Ξενοδοχεία και… πληρότητες: Στο 75%  το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου

Ξενοδοχεία και… πληρότητες: Στο 75% το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου

3 Αυγούστου 2021

Ικανοποιημένοι είναι οι ξενοδόχοι όλης της χώρας από τις πληρότητες που υπάρχουν στα ξενοδοχεία αυτήν την περίοδο καθώς ο τουρισμός ομολογουμένως έχει πάρει τα πάνω του.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος μιλώντας στο Open δήλωσε  ότι σημειώνεται μια σταθεροποίηση της μέσης πληρότητας πανελλαδικά περίπου στο 75% για το Α’ 20ήμερο του Αυγούστου, με διαφοροποιήσεις ανά περιοχή και υψηλότερη ζήτηση στα νησιά, στη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο. 

Ο κ. Τάσιος επανέλαβε την πρόταση για δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για την καλύτερη διαχείριση κρουσμάτων στη φιλοξενία και υπογράμμισε τη σημασία των εμβολιασμών και την ατομική ευθύνη. 

Επίσης εξέφρασε τους προβληματισμούς των ανθρώπων του κλάδου για τα οικονομικά δεδομένα που δημιουργεί η πανδημία και ζήτησεγια ακόμα μια φορά τη στήριξη των επιχειρήσεων (τραπεζικά δάνεια, οφειλές προς το Δημόσιο κλπ).

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<