voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά στη δυτική Ευρώπη

    Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά στη δυτική Ευρώπη

    Υποχρεωτική και δωρεάν η απογραφή όλων των ανελκυστήρων έως 30 Νοεμβρίου

    Παράταση έως τις 10 Ιουλίου 2027 για την απογραφή των ανελκυστήρων

    H Τροχαία στη νέα ψηφιακή εποχή: Μέσω smartphones η βεβαίωση των τροχονομικών παραβάσεων

    ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεση ανάκληση της επιβολής αναδρομικών δημοτικών τελών

    ΠΟΜΙΔΑ: Προτείνει μόνιμη λειτουργία της πλατφόρμας του Μητρώου Aπογραφής Aνελκυστήρων

  • Εκπαίδευση
    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση σήμερα και αύριο

    Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΔΥΠΑ: Έως 13 Ιουλίου οι αιτήσεις – Οδηγίες για τους συμμετέχοντες

    ΑΑΔΕ: Μνημόνιο Συνεργασίας για την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

    ΑΑΔΕ: Μνημόνιο Συνεργασίας για την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

    ΟΛΜΕ: Ποιες θα είναι οι επόμενες κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ

  • Θέσεις εργασίας
    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

    Σχολική Καθαριότητα: Στις 16.021 θα φθάσουν οι προσλήψεις για το νέο έτος

    Δήμος Νέας Σμύρνης: Προκήρυξη για 61 προσλήψεις σχολικών καθαριστών

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    ΔΥΠΑ: Nέο πρόγραμμα επιδοτούμενης απασχόλησης για 1.000 πτυχιούχους – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 500 θέσεις στην ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Άρχισαν οι αιτήσεις για 65 προσλήψεις ελεγκτών κομίστρου για τα λεωφορεία

  • Οικονομία
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Επίδομα ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι των 300 ευρώ

    e-ΕΦΚΑ: Νέα ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών σε 72 δόσεις, οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα καλύψετε τα τεκμήρια

    Εξετάζεται η παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

    Ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

  • Εργασιακά
    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου

    Κεραμέως: Πρόσθετοι ωφελούμενοι από τη ρύθμιση για τις συντάξεις χηρείας

    ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ

    Τι ημέρα πέφτει ο Δεκαπενταύγουστος – Αναλυτικά οι επόμενες αργίες

  • VOUCHER
    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

    upourgeio-politismou-vivlia

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

  • Πολιτική
    Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα μπούμε σε διαγωνισμό παροχολογίας με την αντιπολίτευση

    Χατζηδάκης: Τα ψέματα και η ασχετοσύνη θα πάνε τη χώρα πίσω – Οκτώ στόχοι για την Ελλάδα του 2030

    Παρουσιάστηκε το έργο «Εξωστρεφής Γεωργία» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφής

    Σχοινάς: Έρχεται πακέτο στήριξης των παραγωγών με επιπλέον 21 εκατ. ευρώ

    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    ΠΑΣΟΚ: Ούτε σήμερα η κυβέρνηση αποκάλυψε τον κατάλογο των 2.000 προϊόντων

    Μητσοτάκης: Πρώτος θα εμβολιαστώ εγώ

    Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, ακόμα κι αν κάποιοι αρνούνται να διδαχθούν από τα λάθη του παρελθόντος

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική 1. Πρώτα Θέματα

Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

από NEWS ROOM
09/07/2026
σε 1. Πρώτα Θέματα, VOUCHER, Θέσεις εργασίας
136
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω ανακοίνωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Η κ. Κεραμέως ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα 55+ είναι ένα πρόγραμμα «για το οποίο είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι στο υπουργείο Εργασίας, γιατί υπάρχει μία μερίδα συμπολιτών μας, εκείνοι που είναι ηλικίας 55 ετών και άνω, οι οποίοι, αν τυχόν βρεθούν εκτός εργασίας, αν χάσουν τη δουλειά τους, να είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν δουλειά, εάν βρεθούν εκτός δουλειάς, μετά τα 55 έτη, παρά αν είναι στα 30 ή στα 40. Η πολιτεία δεν μπορεί να στέκεται αμέτοχη σε αυτό. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ως υπουργείο Εργασίας, έχουμε θεσπίσει ένα ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για τους συμπολίτες μας αυτούς 55 ετών και άνω, επιδοτούμενη απασχόληση σε δήμους, σε περιφέρειες της χώρας, σε νοσοκομεία, σε δημόσιες υπηρεσίες».

