voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Απογευματινά χειρουργεία: Ολοκληρώθηκε το δωρεάν πρόγραμμα

    «Φρένο» στη διαφθορά σε διπλώματα και εξετάσεις: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός εργαλείο της διαφάνειας

    Ευάγγελος Τουρνάς: Έρχονται δύσκολες ημέρες – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

    ΓΣΕΕ: Απόσυρση της διάταξης για τις νέες εξαιρέσεις στην Κυριακή αργία

    Επιστρατεύονται οι ψαράδες στη μάχη με τον λαγοκέφαλο – Αμοιβή 5,33 ευρώ το κιλό

  • Εκπαίδευση
    Ενισχύεται από σήμερα το Ψηφιακό Φροντιστήριο με επιπλέον μαθήματα

    Ενεργό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Ψηφιακό Φροντιστήριο

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Από 29/06 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

    Σύλλογοι Γονέων Κρήτης: "Τα ειδικά μαθήματα να εξετάζονται στον τόπο κατοικίας των μαθητών"

    Πανελλαδικές: Στις 03/07 τα αποτελέσματα για ειδικά και μουσικά μαθήματα

    Συνέχεια Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, με μαθήματα προσανατολισμού

    Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026 – Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

  • Θέσεις εργασίας
    ΠΙΣ: Η άσκηση ιδιωτικό έργου από γιατρούς του ΕΣΥ θα αποδιαρθρώσει τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας του ΕΣΥ

    Υπουργείο Υγείας: 441 μόνιμοι γιατροί στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

    Τον Ιούνιο τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Οριστικά αποτελέσματα για 450 θέσεις ΔΕ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Ανοίγουν οι αιτήσεις για 24 προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Παράταση προθεσμίας υποβολής του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης για δύο κατηγορίες

  • Οικονομία

    ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

    Νέα οικογενειακά επιδόματα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αυξήσεις στα ποσά και τους δικαιούχους

    Έκτακτο Επίδομα Παιδιού 150 ευρώ: Ποιοι δεν θα δουν χρήματα

    Ε9: Διορθώσεις τετραγωνικών χωρίς πρόστιμα

    Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους: Οι όροι και οι προϋποθέσεις

    Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

  • Εργασιακά
    Χαράτσι 50% στον μισθό σε όσους γονείς πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους

    Επίδομα αδείας: Πόσες ημέρες άδειας δικαιούστε, πόσα χρήματα θα λάβετε – Τι αλλάζει φέτος

    Επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε πέντε νέους κλάδους

    Επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε πέντε νέους κλάδους

    Νίκη Κεραμέως: Η Κοινωνική Συμφωνία για τις ΣΣΕ φέρνει καλύτερους μισθούς για πάνω από 400.000 εργαζόμενους

    Συντάξεις: Έκτακτο επίδομα συνταξιούχων έως 300 ευρώ

    Τι αλλάζει στις συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς από το 2027

  • VOUCHER
    Στα 180 ευρώ το Thessaly Pass για την τόνωση του τουρισμού στην Μαγνησία

    Νέα vouchers για φθηνές διακοπές χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Έρχεται νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων άνω των 55 ετών

    Δύο νέα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης προανήγγειλε η Ν. Κεραμέως

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών

  • Πολιτική
    Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα μπούμε σε διαγωνισμό παροχολογίας με την αντιπολίτευση

    Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα μπούμε σε διαγωνισμό παροχολογίας με την αντιπολίτευση

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019

    Αγαπηδάκη: Πάνω από 50% η συμμετοχή των πολιτών στο «Προλαμβάνω» – Έρχονται ειδικές εξετάσεις και για τη νεφρική λειτουργία

    Αγαπηδάκη: Το ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ ήρθε για να μείνει-Τα sms θα συνεχίσουν να αποστέλλονται στους πολίτες κάθε χρόνο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σήμερα η ψήφιση της τροπολογίας με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Τουρισμός

ΤτΕ: Μείωση 4,2% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιούλιο

από Νίκος Μοναστηριώτης
23/09/2024
σε Τουρισμός
106
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΣχετικάΆρθρα

Πρόγραμμα «Κάλυψη»: Τον Μάρτιο μπαίνουν στα σπίτια τους οι πρώτοι δικαιούχοι

ΤτΕ: Που οφείλεται το στεγαστικό ζήτημα, οι κρίσιμοι παράγοντες στην προσφορά και ζήτηση κατοικίας

09/05/2026
Κορωνοϊός: Βρέθηκαν θετικά πέντε δείγματα τουριστών

Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ τα έσοδα από τουρισμό στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2026

21/04/2026
Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο παρουσίασε πλεόνασμα 3.755,4 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 2024 και 9.308,5 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Παράλληλα, οι εισπράξεις μειώθηκαν κατά 4,2% τον Ιούλιο του 2024, ενώ αυξήθηκαν κατά 5,6% την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024. Σημειώνεται ότι για τον μήνα Ιούλιο, η μεγαλύτερη μείωση στις εισπράξεις προήλθε από Γερμανία με πτώση κατά 9,9% και από Γαλλία με πτώση κατά 34,2%. Ταυτόχρονα, η αυξήθηκε κατά 4,1% τον Ιούλιο του 2024 και κατά 11,2% την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024.

