voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Περαιτέρω παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των ρευματοκλοπών εξετάζει το ΥΠΕΝ

    Οι διεθνείς αντιδράσεις μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος

    Οι διεθνείς αντιδράσεις μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος

    ΗΠΑ – Ιράν: Κλείδωσε η συμφωνία που βάζει τέλος στον πόλεμο

    Ταυτότητες: Μέχρι πότε ισχύουν οι παλιές

    Ταυτότητες: Μέχρι πότε ισχύουν οι παλιές

  • Εκπαίδευση
    Πανελλαδικές: Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

    ΥΠΑΙΘΑ: Από 17/06 θα εκδίδεται ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας για το Μηχανογραφικό Δελτίο

    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    Πανελλαδικές 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS

    Ξεκινούν τα μαθήματα στις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ για τουρισμό – εστίαση

    ΔΥΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 73 θέσεις εκπαιδευτικών

    Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των ΚΕΣΥ από την Υφυπουργό Παιδείας

    Ζαχαράκη για Πανελλαδικές: «Έως 29/6 οι βαθμολογίες, τέλος Ιουλίου τα αποτελέσματα»

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 5Κ/2023 και 1Κ/2026: Στις 17/06 ενεργοποιείται η ηλεκτρονική κληρωτίδα για τους υποψηφίους

    Ξεκινούν τα μαθήματα στις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ για τουρισμό – εστίαση

    ΔΥΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 73 θέσεις εκπαιδευτικών

    ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Από σήμερα οι ενστάσεις για τις προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

    Δημοτική Αστυνομία: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στην προκήρυξη και για το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης

    Ζαχαράκη: Έρχονται 5.500 διορισμοί εκπαιδευτικών το καλοκαίρι

    Υπουργείο Παιδείας: Τι αλλάζει στο ΟΠΣΥΔ για την καταχώριση μεταπτυχιακών τίτλων στους πίνακες 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026

  • Οικονομία

    Πολυνομοσχέδιο ΥΠΕΘΟΟ: Επίδομα 300 ευρώ στο Δημόσιο, αύξηση ακατάσχετου και ρυθμίσεις για δάνεια

    Τι αλλάζει με τις οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο

    Στα καταστήματα με μάσκες και… αποστάσεις – Οι εκπτώσεις και οι καταναλωτές

    Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

    epidoma-paidiou-a21-ti-na-proseksete

    Εφάπαξ επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί – Μέχρι πότε καταβάλλεται

  • Εργασιακά

    Τι αλλάζει φέτος με τις άδειες των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

    Δεν προβλέπεται να δοθεί 13η σύνταξη και μισθός στους δημόσιους υπάλληλους

    Συντάξεις: Έκτακτο επίδομα συνταξιούχων έως 300 ευρώ

    Συντάξεις Ιουλίου: Πότε θα γίνει η διπλή πληρωμή

    Νέο Μητρώο Επιδομάτων: Στο μικροσκόπιο ΟΠΕΚΑ και ΔΥΠΑ

  • VOUCHER

    Τουρισμός για όλους: Περισσότεροι δικαιούχοι, μεγαλύτερη διάρκεια, από πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Tα οριστικά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Τουρισμός για Όλους 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το voucher έως 600 ευρώ

    Οι Αυστριακοί προτιμούν Ελλάδα για το καλοκαίρι

    Κοινωνικός Τουρισμός: Έρχονται 30.000 νέες επιταγές για επιλαχόντες

  • Πολιτική

    Πολυνομοσχέδιο ΥΠΕΘΟΟ: Επίδομα 300 ευρώ στο Δημόσιο, αύξηση ακατάσχετου και ρυθμίσεις για δάνεια

    Μείωση φόρων και στήριξη ευάλωτων στο «πακέτο» της ΔΕΘ

    Κ. Χατζηδάκης: Στη ΔΕΘ οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα

    Κ. Χατζηδάκης: Στη ΔΕΘ οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα

    Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν άβατα στη μάχη με τη διαφθορά

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Τουρισμός

ΤτΕ: Πάνω από 27,7 εκατομμύρια ταξιδιώτες στην Ελλάδα στο 9μηνο, αυξημένες κατά 15,25% οι εισπράξεις

από Νίκος Μοναστηριώτης
21/11/2023
σε Τουρισμός

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Περισσότεροι από 27,7 εκατομμύρια ταξιδιώτες (αύξηση 17,3% σε ετήσια βάση) επισκέφθηκαν την Ελλάδα στο εννεάμηνο (Ιανουάριος- Σεπτέμβριος) του 2023, ενώ αυξημένες κατά 15,2% ήταν και οι εισπράξεις, με το πλεόνασμα να διαμορφώνεται στα 16 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, αυξημένη κίνηση κατά 12,7% καταγράφηκε και τον Σεπτέμβριο, μήνα κατά τον οποίο οι επισκέπτες στη χώρα ήταν πάνω από 5 εκατ. ταξιδιώτες.