Όπως τόνισε η υπουργός, το πρόγραμμα 55+ υλοποιείται μέσω της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και είναι διάρκειας 24 μηνών, έχοντας ωφελήσει, μέχρι σήμερα, πάνω από 35.000 συμπολίτες μας, ώστε να συμπληρώσουν τα συντάξιμα έτη τους, παρέχοντας από την πλευρά τους την πολύτιμη εμπειρία τους σε δημόσιες υπηρεσίες.

Αναφορικά με την επικείμενη ρύθμιση που εξήγγειλε προ λίγων ημερών για κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις χηρείας, η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι πρόκειται για την επίλυση μίας εκκρεμότητας 10 ετών, την οποία δημιούργησε ο νόμος Τσίπρα-Κατρούγκαλου και προέβλεπε ότι, όταν ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή, ο χήρος ή η χήρα λαμβάνει αρχικά το 70% της σύνταξης του θανόντος συζύγου για τρία χρόνια και, στη συνέχεια, το 70% γίνεται 35%.

ΣχετικάΆρθρα

ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

Επίδομα ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι των 300 ευρώ

09/07/2026
upourgeio-politismou-vivlia

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

08/07/2026

«Σκεφτείτε πόσο σκληρή ήταν αυτή η ρύθμιση. Είναι η πιο δύσκολη φάση της ζωής τους, έχουν χάσει τον άνθρωπό τους και πλέον έρχεται και το κράτος και τους λέει στο μισό η σύνταξη που έπαιρνες και, άρα, αγωνιούν και για την επιβίωσή τους. Αυτό, λοιπόν, ήταν ένα ζήτημα το οποίο συζητείτο 10 χρόνια. Υπήρχαν νομικά ζητήματα για την επίλυση αυτού του προβλήματος και υπήρχαν και δημοσιονομικά ζητήματα, δηλαδή πού θα βρούμε τα λεφτά, για να καλύψουμε αυτήν την ανάγκη και να μπορέσουμε να μείνουμε στο 70% και να μην πέσουμε στο 35%», είπε η υπουργός Εργασίας.

Όπως εξήγησε, η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας το πρώτο τετράμηνο του 2026 απέφερε πλεόνασμα ύψους περίπου μισού δισεκατομμυρίου ευρώ, δημιουργώντας τον αναγκαίο δημοσιονομκό χώρο.

«Το λέω γιατί; Γιατί για μας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει πολύ μεγάλη σημασία, όταν πάμε και διορθώνουμε κοινωνικές αδικίες, πρώτα να έχουμε βρει τον δημοσιονομικό χώρο. Βρήκαμε, λοιπόν, τον δημοσιονομικό χώρο και ήρθαμε εν συνεχεία να θεραπεύσουμε μία κοινωνική αδικία και να βάλουμε τέλος σε 10 χρόνια αβεβαιότητας», δήλωσε η κ. Κεραμέως.

Τόνισε μάλιστα ότι από τις επαφές που είχε με χήρες και χήρους συμπέρανε τη μεγάλη τους αγωνία: «Τι θα γίνει, αν εμείς φύγουμε από τη ζωή και έρθει το κράτος και ζητήσει αναδρομικά πίσω από τα παιδιά μας. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αγωνία. Με τη ρύθμιση, λοιπόν, που εξήγγειλα, η οποία θα περάσει στη Βουλή των Ελλήνων μέσα στον Ιούλιο, με άμεση εφαρμογή, όσοι συνταξιούχοι χηρείας είχαν περικοπή στις συντάξεις τους στο 35%, η σύνταξή τους θα αυξηθεί στο 70%».

