια αύξηση σε κρατήσεις από τις αρχές του χρόνου, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά το 20%. Σημαντική συμβολή στην εξέλιξη αυτή έχει και η AEGEAN, που έχει αυξήσει σημαντικά τις θέσεις με απευθείας πτήσεις για Ηράκλειο, Χανιά, Ζάκυνθο Ρόδο και Κέρκυρα, πολλές εκ των οποίων είναι guarantee.

Πηγή: money-tourism.gr

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<