Ειδικότερα:

Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2023:

ΣχετικάΆρθρα

Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ τα έσοδα από τουρισμό στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2026 σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

21/04/2026
Μειώθηκε το έλλειμμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών το α’ τρίμηνο του έτους

ΤτΕ: Με μειωμένο πλεόνασμα ο προϋπολογισμός το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου

17/03/2026
  • Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 16.071,0 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 14.136,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2022. Αύξηση κατά 2.359,7 εκατ. ευρώ (15,2%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 17.919,5 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 425,2 εκατ. ευρώ (29,9%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.848,5 εκατ. ευρώ. Η άνοδος των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 17,3%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 2,5%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 67,5% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 85,0% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.
  • Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 15,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022 και διαμορφώθηκαν στα 17.919,5 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 11,7%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 9.981,6 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 18,3%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 7.458,8 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 7.989,2 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 12,0%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν αύξηση κατά 10,5% και διαμορφώθηκαν στα 1.992,4 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 4,4% και διαμορφώθηκαν στα 2.965,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 10,6% και διαμορφώθηκαν στα 1.290,7 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 6,8% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.014,7 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,5% και διαμορφώθηκαν στα 1.115,7 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 23,8% και διαμορφώθηκαν στα 28,0 εκατ. ευρώ.
  • Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 17,3% και διαμορφώθηκε σε 27.790,5 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 23.686,7 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2022. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 11,7%, ενώ αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 36,7%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 16.946,9 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 15,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκε κατά 21,2% και διαμορφώθηκε σε 10.843,6 χιλ. ταξιδιώτες.

Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 10,0%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 25,2%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 6,5% και διαμορφώθηκε σε 3.855,5 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 5,3% και διαμορφώθηκε σε 1.626,8 χιλ. ταξιδιώτες.

Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ 27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 0,8% και διαμορφώθηκε σε 3.882,4 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 32,6% σε 1.108,0 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 3,8% και διαμορφώθηκε σε 30,1 χιλ. ταξιδιώτες.

Πώς κινήθηκε ο Σεπτέμβριος

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2023 εμφάνισε πλεόνασμα 3.025,9 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2.666,1 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2022. Ειδικότερα, αύξηση κατά 14,6% κατέγραψαν τον Σεπτέμβριο του 2023 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.256,1 εκατ. ευρώ, έναντι 2.840,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2022, ενώ αύξηση κατά 32,2% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Σεπτέμβριος 2023: 230,3 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2022: 174,2 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 12,7%, καθώς και της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 1,6%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνέβαλαν κατά 88,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες και υπεραντιστάθμισαν κατά 107,4% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών.

Ειδικότερα:

  • Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 14,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 21,1% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.826,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκαν κατά 6,7% (Σεπτέμβριος 2023: 1.354,4 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2022: 1.269,5 εκατ. ευρώ). Η άνοδος των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 23,3% (Σεπτέμβριος 2023: 1.470,6 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2022: 1.192,6 εκατ. ευρώ), καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 12,8% στα 355,6 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 19,0% και διαμορφώθηκαν στα 619,7 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 11,0% στα 154,4 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 14,2% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 654,5 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 22,7% και διαμορφώθηκαν στα 177,7 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία σημείωσαν μείωση κατά 88,2% και διαμορφώθηκαν στα 1,3 εκατ. ευρώ.
  • Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Σεπτέμβριο του 2023 διαμορφώθηκε σε 5.141,4 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 12,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 8,6% σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2022 και αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 28,7%. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης προήλθε από την άνοδο της ταξιδιωτικής κίνησης τόσο από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 10,9% όσο και από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 15,7%.
  • Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 1.997,9 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 8,6%. Άνοδο κατά 15,3% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, η οποία διαμορφώθηκε σε 1.121,4 χιλ. ταξιδιώτες. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία αυξήθηκε κατά 8,0% σε 785,4 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 6,4% σε 216,6 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 2,5% και διαμορφώθηκε σε 866,4 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 9,7% σε 170,3 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία παρουσίασε αύξηση κατά 3,8% και διαμορφώθηκε σε 4,5 χιλ. ταξιδιώτες.
Ετικέτες: Τράπεζα της ΕλλάδαςΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΣΟΔΑ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Όλγα Κεφαλογιάννη: Ανοδικά ξεκίνησε το 2026 για τον ελληνικό τουρισμό

    15 Ιούν 2026

  • ΙΝΣΕΤΕ: Σταθερά στις πρώτες επιλογές των Ευρωπαίων η Ελλάδα

    12 Ιούν 2026

  • ΚρήτηΟκτώ ελληνικά νησιά στη λίστα των readers choise awards του Conde Nast Traveller

    12 Ιούν 2026

  • Νάξος: Η Αγία Άννα ξεχωρίζει σε λίστα με τις 100 κορυφαίες παραλίες του πλανήτη​​​​​​​​​​​​​​​

    11 Ιούν 2026

  • Ελεύθεριος Βενιζέλος: Νέο ρεκόρ στην επιβατική κίνηση με πάνω από 12 εκατ. επιβάτες το πρώτο 5μηνο του έτους

    8 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλήνιες 2016: Μοναξιά και οι σχέσεις των γενεών, το φετινό θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) – Σχολιασμός θεμάτων

    Πανελλήνιες 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις ανά πεδίο – Πού αναμένεται άνοδος

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Τουρισμός για όλους: Περισσότεροι δικαιούχοι, μεγαλύτερη διάρκεια, από πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Πανελλαδικές 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις επιδόσεις και τις βάσεις εισαγωγής

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Κοινωνικός Τουρισμός: Έρχονται 30.000 νέες επιταγές για επιλαχόντες

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται η τρίτη δόση

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.