Tις επόμενες ημέρες αναμένεται από τη Δ.ΥΠ.Α. η επέκταση του επιδοτούμενου προγράμματος Voucher, με εκπαιδευτικό επίδομα από 400€ έως 750€ για εργαζομένους. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι δεν είχαν συμμετάσχει στο προηγούμενο αντίστοιχο πρόγραμμα που έγινε μέχρι σήμερα (δράση 16913), είτε ως άνεργοι είτε ως εργαζόμενοι, δηλαδή όσοι δεν είχαν συμμετάσχει σε κανέναν από τους προηγούμενους κύκλους.
Το πρόγραμμα το οποίο αναφέρεται σε εκπαίδευση στις πράσινες, ή στις ψηφιακές ή στις δεξιότητες οικονομικού εγγραματισμού, αφορά όλους εργαζομένους ιδιωτικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτως προσόντων και ηλικίας.
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους είναι:
Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται από 400€ έως 750€ (5 €/ώρα κατάρτισης), ανάλογο δηλαδή με το σύνολο των ωρών που θα περιλαμβάνει η ειδικότητα που θα επιλέξετε.
Η υλοποίηση των προγραμμάτων συνεχιζόμενης κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με μικτή εκπαίδευση, δηλαδή με δια ζώσης εκπαίδευση και με εξ αποστάσεως εκπαίδευση (τηλεκατάρτιση).
Προσφέρεται ευρύ φάσμα επιλογών σε σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης υψηλής ζήτησης, πάνω στις πράσινες, στις ψηφιακές και σε δεξιότητες οικονομικού εγγραματισμού.
Είναι η τελευταία ευκαιρία να συμμετέχεις στον τελευταίο κύκλο του προγράμματος από το ταμείο ανάκαμψης!
Όσοι ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους στο συγκεκριμένο επιδοτούμενο πρόγραμμα, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος (πατώντας εδώ: https://forms.gle/up7MWuWZQNGC2Jti9) και εξειδικευμένος σύμβουλος του dp studies, θα επικοινωνήσει μαζί τους για να τους δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…
Προπτυχιακά Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…
Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…
Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…
Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