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Ιούλιο του 2024 εμφάνισε πλεόνασμα 3.755,4 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 3.951,9 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2023. Ειδικότερα, μείωση κατά 4,2% κατέγραψαν τον Ιούλιο του 2024 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 4.031,4 εκατ. ευρώ, έναντι 4.208,8 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2023, ενώ αύξηση κατά 7,5% παρατηρήθηκε στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Ιούλιος 2024: 276,1 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2023: 256,8 εκατ. ευρώ). H μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στη μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 9,1%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 4,1%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών υπεραντιστάθμισαν κατά 132,0% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 90,4% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 9.308,5 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 9.005,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Άνοδο κατά 577,5 εκατ. ευρώ, ή 5,6%, παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 10.952,7 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 274,5 εκατ. ευρώ, ή 20,0%, παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.644,3 εκατ. ευρώ. Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 11,2%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 5,7%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 45,8% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 81,7% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Τον Ιούλιο του 2024, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 4,2% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 2,9% κατέγραψαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.213,4 εκατ. ευρώ, έναντι 2.278,7 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2023, όπως και οι εισπράξεις από κατοίκους των λοιπών χωρών κατά 8,6% (Ιούλιος 2024: 1.651,8 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2023: 1.806,9 εκατ. ευρώ). Η μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της μείωσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 8,3% (Ιούλιος 2024: 1.621,0 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2023: 1.766,9 εκατ. ευρώ), καθώς οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 15,8% και διαμορφώθηκαν στα 592,4 εκατ. ευρώ, έναντι 511,8 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2023.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 9,9% και διαμορφώθηκαν στα 539,9 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 34,2% και διαμορφώθηκαν στα 229,6 εκατ. ευρώ. Μείωση παρουσίασαν και οι εισπράξεις από την Ιταλία κατά 1,5%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 276,3 εκατ. ευρώ. Από τις λοιπές χώρες, αύξηση κατά 1,2% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 720,1 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 11,7% και διαμορφώθηκαν στα 219,4 εκατ. ευρώ. Τέλος, οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 52,7% στα 3,2 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν άνοδο κατά 5,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023 και διαμορφώθηκαν στα 10.952,7 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 7,6%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 6.029,2 εκατ. ευρώ, καθώς και στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των λοιπών χωρών κατά 1,5% στα 4.470,3 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 4.725,4 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 4,0%, όπως και οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, που σημείωσαν άνοδο κατά 23,2% και διαμορφώθηκαν στα 1.303,8 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 1,4% στα 1.763,2 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 13,8% στα 675,3 εκατ. ευρώ. Αυξημένες κατά 20,7% ήταν οι εισπράξεις από την Ιταλία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 605,3 εκατ. ευρώ. Από τις λοιπές χώρες, άνοδο κατά 11,3% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.728,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 3,0% στα 759,6 εκατ. ευρώ. Τέλος, οι εισπράξεις από τη Ρωσία σημείωσαν πτώση κατά 65,2% και διαμορφώθηκαν στα 8,3 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Ιούλιο του 2024 διαμορφώθηκε σε 6.357,0 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 4,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 4,7% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2023 και αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 3,1%. Η άνοδος της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης προήλθε από την άνοδο της ταξιδιωτικής κίνησης τόσο από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 2,2% όσο και από τις λοιπές χώρες κατά 7,3%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 2.425,3 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 5,7%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισε μείωση κατά 2,8% και διαμορφώθηκε σε 1.544,4 χιλ. ταξιδιώτες.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 12,3% και διαμορφώθηκε σε 838,3 χιλ. ταξιδιώτες, όπως και αυτή από τη Γαλλία, που αυξήθηκε κατά 4,3% σε 388,5 χιλ. ταξιδιώτες. Μείωση κατά 10,1% εμφάνισε η ταξιδιωτική κίνηση από την Ιταλία, η οποία διαμορφώθηκε σε 402,1 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις λοιπές χώρες, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 11,5% και διαμορφώθηκε σε 894,5 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 0,5% σε 210,2 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 44,9% και διαμορφώθηκε σε 3,5 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση κατέγραψε άνοδο κατά 11,2% και διαμορφώθηκε σε 17.982,6 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 16.170,4 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 12,0% και αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 9,9%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 10.816,5 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 11,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις λοιπές χώρες αυξήθηκε κατά 11,1% και διαμορφώθηκε σε 7.166,2 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 13,6%, όπως και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, κατά 6,8%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 13,2% και διαμορφώθηκε σε 2.604,6 χιλ. ταξιδιώτες, καθώς και αυτή από τη Γαλλία, που αυξήθηκε κατά 5,2% και διαμορφώθηκε σε 1.064,5 χιλ. ταξιδιώτες. Άνοδο κατά 13,8% σημείωσε επίσης η ταξιδιωτική κίνηση από την Ιταλία, η οποία διαμορφώθηκε σε 990,7 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις λοιπές χώρες, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 8,1% και διαμορφώθηκε σε 2.266,1 χιλ. ταξιδιώτες, όπως και αυτή από τις ΗΠΑ, που αυξήθηκε κατά 6,9% σε 788,6 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 54,2% και διαμορφώθηκε σε 9,0 χιλ. ταξιδιώτες.

Ετικέτες: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΣΟΔΑΤράπεζα της Ελλάδος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΟΤ: Δράση για την προβολή της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική αγορά

    27 Ιούν 2026

  • πόλειςΘετικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την τουριστική χρονιά φέτος στην Κρήτη

    20 Ιούν 2026

  • Aπεργεί πανελλαδικά ο κλάδος του τουρισμού-επισιτισμού στις 24 Ιουνίου

    17 Ιούν 2026

  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 8,4% σημειώθηκε τον Φεβρουάριο στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας

    17 Ιούν 2026

  • Η Ελλάδα μεταξύ των πρωταθλητών της Ευρώπης στα καθαρά νερά κολύμβησης

    17 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών

    186 shares
    Share 74 Tweet 47
  • Έρχεται νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων άνω των 55 ετών

    140 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΔΥΠΑ: Από 29/06 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Δύο νέα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης προανήγγειλε η Ν. Κεραμέως

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • ΔΥΠΑ: Παράταση προγράμματος για εργαζόμενους σε κλάδους υψηλής ζήτησης

    10 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.