ΟΑΕΔ-Voucher 30-49: Ανακοινώθηκε το προσωρινό μητρώο παρόχων

ΟΑΕΔ-Voucher 30-49: Ανακοινώθηκε το προσωρινό μητρώο παρόχων

26 Απριλίου 2021

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το προσωρινό μητρώο παρόχων των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, ώστε να σχηματιστεί η τελική λίστα των παρόχων για την κατάρτιση στο Voucher 30-49.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ

Τι είναι το Voucher 30-49

Πρόκειται για παροχή σε 10.000 άνεργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 30-49 ετών, υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, πιστοποίησης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε κλάδους αιχμής της οικονομίας.

Σκοπός της δράσης

Η ενίσχυση της προοπτικής μετάβασης των ωφελούμενων στην αγορά εργασίας και της ανταπόκρισής τους στις σύγχρονες απαιτήσεις κλάδων της οικονομίας με προοπτικές ανάπτυξης, όπως είναι οι κλάδοι μεταποίησης/βιομηχανίας, κατασκευών, αισθητικής και άλλων συναφών επαγγελμάτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

* Eπαγγελματική συμβουλευτική (4 συνεδρίες)
* Θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 200 ωρών.
* Απόκτηση Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στο αντικείμενο κατάρτισης.
* Πρακτική άσκηση και απόκτηση εργασιακής εμπειρίας συνολικής διάρκειας 380 ωρών.
* Συνολικό Εκπαιδευτικό επίδομα 2.520,00€

Η πρόσκληση αποτελεί μέρος της ευρύτερης δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων», με κωδικό ΟΠΣ 5060289, που αντιστοιχεί στη Δημόσια Πρόσκληση Νο 4/2020 του ΟΑΕΔ προς ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ 36.500 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ (ΚΚΠΠ)/ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.

Tα επόμενα βήματα

Τώρα ακολουθεί η διαδικασία των ενστάσεων ώστε να οριστικοποιηθούν οι τελικοί πάροχοι και να αρχίσουν τα σχετικά τμήματα κατάρτισης των ωφελούμενων. Όταν σχηματιστεί η τελική λίστα θα αρχίσουν και τα μαθήματα.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μία γραφειοκρατική διαδικασία και από τη στιγμή που μεσολαβεί η περίοδος του Πάσχα θα υπάρξει μία σχετική καθυστέρηση στην ανακοίνωση των οριστικών παρόχων για να σχηματιστούν έπειτα τα τμήματα και να αρχίσει η κατάρτιση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<