Νέο πρόγραμμα κατάρτισης του ΟΑΕΔ

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης του ΟΑΕΔ

8 Οκτωβρίου 2020

Στο πλαίσιο συνεργασίας του ΟΑΕΔ και του Δήμου Ασπροπύργου ανακοινώθηκε την Τετάρτη νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην ειδικότητα «Εργάτης Φύλλου Μέταλλου – Συγκολλητής Μετάλλων.

Το πρόγραμμα αφορά την κάλυψη τριάντα θέσεων από ανέργους, ηλικίας 18-55 ετών, οι οποίοι πρέπει να είναι κάτοικοι του Δήμου Ασπροπύργου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, στη διεύθυνση sygolites_katartizomenoi@oaed.gr, από την Παρασκευή (9/10) έως τις 23 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει διάρκεια 180 ώρες θεωρίας και 640 ώρες πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις εντός του Δήμου Ασπρόπυργου. Στους καταρτιζόμενους θα δοθεί εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 4€ ανά ώρα κατάρτισης καθώς και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε είδος. Μετά το πέρας των ανωτέρω θα υπάρξει διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης από διαπιστευμένους φορείς.

Για το ίδιο πρόγραμμα, δημοσιεύθηκε προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΕΚ Ρέντη. Ο Οργανισμός προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (σε μορφή PDF) και να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: sygolites_ekpaideutikoi@oaed.gr από τη Δευτέρα 12/10/2020 έως και την Παρασκευή 16/10/2020.

Οι αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι και περεταίρω πληροφορίες για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<