Στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού στοχεύει η κυβέρνηση αξιοποιώντας τα προγράμματα «Τουρισμός για Όλους» και Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΣΔ.
Όπως είπε και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης κατά τη διάρκεια των χθεσινών ανακοινώσεων τις επόμενες μέρες θα διεξαχθεί σχετική διαφημιστική καμπάνια.
Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» είναι ύψους 30 εκατ. ευρώ και θα προσφέρει e-voucher αξίας 120 ευρώ σε κάθε δικαιούχο για διακοπές με κατ’ ελάχιστο 4 διανυκτερεύσεις.
Εκτιμάται ότι ο εσωτερικός τουρισμός φέτος θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις.
Αφορά ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία και οι δικαιούχοι υπολογίζονται σε 250.000.
Επίσης, θα υπάρξουν εταιρικά Holiday Vouchers για επιπλέον αφορολόγητο voucher διακοπών αξίας 300 ευρώ.
Σημαντική αλλαγή έρχεται στην πρόσβαση των ανηλίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι υπουργοί Επικρατείας Άκης…
Κλειστά θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες στα Χανιά και στο Ρέθυμνο, λόγω της πρόβλεψης…
Ένα ευρύ πακέτο παρεμβάσεων, από τη φορολογία, τις 120 δόσεις και το Ταμείο Ανάκαμψης έως…
Στην προστασία των συνεπών οφειλετών και στην αυστηροποίηση του πλαισίου λειτουργίας των servicers αναφέρεται ο…
Την πρόταση να εξεταστεί ακόμη και το «πάγωμα» νέων αδειών για επιχειρήσεις εστίασης σε περιοχές…
Στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου εισέρχεται την επόμενη βδομάδα ο τρόπος υπολογισμού της Εισφοράς Αλληλεγγύης…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