Η υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι επιπροσθέτως υπάρχουν περίπου 75.000 χήρες και χήροι στους οποίους έπρεπε να έχει μειωθεί η σύνταξη από το 70% στο 35% κατ’ εφαρμογή του νόμου Τσίπρα-Κατρούγκαλου.

«Αυτό δεν είχε γίνει και πλέον αυτό δεν πρόκειται να γίνει και δεν θα τους ζητηθούν καθόλου αναδρομικά για τα χρήματα που έπαιρναν όλο αυτό το διάστημα», διευκρίνισε.

Επιπλέον, η κ. Κεραμέως υπογράμμισε ότι υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία «με 122.000 συμπολίτες μας, συνταξιούχους οι οποίοι λάμβαναν δύο εθνικές συντάξεις, μία από δικό τους δικαίωμα και μία σύνταξη χηρείας, για παράδειγμα. Με βάση τον νόμο Τσίπρα-Κατρούγκαλου και μία μεταγενέστερη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αυτές οι δύο εθνικές γίνονται μία. Δηλαδή, δεν μπορούν να παίρνουν δύο εθνικές. Εμείς είχαμε πει ότι αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό και ότι πρέπει να το διορθώσουμε και, γι’ αυτό, μέσα σε αυτά που εξήγγειλα και θα νομοθετήσουμε, είναι ότι θα συνεχίσουν να παίρνουν δύο εθνικές. Δεν θα πάμε στη μία εθνική, όπως έλεγε ο νόμος Τσίπρα- Κατρούγκαλου και επιπλέον έχω να σας πω ότι δεν θα ζητηθούν αναδρομικά ούτε από εκείνους για την περικοπή που θα έπρεπε να γίνει».

Η υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε και στην περίπτωση παιδιών που βρίσκονται στην τραγική θέση να έχουν χάσει και τους δύο γονείς τους.

«Αυτά τα παιδιά παίρνουν ότι παίρνουν σε ανταποδοτική σύνταξη από τους δύο γονείς και έως τώρα παίρνανε το 50% μίας εθνικής σύνταξης. Αυτό διπλασιάζεται, δηλαδή θα παίρνουν το 50% και από τις δύο εθνικές συντάξεις. Μία διόρθωση κι εδώ, μίας θα έλεγα στρέβλωσης, πάμε να ενισχύσουμε λοιπόν και να στείλουμε ένα κοινωνικό μήνυμα στήριξης των παιδιών αυτών που είναι σε αυτήν την πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση», υπογράμμισε η κ. Κεραμέως.

Αναφορικά με τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, η υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι, μετά την πιλοτική επέκτασή της σε νέους κλάδους, όπως της ιδιωτικής υγείας, των τηλεπικοινωνιών, σε συμβουλευτικές υπηρεσίες, σε μικρότερες υπηρεσίες, όπως καθαριστήρια, κομμωτήρια, στις δραστηριότητες υποστήριξης απασχόλησης, στον κλάδο των επισκευών, στα logistics, στη διαχείριση νερού και λυμάτων, στα τυχερά παίγνια, θα προστατεύονται 2,5 εκατομμύρια εργαζόμενοι.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση αν λειτουργεί σωστά η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και αν γίνονται παρατυπίες, η κ. Κεραμέως τόνισε: «Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, πρώτα απ’ όλα υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα της ανώνυμης καταγγελίας στο 1555, στην Ανεξάρτητη Αρχή της Επιθεώρησης Εργασίας, η οποία κάνει σωρηδόν ελέγχους. Μάλιστα, οι έλεγχοι έχουν αυξηθεί. Παλιότερα είχαμε 50.000 κατ’ έτος, τώρα έχουμε πάνω από 80.000 κατ’ έτος ελέγχους. Εάν σε βρει στο σούπερ μάρκετ και ενώ έχεις χτυπήσει κάρτα ότι έχεις φύγει, το πρόστιμο είναι 10.500 ευρώ στον εργοδότη για κάθε έναν εργαζόμενο που βρίσκει με μη σωστή σήμανση. Άρα, η κάρτα από μόνη της, σε συνδυασμό με τον ελεγκτικό μηχανισμό και την Επιθεώρηση Εργασίας, έχει οδηγήσει στα νούμερα που έχει οδηγήσει. Πώς νομίζετε ότι έχουμε μισό δισ. περισσότερο στα έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία; Πώς έχουμε κάποιους κλάδους τους οποίους πήγαμε και μετρήσαμε τις δηλωθείσες υπερωρίες πριν από τη χρήση της κάρτας και μετά. Ξέρετε τι αύξηση είχαμε; 1.200%».

Ερωτηθείσα σχετικά με τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό, η υπουργός υπενθύμισε ότι η ανεργία έχει υποχωρήσει από το 18% το 2019 περίπου στο 8% σήμερα, 10 ποσοστιαίες μονάδες κάτω.

«Αυτό είναι απλά ένας δείκτης, εμένα με ενδιαφέρει ότι πίσω από τον δείκτη είναι 563.000 συμπολίτες μας οι οποίοι δεν δούλευαν το 2019 και σήμερα δουλεύουν, άρα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, να δημιουργήσουν, να φροντίσουν για τους ίδιους και την οικογένειά τους», δήλωσε η κ. Κεραμέως, προσθέτοντας ότι το πρώτο πεντάμηνο του 2026 είναι το καλύτερο πεντάμηνο σε νέες θέσεις εργασίας από το 2001, της τελευταίας 25ετίας. «Άρα, λοιπόν, έχουμε μία νέα πρόκληση. Η νέα πρόκληση ποια είναι; Ότι σιγά-σιγά στερεύει η δεξαμενή μας, δηλαδή έχουμε μία δεξαμενή ανθρώπινου δυναμικού και σιγά-σιγά, όσο μειώνεται η ανεργία και όσο αυξάνεται η απασχόληση, υπάρχουν λιγότεροι διαθέσιμοι εργαζόμενοι», συμπλήρωσε η κ. Κεραμέως.

Μάλιστα, σημείωσε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού αποτελούν μία αυτονόητη δεξαμενή, προκειμένου να καλυφθεί αυτό το κενό που εντοπίζεται στην ελληνική αγορά εργασίας.

«Το υπουργείο Εργασίας κάνει εδώ και δύο χρόνια μία πολύ συστηματική προσπάθεια, που λέγεται Rebrain Greece. Πηγαίνουμε σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού, που έχουμε πολλούς Έλληνες, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Γερμανία, Αμερική και πηγαίνουμε όχι μόνοι μας, αλλά μαζί με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν προσωπικό και γίνονται χιλιάδες συνεντεύξεις σε μία ημέρα. Όλο αυτό τι αποτέλεσμα έχει; Έχουν ήδη επιστρέψει στη χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, 473.000 πολίτες», υπογράμμισε η υπουργός.

Ετικέτες: ΔΥΠΑνέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • upourgeio-politismou-vivliaΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    8 Ιούλ 2026

  • Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    7 Ιούλ 2026

  • Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    6 Ιούλ 2026

  • ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 315 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία και δομές Υγείας

    4 Ιούλ 2026

  • Κεραμέως: Πάνω από 330.000 νέες θέσεις εργασίας το πρώτο πεντάμηνο του 2026

    1 Ιούλ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλαδικές: Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

    Μηχανογραφικό 2026: Από την Τρίτη 7 Ιουλίου η υποβολή των σχολών προτίμησης

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Σύνταξη χηρείας: Οι μεγάλες αλλαγές και τα παραδείγματα για τους δικαιούχους

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Έρχεται νέα πληρωμή μετά τη διόρθωση στοιχείων

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ε-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιους πληρώνουν από σήμερα έως τις 3 Iουλίου

    34 shares
    Share 14 Tweet 9

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.